Hvordan style: Blomsterprint

Det er så deilig med blomsterprint! Har nettbutikksurfet litt rundt i dag (en av mine farlige, men obligatoriske søndgashobbyer) og funnet en bukse som jeg MÅTTE ha. Den er så lekker, og med sort i bunnen er det veldig mange måter å style den på. Likevel synes jeg det er 3 ting du bør tenke på når du styler et blomsterplagg:

1. Gå for en enkel, ensfarget overdel som plukker opp en av fargene i plagget:

Bukse H&M – Topp Sisters Point / Nelly.comPumps Asos.com Topp Ellos.no 

2. Style gjerne blomster sammen med blonder, men gå da for noe rolig og ensfarget:

Blondetopp Oasis / Asos.comClutch American Apparel / Asos.comPumps Aldo / Asos.com 

3.  Gå for lik overdel og underdel – flowers all the way. Fant ingen overdel som var hundre prosent lik buksen jeg har brukt over, men Asos.com har mange drakter i blomsterprint, blant annet denne:

Drakt med skjørt eller bukse Asos.com

Dette er kanskje for den mest vågale, jeg kjenner i hvert fall at dette kan bli for mye for meg, men på modellen fungerer det jo absolutt. Flower power!

noen lenker er annonselenker 

36 kommentarer

 1. Hvor er buksen fra ?

  1. Fotballfrue

   har linket 🙂

   – C

 2. likte noke av det 🙂

 3. Herlig vårlig topp i dus deilig farge med matchende sko – sommerfølelse ! 🙂

  B I R T E

 4. Camilla

  H&M har bluse med samme print som buksen;)
  Dette var faktisk et innlegg jeg trengte, vurderer å skaffe meg en bukse på blomsterprint, og nå fikk jeg stylinghjelp;)

 5. Dette er en ting som blir veldig kult om det bare er gjort på riktig måte! Tror absolutt å holde resten enkelt og ensfarget er veien å gå 🙂 Herlig innlegg!

 6. Karoline

  Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på om du kanskje hadde noen tips til hva man kan ha på seg på en fest med temaet «italiensk aften»?
  Synes du er så utrolig flink med sånt. Elsker bloggen din! Stå på 🙂

  – Karoline

 7. Elsker den buksen, den er så kul! 😀

 8. Gunilla

  Hei! Jeg styler slike bukser med prikke-topper, striper eller mer blomster!! Og gjerne en strikket lue til Total mismatch, med andre ord, men jeg synes det er drittøft og det har liksom blitt min egen stil etterhvert… 😉 God søndag ønskes til deg og dine! 🙂 Klem

 9. Var fint det du hadde satt i sammen, ble for vågalt for meg å de nederste.
  Ha en fin kveld!

 10. Så stilig! Gjør gjerne flere slike «hvordan style»-innlegg flere ganger! Det er veldig nyttig å se hva man kan gjøre 🙂

 11. Jag hittade en jättefin klänning på BikBok med blomstermönster. Mste nog nästan köpa de. Blir så glad av blommorna!

  http://pernillabredolt.com

 12. Hei Caroline.

  Tusen takk for at jeg får flykte litt fra virkeligheten, med å lese din blogg.
  Du er full av guts og vilje! Helt forskjellig fra meg, og mitt liv. Men likavel.. så herlig lesing 🙂
  Jeg skal opp og frem, takk for inspirasjon, hver dag!

  Følg gjerne min historie, og kommenter gjerne.

  Stor klem!! Helsvart.blogg.no

 13. Er det noe galt med treasures ? Trykket på smykker så kom bare : «Det finnes ingen produkter som svarer til valgene».
  Alt ligger og i samme kategori :S

  1. Fotballfrue

   du må trykke på kategoriene under, «halskjeder» etc. 🙂

   – C

 14. Jeg som holder på med wikiside, noen spørsmål til. Du har utdannelse nkf, når startet du der og når var du ferdig? Du har også studert jus, når?

  1. Fotballfrue

   Det holder at det står NKF fra 2007-2009 🙂 Det er jo journalist jeg er 🙂

   – C

   1. Ja,det er på tide noen lager en wikiside om Caroline nå!Hun er jo norges beste og mest leste blogg! 😀

   2. Hvor var du siste året på NKF? Må du ikke til utlandet da?

   3. Fotballfrue

    Nei, du må ikke, men du kan ta et siste år i utlandet for å få bachelor 🙂 Jeg valgte å ikke gjøre det, siden jeg ikke ønsket å flytte fra Lars-Kristian blant annet.

    – C

 15. Jaaa til flowers all the way 😀 Selv drømmer jeg om dette antrekket fra Céline: http://1.bp.blogspot.com/-GDQ3eqNvwWY/TrQVhaZQQuI/AAAAAAAADQc/0WKnTOUZ-i0/s1600/celine-resort-2012-collection.jpg

  Litt lei meg for at jeg ikke gikk til innkjøp av den drakten fra asos før størrelsene ble så utplukket.. 🙂

 16. Camilla

  Lurte på noe, foretrekker du at spm om Treasures og når dere får inn div. varer o.l blir spurt om her i kommentarfeltet eller at det sendes på mail til treasures?

  1. Fotballfrue

   På mail til treasures 🙂

   – C

 17. Natalie

  Hei!
  Jeg anser deg som en person som når ut til mange mennesker, og håpet derfor at du ville være med å bidra med et lite innlegg om årets kreftaksjon. Og som hele Norges Fotballfrue tenkte jeg det var aktuelt at du kunne linket til den signerte Arsenaldrakten vi har ute på aksjon på netthandelen for øyeblikket. 100 % av inntekten går til årets kreftaksjon! http://www.netthandelen.no/visAuksjon.aspx?Auksjonsid=28320348

 18. Hei!

  Jeg lurte på om du kunne ha skrevet litt om utdannelsen din hos NKF? Vurderer selv å utdanne meg som journalist, men jeg er usikker på hvor det er best å starte. Har hørt litt forskjellig om NKF, så er interessert i å høre hva du mener om skolen 🙂 Og synes du at den fikk dekket det meste selv om det bare er 2-årig utdannelse? (ikke bachelor som de fleste andre journalistutdanninger i Norge)..

  Håper du tar deg tid til å svare, hadde hjulpet meg mye! 🙂

 19. Ah! De nude pumpsene har jeg faktisk! De er dødslekre og passer til alt, men jeg kan ikke bruke dem for øyeblikket pga. Isjas som har gitt meg lammelser i foten og tær som krøller seg under foten – da er det beste å holde seg godt plantet på bakken 😛 Derfor måte jeg velge meg lave brudesko, men de var veldig fine allikevel (men savner pumps, de gjør mirakler med litt korte bein!)

  Blomsterprint er jeg desverre ikke tøff nok til å bruke…enda! Men jeg utvider horisonten min hele tiden, så kanskje jeg tør å teste det ut iløpet av sommeren… 🙂

 20. Haha, tror faktisk jeg trykket på hver eneste asos-link! Var så mye fint du hadde lagt ut og så slipper jo jeg å tenke på toll 😀 veldig greit, men litt skummelt også, hihi :O

 21. Sprekt var det du hadde stylet 😉

 22. Hjelpemeg! Blomsterprint tar meg rett tilbake til min glanstid på 90-tallet. Og det må jeg bare si: du får aldri se meg i blomsterprint igjen 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er jo så lekkert 🙂

   – C

   1. Da skulle du sett bilder av meg og mine venninner rundt konfirmasjonsalderen – lekkert er ikke et ord jeg ville brukt 🙂
    Men rett skal være rett, snittet i 90-tallsklærne var noe helt for seg selv 😉

 23. Den blomsterprinten er to much for me, men fungerer som du sier på modellen. Så Ulrikke Lund i dette antrekket på hennes blogg. Fungerte for henne også spør du meg. Bra vi er forskjellige.
  Håper kommende uke blir fin.

 24. Er personligt vild med blomsterprint, omend jeg holder det mest til kjoler og accessories, og knap så meget til underdele 🙂 Håber det er noget der bliver mere udbredt.

 25. Therese

  Ulrikke Lund brukte den blomsterdrakten nr.3 og var helt nydelig i den!

 26. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Jeg har faktisk lenge slitt med hvordan jeg skal style slike print, så dette innlegget var bare helt supert! Noen forslag til lignende innlegg er blazerjakke (jeg syns det ser så bra ut, men føler at jeg er for jentete til å bruke det), skinnjakke, skinnbukse, converse-sko og t-skjorter med store print 🙂

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

 27. Den siste blomsterdrakten var kjempe kul på Ulrikke Lund! Usikker på om jeg hadde våget….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *