Avslappet

God kveld ♥

Vi har slått ihjel så mange som fire timer på kafé i dag, Herkules var samlingspunkt for intervjuene våre. Snart blir vi flere ansatte hos Treasures! Utrolig mange fine jenter, kjenner det er vanskelig å både holde intervju og å bestemme seg etterpå. Nå er vi hjemme igjen, og veldig klare for litt kveldsmat. Jeg har hatt lyst til å sette en bolledeig helt siden fredag, men rekker jo aldri! I morgen, kanskje.

Her er dagens antrekk, avslappet og fantastisk behagelig!

Bukser Only / Bubbleroom.no Genser Sisters Point / Bubbleroom.no Sko Jeffrey Campbell Veske Friis&Co Smykker Treasures.no (utsolgt) 

Noen lenker er annonselenker

56 kommentarer

 1. Alexandra

  Vakre, vakre Caroline! <3

 2. Å, så nydelig du er, Caroline! Et veldig godt forbilde ♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snill du er 🙂

   – C

 3. hei, kan du poste denne på bloggen? Vil redde tusenvis av afrikanske barn som egentlig har en fremtid som barnesoldater!

  https://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

 4. SÅ spennende Caroline! Kan tenke meg at det ikke er så lett å skulle finne ansatte til egen bedrift. Man har jo lyst på personale som vier like mye tid og hjerte i det som du selv gjør. Jeg gledeg meg til å høre hvordan det gikk og hva du har bestemt deg for.
  Så fine bilder av deg, nok en gang!

  Ha en fortsatt fin kveld.
  Rebekka
  https://Rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, alltid like snille Rebekka 🙂

   Klem 🙂

 5. LIKER! KUlt med litt ny bakgrunn på bildene….diggbart!

  1. Fotballfrue

   😀

 6. Du er så NYDELIG!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte <3

 7. Hei! Trenger du flere til å jobbe hos treasures? Evt. hvordan søker man?

 8. Nydeligt !

  Du bommer aldri på antrekkene dine, og du er et av mine moteforbilder !

  1. Fotballfrue

   Takk for at du gjør meg glad 🙂

   – C

   1. Bare Hyggelig.. Takk for at du er en sykt bra inspirasjon !

   2. Jeg synes ikke buksen satt noe fint, men.. :/

   3. whaaat??? Satt ikke noe fint? Jeg tenkte med en gang, for et stilfult antrekk.

    Syns du er så tøff som klarer sette sammen antrekk med så sterke farger 🙂 Og, du kler dem så bra!

    Alltid flott du, Caroline 🙂

 9. Spennende med intervjuer, håper du fannt den ansatte du var på utkikk etter 🙂
  Og lekkert outfit as always! Ha en fin kveld vidre.

 10. Så fint det var! 🙂
  Elsker bloggen din, og synes du er veldig flink til å få tid til alt du gjør 😀 Takk for at du blogger!!

 11. Birgitte

  Du stråler som en sol, nydelig er du!

 12. Hei Caroline!

  Først og fremst: Så flott du er! Titter innom bloggen din daglig å henter SÅ mye inspirasjon!

  Det jeg lurer på om du kunne laget et innlegg om Jeffrey Campell Lita lookalikes. Jeg har veldig lyst på et par, men de orginale Jeffrey Campell er nok litt i det meste laget for lommeboken min(desverre)…Så en billigere etterligning hadde kunnet hjulpet sko-galskapen min til lommeboken er blitt litt fetere.

 13. Superfine bukser og veldig stilige bilder! 🙂

 14. Anne Marthe Møller-Nilsen

  Hei Caroline!
  Jeg er ei jente på 16 år som leser bloggen din fast. Meg og en venninne prøver å spre en sak vi mener er viktig og velger da å spørre dere toppbloggere om en liten tjeneste siden dere har såpass stor påvirkning på mange mennesker. Du har kanskje hørt om Joseph Kony, han blir beregnet som verdens verste kriminelle person. Jeg lurer på om du, som har så mange lesere, kunne delt en video om en organisasjon som vil gå i mot ham siden myndigheter ikke har grepet inn før nå, 26 år etter han startet med å kidnappe barn for å bruke dem som sexslaver eller barnesoldater. Dette er en video som forklarer hvem han er, hva han har gjort, og hva du kan gjøre for å stoppe han og hjelpe amerikanske myndigheter med å beholde soldater i Afrika for å fange ham. https://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  På forhånd, takk!

  1. Så flott du opplyser om dette, Anne Marthe! Takk! Har akkurat sett videoen og er dypt rystet. NÅ skal der handles!

  2. Anbefalar alle STERKT å sjå denne filmen! Takk for at du delte linken til filmen og prosjektet Anne Marthe, dette er ein viktig sak og det er så enkelt for oss å bidra gjenom å skape merksemd og engasjement!

 15. Lagde lasagnen din i dag, den var knallgod!:) Fine bilder!

 16. Hvor på herkules hadde du intervjuer idag? og hvor er lokalene til treasures? ligger de også i skien/siljan?

  Antrekkene og bildene dine er som vanlig helt i sin egen kategori! Du er virkelig ett av mine forbilder Caroline!! 🙂

 17. Ååå, du er så FIN! 🙂

 18. Så freshe bukser! Veldig fint hele antrekket 🙂

 19. Ingrid E

  Alltid fine du! Likte bakgrunnen veldig godt også 🙂

 20. You always look sooo pretty!!!
  I hope you will check out my blog: voresboble.dk

  – Amalie.

 21. Kan tenke meg det er vanskelig å velge ja!
  Kjempefint antrekk!

 22. Kjempefine klær og kul bakgrunn! 🙂
  Lykke til med valget av nye medarbeidere! 🙂

 23. Kristine

  Lyst til å poste denne? Jeg oppdaget den blant de andre kommentarene og syntes dette er sååå viktig! Du har jo så stor påvirkning på mange mennesker, og har mulighet til å nå ut til mange flere enn meg.. Heheh. Syntes du virker fantastisk Caroline, du er vakker og inspirerende!

 24. Wow, elsker bilda og antrekket – og bakgrunnen er jo bare heilt perfekt. Love it!!

 25. Cathrine - fotostudent

  Så fin du er 🙂 Men det ville vært bedre om bakgrunnen ikke var så i fokus(noe som kan fikses med lavt blendertall), den tar liksom oppmerksomheten bort fra deg. Hvis blendertallet var lavt så må man rett og slett stå lenger unna selve bakgrunnen, sånn at den blir mer blurret ut på den måten. Med dette vil du komme bedre frem, og ikke bli borte midt inni 🙂

 26. Nå er jo sola kommet:) Får vi noen solbrillemoteinnlegg? evt luksus VS budsjett?:)

 27. Kule bilder! 😀

 28. Fina 🙂

 29. https://www.facebook.com/invisiblechildren !!!!! https://vimeo.com/37119711 Se denne filmen! dere bloggere har mulighet til å spre budskapet.

 30. kan jeg spørre hva fargen på veggen i stuen din heter? Jeg skal male, og syns den fargen var veeeldig fin 🙂

 31. Lykke til på jakten etter nyansatt 🙂 2 spørsmål: 1) Har dere vurdert og åpne butikk? 2) Hva med og poste innlegg mote for store/kraftige? Tips til butikker/nettsider med mote stor/kraftig.

 32. Du er heilt nydelig 🙂 Kjekt då!

 33. Håper du kommer med en bolleoppskrift en dag. Kjæresten min har akkurat failet på 20 boller og de ser nå ut som rundstykker.. 🙂
  Kul outfit!

 34. Hei Caroline. Rett før jeg skulle skrive denne meldingen til deg, så jeg at noen før meg hadde gjort deg oppmerksom på det samme, nemlig Joseph Kony. Jeg tenkte som så at blogging er en av de største formene for media nå og i fremtiden, og at du som toppblogger har utrolig mye påvirkningskraft. Poenget med prosjektet Kony2012 er å få de øvre maktene i systemet til å føle presset med å finne Joseph Kony, og stille han for retten for de grusomme handlingene han har begått siden 80-tallet. Han har drept, kidnappet barn og tvunget unge jenter til prostitusjon.Hvis ikke samfunnstoppene føler at folk bryr seg, så vil det ikke bli brukt ressurser på å finne han, og grusomhetene vil fortsette.

  Jeg vet dette ikke er ditt «felt» innenfor blogging, men du har som sagt stor påvikningskraft, og dette er en svært aktuell sak. Om du hadde laget et innlegg som omhandlet Kony2012-prosjektet og oppfordret leserne dine til å støtte prosjektet, hadde det vært utrolig hjelpsomt. Hele poenget med prosjektet er ikke å samle inn masse penger (selv om man selvfølgelig kan bidra med det og), men å gjøre Joseph Kony et allment kjent navn, ja rett og slett gjøre han til kjendis! Så oppfordr alle de du kjenner, og aller helst alle lesene dine til å dele informasjonen om Kony2012-prosjektet gjennom internett! Kanskje vi sammen klarer å gjøre en forskjell i verden?

 35. SV: Jaaa, har det veldig fint her 🙂 Savner deg også!! Men herre, jeg er jo snart tilbake i Norge igjen da! Er jo bare.. Hmm.. Tre måneder til, eller fire kanskje! Hehe

 36. Hei,

  Jeg fant ikke mail adressen din, så derfor kommer dette i et random kommentarfelt. Noen av vennene mine har delt denne linken med meg på facebook: https://vimeo.com/37119711
  Anbefaller deg virkelig til å se på denne filmen. Den handler om Joseph Kony, en «diktator/maktsyk.» man i sør afrika. Han driver med barnemisshandling. 30 000 barn har blitt bortført av denne mannen, og ved å dele denne linken med venner på facebook og melde seg in i aksjonen støtter man denne saken.
  Det er litt vanskelig å forklare, jeg merker jeg ikke får det helt til. Men jeg anbefaller deg VIRKELIG å se denne filmen. Den rørte meg, og sikkert alle andre.
  Hadde vært kjempe stort om du kunne skreve et innlegg om dette her, men selfølgelg bare om du har lyst. OG det tror jeg du vil etter du ser KONY 2012.

  Vennlig hilsen:)

 37. Great photos, you look so beautiful!

  suvimariliis.blogspot.com

 38. Michelle

  esker at du er så flink å bruke farger! Det har virkelig smittet over på meg 😀 Nå har jeg både knall røde, blå, grønne og alle mulige andre fargerike plagg i skapet =D Det ser jo alltid så fresht ut på deg, så måtte jo prøve det ut selv! takk for inspo <3

 39. Hei! Vet ikke om du har sett denne filmen ennå? https://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc eller hørt om KONY 2012? håper hvertfall du vil sette av en liten halvime nå. Det er så utrolig viktig at budskapet blir spredt, og ettersom du har veldig mange lesere vil det være fantastisk om du ville tatt deg tid til å vise denne filmen. Det er ofte så lite som skal til for å gi en hjelpende hånd! 🙂

 40. Så fin du var i dag, elsker den avslappede stilen. hadde vært heelt perfekt med sneakers til ;))

 41. Så fint! liker buksene dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 42. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Nydelig antrekk altså! Kunne ønske dagene mine bestod av litt mer enn å være i stallen, jeg blir så full av inspirasjon til hvordan jeg kan kle meg når jeg ser antrekkene dine! =) Noen tips til hvordan man kan style en knallrosa bukse forresten? Tenker helsvart ved siden av, kanskje? 🙂

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Og ja, selvfølgelig kommenterer jeg tilbake 🙂 Lizbethosnes.com!

 43. https://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc Lag et innlegg om dette, se det og del det!! Utrolig viktig sak, du vil ikke angre Caroline!

 44. Veronika

  Hei Caroline!

  Du har ikke noe tips til hva jeg kan kombinere med lilla bukser til? Likte veldig godt antrekket du hadde på deg 😀

  Ha en fin onsdag! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *