Det er mye du kan gjøre med blondebånd

Var litt kreativ på kjøkkenet da jeg kom hjem fra trening i dag, og tenkte at jeg skulle dele resultatet med dere:

Dette er altså inne i skapdørene som er på hver side av ovnen. Se til høyre for å se døren.

Alt du trenger er litt blondebånd (mitt er fra Kremmerhuset)

Dobbelsidig teip og en saks:

Ble det ikke fint?

Nå har strømmen gått i hele huset, så jeg sitter i bilen og blogger fra mobilnettet. Haha, hadde ikke strøm på mobilen heller, men takk og lov for at mamma og pappa har tvunget meg til å ha en mobil-lader liggende her!

109 kommentarer

 1. Får virkelig inspirasjon av å lese bloggen din! Du er super flink.
  Veldig fint forresten!

 2. Michelle

  Så fint!! Du har så utrolig god smak på interiør og alt annet Caroline 😀 Du er virkelig kreativ og inspirerende!

 3. Karoline

  Du er så flink til å ordne og styre hjemme i huset deres virker det som! Håper dere får tilbake strømmen snart! God kveld 🙂

 4. Sånn har vi på setra, det er skikkelig koselig 🙂 Lurt med dobbeltsidig teip forresten, det kan brukes til alt!

 5. Så utrolig fint det ble! Kreativt:) Ha en fin dag videre! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 6. Kjempefint!! 😀

 7. Minner meg om farmors hus, hun hadde sånt på alle hyller på kjøkkenet 🙂

 8. Kjempefint! 🙂

 9. Det ble utrolig fint 😀 Du er så kreativ!!

 10. Litt tantete kanskje? men søtt da

 11. Blir litt for pensjonistaktig for meg, men bra du er fornøyd selv. 🙂

 12. Stine Marthinsen

  Kjempefint! Men blir ikke servicet ditt fort støvete/skittent, sammenlignet med å ha det i skap med dører foran? Jeg ville ha åpne hyller på kjøkkenet her, slik som dere har, men da kom det et stort nei fra mannen, fordi servicet fikk så mye støv på seg om det ikke var dører.. Om det ikke er slik, tror jeg at jeg løper inn på kjøkkenet og river av dørene på skapene her med en gang, hihi:)

  Fin kveld til deg Caroline!

  1. Fotballfrue

   Det er et skap 🙂

   – C

   1. Stine Marthinsen

    Å! Så ut som om det var åpne hyller, men når jeg ser nærmere etter ser jeg deler av en glass(?)dør.

 13. Så sjarmerende, romantisk og utrolig vakkert. Dette har jeg aldri tenkt på selv, men der ga du meg jaggu en god idè når jeg skal starte på rommet til Vilde <3 Kjempe skjønt, og det gjør hyllen så fin.
  Takk for tips! 🙂

  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

 14. Hehe, fint så lenge teipen holder… 😛

  1. Tror det er ganske lett å bytte teip : )

   Syns dette ble utrolig fint og passet godt inn med den romantiske stilen du har. Ønsker deg en god uke <3

 15. Hei. Hvordan blomster er de rosa der? Er de ekte, hvis ikke, hvor er de kjøpt? 🙂

  1. en kvast med PLASTIKK-hortensia.. jalla støvsamler!

   Hilsen en som elsker friske og naturlige blomster;)

   1. mariann

    Uforskammet er du DOLLY!! Finnes faktisk masse fine kunstige blomster…og godt er det…er ikke alle som tåler eller vil ha friske blomster i huset sitt!! Kos deg med dine naturlige blomster…og spar oss for dine JALLA kommentarer!!

    Du har det kjempe lekkert og fint Caroline…med eller uten «naturlige» blomster 🙂

    Klem fra meg <3

   2. Fotballfrue

    Dette er jo faktisk den eneste kunstige blomsten jeg har også :p Utenom de vi brukte som bordkort i bryllupet da, de står i skapet som du ser 🙂

    – C

 16. Så fint det ble, flinka 😀 Får håpe strømmen snart kommer tilbake!

 17. Det ser veldig fint ut og veldig personlig i stilen, men jeg må si jeg hadde blitt GAL av å ha så mye ting på benker og åpne hyller som du har. 🙂 Det blir så mye støvtørking ut av det, fett fra matlaging som samler seg osv… Grøsser bare ved tanken! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har ingen åpne hyller :p

   – C

   1. Å det så bare sånn ut på bildet 🙂 men da kan jeg si hva jeg egentlig mener: åpne hyller er noe tull som bare funker i interiørblader. Hos vanlig travle mennesker blir det jo bare en innsamling fetere og støvete ting 🙂

   2. Hehe… det var vel strengt tatt det samme du sa i den første kommentaren? 🙂

   3. Bra svar Caroline!

   4. Stine Marthinsen

    Hun skriver de få, enkle ordene «vi har ingen åpne hyller», og du synes det er et supert svar? Damen over tok feil, that’s it. Gjorde samme feilen selv.

 18. Du er så kreativ <3

 19. Caroline

  Utrolig kult! Hvordan synes mannen det er når du bruker så mye «jentete» i huset egentlig?

 20. Kjempe fint Caroline :)) Jeg har gjort det samme i noen glass skap som jeg har…dekorativt til 1000 :))

  Finfin kveld ønskes deg <3

 21. Hehe, akkurat det gjorde mamma sist kjøkkenet ble pusset opp(som var på 90-tallet en gang). Man kan bruke blonder til strømpebånd også:P

 22. Marita Ø

  Det der vet jeg mamma elsker i alle fall! Hun har dekorert kjøkkenet på hytta med blonder på hyllene 🙂 Det gjør seg, virkelig!

 23. Kanskje litt for sukkersøtt? 🙂 Men det viktigste er at du liker det! Siden du er journalist, savner jeg litt flere samfunnskritiske innlegg og aktuelle tema, ikke bare sminke og klær og lavkarbo. Hva med litt politiske innspill? Vet du har det i deg!

  1. Fotballfrue

   Foreløpig har jeg ikke noe ønske om å ytre mine politiske tanker og ideer på blogg, føler jeg gir nok av meg selv sånn som det er nå 🙂 Men takk for innspillet 🙂

   – C

   1. Synnøve

    Må si meg enig med Jezebel, her. Du gir sikkert mye av deg selv, ja, men hvorfor gi av den «overfladiske» delen til så stor grad? Du liker neppe at folk dømmer deg basert på utseende og sminketips, så hvorfor ikke fokusere litt mer på en eventuelt reflekterende del av deg? Skjønner at du vil gi leserne det de vil ha, men tror ikke noen hadde tatt skade av flere reflekterende innlegg – enten det omhandler politikk, religion eller samfunnskritikk. Bare litt konstruktiv kritikk 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg har skrevet en rekke reflekterte innlegg. Det skal ikke mer til enn litt scrolling. Det forrige skrev jeg senest for en uke siden.

    – C

   3. Jeg skjønner godt at Caroline ikke vil blottlegge seg helt på bloggen.
    Og jeg vil si til deg, Caroline at du er en utrolig flink blogger som kommer med mye bra og inspirerende! 🙂

   4. Blir for dumt å kreve politisk engasjerte innlegg på bloggen. Dere går vel ikke rundt og krever at andre mennesker rundt dere avslører hvilket parti de stemmer på? La nå dama få holde noen aspekter av livet sitt privat, hun deler så ekstremt mye annet.

    Ble andre kommentar i dette innlegget, men noen ganger er det så mange som legger opp til tilbakemeldinger. 🙂

   5. Jezebel

    Himmel, jenter! Hun er jo journalist! Å skrive om samfunnsaktuelle temaer er IKKE å blottlegge seg selv, poenget er jo å være objektiv! Hun har jo sagt det selv at hun startet bloggen i påvente av drømmejobben! Jeg regner med at de lærte litt om reporting på studiet, og det går jo ikke på å løpe på møllen, lage middag eller dekorere hjemmet. Det er jo mye mer å blottlegge seg selv på! Det var jo ikke noe galt ment fra min side, Caroline kan skrive akkurat hva hun vil på hennes blogg! 🙂 Det hadde bare vært interessent å se den journalistiske siden av Caroline! Man trenger jo ikke være utdannet journalist for å drive en suksessful blogg! Synes dere bør lese hva jeg skriver, det er jo ingen kritikk av C jeg kommer med, men avogtil er det gøy for andre journalister å se hva andre kan komme med, osv.

   6. Fotballfrue

    Dersom du mener at du ikke har sett mine journalistiske evner, har du virkelig ikke fulgt med.

   7. Jezebel

    Åh nei, søte C! Det var på ingen måte kritikk av dine skriveegner eller noe sånt! Jeg skjønner jo at bloggen er ment som en skjønnhets- og trendblogg! Men det er mange som har slike blogger, og derfor tenkte jeg kanskje du kunne verve litt flere velgere hvis du utvider repertoiret ditt! Med dine journalistiske evner men jeg rent faglig. Mange journalister blogger, og da gjerne litt uformelt om andre ting Du er en god skribent, for all del, men hadde vore gøy å lest en kronikk eller en kommentar til hva som skjer rundt oss, for jeg regner med tross alt at du følger med i media. Og lesere, det er mulig dere ikke har fullført videregående enda, men å ha f.eks. politiske innspill har INGENTING med å utlevere seg selv som person eller hvilken parti dere stemmer på. Har dere ikke lest Fredrik Græsvik sin blogg fra TV 2 for. eks, eller mange av de fantastiske bloggene som tar for seg daglige trivialiteter på ironiske og satiriske måter? Alt jeg mente var at det hadde vært gøy å sett no sånn fra C. Hun har en sterk mening og kan konfrontere det meste. Det var bare et lite tips, og det er C selv som bestemmer hva hun vil. Nå synes jeg dere fansene må ta dere en bolle 🙂 Det er lov med innspill på en offentlig blogg. Jeg jobber i media, og det er noe av det vi driver til med vanlig. Ikke noe å hisse seg opp over. Jeg verken kaller Caroline «stygg» eller «pen». Hvis dere leste gjennom det, så gir jeg også noen kompliment på veien. 🙂

  2. Synes absolutt ikke Caroline må ytre sin politiske mening, iallfall ikke viss hun kommer til å få drapstrusler, slik som andre bloggere har fått når de har hatt politiske inspill.. Og Caroline, du er fantastisk!! Du inspirerer meg til tusen 🙂

 24. Stilig!:D

 25. Hei ! blonder er såå fint 😀 å det passet så godt inn i huset deres 😀 du er flink ! men når kommer bildene fra hele huset deres? Gleder meg så til og se det 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke før ting er ferdig 🙂 I mellomtiden har jeg lagt ut veldig mange bilder under kategorien «bolig og interiør» 🙂

   – C

 26. Pussig, jeg gjorde faktisk akkurat det samme med mine kjøkkenhyller i helga :)) Samme bånd fra kremmerhuset også 🙂

 27. Superfint! Det piffar upp så mycket med lite fina detaljer 😀

  Kramar

 28. Hei! 🙂 Jeg skal lage lasagnen din i morgen, men lurte på om du ikke hadde krydder i, eller om du har glemt å skrive det ned i oppskriften? Tenkte på organo, basilikum, salt, pepper ol. Gleder meg uansett til resultatet, har hørt den er god 😉

  1. Fotballfrue

   Alltid salt og pepper, men her har jeg jo også skrevet ferskpresset hvitløk også? Det gir mye smak! 🙂

   – C

   1. Jepp:) Vi er en krydder-familie så stemoren min ville ha mer, og mente jeg skulle spørre hehe. Men det blir nok supergodt uansett 🙂 Btw: Helt utrolig kjapp du var til å svare, tusen takk! Får håpe du har fått tilbake strømmen i huset nå da, og ikke fortsatt sitter i bilen stakkar.

   2. Fotballfrue

    Hehe, da er det jo bare å kjøre på med krydder 😉

    Klem 🙂

  2. Også er det jo lov å krydre ting anderledes enn Caroline også!

   1. Ja, det er det jeg skal! Ville bare vite om hun brukte noen som hun ikke hadde tatt med i oppskriften, hvis ikke krydrer jeg jo selvfølgelig med det jeg vil ha selv 🙂

 29. Det ble veldig søtt, kanskje til og med litt for søtt for meg. Og tro meg, jeg eeelsker det søte 😉 men jeg tror jeg liker det mer enn jeg ikke liker det, hvis det makes sense 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, I see 🙂

   – C

 30. FAST LESER!!!

  er du gravid? 😀

 31. Hei! 😀 skulle ikke du legge ut en film fra når dere var på ferie i Maldivene i desember? Husker jeg gledet meg sånn til å se! hihi.. 🙂

 32. Gammeldags, akkurat slik de gjorde det i gamle dager !

 33. Du har en kjempefin blogg Caroline. Jeg likte så mye bedre den stilen du hadde før, litt mer glam og elegant. Men selv om ikke interiøret ditt inspirerer meg lengre er det mye annet som gjøre det. Følger bloggen din fast og liker alle tips du har innenfor helse,mote,kosthold og skjønnhet.

 34. so lovely :))

  come and see my blog
  chicchoolee.blogspot.com

 35. For en smart idé! Sånn kan man jo gjøre på andre hyller og lignende å … 😀

  Ha en fin kveld 🙂

 36. Hei 🙂 Liker bloggen din 😉

  Lurte på en ting, det har ikke noe med dette innlegget å gjøre.
  For en tid tilbake serverte du en flaske cava, Anna di Codorniu.
  Hvor får en tak i den tøffe hvite med glidlås som flasken stod i ? 😉

  1. Fotballfrue

   Vi fikk den i gave 🙂

   – C

  2. Stine Marthinsen

   Vinmonopolet hadde de i høst, så regner med de kanskje har den ennå 🙂

 37. åå, det ble utrolig søtt!

 38. Kreativt! Gammeldags og fint, jeg liker det 🙂

 39. Hei! Jeg syns stilen din er utrolig fin, men hvordan trives mannen din i jenteredet deres? Du skjønner, jeg har litt av stilen din i meg jeg også, men samboeren min nekter å bo i et dukkehus som han sier. Så vi må ha litt grovere tekstiler og flere bruntoner sammen med det hvite for at han skal trives.

 40. Hei Caroline!
  Elsker at du handler så mye på kremmerhuset!
  Jeg lurte på om du har noen erfaring med produktene fra «Yves Rocher», har brukt såper og bodylotion der fra før og er velding fornøyd, men vet ikke hvordan de andre produktene er…. kanskje du har noen erfaringer?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre 🙁 Ikke annet enn at mormor var fast kunde, og hun elsket det!

   – C

 41. Visste du at det finnes et spill, der man kan sminke og style DEG? Fant det tidligere i dag, helt tilfeldig! 🙂 Her er link, i tilfelle du ikke visste det, og vil se selv, hihi! 🙂 https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

  😀

 42. Lækkert!:) Her har vi ikke skap i det hele tatt på kjøkkenet- med unntak av innebygd kjøleskap samt en sjalusi der mikroen står. Her er dte bare stooore skuffer.
  Men det er nå fint lell, min kjære mann som er kokk har «designet» det for sitt formål. 🙂

  Forøvrig er jeg av den mening at det er enhver bloggers privilegium å selv bestemme hva de skal skrive om på sin blogg. 😉

 43. Grandma.

 44. Nydelig! Jeg elsker stilen i huset deres, akkurat sånn jeg liker og ser for meg at jeg også kommer til å ha det hjemme 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 🙂

   – C

 45. Hei:-)

  Så fint det ble med blonder:-) Det er så inspirerende å lese bloggen din Caroline, samt at du virker som ei kjempe trivelig jente:-)
  Ha en fin mandagskveld:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 46. Bare lurte på noe, er det jeg som følger dårlig med eller har dere fått kaffekrokstolene for lenge siden? Eller har dere ikke fått de enda?

  1. Fotballfrue

   Har ikke fått de 🙁 Krysser fingrene for denne uken 🙂

   – C

 47. Det ble veldig fint må jeg si 🙂 Må bare spørre om en ting, hvor lenge pleier du å varme opp før du løper? Pleier du å gå i rask gange på mølla eller begynner du med å jogge? Litt off-topic, men 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare et par minutter med rask gange 🙂

   – C

 48. Hva sier mannen din til den sukkersøte stilen som huset er omringet av?. Tar du hensyn til han når det gjelder dekorering, synes det meste er i overkant av veldig jentete….Engler som du henger opp, rosa puter og nå slike bånd som du så stolt viser frem…undrer

  1. Fotballfrue

   For det første har jeg ingen hengende engler, hvor har du sett det? Lars-Kristian har det som plommen i egget, og elsker stilen vår. Han er over den tiden hvor lyse ting var jentefarger og mørke ting var guttefarger. Uansett er han ikke fan av mørke farger når det gjelder innredning.

   – C

   1. Marthe

    Skjønner ikke hvorfor alle lurer på dette. Man kan like å ha det lyst og fint og søtt selv om man er mann!
    Broren min bor med kjæresten sin og har nesten samme stil i leiligheten, masse lyst og masse «jentete» interiør,
    men han elsker det! Tror ikke han hadde hatt det stort annerledes om han hadde bodd alene…

    VAKKERT forresten, Caroline! Du er flink 🙂

 49. Nydelig! Men tør du sove alene i et så stort hus?

 50. Kjempesøtt! Hadde det der vi bodde før, passer sammen med GG 🙂
  Men du.. hvordan kan du lade mobilen når strømmen er borte?
  Har du ett hemmelig triks ;-D

  Klem

  1. Ett lite tips bare, om jeg er i behov av å lade telefon og ikke har mulighet til lade i vanlig strømuttak eller 5V-biluttak så hender det at jeg lader via kabel i laptopen (f,eks under reise) så sant den er oppladet da 😉

   1. Elisabeth A.

    det fins lader til bilen. Da bruker du den der røyke-greien som er i bilen (hvis jeg kan kalle det det), så er det rett og slett bare en annen kontakt enn den som du bruker i stikkontakten.

  2. Man kan få kjøpt sånne nødladere på Clas Ohlson o.l. Putter et vanlig AA-batteri i noen modeller og andre lader man opp på forhånd. Denne kan så kobles til mobilen når man ikke har strøm tilgjengelig på annet vis 🙂

 51. Haha.. så nå at du satt i bilen 🙂
  Alt for leserne;-D Fantastisk!!!

 52. Så kreativt! Og søt du er som blogger fra bilen, hihi. Håper strømmen er tilbake snart! 🙂

 53. Hei! 🙂

  Har du hvit eller grå fugemasse mellom flisene dine på kjøkkenet?? 🙂

 54. Herregud Caroline! Det er ALTFOR fint! Må jo lese hele bloggen din på nytt når jeg skal skaffe meg bolig! 😛 hehe

 55. Du er så kreativ og flink! Elsker stilen deres 😀

 56. Det ble kjempefint jo 🙂 Det er gøy å gjøre kreative ting, det er så mye man kan gjøre med en blonderbånd og slikt. Jeg liker så godt den hvite serveringsbrettet som du har telyslyktene i, den er så nydelig fin. Hvor har du kjøpt den ? Har lyst på den selv jeg og.

 57. Hei 🙂 Jeg bare elsker slike blonder på skap, der det passer. Jeg har det selv på et gammelt skap i stuen. Bare en tanke: Du har ikke en bestemor eller oldemor som heklet? Mine blonder er det oldemoren min som heklet. Jeg fant dem helt tilfeldig under en ryddeøkt for mange år siden. Det var veldig vanlig med slike bånd før. De båndene er både mer personlig, og etter min smak penere, enn de man får kjøpt.

 58. Elisabeth A.

  Jeg lurer litt på hva den stilen dere har kalles for hvis du forstår? Kanskje et veldig dumt spm, men alltid når jeg og noen andre snakker om det så er vi uenige, så tenkte bare å spør deg, siden jeg syns du virker som en med greier på det 🙂 Syns det ble kjempe fint sånn som du har det nå. Litt ekstra spesielt. :):)

  1. jannicke

   Shabby chic heter det. Var veldig in for noen år siden….

   1. Fotballfrue

    Feil. Vi har ingen chabby chic stil 🙂 Nå må du følge med, da, Jannicke.

    – C

 59. jannicke

  Perlekleshengere og blondehyller…..Syns litt synd på mannen din.
  Skjønner du ikke har mest peiling på interiør hvis du tror motstykket til dette «jentete» interiøret er mørkt, skinn og dystert. Har du sett Hennie Interiør boken f.eks?

  1. Fotballfrue

   Mannen min har det helt fantastisk, det er ikke synd på han. Han synes nok mer synd på deg, som orker å bruke energi på å tenke at det er synd på han. Huff. Lars-Kristian elsker hjemmet vårt. Dette har vi skapt sammen, og hvis du har vanskelig for å tolerere det, er det ikke verre enn å se en annen vei 🙂

   Ja, den har jeg sett. Og jeg liker det bedre slik vi har det 🙂 Hver sin smak og godt er det!

   Ha en finfin dag 😀

   – C

  2. Det var da veldig merkelig å henge seg opp i hvordan folk har det hjemme? Kan man ikke få ha det slik man selv vil, uten å måtte tenke på hva diverse interiørguruer måtte mene om det?
   Jeg er ganske så sikker på at LK, som min mann, greier å sifra om det er noe han virkelig ikke kan fordra å ha i hjemmet. 😉

   1. jannicke

    Jeg liker bloggen til Caroline, men jeg liker ikke interiørstilen hennes, og i og med at dette ligger under bolig og interiør i en offentlig blogg må jo jeg få mene noe om interiørstilen, eller?

   2. Du trenger vel ikke skrive på den måten du gjør? At du synes synd på mannen hennes?

   3. Joda, for all del. Men det blir jo litt fjernt når du drar inn interiørbøker og diverse, som om det skulle ha noen betydning for hvordan de (eller hvem som helst andre, for den del) har det hjemme. Hvorfor skulle man liksom ha det som rettesnor?

    Det er jo helt irrelevant hva du eller jeg synes- og ikke minst hva som står i en eller annen bok/blad, så lenge C og LK er fornøyde selv?

    Og så reagerer jeg på hvordan du omtaler mannen hennes, som om han ikke greier snakke for seg selv. Tviler på at de hadde hatt det slik de har det om han hatet det intenst. Hjemme hos oss er hvertfall stilen et resultat av en enighet mellom mannen og jmeg, og det regner jeg faktisk med at det er i de fleste hjem.

 60. Dere har et veldig koselig hjem! Det er ikke helt min stil, men dere har det utrolig fint, det ser jeg jo 🙂 Hver sin smak som du sier. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å bruke tid på negative kommentarer selv om det ikke er helt slik de selv ville hatt det. Synes du er kjempeflink og kreativ C!

 61. Så utrolig NYDELIG med blondene! 🙂 Du gir meg inspirasjon 🙂 Syns du har et vakkert hjem, og en veldig fin klesstil!
  Du har virkelig en intressang, lærerik, og en blogg som gir mye inspirasjon 🙂 Ville bare si det, og takk for alt du deler 🙂
  Hilsen
  Caroline Josefine 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *