Klikk. Sendt

Der var neste MASSIV-spalte sendt avgårde til Tom. Dere må huske å rive med dere bladet neste gang dere går forbi det. Kan avsløre at jeg denne gangen forteller om da vi var på ferie i Tyrkia og guiden som het Aron ville kjøpe meg for 16 kameler. Jeg var fire år! Uansett. Strømmen kom tilbake klokken halv elleve i går, og da fikk jeg plutselig millioner av ting å gjøre. Heldigvis lot jeg ting være ting, også gikk vi og la oss i stedet. I dag føler jeg meg kjempeuthvilt, endelig! Så nå skal jeg ta med med litt energi i bilen, og suse avgårde til ELIXIA. Det frister ikke å løpe ute i dag, det får bli en annen dag denne uken.

Jeg kjøpte forresten gardiner i går! Ser du hvor fint jeg glir inn i omgivelsene, med den prikkete morgenkåpen min?

Synes gardinene passer veldig fint inn her, men jeg lurer på å kjøpe en lengde til midten også, og eventuelt fjerne duken. Vi får se hva det blir til når kaffekrokstolene kommer, for nå er de rett rundt hjørnet! ENDELIG!

Fant de hos Kid Interiør, for de som skulle lure.

Ønsker alle en deilig tirsdag ♥

137 kommentarer

 1. Heisann!
  Fine gardiner, som gir vår- og sommervibber! 🙂 Jeg hadde tatt vekk duken og lagt på en fin løper i stedet, så bordet kommer mer til sin rett, for det ser fint ut! 🙂 Stuen din er så fiiin, den gjør en interiørblogger misunnelig!! 🙂

  Og med den morgenkåpen glir du rett inn i interiøret, perfekt!! 🙂

  – Camilla –

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 Kjøpte faktisk en løper i går, men den har fått plass oppe. Hmm, kanskje jeg skal bytte plass på den og duken 🙂

   Ha en finfin tirsdag 🙂

   1. Åshild

    Ja, bort med duken, og et lunt teppe på gulvet, så er det komplett synes jeg 😉

   2. I min stue har jeg også to vinduer som henger sammen slik. Jeg har tre lengder akkurat nå, men bruker å variere litt mellom det og to, alt etter hva jeg føler for. Jeg ville nok også kanskje tatt bort duken, og erstattet den med en løper. Kanskje en i samme duse rosafarge som putene? 🙂

   3. Jaa, bort med duken 🙂
    Nå er jeg personlig ikke noe glad i duker, løpere eller noe av den slags, men den duken som er så stor passer kanskje bedre inn på vinterstid (vi kaller det vår nå, hehe;) når du vil lune rommet litt mer 🙂
    Også med det flotte lysestakefaten så trenger du ingen duk.
    Kanskje plassere noen søte ranunkler på bordet også 🙂

    Ok, nå tar jeg av her, hehe.
    Er så lost i interiørverden og blir litt revet med 😛

    God kveld 🙂

 2. Have a nice day sweet Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you <3 You toooo 🙂

   Hugs!

 3. Fine gardiner, men jeg synes ikke det er nødvendig med en lengde i midten. Jeg ville også fjerne duken, så det fine bord kommer til sin rett. 🙂

 4. frøken sverige

  Utrolig flotte gardiner synes jeg:) Jeg har noen som ligner veldig faktisk! De fant jeg her i Sverige, på hemtex, og er også hvite og har knyting i toppen. Lekkert nå på våren. Gardiner endrer virkelig et helt rom!

  Utifra bildet ditt synes jeg du gjerne kan se hvordan det blir uten duk! Eller kanskje finne en som er i samme stoff som gardinene? De ser ut som en lin- eller bomullsblanding?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, noe i den duren 😉 Samme stoff som sofaen 🙂 Duken forsvinner!

   – C

 5. Kjempe fint dere har det i huset !! håper du får en fin dag og jeg gleder meg til du viser hele huset! du har sååå god sans for interiør og mote å alt! Digger deg Caroline <3

 6. Aww, de er fine. Det er utroligt som det skaber en dejlig stemning og meget mere hygge, når der er kommet gardiner op :O)

  <3
  Pia Sabine

 7. Nydelige gardiner 🙂 Lyst å fint interiør. Lar dere hundene være i sofaen? Hvis ja, synes pelsen godt i det? Ønsker meg ny sofa i liknende farge, men har en hund og er redd jeg må støvsuge hver dag 😛 Ha en fin dag!

 8. Gardinene var nydelige, skapte en veldig fin ramme rundt sittegruppen 🙂 jeg hadde også valgt å fjerne duken, ville heller vist frem det fine bordet 😉 ha en fin dag, vakre deg 🙂

 9. JA til lengde i midten, og ja til en mindre duk som ligner den du har… bodet ser litt ut som et alter.

  Du har utrolig søtt hus! Nesten akkurat som jeg

 10. Haha nå er jeg ekstremt pirkete… men det er så irriterende..:p
  MÅ du skrive Elixia med store bokstaver? Vet at det i utgangspunktet er riktig, men like vel..

  1. Fotballfrue

   Men det er det som er riktig 🙂 Derfor fortsetter jeg med det 🙂

   – C

   1. Bruker fok energi på sånn…..Det er utrolig mye rart du må svare for Caroline:)

   2. Jeg irriterer meg over at det er flere som har kommentert det. Som ansatt på ELIXIA, så kan jeg fortelle deg at det ikke skrives på noen annen måte enn den Caroline bruker. Det er selvfølgelig fysisk mulig å gjøre det, men det er feil.

    Ha en fin dag, Caroline:)

   3. Vil bare gjøre deg oppmerksom på at om det er slik at Elixia skal skrrives med store bokstaver, så har du skrevet det feil i boka di.

   4. Fotballfrue

    Skriver du til meg eller Ida her? Det er ikke jeg som har korrektur på min egen bok, så da ligger ikke feilen hos meg.

    – C

   5. Har ikke du hatt siste godkjenning på alle sidene da?

    Syns bare det virker litt flaut når du er så standhaftig på det ellers. 🙂

   6. Fotballfrue

    Jeg er ganske sikker på at Elixia ikke står noe sted i boken, og om det gjør det, er det ikke min glipp. Hvor har du sett det egentlig? Det er ikke akkurat som at jeg har vist PDF’en til noen. . .

    – C

   7. Lille Måne har lagt ut en smakebit av boka de på sidene sine, på side 90 der du gir tips til styrkeøvelser, så står det vitterlig Elixia med små bokstaver. Litt komisk, syns jeg. :p

   8. Fotballfrue

    Veldig komisk, du 😉

    – C

   9. Jeg blir fascinert over folk som kommenterer at jeg bruker energi på det, når jeg skriver selv at jeg er ekstremt pirkete…
    Og JA Ida og Caroline, jeg vet det er rett (skriver faktisk det også), jeg synes bare det er irriterende:p

 11. Elisabeth

  Du er så utrolig flink til å pynte huset !:)

 12. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Ååhh, så koselig dere har det altså! Gleder meg mye til å se spalten din 🙂

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com!

 13. Åh gud, stuen din er så lekker! Får lyst på helt lik! 😀

  My Fashion Inspiration

 14. Marielle

  Jeg lurer litt på hvor du har kjøpt speilet over sofaen? Kjempe fint du har det!

 15. Dere har det så utrolig fint! Jeg elsker sånne delikate farger sammen, det blir så lekkert 🙂 Ha en fin dag, Caroline!

 16. Det er så fint hos dere, veldig inspirerende med bilder fra huset deres 🙂

 17. koselig krok 🙂 Jeg er enig i å fjerne duken… hva med et teppe under bordet, og en kontrast i vinduet? et par mørkegrå hjerter som du henger i hvert? 🙂

 18. Det blir nok fint uansett hva du velger å gjøre 🙂 Ha en toppers dag, Caroline!

 19. Marita Ø

  Gleder meg til å se kaffekrokstolene! Har på følelsen av at de er veldig lekre 😀 Ha en flott treningsøkt 🙂 Min treningsuke ser ikke ut til å bli som planlagt, forkjølelsen har virkelig slått til – hoven i halsen og svetter og fryser om hverandre.. Æsj å!

 20. Først vil jeg si at jeg kommer ikke over hvor fint huset deres er! Blir like misunnelig hver gang jeg ser bilder 🙂
  Må også si at den reklamen/annonsen som er på bloggen din for tiden er meget irriterende! Den dekker 1/3 av skjermen, noe som gjør at jeg må bla bortover mens jeg leser. Det gjør at jeg ikke orker å lese bloggen din fra mobilen, da skjermen er liten nok fra før. Bare et tips!

  Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke 🙂

 21. Ville bare si at du har en fantastisk bra blogg!! 🙂 Masse oppdateringer, det er knall! Virkelig en super inspirasjonsblogg:) Stå på videre og ha en fortsatt strålende dag:D

 22. Marielle

  Fine gardiner! Det blir en tur innom Kid idag trur jeg…
  Hvor har du kjøpt morgenkåpen din?

 23. Ville ha hatt en gardin i midten, tror d hadde gitt mer helhet, så ville jeg ha hatt løper heller, de har mange fine tynne som minner veldig om duken din, tror d hadde tona d litt ned i tillegg til at bordet hadde kommet mer frem. Synes Gardinene var kjempe fine, kommer og til å gå for noe sånn når jeg skal ha nye gardiner 🙂

 24. Du har det så gjennomført og fint 🙂

 25. Nei, gardinlengden er fin som den er, for med lange gardiner ser det mye mer klassisk og eksklusivt ut. Kortere gardiner får ofte stua til å virke mindre (høyden altså).
  Men duken, den ville jeg fjernet 😉 Evt lagt på en lett løper istedenfor. Bir veldig mye tøy med lang duk og sofaene og sånn, synes JEG da 🙂
  Men alle har forskjellig smak, og takk for det. Og du har et veldig fint hus og en utrolig koselig stue som den er også 🙂
  Ha en fin dag.

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig fornøyd med lengden, jeg bare lurer på om jeg skal ha en tredje gardin i midten, ikke lengre gardiner 😉

   Talk for tips, det blir nok løper 🙂

   – C

   1. Tror det hadde gjort seg med gardin i midten også. Da ser det ikke så tomt ut hvis du skjønner? Elsker stilen du har på interiøret. Har kjøpt hus som står ferdig til januar neste år så gleder meg til å innrede!

   2. Stine Marthinsen

    Jeg har akkurat de samme gardinene, og jeg har to på siden og en i midten 🙂
    Kjøpte først bare to, sånn som deg, men det gjorde seg med den i midten!

 26. Nydelig:) Hvor var det du hadde kjøpt den kule lysestaken som står på bordet ditt? husker du la link engang,men det er før langt å bla tilbake.. Du og huset er nå så pen atte <3 hihih.. god klem!

 27. Så koselig og fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 28. Det er kjempefint, men kanskje litt tamt. Jeg ville kjøpt et teppe, og droppet rosa puter, og tatt inn noen ting i kontrastfarger. Det blir så fint. Men dette er enkelt å gjøre med de valgene dere har på møbler. Se eks. her:

  https://view.digipage.net/?id=hennie_2011_12

  Ha en fin dag!!!

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker det slik vi har det, jeg 🙂 Kommer ikke til å endre å stil og farger, og i hvert fall ikke noe teppe. Hunder og teppe er det verste som finnes. Det eneste jeg lurte på var om jeg skulle gå for en gardin til og kutte duken 😉

   – C

 29. Så fint det er blitt Caroline! Et lite spørsmål til deg om du vil dele dine designkunnskaper. Jeg har lenge lett etter et kommentarfelt der jeg kan kommentere direkte på kommentaren, innenfor samme ramme, og ikke mange kommentarer senere med navnet: og mitt svar. Kunne du hjulpet? 🙂 Ser du har fått det til! Elsker bloggen din, stå på videre. Du er så flink.

 30. Så fint dere har det! 🙂 Synes som flere her, at en løper/brikke har passet bedre på bordet, så bordet har kommet mer frem 😀
  Og, hva med gulvteppe? Det gir en lun og koselig stemning.

 31. Jeg stemmer for at du ordner en lengde i midten også, og ta bort duken 🙂 Selv om det var fint nå også! Øsker deg en glott dag 🙂

 32. Så spennende da Caroline, jeg skal selvfølgelig rive med meg bladet å lese. Det gleder jeg meg til.
  Jeg kjenner til den følelsen når strømmen er godt, man vet kanskje ikke hvor mye man trenger strøm før man står uten den ? Jeg fikk strømbrudd under eksamenslesingen i fjor. Hjemme eksamen med en ped. oppgave som skulle inn dagen etterpå. Jeg ble stresset og avslappet på en og samme gang. Det var kanskje på tide med et avbrekk ?

  Uansett. Jeg tror jeg skal ta meg en liten joggetur selv i dag før jeg skal lage noen cupcakes til et «perfect home» homeparty jeg skal ha her i morgen.

  Jeg håper du får en nydelig tirsdag.
  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Å, lykke til 🙂

   Nydelig tirsdag tilbake 🙂

   Klem til deg!

 33. Caroline

  Er det noen grunn til at du ikke tørr å legge ut denne filmen? : https://fotball.vgtv.no/?id=1028?

  1. Fotballfrue

   Ikke tør å legge ut? Denne har jeg lagt ut mange ganger, til og med i innlegg hvor jeg har linket til den 🙂 Glad for at jeg har roet ned sveisen, og lært å sminke meg bedre 🙂 Synes filmen er søt jeg, det er pga. den at bloggen heter det den heter, jeg startet den jo bare noen mnd etterpå 🙂

   – C

   1. Haha!Den filmen var jo bare KJEMPE søt!Den viser jo et kjempe godt forhold og Caroline som en kjempe søt og jordnær person=) Alle forandrer seg med tiden,men jeg synes du var pen der,og pen nå!

   2. Haha, henger meg på! Videoen var kjempe søt, og jeg fikk ett mye bedre inntrykk av Caroline enn det jeg allerede hadde 🙂 Og Caroline, du virker utrolig jordnær, noe du nok også er 🙂

   3. Fotballfrue

    Takk :))

    – C

   4. Æææ, så utrolig søt du var i den filmen!! Og så søte dere var sammen <3

   5. Ingvild

    Haha! Nydelig film! 😀 He du lært dej ka offside e no da? 😉

   6. Tørr? 😛 Tør heter det. Jeg syntes du var kjempesøt i filmen. Du virket så mye barnsligere den gangen, men så er det jo også en stund siden. Det er rart å tenke på at du er et år yngre enn meg, og jeg tenker på deg som mye eldre fordi du er så etablert. Selv bor jeg fortsatt på en hybel på SiO, liksom 😛

   7. Fotballfrue

    Haha, jeg vet! Blir påvirket 😉

    – C

   8. Wow fikk jo bare et helt annet inntrykk av deg/dere nå haha…..

 34. Hvilke blad er det egentlig?? Har kjempelyst til å lese dette 😀

  1. Fotballfrue

   MASSIV 🙂

   – C

 35. Åååå, så fint du har det Caroline 🙂 Hvor har du kjøpt sofaene og hva koster de ? Jeg mener du har skrevet dette før men jeg har glemt det. Skal snart flytte inn i nytt hus 😀 Gjett om jeg gleder meg !

 36. Hvis du mener det blir litt for mye med den duken, hva med å kjøpe en liten løper? Jeg selv synes det er mye finere med en liten søt løper på bordet.

 37. Beklager for kommentaren, så ikke at det allerede var tipset. Hehe:)

 38. Får veldig sommerfølelse av å lese bloggen din om dagen 🙂 Fine gardiner 🙂
  Forresten, nå i det siste så kommer det ofte opp kommentarer hos meg som andre har skrevet, og som du ikke har godkjent enda.. Ikke at det gjør meg noe, men tenkte du kanskje ville vite det 🙂

  Kan du ikke skrive litt om din journalistiske karriere, sånn litt andre ting enn bloggen? Kanskje legge ut noen av de verkene du er mest fornøyd med til nå? 🙂

 39. Jeg ville deffinitivt droppet duken!Men nå er ikke jeg noe «duk menneske» da. Også ville jeg nok hengt opp en gardin i midten,med en hel gardinstang. Men jeg så noe kjempe lurt,som jeg ser for meg hadde passet så fint hos deg. Det var noen som hadde kuttet til skinner ,så man bare så gardinene ,og ikke skinnen/stangen,om du skjønner? Kjempe fint var det,hvertfall;)

 40. Hvor ble det av videoen du skulle legge ut fra ferien? Ble det bare med den lille videosnutten som kom ut, du sa det skulle komme mere =)

 41. Ann Merethe

  Syns det var fint som det er:-)))) Trenger ikke en lengde til i midten, isåfall hadde jeg også gått for en løper:-))) Er så glad i å ha utsikt, så er ikke så tilhenger av å dekke til vinduene.

 42. Hei ville nok ha tatt bort duken.Kid har mange runde spisebrikker i forskjellige farger,de bruker jeg som duker,Event løper ,men ville da hadd de på tvers av bordet,og ikke på langs:-)

 43. er den morgenkåpen også fra kid?

  1. Fotballfrue

   Nei, fra h&m 🙂

   – C

 44. Hei Caroline
  Kjempefine gardiner, det gjorde rummet ekstra «hjemmekoselig».
  Synes forøvrig den romantiske stilen din er kjempefin, og deilig med duse farger (for oss som ikke er til kontraster)
  Bra du holder på din egen stil 😉 …men slenger meg med på løper-anebefalingene jeg også =), og en lengde til i midten!

  Takk for super blogg =D

 45. Du og hjemmet deres har en veldig sukkersøt stil!

 46. Du har SÅ vanvittig nydelig hus! Kunne ønske jeg var deg, og bodde der;o)
  Og du er vanvittig nydelig Caroline, og til veldig stor inspirasjon for meg og mange andre!
  Jeg bare lurer på en ting.. Hvem er det som tar bildene av deg? Er det selvutløser?:) du er forresten utrolig pen!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Lars-Kristian tar de fleste bildene av meg 🙂

   – C

   1. Skjønner:) Forresten så kan jeg ikke vente til å kjøpe boken din!! 😀 gleder meg!

 47. Så fint dere har det 🙂

 48. Barbiehus 😀 weee

  1. Fotballfrue

   Weeeeee…..

 49. kjempe fint med gardiner og nydelig stue. er det hvite eller lyse rosa gardiner?
  samt hvor er endestykkene på gardinstangen din fra?
  nydelig blogg og du har virkelig fart på hverdagen din.
  Stå på, du er flink 😉
  ha en super dag videre

  1. Fotballfrue

   Stangen fulgte med huset 🙂 Gardinene er mer off white 🙂

   – C

 50. Hei! Er en ting her jeg har lurt på veldig lenge. Du sier du er utdannet journalist – vil det si at du har en full utdannelse eller har du bare tatt et årsstudium? Skjønner bare ikke hvordan du har hatt tid til en full utdannelse når du nå har jobbet i noen år. På forhånd takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har full utdannelse. Var ferdig da jeg var 22 🙂

   – C

   1. Andrea

    Full journalistutdanning på universitet i Oslo er 5 år 🙂 Men journalist er vel ikke en beskyttet tittel så man kan kalle seg det etter kun tre år også (på en privat skole) – og om man ikke har noe utdannelse innen journalistikk i det hele tatt :O

   2. Og DER var Andrea igjen :-))) Full av godord som vanlig!!! Hvis du hadde undersøkt litt, hadde du oppdaget at det er mange forskjellige journalistutdannelser i Norge. De varierer over hvor lang tid de tar, og om de retter seg mot media (TV/radio), papir eller nettjournalistikk. Man KAN også ta en bachelor i journalistikk, men det er ikke påkrevd. Dermed vil det være opp til den enkelte arbeidsgiver å vurdere hvilken av utdannelsene de ønsker hos sine ansatte.

    Kverulant er heller ikke en beskyttet tittel, men jeg kan ikke annet enn å tro at du har lang utdannelse i «faget». Du framstår iallefall som meget dyktig!

   3. Jezebel

    Bente, du må ikke være så krass! Kan jeg spørre deg hvilken utdannelse hun har? Ja, i disse dager er det vel nesten alle som kan kalle seg journalister, men uten CV og referanser skal det MYE til å få en bra jobb rett etter en er ferdig. Forøvrig vil jeg ikke anbefale NKF, da dette er kun år, med mindre en har satset på foto og/eller lyd. En bachelor fra en høgskole er tre år, og da har du et ekstra år på å gjøre strøjobber, som f.eks. pitche artikler til magasine, gjerne gratismagasiner, lokalaviser eller være engasjert i student radio eller tv. Jeg har jobbet i flere medier i Norge, og det fleste har gjerne master i journalistikk. Det er stor pågang for å få jobb disse dager, så en lang CV og lengre skoleutdanning teller, ja. Men til syvende og sist så er det DEG, personligheten din og muligheten til å jobbe i et hektisk miljø!

    Man ser forøvrig STOR forskjell på blogger, der forfatterer er journalist eller skribent, har fordelen at en kan skrive neste om alt! 🙂

   4. Vet du «Jezebel», jeg kan være akkurat så krass jeg vil! Det er masse mennesker her inne som er her kun for å «gørre», og alltid er det noen som skal stille spørsmålstegn ved Carolines utdannelse eller valg av tema o.l.

    Jeg har lang erfaring i veiledning av bacheloroppgaver på en bestemt utdanning, og JEG vurderer Carolines skriftlige evner til å være meget gode! Det er ikke utdannelsen din som avgjør HVA du kan skrive om – alle og enhver kan skrive om det meste så fremt man leter opp riktig informasjon om det man skriver om. Hvordan man ORDLEGGER seg derimot, påvirkes mye av at man har en god utdannelse bak seg. Og når du beskriver at det til syvende og sist handler om personlighet, evne til å ordlegge seg etc. så skriver du jo det samme som jeg!! OG du beskriver hvordan Caroline fremstår for mange!

    Jeg forstår heller ikke hvorfor folk skal blande seg i hva Caroline skal skrive om. Dette er hennes personlige blogg, og hun bestemmer!! Hvis jeg vil lese om annet en mote, interiør og trening, så finnes det masse andre blogger og nettsteder for dette.

 51. Blir det antrekk i dag? :)))

 52. Marthe Nathalie Olsen

  Caroline! Når kommer boken din ut? jeg vil kjøpe den <3

 53. Jeg liker så godt alle englene du har rundt omkring, jeg 🙂 Håper du har en fin dag.

 54. Hei!
  Jeg leser bloggen din daglig, syns det du skriver bra og alt du skriver fanger meg, uavhengig om det er lange, reflekterte innlegg eller om det er mer «overflatiske» innlegg om jeg kan kalle det det.
  I det siste har jeg faktisk klikket innom kommentarene du får på de ulike innleggene og jeg må si at jeg syns det er utrolig å lese de frekke og usaklige kommentarer fra små, små mennesker. Det er helt utrolig hvordan de må finne ting å pirke på uansett om det er der, eller ikke. Men jeg syns det er så gøyalt å se svarene dine til disse kommentarene. Du lar deg ikke pirke på nesen, og lever friske tilbakemeldinger. Fortsett sånn! Håper du ser humoren i det slik som jeg 🙂

  Hilsen en som leser bloggen til Caroline og som tørr å innrømme at jeg faktisk liker den! 😉

 55. Så fin du ble nå som du har lagt på deg litt! 🙂 Forresten er du ferdig med svarene på spørrerunde? Du fikk inn såååååååååååå mange og svarte på sååååå lite…:/ Hilsen Ninja

  1. Fotballfrue

   Hvor på dette bildet ser du at jeg har lagt på meg? Haha 🙂

 56. Herlig den videoen som det ble linket til lenger oppe altså 😉 hehehe

  Synes du har det veldig fint hjemme nå. Du kan godt kjøpe en lengde til, men jeg ville ikke tatt bort duken fordi. Tror det fort blir veldig nakent da.

 57. Ja fjern duken,borde under er jo så fint:)

 58. Kjempe fin innredning, Caroline! Går for din innredningsstil selv – men VELDIG «jentete». Har Lars-Kristian noe å si i forhold til innredning? Hvordan ville han ha hatt det? Hvordan er det når han får kompiser på besøk og de kommer inn i en «jente verden» av en innredning? Lurer veldig på dette 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian vil ha det slik som det er 🙂 Alle som har vært her, synes vi har de veldig koselig – og det gjør meg glad 🙂

   – C

 59. Charlotte

  hvor har du kjøpt de rosa putene?:)

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   – C

 60. Hei Caroline!

  Gå for 3 gardinlengder! Og det du kan gjøre, om du ikke har tenkt på det er å ta av endestykkene og tre stengene inni hverandre slik at du får bare en stang. Det er en tynn og en tykk ende (skal være, om de er teleskopiske). Jeg vil også anbefale deg å kjøpe blylodd til å legge nederst i gardinen da den gardinen er ganske lett.

  Siden du likevel skal innom på KID igjen anbefaler jeg deg å ta en titt på løperene: Dentelle, Konvall og Norah. Alle i en stil jeg tror du vil like 😉

  Hilsen Karitha, som jobber på KID på Voss 🙂

 61. Benedicte

  Hei Caroline!
  Den duken var kjempeskjønn. Er det arvegreier, eller er den ny? 🙂
  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Neida, den er fra Kid 🙂

   – C

 62. Så utrolig nydelig! Du er så utrolig flink (: ..Hadde forresten passet med et hvitt og fluffy teppe hadde gjort seg 😀

  – L

 63. Så utrolig fint hjem dere har 🙂
  Jeg bestilte meg Ole Henriksen produktene du anbefalte, bestilte fra BeautyBay, noen erfaring med dem?
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Håper du liker produktene 🙂

   – C

 64. Ja, fjern duken! 🙂

 65. Huset deres er så nydelig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 66. Hei 🙂 Liker bloggen din veldig godt og er innom hver dag! Jeg holder også på å innrede mitt nye hus! Hvor har du kjøpt speilet over sofaen? 🙂

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 67. Har dere en slags «tv-stue» ? siden dere ikke har tv der hvor sofaen er:)

  1. Fotballfrue

   Ja, oppe 🙂

   – C

 68. Caroline :)

  Så nyydelig hjem! 🙂
  Husker du hva gardinene het? har så lyst på 🙂

 69. Dwightinha

  Skjønner hva du mener om evt. et ekstra fag i midten. Men antagelig vil du miste den fine luftige effekten. Dere har jo ikke akkurat gjenboere.
  Kunne ønske du holdt deg unna billigbutikker som Kid til slike stoffer. Kvalitet vil falle bedre og gi et mer eksklusivt uttrykk. Bare min mening da.

 70. Kristine

  Jeg elsker faktisk duken 🙂 Hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Kid 🙂

   – C

 71. Jeg synes ikke du skal ha en gardin til i midten. Men jeg ville fjernet duken (ikke hatt løper heller) og lagt på et mykt gylvteppe i steden. 🙂

 72. Vakker stue! Hadde jeg ikke hatt barn så hadde jeg også hatt mye hvitt, hvit sofa i min heim hadde aldri gått…. Syns det var akkurat passe med 2 gardiner, likte forresten det speilet du har over sofaen, gjorde seg virkelig!!

 73. Du, hvor er morgenkåpa de fra? den er så nyyydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra H&M 🙂

   – C

   1. Hei 🙂 leter gjennom hm, men finner ikke den nydelige morgenkåpa di….
    er den fra vår/sommersesongen eller vintersesongen?

    sett gjennom alle kommentarene, tilfelle du hadde svart, men hvor har du kjøpt den flotte kurven som står ved siden av sofaen?:)

    driver med planlegging av husbygging og interiør og finner mengder av inspirasjon her hos deg 🙂

 74. Du bør skifte ut duken.. den er ALT for lang for bordet, og rett og slett ikke pen.. En kortere duk hadde gjort seg, og kanskje ikke en så bestemoraktig.. Resten er fint da!:)

 75. Få inn litt familie- eller kunstbilder på veggene, da hadde stuen sett mye lunere og mer hjemmekoselig ut.

  1. Fotballfrue

   Vi er jo ikke ferdig, er i dialog med en kunstner som kanskje skal komme hjem for å se hva som passer her, og som kan male til oss hva vi selv ønsker 🙂 Familiebilder har vi masse av oppe blant annet, i tillegg til i gangen 🙂 Synes vi har det helt fantastisk, jeg <3

   - C

 76. Å kjære å folk kritiserer da…
  Jeg syns du har det helt utsøkt jeg, Caroline… Liker den lune, rolige og søte landlige stilen din!!! Stå på med ditt! =)

  1. Fotballfrue

   <3

 77. Hei! Jeg har vært på den store gardinjakten på Kid, uten å finne de gardinene du har kjøpt. Kan du gi meg navnet på disse???? På forhånd takk! TT

 78. hei
  utrolig bra blogg du har 🙂 jeg følger mange av matoppskriftene dine, elseker den maten du lager:)
  og je¨g lurte veeeeeeldig på hvor du har kjøpt de rosa runde pynteputene dine?? har lett og lett etter rosa runde pynteputr, men finner det ikke noe sted, så så jeg de på bloggen din nå og lurer på hvor du får kjøpt de??

 79. Hei Caroline 🙂 Kjempeflott blogg, finner masse inspirasjon til huset vi skal bygge og innrede. Som mange andre har jeg et spørsmål – hvor har du kjøpt den fine «flette»kurven ved siden av sofaen? ikke den hundene er i, men der det henger et pledd på kanten.
  Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Kid 😀

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *