Mint & Leather

Utforsket litt natur i dag, det er virkelig vakre omgivelser her. Kjenner at kroppen får ro med en gang øynene får hvile på litt fjell, trær og vann. Gleder meg til sommeren kommer hit, det skal bli så fint.

Nye negler hos Katrine i dag ♥ 

Skjorte Zara Woman / Bukser Cameo (annonselenke) / Ring kommer snart på Treasures.no / Pumps Kurt Geiger Carvela

Vi kom nesten akkurat hjem, og nå står vasking av hus og middagslaging på planen. Hvorfor er hvite trapper HELT håpløst? Så skal jeg rydde i klesskapet og forsøke å legge opp en plan for antrekk de to neste ukene. Det er mye som skjer, spesielt fra den 15. mars, så her må det planlegges om kleskrise skal unngås.

Håper dere har en fin kveld, tenk at det allerede er en uke siden jeg var så dårlig! Tiden flyr. Snart helg 😀

181 kommentarer

 1. Sinnsykt fint anntrekk. Love it!

  Jeg trener på fritiden, ca 3-4 ganger i uka. Men, jeg har problemer med at når jeg går så «gnikker» innsiden av lårene mine sammen helt øverst på innsiden av lårene, og jeg får utslett(det gjør kjempevondt å gå med f.eks kjole uten strømpebukse!)
  Vil prøve å gjøre noe med dette innen sommeren når det blir kjoler og varmt. Har du noen tips og øvelser som er bra for dette? 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Beklager :/ Har alltid hørt at det ikke går an å punktslanke, så det er nok umulig. Du trener jo regelmessig og har sikkert et sunt kosthold, så det er bare å fortsette med det 🙂 Vi kommer i alle fasonger, og ikke alle har en slik bygning at mellomrom mellom beina er gitt 🙂 Det er flott uten og det er flott med 🙂

   KL´lem 🙂

   1. Ida Kristin

    Jeg blir så glad når du skriver at det er flott uten og flott med. Jeg kommer nok aldri til å få mellomrom, fordi beina mine gjerne vil møtes. Og det synes jeg er helt ok 🙂

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle, jeg synes alle kvinner skal være fornøyd med seg selv, ikke hele tiden streve etter det umulige. En blir ikke lykkelig av sånt. Glad for at du trives med deg selv 🙂

    Klem 🙂

 2. Hvorfor skrev du det med hvite trapper? 🙂
  (lurer fordi jeg har trehvite jeg misliker så forferdelig og jeg har litt drømmer om å gjøre noe med trappa vår, og har da vurdert hvit.. men vil gjerne vite evt bakdeler med det 😉 )
  Flott bluse!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har hvit trapp i huset 🙂

   – C

   1. Ja, selvfølgelig. Men hva var det negative med det, lurte jeg på? 🙂

   2. Fotballfrue

    Blir så fort støvete / synlig skitten 🙁

    – C

   3. Ah, godt å vite. Har ikke helt tenkt på det før. Men om de er veldig mørke vises den kanskje godt da og?
    Oppe på loftet har vi mørkebrune gulv, men det er i en bruntone som gjør at de aldri ser skitne ut. Dvs ikke for mørke..
    Kanskje det er slik farge man bør ha på trappa? Sort kan iallefall vises godt støv på det og …

 3. Christina

  NYDELIG ANTREKK!!!! 🙂 Har bare et spørsmål angående boksigneringen din. Kommer du til å ha boksignering litt omkring i Norge, eller bare i Oslo? Jeg bor i Trondheim, og har SVÆRT lyst å komme på boksigneringen din, men har virkelig ikke mulighet til å komme nedover til Oslo. Du er svææært ønsket i Trondheim!! 🙂 Ha en strålende kveld!

 4. Ragnhild

  Du har sånn ca. verdens fineste bein!

  1. Fotballfrue

   Haha, nei det har jeg virkelig ikke :p Men tusen takk, søte 🙂 Gjør meg veldig glad!

   – C

 5. Gikk du med disse i skogen? :p De var uansett dritkule!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei 😉 Vi gikk på asfalt, satt i bilen og var på Herkules 🙂

   – C

 6. Du er alltid like pen og velkledd du, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta <3

 7. Herlighet så nydelig du er Caroline! Fantastisk flott antrekk 🙂 Må også nevnes at du er skikkelig fin på håret for tiden, fargen og alt er jo virkelig perfekt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er!

 8. Hei! Jeg «liker» Stine Sofie Stiftelsen på Facebook og de skriver for tiden mye om sykkelturen. Du har ikke snakket om den på lenge, så blir du ikke med? Synd å ikke få følge deg på den turen om det, men skjønner du har nok å konsentrere deg om selv!:) Du er virkelig et forbilde!

  1. Fotballfrue

   Jeg blir ikke med på noe i forkant, rett og slett fordi jeg ikke har tid. Planen var at jeg og Trine skulle sykle den sammen, men jeg tror vi må se på mulighetene for å være med på noen etapper i stedet for hele turen. Det har rett og slett skjedd for mye i det siste, og Lars-Kristian har ferie under rittet i tillegg. Han har jo aldri sommerferie, så vi vil og skal reise bort. Men jeg skal uansett være med noen uker / dager. Oppdaterer dere 🙂

   – C

 9. Ingen Kvinnedags-innlegg i dag? Det var synd 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev det i første innlegg, jeg 🙂

   – C

 10. Den blusen er så fantastisk! Og du er like fin som alltid 🙂

 11. Kathrine

  Hei:) Flott blogg og flott jente! Når kommer den ringen for salg på tressures? Er den dyr?

  1. Fotballfrue

   Den kommer for salg i løpet av 2 uker. Den er i ekte sølv, med natursten 🙂 Prisen vil ligge mellom 400,- og 500,-.

   – C

 12. Fantastisk bluse!! Tror jeg må ta meg en tur ut å lete etter en lignende;)

 13. Marigona

  ååh du er bare så nydelig! Kjempefine klær 🙂

 14. Liten ida

  Hallo
  Dumt av deg å glemme å oppgi annonselink på naturbildene.. Sponset av «Siljan kommune». Fare for at du henges ut igjen, vettu 🙂 er det mulig? Leste vg el db igå-og ble skikkeli irritert på dine vegne!!! Stå på, visse folk er ute. Etter å ta deg der de kan.
  Du er bra!!!!!

 15. Hei 🙂 Hvem er det som tar bildene for deg?

  Kjempe fine klær 🙂

  Klem!

 16. God morgen:) Legger du ut oppskriften på skoleboller i dag?

 17. Michelle

  Dette var virkelig noen nydelige bilder av deg Caroline! kjempe vakker 😀 Og kjempe fint sminket også.
  Lykke til med klesskap ryddingen, det er jo alltid kjekt, er det ikke? Spesielt når man planlegger til noe spennende framover 😀
  God helg til dere på Siljan <3

 18. Haha, pynta seg for å utforske naturen. Brrrrrrrrrrrr. Det er godt å ha noe å le av på morgenen 🙂 hehe

  1. Fotballfrue

   Utforsket natur som i se på naturen, ikke som å ha med seg forstørrelsesglass for å se hvor mange biller som skjuler seg under steinen. Noen altså. . Før dette var vi og hadde jobbintervju i byen, så jeg har vel ikke akkurat pyntet meg for å gå i skogen, eller? 🙂

   – C

   1. Utforske= undersøke/lære og kjenne 🙂 Pyntet deg med gjennomsiktig bluse for å ha jobbintervju….. Det er godt vi alle er forskjellige 🙂

   2. Fotballfrue

    Gjennomsiktig? Er den gjennomsiktig? Hvor? Fortell? Har jeg blitt blind? Merkelig når jeg nettopp har fått sterkere linser. Kanskje jeg må klage:/

    Når det er sagt: Gjennom å ta bilder blir man kjent med naturen. I mine øyne 🙂

    – C

 19. Jezebel

  Bare lov meg én ting… at du aldri tattoverer øyenbrynene dine! Det er så mye penere når de er naturlige, og det hadde ødelagt det vakre ansiktet ditt. Har sett så mange skrekkeksempler på blogger i det siste! Love meg! 😀

  1. Fotballfrue

   Det kommer jeg aldri til å gjøre 🙂

   – C

   1. Madeleine

    Hvorfor ikke? Må vel være deilig å slippe å tegne på seg bryn hver dag?

   2. Fotballfrue

    Ja, det er det sikkert. Men nå tegner ikke jeg på meg bryn 🙂

    – C

 20. Så virkelig ut som et antrekk å utforske naturen i det der ja…. Herregud så dumt!
  Kan du ikke bare si at du stoppa langs veien for å ta et bilde av «dagens antrekk»?

  1. Fotballfrue

   Utforsket natur som i se på naturen, ikke som å ha med seg forstørrelsesglass for å se hvor mange biller som skjuler seg under steinen. Noen altså. . Før dette var vi og hadde jobbintervju i byen, så jeg har vel ikke akkurat pyntet meg for å gå i skogen, eller? 🙂

   – C

 21. Hvordan stiller du deg til at det nå er ANDRE gang at du for brev fra forbrukerrådet om at du ikke merker innleggene dine godt nok med at det er et sponset produkt?

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått et fellesbrev som er sendt ut til 22 andre bloggere også, hvor de kommer med generelle retningslinjer. Brevet er på ingen måte rettet direkte mot meg 🙂

   Jeg merker alle innleggene som er reklame, og det vet Forbrukerombudet. Overraskende at VG/Sindre Murtnes ser seg nødt til å lyve for å lage en sak..

   – C

   1. Jeg skjønner heller ikke hvorfor VG skal nevne ditt navn i denne sammenhengen, du er jo superflink til å merke innleggene dine 🙂

   2. Fotballfrue

    De vil vel bare ha klikk. Jeg synes det er helt utrolig. Vurderer å melde saken for PFU, om de ikke endrer den :/

    – C

 22. I’m in loooove with that look! Think i’m going to buy that shirt.

  Looks so good!

  //Simone

 23. Blir Lars-Kristian mye dissa pga hvordan du er på fotballaget hans, eller? Han må vel pine seg gjennom mange kommentarer og jokes i garderoben!

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hva i all verden er det du snakker om, Tonje? Hvis det er noe vi ler av, så er det mennesker som deg. Jeg får ofte spørsmål om det kommer mye dumt i kommentarfeltet, og da kan jeg jo nevne din kommentar som et prakteksempel 🙂

   Heldigvis er samtlige spillere på ODD, helt normale og oppegående mennesker, så nei, ingen kommentarer eller «jokes». Faktisk så er de fleste ganske imponert over hva Caroline har fått til.

   1. Voksne mennesker hakker da ikke på andre mennesker på grunn av hvordan ektefellen deres er, eller ikke er!!

    Hva skulle de forresten kommentert eller vitset om?
    At hun har fått til for mye på for kort tid?
    At hun liker å pynte seg?

    Liker svaret ditt Lars-Kristian! Er vel heller slike kommentarer man ler av….

   2. Caroline er utrolig heldig som har en så flott mann som deg! Blir helt målløs over hvor flink du er til å støtte opp 🙂 Er ikke mange mannfolk som deg i Norge, det er sikkert!

    Ønsker dere alt godt for fremtiden! 🙂

   3. Så bra at det er sånn da 🙂 Var bare et spm! Gutter er gutter! Synes fotballfrue er flink selv jeg 🙂

  2. Kristin

   Hvis noen voksne, oppgående mennesker hadde gjort det, så hadde jeg virkelig begynt å lure på. Man snakker ikke stygt om kjærestene til andre. Da tror jeg LK hadde sluttet i Odd. For sånt gjør man bare ikke. Da har man problemer med seg selv rett og slett. Hva har Caroline gjort de, eller hva har hun noensinne gjort?

 24. Fint antrekk det.
  Jeg har blitt fast leser av bloggen din og får masse inspirasjon.
  Også er det littfestlig at du bor der vi har hytte, jeg ser godt hvor bildet er tatt.

 25. Nydelig ! Men siden jeg vet ca hvor varmt det var i går, så blir jeg kald bare av å tenkte på å gå i så lite klær. Skjønner ikke at du klarer 😉

  1. Fotballfrue

   Jakken er av på grunn av bildene 🙂

   – C

 26. Marikken

  Vil bare komme med en kommentar til denne «hjulbeint diskusjonen» . Caroline er jo aldeles ikke hjulbeint. Hjulbeint er man når knærene på en måte går utover. På Caroline går de pittelitt mer innover. Har man knær som går innover blir dette kaldt «kalvbeint» og er det stikkmotsatte av hjulbeint. Jeg har selv knær som går litt innover. Nå mener jeg ikke at Caroline er kalvbeint heller, men om hun hadde vært en av delene er det definintift det. De fleste jenter er litt kalvbeinte av en eller annen grunn og i mer eller mindre grad. Superfine ben har du i allefall , Caroline 🙂

  Marikken

 27. Så fine bein du har!

  – L

 28. Mariell

  Fy f… den buksa satt som et SKUDD på deg 🙂 Du har så fantastisk lekre ben! Nå motiverte du meg nettopp til en løpetur på mølla! Regner med det er maaange kilometer bak de beina. Har du noen tips til hvordan få en slik disiplin? Du har sikkert skrevet innlegg om det før, men slike innlegg kan aldri gjentas for ofte! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, så kanskje det er på tide snart? 🙂

 29. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Nydelig! Kjøpte faktisk en mintfarget genser i går, jeg =)

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com!

 30. Dette var et veldig fint antrekk! Inspirerende 🙂
  Har lett etter en skinnbukse lenge, har ikke funnet. Jeg synes det er litt skummelt å kjøpe på nett.
  Har kjøpt en jakke før som jeg ikke ble fornøyd med. Men den buksen var jo veldig fin. Kanskje jeg skal slå til! Hvordan er den i str?

  – Madeleine 🙂

 31. Fantastiske Bilder! fargene var nydelige!
  men huff så kaldt på beina! må passe på å ikke bli syk!

 32. Må bare si at du er utrolig vakker! Og herregud, dere har ett flott hus! Får så utrolig Twilight-vibber av det nest siste bildet. Eller Narnia kanskje, hm..
  Hvertfall, synes det var så lekkert – gledet meg liksom veldig til å se akkurat det stedet på sommertid, og jeg tror nok du kommer til å ta bilder der rundt sommertid! Dere er virkelig heldige!

 33. Åh, fine deg! <3

 34. Fine Bilder! Så fint lys 🙂

 35. Gleder meg til den dagen du finner ut at det finnes viktigere ting i verden enn å svare frekt til alle kritiske kommentarer du får på bloggen. Du er 25 år, men i slike tilfeller skulle man trodd at du var 14.

  1. Fotballfrue

   Leste gjennom alle mine kommentarer i dette innlegget, og kan rett og slett ikke se hvor jeg har svart frekt. Kan du utdype?

   – C

  2. Frekke kommentarer, fortjener av og til frekke svar.. Stå på, Caroline!

 36. Kunne ønske jeg klarte å gå i slike hæler! Øving gjør vel mester, men. Hmm… Fint antrekk 🙂

 37. Flotte bilder av deg Caroline 🙂

 38. Hjepes, så mye rart folk klarer å slenge ut av seg.. Stå på Caroline, syns du svarer bra uansett om du får usaklig kritikk, saklig kritikk eller ros 🙂

  Av meg skal du ihvertfall få masse ros!! Digger antrekket ditt, nydelig farge på blusen! Og dere har virkelig funnet et fint sted å bo, vakker natur 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 39. Josefine

  Det ser så idyllisk ut og bo sånn som dere gjør! *drømme*

 40. Katarina

  du er så fantastisk fin 🙂 uansett hva dutar på deg så er du like sharming :)) ønsker deg en fiiin fin helg <3

 41. Veronica

  Avmagret, stygg og syk.

  Du kan ikke ha et godt selvbilde om du mener du ser bra ut for tiden. Huff!

  1. Så denne nettopp, og selv om det egentlig er for sent for at noen ser den, vet jeg at Caroline ser den og jeg må bare si – du er:
   1. Ikke avmagret, men en flott tynn kvinne med feminine former
   2. Ikke stygg, men en av de vakreste og søteste personene jeg vet om både på innsiden og utsiden!!
   3. Ikke syk, men en frisk og oppegående ung kvinne med et fokus på trening og mat flere nordmenn (les: soffagriser) burde ha.

   Stå på vakre Caroline, du er en VELDIG stor insprasjon for mange <3

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, S. Nå ble jeg veldig, veldig glad <3

 42. Karoline

  Lurer så veldig på om du kunne lagt ut link til den blusen? Den er jo heeeelt fantastisk <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *