Pastel Love

I dag har solen skint så kraftig at det nesten ikke har vært mulig å være i stua eller på kjøkkenet. Glad vi har kontorer bak. Tenk hvordan det blir til sommeren, sikkert helt uutholdelig varmt. Haha, gleder meg 😀 Været gjør meg utrolig glad, så jeg har kledd meg etter humøret. Pink, champagne and a hint of black. Mmmm ♥

Jeans og Skjorte Zara Woman // Pumps Asos (utsolgt) // Topp Cameo (annonselink) // Øredobber Gina Tricot // Veske Mulberry // Solbriller RayBan 

154 kommentarer

 1. ELSK på det antrekket 😀 Nå er det våååår 😀

 2. Jeg blur like glad hver gang jeg kommer inn på bloggen din og ser antrekksbildene dine!
  Du er kjempeflink til å lage nye kombinasjoner av klærne dine og dette var et godt eksempel.
  Duse fine farger. Keep up the good work!

 3. Ååå, så utrolig flott du er!! 🙂

 4. Lovely outfit :X

 5. Hei!
  Kunne du laget en innlegg om hva og hvor mye du spiser før og etter trening? 🙂
  Ofte kan man jo ha det travelt både før og etter treningen. Du sitter sikkert på noen tips og triks på
  hvordan man skal få mest ut av treningsøkten.

 6. Elsker Stilen din !
  men jeg har et spørsmål. jeg så du hadde nike + sportband før, dette fungerer på 3d møllen samtidi som det gjør det ut? vurderer å kjøpe meg. men liker å jogge inne så da er det lurt at den virker der også !

 7. hei du!
  åå så fint antrekk :D. Vakker som alltid
  Har du opplevd at de buksene har viet se ut. Har de samme i str 36 (Jeg er litt større enn deg da hihii)

  1. Fotballfrue

   Ja, men de blir fine igjen ved vask 🙂

   – C

 8. Med fare for å høres litt tåpelig ut.. Jeg synes du er helt fantastisk! Haha:) Elsker klærne dine,skoene dine og oppskriftene du deler med oss! Du er super,ha en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Å, du er herlig! Takk 😀

 9. Elsker fargene, antrekket og vårfølelsen.

 10. Så fin hestehalen din var! og så langt håret ditt egentlig er, har ikke lagt merke til det før!

 11. Fantastiske pumps 😀

 12. Du har så fin stil! Du slår jo både Olivia Palermo og Lauren Conrad, du!!

  1. Fotballfrue

   Uæ, det gjør jeg ikke :p Men tusen takk, søte deg 🙂

 13. Hei,
  Er du helt sikker på at du bor der til sommeren da? Hele Odd er jo til salgs….

  1. Fotballfrue

   Hver enkelt spiller bestemmer selv om de vil dra, eller ikke. Ingen som blir tvunget vekk 🙂 To spillere har allerede sagt nei til å bytte klubb.

   – C

 14. Hei.

  Jeg har sett at du har Lulu’s toalettmapper. Hvordan holder du dine rene? Mine har blitt så stygge inni, så trenger noen vasketips 😉

  Du har forresten en utrolig inspirerende blogg!

 15. Helt nydelig antrekk, og enda nydeligere bilder, Caroline! Perfekte kontraster – din storbystil, hvis jeg kan kalle den det, mot det vakre landskapet.
  Håper du får en herlig dag med mann, hunder, og den fine solen!

 16. Nydelige sko!!

 17. Veronika

  Elsket antrekket ditt! 😀

  Liker pastell farger selv!

  Ha en fin dag! 😀

 18. Dear Caroline. I have used some of your pictures on my blog: http://www.voresboble.dk/goldigger/

  I hope it is okay :-)!!

 19. Heei!
  Du som e so nydelig og som alltid ser so flott ut.. Ej he et lite spørsmål! Ka farge sko hadde du tatt på dej til en kongeblå halterneck fotsid kjole? Ej skal i bryllaup og veit ikkje ka ej skal ta.. He du nåken idea?

  Klem

  1. Fotballfrue

   Beige / off white 🙂

   Klem 🙂

 20. Kjøyre du bil me så høge sko?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 21. Sara Eline

  Åh, nydelig antrekk! får sommerfølelse med en gang jeg ser sånne fine lyse dus rosafarger! 🙂

 22. Dere burde skaffe dere varmepumpe! Dere sparer utrolig mye penger på oppvarming om vinteren, og den funker som aircondition om sommeren, uten å ta like mye plass som et air condition appparat! Forandret livet mitt ihvertfall (i den grad noe sånt kan forandre et liv, hehe)! 🙂

 23. Vil bare sei at du har ein kjempe fin blogg, elsker den :))
  Det er masse fine bilder her som eg liker 😀
  Men eit spørsmål: Ken e det som tar alle dei fine bildene av deg ?

  1. Fotballfrue

   Takk! Det er som oftest Lars-Kristian 🙂

   – C

 24. forundringspakke

  Du ser ut som en fashionista på bondelandet 🙂 Du er fin, for all del. Men jeg lurer litt når jeg ser de høye hælene, tenker du noen gang på om dette kan skade kroppen din på noe vis senere i livet? De er 10 cm høye? Når du er sammen med mannen må du jo bli en del høyere? Hender det noen gang at vrikker føttene ved slike? Blir du ikke litt ukomfortabel av at mannen skal ta bilder av deg slik hvis folk er i nærheten, du må jo nesten pønske ut steder folk ikke ferdes? 🙂 Du klager over at du føler deg dårlig til tider, men du har tatt bilder med delvis bare føtter og lite klær ellers? Jeg vet det er fint vær men det er litt rart å gå så tynt kledd på vinteren. Du minner meg litt om meg selv når jeg var 12 år og hadde fått øynene opp for høye støvletter. Hehe, jeg var den eneste med slike i klassen og det var ikke like lett nei. Man kommer frem så mye senere enn når man bruker flate sko. Dette er ikke ment som kritikk, mer som forundring. Antrekket mather fint 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, tenker egentlig ikke noe på det. Med de fleste skoene blir jeg litt lavere enn Lars-Kristian (1 cm ca), noen ganger like høy. Jeg har aldri vrikket føttene med hæler, og pønsker ikke ut steder jeg kan ta bilde, rett og slett fordi det er jobben min 🙂

   Jeg har vært smådårlig fordi jeg har jobbet døgnet rundt med bokprosjektet mitt, i tillegg ble jeg rammet av tidenes bilsyke for noen uker siden. Jeg har aldri vært sår i halsen eller forkjølet pga for lite klær. Når jeg tok disse bildene, var det 15 grader ute. Jeg er voksen, og klarer å kle på meg 😉

   Jeg vedder på at jeg er raskere med høye hæler, enn med flate sko 😉

   – C

 25. Elsker skone!! 😀

 26. Utrolig søtt antrekk. Elsker skoene!

  http://annascloset.wordpress.com

 27. Josefine

  Herlig med sol! Men dette antrekket var ikke fint, skoene var grusomme og det samme med toppen og øredobbene! Jeg synes bare det så utrolig harry ut.. Ellers likte jeg veldig godt cardiganen! :- D

 28. DE skoene!
  Ære være deg som klarer å gå behagelig i så høye sko! Jeg hadde på med sko med veldig høye heler i for noen dager side, og jeg fikk så vondt i beina, fikk nesten krampe i føttene. Det er utrolig stilig sånne sko, og jeg har alltid tenkt at «WOW, respekt til Victoria Beckham» som klarer å gå med sånne sko! Men så fikk jeg høre at hun måtte operer i beina, knærne var det vel, på grunn av det.

  Jeg foretrekker litt hel, men klarer bare ikke å gå i sååå høye.

  Er det en vanesak å klare å gå i det? Jeg har kun på meg for høye heler når jeg ikke har barn med, jeg kan ikke løpe etter en liten gutt i for høye heler. Det får holde med en mellomting til vanlig, eller flate:)

 29. Du e så utrolig vakker Caroline! Eg må bare si at eg elsker stilen din og slik som du e! 🙂

  Klem:)

 30. Nydelig du er 🙂 elsker skoene!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *