Lørdag i Oslo

Måtte jo ta oss tid til å nyte litt kaffe og Oslonatur i hovedstaden i går. Kjenner noen ganger at jeg savner de store folkemassene. Noen tips til gode kaféer i Skien? Nå er det bare to uker til vi får huset fullt av venner igjen, det gleder jeg meg til! Da skal vi faktisk på ODD sitt kick off.

Gårsdagens antrekk var veldig så inspirert av været.

Bukser BikBok // Pumps Zara // Topp Cameo // Smykker Treasures.no og Gina Tricot

Det holdt faktisk med denne lille jakken fra Cameo:

I dag føler jeg med så utrolig mye bedre, det hadde mye å si at jeg fikk slappet av i går. Det ble ansiktksmaske og skrubb før hjemmelaget pizza ala Lars-Kristian og en flaske rødvin på deling i verdens mykeste sofa (som vi forresten snart får nytt trekk til, endelig!) Ellers synes jeg det er dødskjipt at Vasaloppet har erstattet Bonanza. Nå er jo beste sendetid, jeg trenger Bonanza på en søndag! Får vel heller komme meg ned på kjøkkenet og lage litt frokost. Senere må jeg jobbe med spalten min, også har jeg litt lyst på kino. Eller kanskje det er verdt å vente til den nye, norske filmen går?

Uansett. Nyt søndagen, det skal vi ♥

Ps.: Dersom du ønsker å vinne en tur til Thailand, må du ikke glemme å delta i konkurransen jeg skrev om her. Lykke til 😀

101 kommentarer

 1. Tullis er den koseligste kafeen i Skien, den nede ved bryggene 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg hørt 🙂 Den må vel testes snart 🙂

   – C

 2. Så bra <3 Skal dere på kino, anbefales virkelig This means War <3<3<3

 3. Marthine

  Tips til gode kafeer i Skien er Tullis, Mamis, Klosterstua på Herkules 😀

 4. Dorthe:)

  Cafe Tullis ved bryggene 🙂

 5. Marthine

  Dere burde prøve å reise til Tullis, Melkekafeen i gågata, Mamis og Klosterstua på Herkules 😀
  Der har de mye godt 😀
  Ha en fin dag <3

 6. Utrolig fint antrekk 🙂 Heldig som kan ha på deg en så tynn jakke … jeg våkna opp til … SNØ! Søren heller, og jeg som trodde våren hadde kommet -.-

  Jaja, du får ha en kjempefin dag!

  1. Fotballfrue

   NOOO :O Ikke snø i mars, huff :/ Satser på den forsvinner fort 🙂

   Klem!

 7. Anbefaler Tullis i Skien 🙂

  Kan du få til en video/bildedryss av huset ditt?

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer når alt er klart 🙂 Har lagt ut masse bilder allerede, sjekk under bolig / interiør i kategorier 🙂

   – C

 8. I skien er den hyggeligste kafèen absolutt Tullis, det er egentlig det eneste som er verdt å besøke der. Men i Porsgrunn, som bare er 10 minutter unna Skien har du Jonas. B Gundersen, med masse god mat og kaffe, du har Kafè Osebro og Kafe K, alle disse ligger langs vannet så det er super koselig å være der!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   – C

 9. Hei! Anbefaler på det sterkeste å se Kompani Orheim, en kjempe fin film! Passer perfekt til en lat søndag! 🙂 Ha en fin dag, ditt fine menneske!

  1. Fotballfrue

   <3

 10. Marita Ø

  Fiiint antrekk! Liker veldig godt at vi kan ta på oss lettere klær, og at våren sniker seg inn 😀 Høres ut som du har en deilig søndag i vente, kos deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Ja, det er deilig 😀

   – C

 11. Susanne

  Tullis er en fin kafè ja…ellers har vi JOnas B i Porsgrunn. kjempefin om sommeren!

  Gleder meg til Kick Off ,skal faktisk jobbe der;) Blir utrolig bra altså….

 12. Hvordan får du håret ditt på den måten?:) Har peaks hair jeg også, ikke like lyst da, men jeg ønsker også litt bølger og fall i det slik som du har.. Håper du kan forklare hvordan du får den på den måten:-) Har du forresten satt på nytt? Synes det virket mye lenger på disse bildene enn til vanlig:-)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Gorgeous curl wand 🙂 Jeg tar bare mer hår, større mellomrom for hver runde rundt, og holder den kortere.

   – C

 13. SarpeRaz

  Ha en fin søndag Caroline. Jeg håper du lar kroppen komme til hektene igjen, den har mange år igjen å prestere vettu 😉 Bare ikke i DET tempoet, så ta godt vare på deg selv. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er sant. Huff, jeg har liksom ikke tid til å slappe hundre prosent av heller, ikke før i april 🙂

   – C

 14. Er du klar over at du har bokstavelig talt nesten hele Cameo-kolleksjonen?

  1. Fotballfrue

   Hahaha, jeg vet. De har jo så mye fint og klassisk, plagg som går til det meste og alle anledninger 🙂

   – C

 15. Camilla

  Så bra at du er bedre!
  Ha en flott dag, kjempefint antrekk, fargene gikk så godt sammen:D

 16. Jeg har hørt, av ei i klassen min som er fra Grenland, at Porsgrunn er en mye koseligere by enn Skien. Og jeg ser på kartet at det ikke er så langt fra hverandre. Kanskje det er verdt en liten ekstra kjøretur?

 17. Hvilken størrelse har du i toppen fra Cameo? Må ha!

  1. Fotballfrue

   Den er så FIN! XS 🙂

   – C

 18. Så absolutt enig ! Cafè Tullis på langbryggene er definitivt den koseligste cafè’en i Skien 🙂 Denne burde du virkelig ta deg en tur til snart. Sees da nok på ODD’s kick off den 17 ;D

 19. Hedda :)

  Tullis cafe nede ved langbryggene anbefaler jeg! Det er veldig koselig der, og så mye godt å spise og drikke! Det er hvertfall min yndlings cafe! Det er også flere oppover gaten ved arkaden som f.eks sitt ned.

 20. Hedda :)

  Jeg anbefaler som alle andre oppover her Tullis cafe ved langbryggene! Veldig koselig cafe med mye godt å spise og drikke! Min yndlings cafe! Det er også cafeer oppover gaten ved arkaden. 🙂

 21. Du så veldig fin ut! 🙂

 22. Den beste cafeen

  Cafe Tullis nede på brygga! Hils til Anette, verdens søteste, som jobber der….

 23. Ta en tur til Porsgrunn, det er bare ti minutter fra Skien. Friisebrygga mat og vin er fantastisk, og absolutt verdt et besøk. Også på kveldstid. Generelt er Porsgrunn mye hyggeligere som sentrumsgate enn Skien, og har flere gode spisesteder.
  Hvis dere skal ut og spise i Skien, sjekk ut Jacob & Gabriel.

 24. Dwightinha

  Lytt til kroppen din Caroline. Det kan forkorte sykdom eller annen form for nedtur man måtte ha i blant.. Tenkte ellers å nevne at i disse imfluensatider går det også en variant med bare kvalme, tretthet ol. Hadde det selv, og det kan jo være noe slikt du har fått. Bra du er sterk både fysisk og psykisk.

 25. cafe tullis er et godt tips fra meg 🙂

 26. Solveig

  Sitt ned-cafeen i Skien er veldig hjemmekoselig og har god mat! 🙂 Liker faktisk den bedre enn Tullis… 😉

  Også har jeg lyst til å si til deg at du har en helt fantastisk blogg, og at du er så utrolig vakker både utapå og inni! Stå på videre med bloggen din!

  God klem fra fast leser <3

 27. Victoria

  Herregud, blir like målløs hver gang du poster bilder av deg selv. Kan ikke forstå at noen kan være så nydelig! Og du ble ekstremt fin på håret 🙂 Håper du får en fantastisk søndag, er så herlig med litt vårfølelse nå!

 28. Tullis og SittNed (rett utenfor Arkaden) er til å anbefale! 🙂

 29. Kristina Karlsen

  Vel, ser at jeg ikke trenger å anbefale Tullis, for det er det mange som har gjort 🙂 Men Sitt Ned, i Skien er veldig fin, og Kaffe Kopp (?) hvis ikke jeg husker riktig. Jeg er mest på Jonas B. Gundersen, og Tullis, for der trives jeg best. Men om sommeren er det også veldig koslig å sitte på Jimmys i Porgrunn sin gågate 🙂

  Håper du har fått mange tips 🙂

 30. Anbefaler Tullis, som er favoritten! Men vil også anbefale Stockmann som er oppe ved Arkaden/Telemarksgata, men som kanskje skal legges ned pga. bokhandelien ved siden av skal legges ned i mai, men er selvfølgelig hvert å besøke. Også vil jeg jo også anbefale Mamis og Sitt ned hvor de har veldig gode supper.

 31. Utbudet är inte det bästa här, men det finns några få.Tullis är väldigt mysigt på sommaren, men jag tycker verkligen inte maten är speciellt bra. Skulle jag rekommendera något café i Skien blir det Sitt Ned som har goda soppor till lunch och å gott kaffe eller Med Vilje som har fantastiska smørbrød med lax och äggröra. Med Vilje är nog ett strå vassare:). Jonas P i Porsgrunn är alltid fullt och trevligt. Värt ett besök.

  Jag har själv bara bott här i 1 år.Vi flyttade hit från Oslo så jag kan förstå din saknad av storstan ibland även om det är otroligt fint här på sitt sätt. Min sambo är härifrån och han längtade hem….så vi prövar oss fram här.

  Hoppas du hittar din favorit.

 32. Var å så This Means War på kino i går, den var var bra! Så om du liker en blanding av romantikk, action og litt humor er den perfekt! Ellers er Thale noe jeg anbefaler.
  Er så deilig at det er litt vår i Oslo, her i Lillehammer er det enda nesten full vinter, er bare småfuglene som minner oss om at det snart er vår.
  Godt å høre at du er i bedre form i dag!

  Ha en fin søndag 😀

 33. Tullis er en fin liten kafe på bryggen. Stockmann på torvet i Skien har den beste kaffen, selv om lite utvalg av mat. Og nesten ved siden av er Sitt ned som er en tiltaksbedrift med gode supper og div mat! Best utvalg! Han en fortsatt fin søndag!

 34. susanne

  Du må uten tvil prøve Tullis! Porsgrunn har også noen søte kafeer, du kan f.eks. prøve Jonas B. Gundersen (kanskje mer en restaurant, men…) eller Kafé K. 🙂

 35. Lovely outfit..you look pretty 🙂

 36. Det finnes ikke særlig kafeliv i Skien i forhold til andre byer. Alle kafeer jeg vet om uten om tullis, stenger 1700. Tullis er en bra kafe det, men alltid masse folk (sikkert noe med at det er den eneste som er åpen utover kvelden). Ellers så er det liveband på Kafe K i Porsgrunn 30. mars, anbefales 🙂

 37. Har du aldri noe du skulle ha sagt når det gjelder tven hjemme eller ? du skriver jo hele tiden at du aldri får se på det du vil.

  1. Fotballfrue

   Hæ? Det er vel ikke Lars-Kristian som bestemmer at det er Vasaloppet i stedet for Bonanza? Haha 🙂

   1. a: Viss du ikke skjønner det,så gikk det Vasaloppet på tv2 når det til vanlig sendes Bonanza der idag!

   2. ElisabethH

    Haha så utrolig bra 🙂 Hvis det er han som bestemmer det kan du hilse og si at han må skjerpe seg – jeg ville også se Bonanza. 🙁 Little Joe <3

 38. Kan absolutt anbefale Tullis på bryggene i Skien, Stockfleths på utsiden av Arkaden. Har noen i Porsgrunn også som kan være verdt å besøk. Jonas B. Gundersen er kjempekoselig og de har veldig god mat og kaffe der (sies at det er litt dyrt der, men jeg synes det i tilfelle er verdt kronene). Veldig fint der på sommeren med uteserveringen!
  Du har også Kafe K i Porsgrunn som ligger velding fint til. De har ofte konserter på sommeren også!
  Rett ved siden av Kafe K så har du Restaurant Osebro som vel er Porsgrunn fineste restaurant. Utrolig fint der om sommeren! Gooood mat og flott service!

 39. MichelleW

  Hei C! Anbefaler Michel Seylmagers hus som ligger rett ved Rådhuset i Porsgrunn. Det er nettopp et gammelt seilmakerhus som er konvertert til en intim restaurant lokale og i min mening er den Porsgrunns beste restaurant. De tilbyr også en kjempebra lunsjmeny. God service, men litt mer restaurant stemning enn kafe må jeg si. Veldig koselig uansett. Synes det er nesten umulig å finne god italiensk kaffe i Grenland (er mild sagt opptatt av kaffe). Må si at Kaffe og The spesialisten i Porsgrunn er nok de som kan det best. Ha en fin søndag 🙂

 40. Tullis i Skien er veldig koselig 🙂 Og i Porsgrunn ligger favoritt restauranten min, Jonas B. Gundersen! Ligger på Friisebrygga, rett ved vannkanten. Nyyyydelig å sitte ute om sommeren og spise 🙂

 41. Dette antrekket kledde du utrolig godt! Gjennomført og utrolig fint 🙂

 42. Michelle

  Så kjekt å høre at du endelig er bedre 🙂 Kos deg masse i dag! Bonanza så jeg alltid da jeg var mindre, spesielt på hytten 🙂 koselig med slike programmer på en søndag

 43. Safe house kan anbefale som du vil på kino. Ikke en 6`er, men en god 4`er fra min side 🙂 Er ikke så mange andre filmer på kino for tiden, synes jeg..

 44. Så fint antrekk! Likte toppen kjempegodt 😀
  Ha en finfin dag Caroline ! 😀

 45. Sikkert noen som har tipset deg om Jonas B. Gundersen i Porsgrunn. Jeg er egentlig Skiens jente, men drar alltid til Porsgrunn og da oftest på Jonas. Der finner du en relativt stor folkemasse, spesielt på lørdager og søndager.

 46. kan du ikke fortelle om når du og mannene din møttes, hvem som snakket først også? 🙂

 47. Godt du endelig føler deg bedre. Vakker er du alltid 🙂

 48. Julie Kolstad

  Koselig du tok med et bibelvers 1 korinterbrev kapittel 13 vers 2b

  «om jeg har all tro så jeg kan flytte fjell,
  men ikke har kjærlighet,
  da er jeg intet.»

  Du er super! stå på og Gud velsigner deg! <3 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 49. Åh, du er smellvakker, Caroline! <3

  Jeg har en del bakeprosjekter på gang selv, og vil gjerne investere i en kjøkkenmaskin. Jeg lurte på hvilken modell din er, og hvor du har kjøpt den?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Jeg har en kitchen aid fra Kitchen 🙂

   - C

 50. tenk så mye mer tid du ville hatt om du ikke brukte over 2 timer på å dolle deg opp hver dag =) Navlen din synes under denne fine genseren, det ser litt trashy ut når man skal avsløre så mye av kroppen sin. På et annet bilde viser du navlen din, og det er nå mars. Forstår du ikke at du gir litt vel rare signaler når du går kledd slik? Du er for all del pen, det er ikke det. Jeg forstår bare ikke greia. 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, nei! En navle :O Kjedelig for deg at magetopper er trendy denne sommeren, go hide!

   – C

  2. Helt enig! Forferdelig at noen kan vise navelen på et bilde på sin egen blogg. Og i hvertfall når magen er så stram og brun og fin. Tenke seg til…

   Jeeez. Er det lenge siden du kjøpte pumpsen på bildet forresten? De var kjempefine :))

   1. Fotballfrue

    😀

    Kjøpte de i august 🙂

    – C

   2. Ah, da blir de nok vanskelig å få tak i.. Takk for svar 🙂

  3. Amalie S

   Hahaha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *