I declare this the week of Caroline

Du vet du har valgt riktig sted å bo, når du for andre dag på rad oppdager gressende rådyr utenfor vinduet ditt. Finnes det noe vakrere?

Wow, OM jeg er klar for denne uken! Alle møtene mine i hovedstaden er forskjøvet til neste uke, og det kjennes beroligende. Denne uken skal tilbringes her hjemme, og her skjer det jo også litt av hvert. Det blir mye hjemmekontor, og i dag MÅ jeg skrive ferdig spalten min. Jeg har egentlig ikke skrevet et ord ennå, men når jeg gjør ting som dette går jeg alltid og tenker på teksten i ukesvis, og når jeg skal skrive den er den allerede ferdig i hodet mitt, og dermed på arket under tyve minutter. Min rare arbeidsmetode. I siste liten, men egentlig ikke. I morgen skal vi ha de første intervjuene i forhold til treasures, skal bli så deilig å få ansatt noen. Jeg gleder meg!

Nå har jeg akkurat vært på en liten tur med hundene, og snart drar jeg avgårde til ELIXIA. Har faktisk ikke vært der siden onsdag. Hurra for vår og uteløping!

Ha en strålende mandag, dere ♥

79 kommentarer

 1. Marita Ø

  Ah, Mandag <3 Deilig med ny uke! Gleder meg til å komme avgårde på ukens første økt. Har på følelsen av at dette blir en god treningsuke 🙂 Gleder meg til den dagen kommer hvor vi kan løpe i kun det du har på deg på bildet – ute 😀 Strålende mandag tilbake!

  1. Fotballfrue

   Det gleder jeg meg til også! Og jeg føler det samme som deg: Dette blir en bra treningsuke 🙂

   Klem 🙂

   1. Ang uteløping, vet du har slik løs løpeshorts, er de så deilige å løpe med som det ser ut som? Fant en superfresh jeg bare måtte ha, gleder meg som et barn til å løpe ute med den 😀

 2. Takk, det samme! 🙂

 3. Hei Caroline. Må si at jeg elsker bloggen din. Den er så utrolig bra og meningsfull. lurte bare på hvor solbrillene dine fra?
  Hilsen en store fan!

 4. MANDAG…. Jeg har alltid vært den typen som unner meg en (kanskje en for mye) sjokoladebit å tenker stille for meg selv : «jeg tar det på mandag, man kan jo ikke starte midt i uken». Og jeg har virkelig ikke ord for hvor mange ganger jeg har lovet meg selv akkurat det samme.

  Nå er det mandag, og jeg SKAL klare det. Treningen skal begynne for fullt og jeg skal kutte ut snoperier og usunn mat i uken. Så får jeg se hvor lenge denne viljestyrken er til stede. Jeg syns det er så inspirerende og motiverende å se på alle de freshe innleggene for og ikke snakke om bildene du legger ut. Jeg skulle ønske jeg hadde den treningsgleden som du har. Du lyser og stråler som en sol, du ser fantastisk ut. Rett og slett.

  Jeg ønsker deg en god mandag, og en super uke! =)
  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

  1. Go Rebekka! Go Rebekka! Det her klarer du! 😀

   «Tving» deg selv av gårde på trening og etter noen ganger så kommer den gleden faktisk snikende 🙂 men du må bidra litt med en positiv innstilling og tenke at dette skal du klare 🙂 hata trening før og la meg på sofaen nesten på trass bare av å høre ordet :p men nå er det ikke noe problem å trene lenger 🙂 og som Caroline har nevnt før, treningstøy i litt freshe farger hjelper på! Så invester gjerne i en topp i en farge du liker og så blir det lettere 😀 da vil man jo gjerne vise frem det fine treningstøyet :p

   1. SÅ utrolig kjekt med en sånn oppmuntring!;D
    jeg SKAL klare det. Og bare slik dere vet det, jeg skal på trening etter middagen i dag. jeg SKAL.. heh!;D

    Jeg er helt enig.. treningstøy er alfa omega!;D jeg har faktisk invistert for ikke så lenge siden.. Så jeg gleder meg til å ta det i bruk!;D
    TRENING ER GØY !!;D hihi…

   2. Marianne

    God trening 😀 Tittet innom bloggen din nå Rebekka, og det kommer jeg til å fortsette med 😉

   3. Så kjekt å høre ! 🙂

 5. Høres deilig ut med en uke tilegnet seg selv! 😀

  My Fashion Inspiration

 6. Etter at jeg flyttet har jeg flere ganger gått forbi 2-3 rådyr når jeg er på vei til bussen for å dra på skolen. Bor litt ute på landet, men er så mye koseligere enn å bo i byen! 🙂 Ha en fortsatt fin mandag! 🙂

 7. Å, takk for at du inspirerte meg til uken med din positivitet 😀 Nå ble jeg glad 🙂 Ha en aldeles strålende uke Caroline!

 8. Mathilde

  Du er seriøst en utrolig motivasjonskilde! Blir så glad og vil så gjerne trene når jeg leser bloggen din!

 9. Jeg driver og oppdaterer wikisiden litt i dag, så bare å følge med. Lagt til et par bilder til. Si i fra hvis jeg skal fjerne de!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er 🙂

   1. Haha, som alt annet som gjelder deg så ble det diskusjon om denne wikisiden – på wikisiden!

    Se her: https://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sletting/Caroline_Berg_Eriksen

   2. Fotballfrue

    Herlighet :/ Jeg skjønner ikke dette, jeg :/ både voe og blogit er jo der?

   3. May? Mulig du allerede er klar over det, men det står oppført to forskjellige fødselsdatoer på wikisiden 🙂

   4. Merkelig. Skrevet inn riktig, men det kommer opp feil (er sånn kodegreier). Skjønner meg ikke på disse wikigreiene jeg. Skal få fikset det. Takk!

 10. Uha, det så litt kaldt ut!:)
  Skulle forøvrig ønske jeg kunne ta løpeturer, men det funker dårlig med ødelagt rygg.. Så her blir det gåturer med den firbente istedet. 🙂

 11. Er du gravid? 🙂 Går og venter og venter men ingenting skjer joooo 😉

 12. Åh, rådyr! Det er så herlig 😀 Håper du får en kjempefin uke!

 13. for et lite flatterende bilde av deg :/ Hva med å smile litt genuint?

  1. Fotballfrue

   Så utrolig slem du er!

   1. Jeg synes du var superflott her Caroline 😉

   2. Syns det var et kjempefint bilde jeg 🙂
    Uansett om man er uenig, så skriver man da ikke slikt til folk? Lett å sitte på nett og gjemme seg bak anonymiteten, du ville da aldri sagt noe sånt til noen du møtte på gata(håper jeg!)
    Likte brillene dine, er det Aviator..? og hvilken strl har du i dem..? lurer på å bestille på nett, men blir så forvirret av størrelsene der.. Medium er vel det de fleste bruker..? vet du, Caroline..? 🙂

 14. Rådyr <3 hihi! Toppen din på det nederste bildet hadde forresten en fantastisk fin farge, den fremhevet brunfargen din kjempegodt! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk :))

 15. Du er så vakker!:) Hva heter de solbrillene du har på deg? De er skikkelig fine!!

  1. Fotballfrue

   De er fra rayban 🙂

   – C

   1. Hvor kan man finne en Rayban forhandler? I Oslo? Vet du om det fins i Sarpsborg/Fredrikstad? 🙂

   2. Mange optikere (blant andre) har Rayban-utvalg 🙂

 16. Mina Alette

  Skal du ansette noen på treasures? Går det an å søke?:) er et utrolig spennende konsept!

 17. Du er så pen! Ha en kjempe kjempe fin dag:D Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 18. Jeg forsov meg til morgentreningen! Utrolig crappy start på uka 🙁 Jaja, får bare være dobbelt så flink i morgen, I guess 🙂

  Såå koselig, har aldri sett et rådyr irl før – de er såå søte 🙂

 19. Skjønne Caroline! Ha en super uke, alltid koselig å følge med på hva den bringer 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 20. May-Britt

  Så lurt å ta en Caroline uke 🙂

  Jeg har et spørsmål, som jeg lurte på om du eller Lars-Kristian kunne hjulpet meg med. Jeg har en ung venninne (under 18) som sliter med vekten, og går på et livsstil-opplegg der de følger statens kostholdsanbefalinger. De fraråder også sterkt å spise lavkarbo, fordi det er så farlig, med tanke på mengden fett. Jeg har troen på lavkarbo og/eller lchf, og har kjent på kroppen at det virker for meg. Men jeg kunne tenkt meg litt mer kunnskap om det med fett, og hvordan det påvirker kroppen. Har dere tips til bøker, undersøkelser osv. som kan være lurt å lese?

  1. May-Britt

   Ååååå… det er jo bare å søke på fett i søkefeltet jo… Genialt 🙂

 21. Spørsmål, kommer boken din i utgave til Ipad?

 22. Beautiful Caroline like ever… make me smile, when i see you lucky.. especially now, when i have serious health problems… thank you ♥

 23. Elsker nye uker 😀
  Deilig at alle møtene er forskyvet til neste uke da, heldig du er 🙂
  Pleier å ha rådyr her hvor jeg bor å, de er såå fine 😀

 24. Nei det finnes vel knapt noe vakrere enn rådyr 😉 Ønsker deg en rolig og fin uke, med skuldrene nede 😉

 25. Veronika

  Skulle ikke du begynne med oppsummering av månedens outfit? 🙂
  Likte i hvert fall veldig godt det forrige innlegget du hadde i desember eller noe? 😀
  Du får bestemme selv, da 😉

  Ha en fantastisk dag og uke, Caroline!! 🙂

  Klem Veronika

 26. språkpirkeren

  Du bruker «i forhold til» feil her. Dette er et uttrykk som stadig blir brukt feil, til og med av journalister. Tenk at «i forhold til» kan byttes ut med «sammenliknet med», og ikke (som i denne sammenhengen) «i forbindelse med». Fin blogg forresten, ville bare gjøre deg oppmerksom på det:)

  1. Så fint at du påpeker dette, Språkpirkeren. Jeg blir veldig oppgitt når jeg ser (og hører) at denne feilen begås flere ganger daglig. Det betyr, med andre ord, at Caroline ikke er en eneste som gjør det, det gjelder både journalister og politikere og jeg-vet-ikke-hva. Per Egil Hegge blir surere og surere for hver gang folk sier eller skriver dette feil, snart går vel geipen hans ned til skoa. 😀

   1. Fotballfrue

    Haha, godt å vite 😉 Jeg har faktisk aldri tenkt over akkurat dette før, men nå når dere nevner det, er det jo så innlysende!

    – C

  2. Yay, endelig sa noen ifra! 🙂 Jeg har ikke turt. 😛 Advokater er de verste til å bruke «i forhold til» feil, og siden velutdannede mennesker bruker det feil lærer alle det feil. Jeg visste ikke om det før for et år siden og nå hører jeg feilen over alt 😛

  3. Her lærte jeg noe nytt. Takk språkpirkeren!! :-))

  4. Henriette

   Ah endelig noen som sier fra! Det er så utrolig mange som bruker det feil, og for oss «språkpirkere» svir det like mye i øynene hver gang. Nå skal jeg være EKSTRA pirkete Caroline, det er nemlig to andre ord jeg ser du bruker feil innimellom: nemlig komplement (hvor du mener kompliment) og vender (hvor du mener venner – altså venne seg til noe, ikke fysisk vende seg 😛

   Pirker i aller beste mening fordi du ellers har et friskt og godt språk!

   🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg kan aldri huske å ha skrevet verken komplement eller vender :/ Dette er regler jeg er VELDIG klar over, så da må det i så fall ha vært en glipp, eller at du husker feil.

    – C

   2. Henriette

    Hehe, siden jeg ikke liker å bli beskyldt for å huske feil måtte jeg faktisk sjekke opp begge delene. 😛 Vender har du faktisk skrevet flere ganger, og komplement dukket sist opp her: https://fotballfrue.no/?p=13809. Ja, jeg er litt gal, men årsaken til at jeg merket meg det var selvfølgelig fordi det var overraskende at du (som ellers har så godt språk) skrev det feil. Men som vi alle vet kan jo selv den beste gjøre feil 😉

   3. Til hennes forsvar blir det i det minste riktig bruk av kjønn når man feilskriver det 😛 Ikke mange som vet (og det er vel bare et spørsmål om tid før det endres siden alle sier og skriver feil) at det heter «en kompliment».

 27. Jeg overrasket en venninne med å lage dine konfekter til hennes bursdag! Morsomme å lage, og jeg oppga selvfølgelig deg som kilde i blogginnlegget 🙂 Bursdagsjenta likte de veldig godt hun og 😉 Ha en fin dag!
  Se innlegget her: https://hegenedal.blogg.no/1330897114_bursdagsbarn.html

 28. Heisann!
  Jeg og en venninne skal på helgetur til København førstkommende helg, og lurte derfor på om du hadde noen tips til gode restauranter, utesteder, shoppinggater, og andre steder verdt å besøke?
  Ser du har vært der et par ganger selv, og liker deg godt der 🙂 Hilsen Janne!

 29. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Du er jo bare helt nydelig, da! 🙂 Var det ikke kaldt å gå slik? =)

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

 30. Åh, deilig med en uke helt dedikert til seg selv! 😀 min uke er totaldedikert til bacheloren, med deadline på fredag, iiik! Ha en fin dag 🙂

 31. Rådyr:O Så søte!
  Ha en flott uke!

 32. Det er veldig fint med ny uke når man har ro for den uken som kommer <3 Fine deg, kos deg med trening og hjemmekontor!

 33. Ha en fin uke Caroline:) Takk for alt du gir via bloggen din 🙂
  Åhh.. hadde jeg enda vært bosatt i min kjære hjemby Skien, så skulle jeg jammen søkt om jobb hos dere 😉

 34. Veldig uvant å se deg med så store lepper, men du kler det! Ser ikke uekte ut i det hele tatt..(Nei, dette bar IKKE ironisk kjære lesere) Værste jeg ser er jenter med alt for mye i leppene! Men du er nydelig som alltid 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så store? Det er evigheter siden jeg tok restylane, så det er jo litt merkelig :p

   – C

 35. Gratulerer med snart ansatte? 🙂
  Skal denne personen da jobbe hjemme hos dere da? Det er der dere har kontorene til bedriften, eller?
  Blir ikke mye pes med arbeidsgiveravgift etc etc? Blir litt mer regnskap, men du har kanskje noen som tar det, likevel? 🙂
  Moro iallefall! 🙂 (driver selv bedrift)

  ha en fortsatt fin dag, fint bilde av deg 😉

  Klems.

  1. Fotballfrue

   H*n skal jobbe her hjemme på lageret 🙂

   Vi har allerede to ansatte, så arbeidsgiveravgift har vi betalt i lang tid. Lars-Kristian tar seg av det økonomiske, les. Sunnmøring 🙂

   – C

   1. Jeanette

    Hehe, lurest å la sunnmøringen ta seg av det økonomiske ja ;D

 36. Cathrine

  Spennende med ansettelse 🙂 Men hvordan har dere tenkt til å gjøre det? Skal denne personen jobbe hjemme hos dere?

  1. Fotballfrue

   Kontorene og lageret er hos oss, så ja 🙂

   – C

 37. ÅH hahaha…. Caroline, jeg skrev en kommentar om at du burde roe ned dagene dine, og kom med eksempel å ansette noen i treasures. Ser nå at du holder på allerede. Hehe. BRA 😀 <3 (så da kan du jo se bort fra den delen av forrige kommentar!)

 38. Hei, du er så trent Caroline! Lurer bare på hva fettprosenten din er? Selv er jeg nok halvparten fett, og motivasjonen min til å starte treningen er ikke helt på topp. Hadde vært fint å få noe å sammenlikne med 🙂

  Finfin blogg foressten 😀

 39. Marianne

  heid du, hvor mye % i kroppsfett har du? Du er så trent og slank 🙂

 40. Lo litt da jeg leste det om rådyret. Har tilbrakt alle mine 21 år på landet, og jeg lover deg, etterhvert blir du ikke like fascinert! Spesielt når de plutselig hopper fremfor bilen din i mørket eller spiser av kjøkkenhagen! :-))

  1. Fotballfrue

   Hehe, som å høre min mor 😉 Husker fortsatt den gangen rådyrene hadde spist opp alle roseknoppene hennes :O

   – C

 41. Alexandra

  Hei Caroline! Et treningsspørsmål til deg.. Fikk dag konstatert runners knee hos fysioterapeut og fått et tøye- og stabilitetsopplegg (ulike øvelser) som jeg skal kjøre hver dag i ca 8 uker. Mener å huske at du også hadde løpekne for en tid tilbake? Jeg lurer på hvor lang tid det tok fra du fikk «diagnosen» til din første løpetur.. Og om du etter du ble bra igjen, har fått det tilbake? Har du fortsatt med tøying osv etter du ble bra igjen? Er veldig takknemlig for svar, bare for å høre hvordan en annen opplevde dette 🙂 Tidenes kjedeligste beskjed å få nå som bar bakke roper på løpeskoene!! Ha en fin kveld 🙂

 42. åå, så fiiin!

  Ser du også har synlige kragebein, hva synes du om dem? har det slik selv, og hater det:( Jeg gjør alt for å skjule dem, og de forsvinner ikke heller med det første..

 43. Bare lurte på hvorfor ikke du ikke skrev noe om denne artikkelen på bloggen? 🙂 https://www.magasinarkivet.no/hund-och-fritid/2011/4/
  (ref. wiki-siden..)

 44. Jeanette :)

  Hei Caroline, jeg ser du skriver at dere skal ansette folk til å jobbe med Treasures, hva slags stillinger er det snakk om? 🙂

 45. Hei Caroline!

  Veldig fin blogg du har. Har aldri lest noe særlig blogg før jeg kom over din, og nå er jeg hekta:D Vet ikke om det er for sent å kommentere på denne posten nå jeg, er ikke helt inne i «bloggesystemet» enda. Men håper hvertfall du ser posten min!

  Jeg lurer egentlig bare på hva slags trening du gjør mest? Jeg ønsker ikke, som jeg også har last at du heller ikke vil ha, så store beinmuskler. Løp mye før, men pga betennelse i akillesen er jeg nødt til å finne ny form. Trener både på Elixia og i naturen. Har du noen tips til hvordan jeg kan trene, slik at det ikke blir timeslange gåturer jeg må benytte meg av. Trenger å ta av et par kilo etter jul:P Men vil jo gjerne beholde treningsgleden! Håper på svar, og god kveld! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *