Onsdag

Onsdag allerede. Tiden går så fort. Synes det var i går jeg skrev det var lille lørdag, og diskusjonen ble heit i kommentarfeltet. Uansett. Jeg titter bare innom for å ønske alle en fin dag. Her er det ikke mye som minner om vår lenger, det er jo nesten storm. Buskene i hagen står i hvert fall vannrett og regnet lager lyder mot kjøkkenruta. Nå skal jeg på trening, og i dag blir det med Alexander. Tror det skal handle om løping og makspuls, og jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Oppdaterer dere!

Bilde fra fredag etter shooten med DetNye – elsker fletten Nikola lagde!

Forresten, vet dere hva jeg nettopp gjorde? Bestilte synstest! Så nå er jeg stolt. Det er bare. . seks år siden forrige gang *kremt*

Deilig dag til alle ♥

123 kommentarer

 1. Du er så fiiin! Elsker toppen og fletten, virkelig! 🙂 høres deilig ut å starte dagen med trening. I dag må jeg venstrehendte til i kveld med å trene.. Men men, dagar jeg noe å glede meg til 😉

  1. Haha, elsker autocorrect på iPad altså! Jeg mente at jeg «dessverre må vente» til i kveld, ikke «venstrehendte», haha :p og, dagar… Det skulle være «da har». Må tydeligvis korrekturlese litt nøyere når jeg skriver kommentarer 😉

   1. Fotballfrue

    Hehe, skjønte det 😉

    Klem 🙂

  2. Haha, autocorrect? 😀

   1. Fotballfrue

    Priceless 😀

    – C

 2. Vivian Elise

  Nydelig, rett og slett!

 3. Ja, da var det kanskje på tide med en ny test 😉 Ha en fin onsdag <3

 4. Har du aldri vurdert å laseroperere øynene? Mine kan de dessverre ikke operere, ellers hadde jeg gjort det for leeeenge siden. Ha en flotters dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg har vurdert det, men jeg vil se hvor mye svakere det har blitt først. Jeg har jo bare -1,75 (tror jeg :p)

   – C

 5. KatrineS

  Har du en halv time til overs, se denne You-Tube-filmen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=player_embedded

  Det er om Kony, og barnesoldatene i Afrika!
  Internasjonale kjendisser støtter saken, på tide at Norske også gjør det!

  Katrine

 6. http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  du er nødt til å poste denne linken. akkurat nå brukes flere tusenvis av barn i uganda som barnesoldater og sexslaver. vi må spre denne filmen for å få USA med på å gripe inn! Du som blogger kan hjelpe med å spre dette budskapet!

 7. Vakker flette, vakker jente! Trening er en veldig godt start på dagen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta <3

   Klem 🙂

 8. Sjekk ut denne du fotballfrue og prøv å doner bort litt penger til dette formålet i stedet for luksus til deg selv.
  http://vimeo.com/37119711

  1. Fotballfrue

   I alle dager. Jeg håper virkelig du tenker deg om to ganger før du poster en slik kommentar igjen.

   – C

   1. Dwightinha

    Ja,ja, jeg kunne selv også sikkert gitt mer, men den kommentaren reagerte jeg litt på.
    1. Ikke noe hun har noe med
    2. Vet vel egentlig ikke hva du gjør utenom bloggen
    3. Jeg liker ihvertall selv å velge både formål, tidspunkt og om jeg ønsker å nevne det for andre
    4. En helt privat sak.

  2. Jeg går ut i fra at du tuller???? Flott at du poster disse kommentarene, Caroline – slik at vi får se hvilke karakterer som faktisk finnes der ute…. Vet ikke om jeg skal le eller gråte.

 9. Så fin du er! 🙂 liker fletten din. PS: kanskje dette er noe å sette fokus på via bloggen din? http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=share Det er værtfall på alles lepper her i London!

 10. Trenger ikke synstest du… Du har et vakkert øye for ALT 😉

  Ha en strålende dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, søta <3

 11. Mona's liv

  Hva har skjedd med leppene dine?

 12. Lykke til på synstesten! Fikk meg litt av en overraskelse da jeg selv var på synsteste for en måneds tid siden! Synet hadde endret seg fra -3,25 til -5 bare i løpet av halvannet år……..! Dvs. jeg ble jo ikke SÅ overrasket da, for jeg hadde jo merket at jeg så litt dårligere, -det var derfor jeg bestilte meg time til ny sjekk, men likevel da, -det var stor endring på så kort tid!!! Ha en finfin dag!

  1. Fotballfrue

   Uæ! Nå merker jeg at dette blir skummelt :O

   Klem 🙂

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Så nydelig du er! Blir nok fint med PT-time nå tenker jeg 🙂 Jeg har også skikkelig lyst til det! =)

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Og ja, selvfølgelig kommenterer jeg tilbake 🙂 Lizbethosnes.com!

 14. Jeg liker deg og jeg liker bloggen din veldig godt! Men jeg MÅ bare spørre! Hvorfor kan du ikke smile skikkelig? Det ser ut som du syns noe lukter ekkelt.. Du er så vakker når du smiler naturlig! Trenger ikke å finne noen ny måte å smile på 🙂 Du blir sikkert sint for denne kommentaren, men jeg måtte bare spørre. Ellers liker jeg å se at du bruker denne toppen 🙂 Den har du brukt før, og det er ikke så ofte vi får se deg i det samme plagget flere ganger (ja, jeg vet det skjer, men det er ikke ofte). Liker 🙂
  Så.. Beklager for kommentaren på forhånd, men jeg måtte bare spørre 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg smiler skikkelig 🙂

   – C

   1. Jeg reagerte også på smilet ditt, ser skikkelig påtvungen ut.

   2. Fotballfrue

    Jeg var syk hele dagen i forveien, og var likevel på shoot klokken ni dagen etterpå, så jeg var sliten. Er vel derfor da 🙂

    – C

   3. Kristin

    …jammen milde moses da folkens???? For ett spørsmål?!?!

 15. Anna Marie

  Du ser underernært ut! Du sender jo feile signaler angående kroppsideal til dine unge lesere!

  1. Fotballfrue

   Ta deg en bolle! Jeg er ikke underernært.

   – C

   1. Andrea

    Heia Caroline!
    Nuf said!

   2. Bra kommentar fotballfrue!!!:)

  2. Jeg må nok dessverre være enig med deg Anne Marie 🙁 Idealet for meg er veltrente mennesker med litt former 🙂

   1. Fotballfrue

    Hva med oss som er naturlig slanke? Dette er så latterlig! Jeg er slank og veltrent, og er fornøyd med det 🙂 Kvinner kommer i alle fasonger. Når skal dette kunne aksepteres?

    – C

   2. christine

    Jeg syns du er fantastisk flott! 🙂

   3. Jepp, du bør absolutt respekteres for den du er. Må si det høres ut av kommentarene ovenfor som om kvinner kan velge hvor formene skal sitte og hvor mange cm en skal legge på her og trekke fra der. Nei, vær sunn og frisk og fornøyd med deg selv, det er hele verden best tjent med :o)

   4. Grethe

    Er du naturlig slank når du trener 6 dager i uken, og har et _forholdsvis_ strengt kosthold? Jeg vet jo at du ikke hadde veid 80 kilo uansett, men det ser jo ut som du bare blir tynnere og tynnere.. Ansiktet og kroppen din ser mye mindre sunt ut nå enn før.

   5. Fotballfrue

    Det er helt naturlig for kroppen å være i fysisk aktivitet, så ja, man er naturlig tynn selv om man trener for å holde kroppen i form. Det samme gjelder kosthold, det er helt naturlig å putte sunne matvarer i munnen. Forøvrig har jeg ikke noe «strengt» kosthold, jeg liker bare å spise sunt, da jeg merker det godt på kroppen hvis jeg ikke gjør det 🙂

    Merkelig, i sted fikk jeg en kommentar som påstod at jeg hadde lagt på meg…

    Kan informere deg om at jeg veier det samme som jeg har gjort de siste årene.

    – C

   6. Jeg blir så frustrert av folk som tror at alle slanke mennesker er underernært!!! OMG!!!!! Jeg er selv liten og slank – og MERK DER MINE ORD -JEG HAR ALLTID VÆRT LITEN OG SLANK UTEN Å VÆRE UNDERERNÆRT!!!! Tror dere ikke at det er like vanlig som noe annet???? Jeg støtter deg 100% Caroline!!! YOU GO GIRL – DU ER KJEMPEVAKKER!!!!

   7. Jeg sier bare hva som er idealet for meg personlig – det viktigste er selvfølgelig at man er fornøyd med seg selv, så lenge man er sunn. Å være overvektig er jo ikke bra, akkurat som det å være underernært ikke er sunt. Heldigvis har vi alle forskjellige meninger om hva som er fint 🙂

   8. Fotballfrue

    Men skjønner du ikke at det er nettopp det som er problemet? Vi mennesker setter hverandre i bås, hvor det ene er bedre enn det andre. Det er jo helt forkastelig, spør du meg. Skjønnheter kommer i alle størrelser og fasonger, ingenting er bedre enn det andre, og derfor bør du holde det for deg selv hva du selv synes er fint.

    Her kommer det en kommentar som sier at jeg ser underernært ut, og så henger du deg på og forteller at du er enig. Hvor kult tror du det er for meg? Hadde du likt om noen kommenterte deg; «nei, du er litt for lubben, jeg liker slankere jenter»?

    Tenk deg om!

   9. Marita

    støtter deg Caroline. alle kvinner har forskjellig kropp! du er naturlig slank, og gjør det beste ut av det utgangspunktet du har, ved å trene og spise riktig i forhold til hva som er best for din kropp og helse. På tide folk skjønner at selv om du er en åpen blogger, så er du ikke en jævla gjenstand som kan formes til noe som en del av lesere vil ha deg til å være.

   10. Hvorfor legge ut om ditt personlige ideale på Caroline sin blogg, når hun ikke har bedt om din mening? Hvis du ønsker å ytre dine personlige meninger om kropp kan du jo opprette en egen blogg 🙂 Hva folk ønsker seg er individuelt. Jeg er også naturlig tynn, og har tidligere hatt store komplekser for det, men jeg spiser sunt og trener likevel. Bare idioter gjør ikke det, spør du meg. Sunnhet handler om så mye mer enn slanking. La folk få være som de er! Jeg synes for øvrig det er tydelig at Caroline har en sterk og utholdende kropp.

    Jeg synes du var kjempefin på håret her, Caroline!

 16. Utrolig fin flette – du får øve å legge ut en «How to…» 🙂
  Fin dag til deg!

  B I R T E

 17. Nydelig flette – og nydelig jente!
  Ha en fin lillelørdag, Caroline.

 18. VÆR SÅ SNILL å spre dette. Dette er viktig !!!! Du har en enorm påvirking når det gjelder å nå ut til dine lesere. Post dette.

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=g-all&context=G25d6a8bFAAAAAAAABAA

  KONY 2012

  vær med på å gjøre verden et bedre sted.

  1. DEL DEL DEL!!!

   1. Kamilla

    DEL DEL DEL!!!

 19. du ser sliten ut!

  1. Fotballfrue

   Hehe, kanskje ikke så rart. Jeg kastet opp 17 ganger dagen før dette bildet ble tatt, så jeg var ufattelig sliten!

   – C

 20. Charlotte

  Vær så snill! Se denne filmen, den forklarer! http://vimeo.com/37119711

 21. Så utrolig flott du var på håret! 🙂

 22. Dårlig vær her idag også, (Bærum) … Ønsker den deilige solen tilbake 🙂
  Du er super flink med klær og farger.. Jeg har kjøpt meg en mørk blå vårjakke – hvilken farge på veske syns du passer til det? 🙂
  Håper treningen var bra og ha en fortsatt strålende dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Sort går til alt, marineblått og beige / off white 🙂 Gjerne oak også, ala Mulberry 🙂

   – C

   1. mmmullberry

    herregud hvem har råd til mulberryvesker? er det noe alle vet hva er? jeg har aldri klikket meg inn på nettsiden deres, men vet de veskene er veldig dyre kjendisvesker.

   2. Fotballfrue

    Hva mener du?

    – C

   3. mmmullberry

    du skjønner vel det? =) en jente ønsker tips til veske, så skriver du til slutt, en oak mulberry, de veskene er da svindyre.

   4. Fotballfrue

    Nei? Oak Mulberry er jo ingen veske :p

    Hun spør meg hvilken farge som passer, og da svarer jeg Oak, ala den Mulberry vesken jeg har vist frem her på bloggen hundre ganger 🙂

    – C

   5. Jeg har råd!!!!!! Jeg har faktisk tre stk Mulberryvesker, og jobber dessuten som sykepleier (både jeg og mannen min er sykepleiere, bare for å unngå en masse dritt om rike folk og «kakser» etc. Nei, vi har heller ikke arvet penger!!) Men du kan jo f.eks. få deg en jobb og spare til det du vil ha, akkurat som alle andre??

   6. Fotballfrue

    Bente, jeg liker deg!! 🙂

 23. Så utrolig fin topp,hadde ikke hatt noe i mot å hatt en slik, får jeg spørre hvor den er fra ?
  Nydelig hjem og stil du har, me like ☺
  Finfin Onsdag til deg….
  -Beate-

  1. Fotballfrue

   Den er fra Bubbleroom / Vila 🙂

   Klem!

 24. http://vimeo.com/37119711

  Caroline kan du dele denne med leserne dine ??

 25. Wow, du stråler jo!

  Har du hørt om organisasjonen Invisible Children? De jobber for barns rettigheter med fokus på Uganda og LRA. Deres siste kampanje er helt utrolig bra og de er nå i gang med en kjempestor kampanje for at 2012 skal bli året verden forandres til det bedre. Du har enorm innflytelse og påvirkning gjennom bloggen. Jeg oppfordrer deg til å se filmen selv og deretter poste den her slik at andre også har mulighet. Jeg lover deg at du blir imponert over alt de har fått til, samtidig som du blir trist over hva som faktisk skjer i verden. La oss gjøre noe!

  http://www.kony2012.com

  1. http://visiblechildren.tumblr.com/

   les denne artikkelen før du støtter IC. greit nok å gi folk informasjon, men ikke støtt en organisasjon bare fordi den har en video.

 26. Heisann!
  Først vil jeg si at du er en utrolig dyktig blogger! Men det jeg egentlig vil med denne kommentaren er å spre et viktig budskap. Du som toppblogger har en stor makt til å påvirke mange tusen mennesker. Derfor vil jeg be deg se denne videoen: http://vimeo.com/37119711 , Legge den ut på bloggen din, og fortelle alle leserene dine om dette i et eget innlegg! Håper du er med på å gjøre en forskjell 🙂

 27. Den fletta var råfin 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 28. Michelle

  Herregud! Viss da er så viktigt for dåke at filmane skal bli posta, så skaff dåke toppblogga sjøl og post da då! Du e fantastisk Caroline! 🙂

  1. Dette er då på ingen måte noko som kan verke fornærmande/irriterande på enten deg eller Caroline? Det er ei utruleg viktig sak som handlar om at små born ikkje skal bli bortført, voldtekne og drept! Det er då vel berre positivt for alle at bloggen til Caroline kan bli ein kanal for ein så god sak? Skjønar ikkje korleis du kan få det å poste linkar om denne saka til å verke som ein motsetnad til å synast at Caroline eller bloggen hennar er fantastisk?!?

  2. Hjelpe meg. Av og til skulle jeg ønske det var aldersgrense på kommentarfeltet her. For det første kan ingen av disse jentene (som prøver å sette fokus på en svært viktig sak) gå hen og «skaffe seg en toppblogg» i løpet av den dag. Det regner jeg med du skjønner. For det andre gjør de helt rett i å henvende seg til kanaler som når ut til flere, deriblant også Fotballfruen. Engasjement, kalles det! Flott at du lar linkene til disse jentene komme gjennom, Caroline. Jeg har ikke postet noen av dem, men jeg håper likevel at noen av leserne her tar seg tid til å se dem.

 29. Awesome titt!
  Kjøper du økologisk naturkosmetikk for iherb.com? Kode for en $ 5 rabatt på første bestilling EVO218

 30. Ha en fantastisk fin dag du også Caroline 🙂

  Du er alltid så nydelig,!

  Blei litt gira sjølv no til å komme meg ned på treningssenteret, får komme meg av gårde så lenge motivasjonen er der 🙂

  Supersøte deg ha en finfin dag nok en gong 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ingenting å vente med 🙂

   Klem 🙂

 31. HVA er greia med alle disse youtube/vimeo-linkene som tar hele kommentarfeltet?? Djiiis.

  1. Nei, du vet… setter du av 30 minutter til å se den, så skjønner du.

   =)

 32. Dette har ikke noe med innlegget her å gjøre 😛 hehe, men jeg tenkte jeg bare skulle nevne det, sien jeg selv og ble litt usikker.
  Du vet mason pearson hårbørstene? Driver selv salong, så har vært ute etter å finne ut hvor de selges fra grossist i Norge … (og litt for å finne ut vdr hvilke som brukes til dyr, eller mennesker?) Kontaktet da Makestyle.no, siden disse selger ut slike børster, for å høre hvor de forhandlet de fra. Disse svarte forøvrig veldig hyggelig og oppriktig, og grossist der er et firma som faktisk selger utstyr ut til dyrebutikker 😀
  Sendte dem en mail og de kunne bekrefte at MP hårbørster er EKSAKT de samme som selges både ut til dyrebutikker OG til frisørsalonger etc 🙂 Ikke noe galt med det, altså, jeg bare ble litt overrasket, og, ja, tenkte på deg da, fordi jeg så du fikk et spm tidligere om det var samme børstene som man brukte på dyr, hvor du da svarte at du ikke trodde det. Trodde ikke det jeg heller, men nå vet jeg altå, at, jo, det er eksakt samme børstene 🙂
  Som forøvrig fungerer like fint på både mennesker og dyr!

  Dette er forøvrig børster omtalt som verdens beste hårbørster, og man kan se veldig forskjell på hår (mennesker snakker jeg om, hehe), som børstes med MP børster og ikke.

  Fikk forresten raskt og hyggelig svar fra engrosen med fine innpriser, så nå spørs det vel om jeg ikke skaffer meg noen børster selv, både til utsalg i salong og til eget bruk 🙂 Skikkelig spent på å teste de ut! Du er strålende fornøyd med din også? 😕

  Ha en fortsatt fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Æ, er det sant? Haha 🙂

   Ja, jeg skriver et innlegg om den akkurat NÅ faktisk 🙂

   Klem 🙂

  2. Hei Silje, Jeg jobber selv på frisørsalong, å prøver å finne leverandører som selger disse hårbørstene, men finner ingen! Kan du hjelpe meg med det? 🙂

 33. http://vimeo.com/37119711

  Jeg så denne, og satt med rårer igjennom hele filmen, det er så viktig at du deler den med leserne dine!
  🙂

 34. Hei Caroline! 🙂
  Så utrolig flotte bilder av deg, du kler virkelig den blåfargen. Og flettene var kjempe tøffe. Jeg skulle ønske jeg hadde litt lenger hår, så jeg kunne stylet det litt sånn av og til! 🙂

  Ja styggeværet har inntatt Bergen også, om det er til trøst. Jeg følte huset skulle lette i natt, fordi det var sånn vind utenfor vinduet. Håper våren har tenkt å melde sin ankomst veldig snart igjen. Den tittet innom litt, men følte den forsvant så fort igjen.
  Kos deg på trening (jeg er kanskje litt sent ute til å ønske deg en god treningsøkt), men bedre sent enn aldri ?

  Rebekka
  http://Rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Du er alltid så god! Takk for fine ord <3

   Uff, vi får krysse fingrene for godvær snart 🙂

   Klemmer din vei 🙂

   1. Dwightinha

    Om du sikter til genseren er den ikke blå/hvit/gull men sort/hvit/gull. Har den selv.
    Du kledde kjempegodt Alexander Wang fletten.

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

    Klem!

 35. Håper du har en fin onsdag, Caroline! Glem aldri hvor bra du er 🙂

 36. Hei!

  Du ser utrolig ut som alltid!
  Skjønner ikke hvorfor folk orker å slenge dritt, om de ikke har noe positivt å komme med kan de holde det for seg selv.
  Du ser underernært ut, jøsses. hva vet hun om det? folk er forskjellige. Jeg synes du ser helt fantastisk ut ! 🙂 du tar godt vare på kroppen din, dette er resultatet 🙂

  Ha en fin uke! 🙂

 37. Du som stor blogger burde dele denne fantastisk viktige videoen
  🙂

 38. Ser det er flere som har skrevet det samme, men om du deler denne videoen med leserne dine, på twitter og på facebook, støtter du en god sak! Nemlig å få slutt på grusomhetene som foregår i Uganda:
  http://vimeo.com/37119711

  I tillegg kan du donere en liten sum penger, og så får du en gratis «Kony 2012 Action Kit» der du får ting som gir deg muligheten til å vise folk at dette er en sak som er viktig å kjempe for!

 39. aaaa, you are so beautiful! You have the most amazing hair and I love that shirt!

  suvimariliis.blogspot.com

 40. Tipper makspulsen din er på 195, jeg:) husk at det ikke finnes noe » god» eller «dårlig makspuls!
  Ha en din dage videre, Caroline 😀

 41. Christine

  Hei! Jeg vet ikke om du har hørt eller sett denne filmen, men hvis ikke, så må du se den! http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  Kanskje du kan skrive et eget innlegg om den også? Etter å ha sett filmen så skjønner du nok hva for et utrolig viktig budskap vi alle må hjelpe til med å spre! Siden bloggen din er så stor og lest av så mange mennesker så vil også mange tusen mennesker se filmen og hjelpe til med å gjøre sånn at flere vet hvem Joseph Kony er, og alt det grusomme han gjør mot uskyldige, forsvarsløse mennesker. Hadde satt så utrolig pris på det, hvis du kunne gjør dette 🙂

  Elsker forresten bloggen din 🙂
  Hilsen Christine

 42. Du så nydelig ut! Håper du får en fin dag 🙂

 43. Jeg blir helt overgitt over enkelte kommentarer her inne. Jeg lurer på om noen av dere som er frekkere enn flatlusa, hadde turt og sagt dette til caroline face to face, eller om det er noe dere tiltater dere å si til vennene deres? Caroline ser nydelig ut. Slutt å vær så slem, Caroline er faktisk et menneske, det er ikke bare en blogg.

 44. Så fin du var! Har til nå hatt en glimrende 21årsdag og ønsker deg en finfin onsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med dagen <3

   Klem!

   1. Tusen takk Caroline:)

 45. Så fin på håret her:-D
  Elsker slike fletter:-)

 46. Kan du lage et antrekk til denne shortsen? http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_143219 <— Det er ikke virus, jeg har den, men jeg er ikke så go til og sette sammen antrekk… 😉 Håper at du gjør det, men det kan du jo sefølgelig velge selv! :))

 47. Tips til hvor du kan handle briller for en billig penge: http://www.extraoptical.com/
  Svogeren min sin nettbutikk.
  Alle har mulighet til å ha briller til enhver anledning 🙂

 48. Så fin du er når du er litt «rundere i kantene» 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååååå, jeg håper du kommer på boklanseringen min, så kan du fortelle meg ansikt til ansikt hvor rund og god jeg er 🙂

  2. Smart å si dette til en som har hatt problemer med mat tidligere. Kanskje du bidrar til at hun blir syk igjen 🙂 Nice thinking.

 49. Benedicte

  Superfin genser!
  Hvor er den fra?:)

  1. Fotballfrue

   Toppen er fra Vila / Bubbleroom.no 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *