Lørdag i Oslo

Måtte jo ta oss tid til å nyte litt kaffe og Oslonatur i hovedstaden i går. Kjenner noen ganger at jeg savner de store folkemassene. Noen tips til gode kaféer i Skien? Nå er det bare to uker til vi får huset fullt av venner igjen, det gleder jeg meg til! Da skal vi faktisk på ODD sitt kick off.

Gårsdagens antrekk var veldig så inspirert av været.

Bukser BikBok // Pumps Zara // Topp Cameo // Smykker Treasures.no og Gina Tricot

Det holdt faktisk med denne lille jakken fra Cameo:

I dag føler jeg med så utrolig mye bedre, det hadde mye å si at jeg fikk slappet av i går. Det ble ansiktksmaske og skrubb før hjemmelaget pizza ala Lars-Kristian og en flaske rødvin på deling i verdens mykeste sofa (som vi forresten snart får nytt trekk til, endelig!) Ellers synes jeg det er dødskjipt at Vasaloppet har erstattet Bonanza. Nå er jo beste sendetid, jeg trenger Bonanza på en søndag! Får vel heller komme meg ned på kjøkkenet og lage litt frokost. Senere må jeg jobbe med spalten min, også har jeg litt lyst på kino. Eller kanskje det er verdt å vente til den nye, norske filmen går?

Uansett. Nyt søndagen, det skal vi ♥

Ps.: Dersom du ønsker å vinne en tur til Thailand, må du ikke glemme å delta i konkurransen jeg skrev om her. Lykke til 😀

101 kommentarer

 1. Er for det meste «tullis» vi pleier å være på i Skien. Ha en fin søndag du også:) her skal vi kose oss inne imens snøen daler ned utenfor vinduet.

 2. Nydelig antrekk, nydelig jente!! 🙂

 3. Haha bonanza<3

  1. Fotballfrue

   <3 <3 <3

 4. Martine

  Tullis og stockman er koselige cafeer i skien 🙂 og jonas b i porsgrunn!

 5. Jeg bor i Skien, og nede ved bryggene (Ved Thon hotell og rådhusplassen) er cafè Tullis. De har masse godt der, og jeg anbefaler det sterkt! Pleier å sitte der i timevis med vennene mine, det er så koselig der! <3

 6. Café Tullis 🙂

 7. Café Tullis på bryggene nede i byen er vel den beste i Skien! 🙂

 8. Så deilig når man kan gå med mindre klær! Nyt resten av søndagen da =) Bah, jeg hater bonanza :p hehe

 9. Veronika

  Åh, jeg elsket fargen på buksa di. Tror du de har den fortsatt på bik bok? 🙂

  Ha en fin søndag! 😀

  1. Fikk samme bukse av min datter for ca 4 uke siden. Ser du den ikke i butikken så spør etter den.
   Kanskje de har lagt den på lager.Butikkene får klær 1-2 ganger i uken så det bytter ut hele tiden.

 10. Marte Pettersen

  Har dere fått ansatt en til stillingen du lyste ut på bloggen ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke ennå 🙂

   – C

 11. Guri, for et fint antrekk! Blir lenge til noe slikt kan bli brukt, her i nord blir det ikke ordenlig vår før i slutten av april, kan t.o.m. bli dratt helt ut i mai.

 12. Dwightinha

  Elsker også Bonanza på en helgemorgen! I dag ble jeg snytt for mosen til min morgenkaffe, gitt. Sport i samtlige kanaler med respekt for seg selv snart.

 13. Kjempefint antrekk!

 14. Ingen helg uten Bonanza 🙂 Endelig noen som forstår meg <3

 15. Elisabeth

  Du ser nydelig ut:D

 16. super sexy outfit :))

  come and see my blog
  http://chicchoolee.blogspot.com/

 17. Tullis ved bryggene i Skien er fantastisk! God mat og drikke der 🙂

 18. Så utrolig fin du var Caroline! Jeg elsker at det er så vårlig 😀 Selv fikk jeg en kommentar av en eldre kunde her om dagen (jobber i klesbutikk), som lo og sa at jeg så så «vår» ut. Hehe, jeg tviler på at det var ment som et kompliment, men jeg tar det som ett uansett 😀 Elsker å kle meg mer etter været som er nå! Håper du har en fin søndag, Bonanza eller ei 🙂

 19. Kristin

  Dødskjipt med Vasaloppet!!! Hæææ!? Vasaloppet er jo det beste og tøffeste skirennet – du burde mye heller se på sprekingene som er med der enn Bonanza! DET er underholdning det! Vært der i dag og fulgt rennet og min kjære, og det er virkelig noe som bør oppleves!:-) På tv og live!;-)

 20. Tullis er vel den beste cafeen i Skien. God mat og drikke der! så det anbefales. Ellers har du mamis, sitt ned(Gode supper!) og med vilje( hørt rykter om at maten der er veldig god) Noe jeg savner her selv er flere koslige cafeer, skien har ikke det beste utvalget desverre..Lektern rett ovenfor tullis er superkoslig om sommeren. Der severer de typisk grillmat, jeg personlig syntes ikke maten der er den beste, men herlig å nye en kald øl/glass vin i solen der! Porsgrunn derimot syntes jeg har et bedre utvalg en Skien, der har du: Jonas. B. Gundersen, hyggelig lokale og altid mye folk der. Friisebrygga mat og vin, lite og intimt med god mat!, Cafe k, super uteservering om sommeren rett ved vannet, ellers hyggelig innendørs også. Ofte konserter, standup osv fredager og lørdager. Jimmys et annet alternativ. Cafe osebro fantastisk beliggenhet! helt nydelig å sitte på uteserveringen der om sommeren! (frodig hage rett ved vannet) Dette er da ikke en cafe, men en av porsgrunns beste restauranter.

  Ellers så anbefaler jeg på det sterkeste å ta en kjøretur til Brevik når sommeren kommer, det er vel et av de fineste stedene i telemark og et typisk sommersted med iskrembarer og hyggelige uteserveringer.

 21. Amalie S

  Elsker måten du svarer på kommentarer på! Småprater litt med leserne og svarer dem 🙂 Det er en veldig fin egenskap som ikke mange bloggere har. Vit at det er noe vi alle legger merke til! Stor klem 🙂

 22. Så fine bilder du tar for tiden. Eller, ser bra ut når du redigerer bakgrunnen svak. Hvordan gjør du det? 😀

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Tusen takk 🙂

   For å få blurry bakgrunn må du sette «Aperture priority» så lavt som mulig. Det varierer veldig fra linse til linse hvor lavt du kan sette den, på vår linse kan du sette den så lavt som 1,8 🙂

 23. Stockmann er en fin kafé-god kaffe:)

 24. Her i Skien er det Cafè Tullis og melkekafeen (i «gågata» ved arkaden), Stockmann utenfor arkaden har også god kaffe! Tar du turen til Porsgrunn har du også Jonas B. Gundersen og Osebro, veldig fine og koselige 🙂
  Fint antrekk forresten, elsker at våren er på vei nå!

 25. Carolina

  Du är så grymt vacker! Superfin blogg har du oxå, massor med intressanta saker att läsa om! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta <3

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *