4 must i en stressende hverdag

Etter en hektisk uke som har medført både hodepine, tretthet og kvalme har jeg nesten bodd i ansiktsmasker. Ansiktet mitt både ser og føles slitent ut, men nå begynner det endelig å bli bedre. Noen av dere kjenner kanskje til følelsen av at noen sitter på innsiden av øyelokkene dine og bare DRAR de nedover? Følelsen av at et eller annet irriterende dunker noe mot tinningen din, eller følelsen av at noen tar konstant kvelertak på deg? Dette er nok for det første et tegn på at det er på tide å ta det med ro, og også et tegn på at du trenger litt egenpleie. For meg hjelper det å pleie huden, jeg føler meg i hvert fall mye bedre etter noen minutter med en deilig og avkjølende ansiktsmaske.

Eye Dews har også vært en venn denne helgen, senest akkurat nå. Eye Dews er et naturlig produkt som du fester under øynene. Der skal de sitte i femten minutter, mens de tilfører huden aloe, Collagen, Q 10, Vitamin A og E for å gi en avkjølende, avslappende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende. Et vidunderprodukt, synes i hvert fall jeg. Perfekt for dager hvor du føler at øyeposene dine er mer fremtredende enn noen gang, dager med hangover  eller hodepine. I en pakke har du nok til 3 behandlinger. Finnes her. 

Mine favoritter er fra Ole Henriksen alle sammen:

Walnut Scrub bruker jeg 2-3 ganger i uken, mens jeg én gang annen hver uke kombinerer den med Firm Action Mask. De andre bruker jeg de dagene jeg har tid, men det går mest i Feel the Difference, siden den ikke krever mer enn 10 minutter. Deilige er de alle sammen, og jeg unner alle kvinner i hvert fall én av disse på baderomshyllen.

Coverbrands har 15 prosent på alle Ole Henriksen produkter inkludert Eye Dews ut neste søndag. Dette er ganske dyre produkter, men absolutt  verdt hver krone – synes jeg. Utvalget finner du her.

Update: Firm Action Mask er for tiden utsolgt hos leverandør, da Ole Henriksen jobber med å reformulere produktet. Ny versjon kommer til sommeren!

annonse 

36 kommentarer

 1. Fantastiske tips! Kan skrive under på at Ole Henriksen gjør jobben sin jeg også 😀 Finnes ikke bedre produkter!

 2. Vet du om de er testet på dyr?

  1. Fotballfrue

   Jeg tar avstand fra produkter testet på dyr, så disse er ikke det 🙂

   – C

 3. Jeg liker at du gjør det så fint når du lager slike innlegg, og ikke bare setter produktene på stuebordet og that’s it;)

 4. Jeg har brukt produkter fra ole henriksen i over et år, faktisk ble jeg påvirket av deg.:) . Huden min elsker produktene.
  Og huden min ser så sinnsykt bra ut(hvis det er lov å si det. *knis*), har fått så mye komplimenter og går veldig sjeldent med sminke på huden nå.

  Tusen takk for tips! Og god bedring kjære deg.<3

 5. Takk for tipsene! Du er flott:) Men når du er sliten og dårlig, hvorfor slapper du ikke av noen dager, og venter med treningen? Hva skjer om du dropper treningen noen dager? Synes det er trist du ikke kan slappe ordentlig av..

  1. Fotballfrue

   Trening er terapi, gir meg energi, godt humør, og får meg til å slappe av 🙂

   – C

 6. Carolina

  God natt og sov godt søte Caroline 🙂

 7. Den blåbær masken har jeg så lyst til å prøve!

 8. hmm- høres ikke så dumt ut med en sånn egenpleiekveld altså:) ble virkelig nysgjerrig på eyedews jeg- ser man virkelig forskjell etterpå, på mørke ringer og rynker? i så fall må det jo virkelig prøves ut;)

  1. Fotballfrue

   Du vil ikke se en umiddelbar effekt, men du vil føle at området blir pleiet, og du vil se bedre ut 🙂 Men ringene vil ikke forsvinne av eye dews 😉 Hevelse vil gå ned, da 🙂

   – C

 9. Liker det veldig godt når du kommer med slike tips! 🙂

 10. Caroline! I just wanted to say that your new beautiful house has inspired me so much that I decided to make some changes in my own room The results I have posted on my blog.I really liked the white colour in your home and old flat, so this was the main thing for me! I also added bit of fashion souvenirs. I really hope that in the future I can have as pretty house as you do. Please feel free to judge the changes I have done in the room being inspired by your taste 🙂

  have a great day, Poland reads you too 🙂

 11. Tusen takk for fine tips! 🙂 Trur ej skal prøve produkta ej me, he tenkt på det lenge. Og akkurat no, so he ej et stoort behov for spa og kose kveld 🙂
  Alt for lett å glømme sej sjøl!

 12. Flotte tips! Har så lyst til å prøve en ansiktskrem, men vet ikke hvem jeg skal velge. Bruker du noen av de og/eller er det noen du vil anbefale? Har allerede truth serumet og african red tea foaming cleanser og bare Elsker de produktene.

 13. Før var jeg innpå bloggen din fordi jeg syns den var fantastisk, oppskriftene lagde jeg etter hverandre og hadde masse respekt for deg -noe jeg fortsatt har!

  Men jeg merker jeg får en vond klump i magen når jeg er innom nå, det virker som du trener deg til du ikke orker mer, og skal være en perfeksjonist på absolutt alle områder i livet og hverdagen… Jeg kan umulig tro at du har det kjempe fint når du jobber,trener og organiserer deg halvt ihjel. Det er ditt liv og jeg har ingenting jeg skulle sagt, men jeg føler meg svært bekymret, og du ser vakker – men utrolig sliten ut. Hvorfor stopper du ikke opp? Hvorfor hviler du ikke? en natt er ikke alltid nok…. Skulle ønske du tok ordentlig vare på deg selv, eller så er det bare et tidsspørsmål før kroppen sier stopp – og da har det ingenting å si om du har flere tusen treningstimer bak deg, når kroppen er sliten og ingen hører etter, tar den saken i egne hender. Håper du ikke oppfatter kommentaren som drittslenging eller negativ, da det virkelig ikke er meningen. Men been there done that, og håper du roer ned snart.. Nina / fast leser.

  1. Jeg må faktisk skrive noe her, jeg og. Jeg er også en av dine ordentlige trofaste lesere og jeg ELSKER bloggen din, og jeg er utrolig imponert over energinivået ditt, men jeg vet av egne erfaringer at SNART sier det stopp. Vær så snill, ta litt fri! Det er lov å ikke fikse alt på en gang. Hvis du ofte føler at du ikke har tid nok til å rekke alt, så vær så snill å kutt ned på noe? Det er lov å slappe av, det er LOV å ta seg fri! Dette er ikke kritikk (tro meg, misunner deg energinivået og arbeidsviljen din!), men jeg begynner å bli bekymret. Vi bare bryr oss om deg 🙂

   Feks kan dere ansette en som kan pakke pakker for Treasures? Rett og slett legge til rette at man trenger litt fri, for det gjør man, uansett hvor høyt man elsker jobben sin (det gjør jo du!). Vær så snill! <3 Jeg gikk selv på den smellen, og jeg lå i sengen nesten hele 2010 og prøvde å finne tilbake til livsgleden, energien og håpet om at fremtiden faktisk ikke var SÅ svart som den så ut som. jeg sier selvfølgelig ikke at dette kommer til å skje med deg – men det overrasker meg ikke om det er så nærme. Så vær så snill…… Ta litt fri. Ta en dag hvor du legger alt til side og gjør INGENTING. Gå en lang tur med hundene, se en hel sesong av en tv-serie, ikke tenk på at du må pynte deg og ta fine antrekksbilder ++++. Gi deg selv litt slækk.

  2. Enig med Nina. Jeg blir også mer og mer bekymret… Ro ned litt. Dropp treningen, lag deg noe godt å spise, legg deg på sofaen, se x antall filmer, ta livet med ro. Det er ikke kritikk på noen måte, men jeg er bekymret. Alle har godt av en dag eller to med helt fri 🙂

   1. Fotballfrue

    Trening er terapi for meg, den gir meg energi, og gjør at jeg føler meg opplagt resten av dage. Å kutte ut treningen vil derfor virke mot sin hensikt :/

    Lage noe godt å spise gjør vi stort sett hver dag, nesten aldri noe «rask og enkel» mat her hjemme :p Den sofaen derimot, og filmer, hørtes fristende ut 😀

    – C

 14. Hei!

  Jeg lurte på om du kunne ha skrevet litt om utdannelsen din hos NKF? Vurderer selv å utdanne meg som journalist, men jeg er usikker på hvor det er best å starte. Har hørt litt forskjellig om NKF, så er interessert i å høre hva du mener om skolen 🙂 Og synes du at den fikk dekket det meste selv om det bare er 2-årig utdannelse? (ikke bachelor som de fleste andre journalistutdanninger i Norge)..

  Håper du tar deg tid til å svare, hadde hjulpet meg mye! 🙂

 15. Hei, jeg bruker en del av produktene fra OH, har blant annet en svindyr øyekrem som jeg nå lurer på er noe feil med. Den er blitt så tykk i konsistensen at jeg så vidt får til å smøre den på. Har ikke du frontet OH, og vet du evt hvordan jeg kan klage på produktet? På forhånd tusen takk!

  1. Fotballfrue

   Høres rart ut :/ Kanskje du kan høre med Nor Cosmetics? Det er de som fører OH i Norge 🙂

   – C

  2. Det er bare å kontakte de du kjøpte den hos. Det var feil på en pumpeflaske med serum til meg, og det ble fikset fortere enn fort.

 16. Hei, ser ut som veldig gode produkter. Vet du om de sender det til utlandet? Du hadde satt det opp veldig fint, hvilket program bruker du når du skrev om favorittene dine?

  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk, jeg bruker photoshop, eneste jeg kan bruke det til nesten :p

   – C

 17. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Tusen takk for tips! Jeg tror jeg må spare opp til den masken for øynene, det kunne jeg virkelig trenge.. Også et enormt pluss at de ikke er testet på dyr, da! 🙂

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

 18. Hei
  jeg bruker også Ole Henriksen og er strålende fornøyd. ja, det er dyrt men jeg ser på det som en investering i fremtiden.
  Men det jeg lurer på, og som også handler om hudpleie er dette:
  Når man er på SPA og får ansiktsbehandling er det gjerne andre merker/produkter som blir anbefalt. Vet du om noe sted i Norge som har SPA-behandlinger med Ole Henriksen sine produkter? Jeg er fornøyd med det jeg bruker derfra, men for alt jeg vet kan det hende jeg burde brukt noe annet i tillegg, evt fått bedre effekt av en annen serie derfra?

  1. Fotballfrue

   JA! Å, hvor var det jeg så dette igjen. Det var en salong på Majorstuen blant annet. Vet det er flere som opererer med OH 🙂 Skal sjekke litt 🙂

   – C

 19. Hei Caroline! 🙂

  Lurte på en liten ting ang. produktene til OH. Jeg har fuktfattig hud og finner egentlig ikke ut hvilke produkter som evnt. passer min hudtype. Jeg har ikke problemer med uren hud og har fått beskjed av hudpleier om å holde meg unna slike produkter. Produkter til tørr hud blir også feil til meg. Er det noen produkter fra OH som passer? 🙂

  Ha en strålende mandag! 😀 håper den fyller deg med masse energi for resten av uka!

  1. Fotballfrue

   Kanskje du kan sende en epost til Coverbrands og høre? Jeg er litt redd for å anbefale noe som ikke stemmer :/

   Klem C 🙂

   1. Caroline, dette er grunnen til at du er en av mine favorittbloggere. Du er redd for å anbefale noe som ikke stemmer til leserne dine – og det setter jeg enorm pris på! 🙂 Du sender de heller til folk som VIRKELIG kan dette. Utrolig! Respekt. Bøyer meg i støvet.

 20. Noen her har nevnt tidligere at du kommer til å bli utbrent med det tempoet ditt… Du burde kanskje roe ned litt oftere?
  Du har utrolig hektisk timeplan hele tiden, husk at du er ikke Superwoman 🙂
  Bra du tar deg tid til litt egenpleie, virker som du trenger det.

 21. Er Eye Dews kun til engangsbruk?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 22. Jeg finner ikke Walnut Scrub heller jeg. Er denne også utsolgt??

 23. Hei 🙂
  Må bare si at jeg elsker bloggen din <3
  Skal til syden snart så tente å bestille meg victorias secret bikini, men forstår ikke helt med størrelsene, så lurer på hvilken du har ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *