3.1 Phillip Lim Pashli Satchel

Jeg tror jeg er forelsket. Nei. Jeg ER forelsket, og jeg har funnet min neste veske! Jeg klarer ikke stoppe tenke på denne. .

// Selges blant annet her.

Spørsmålet er bare: Sort eller grønn? Jeg tror jeg går for sort.

120 kommentarer

 1. Askeladden

  hei Caroline, 🙂
  Kjæresten min er fan av siden din og jeg vet vet hun digget d 3.1 Phillip Lim ‘Pashli’ Leather Satchel bagen du skriver om.
  Jeg hadde tenkt til å gi henne denne i gebursdagsgave – men ble plutselig veldig usikker fordi den er utsolgt mange steder og jeg er redd for å ende opp med en dyr replika. Også ser jeg at det er litt forskjellige detaljer som ikke helt stemmer med det du har publisert på denne siden, bla gull båndene i enden av glidlåsen ( noen har sorte bånd) slik som her:
  http://www.blueandcream.com/w_accessories/LIMF2-18.html

  Tror du denne er fake? isåfall vet du om en nettbutikk hvor de fremdeles selger ekte vare?
  Håper du får klemt inn ett lite svar – Stå på videre:)

  1. Fotballfrue

   Pashli satchel kommer i både min modell og den modellen du linker til der, altså med krokoskinn med gull 🙂 Den kommer i flere varianter også 🙂 Jeg har glatt skinn med sort, kjøpte min her: http://www.barneys.com/3.1-Phillip-Lim-Pashli-Satchel/00505017583374,default,pd.html?cgid=womens-bags&index=39

   Lykke til 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *