Spennende tider i møte

Endelig hjemme igjen. Jeg kjørte like gjerne hele veien, livredd for å risikere total ødeleggelse av helgen. Lurer forresten på om hunder merker når du er sliten? Hugo dulter i alle fall som aldri før, og skal helst sitte OPPÅ meg. Ikke at han ikke er slik til vanlig, men nå er det ekstremt. Godt at noen passer på.

Dere, nå går Treasures spennende tider i møte! Vi har bestemt oss for å lansere en mer eksklusiv del i nettbutikken, hvor vi kommer til å selge norske designersmykker i første omgang. I dag har jeg plukket ut de første varene, og det blir så lekkert! Nydelig design i ekte sølv.

Her er to av mine absolutte favoritter:

Forteller mer om hvem som står bak litt senere, det er bare å følge med!

Nå skal jeg ut i solen litt, kjenner at både huden og lungene craver frisk luft. Senere må jeg sette av tid til litt egenpleie: Eye dews,  amsiktsmaske og sofakrok med mannen står på planen. Lars-Kristian er verdens beste, han tar på seg alt av husarbeid i dag, så jeg kan bruke kvelden til å slappe av. Håper dere har en deilig lørdag! Jeg har forresten kjøpt årets første pakke med nelliker 😀

99 kommentarer

 1. nydelige smykker! nyt kvelden, du fortjener det! håper du er bedre etter at du kastet opp 😀

 2. Som eier av et par Engelstad øreanheng, så ser det mistenkelig ut som hennes design. Spennende å se om jeg har rett. 🙂 Ha en fortsatt fin dag, og kos deg med hundene og mannen din. Godt å ha noen som passer på en <3

  1. Fotballfrue

   Da må du nok gjette videre 😉

   – C

   1. Skjønte at jeg hadde tatt feil når jeg tittet på websiden hennes etter å ha skrevet her 😉 Men men, ikke noe galt i å prøve og gjette 🙂 Og uansett likte jeg kjedet veldig godt :))

   2. Fotballfrue

    Det var et godt forslag, kanskje vi tar inn henne etter hvert også 🙂

    – C

   3. engler

    Rent bedriftsmessig, er det lett for et nettfirma å få velge hvilke merker de ønsker å selge? Celine Engelstad er et litt dyrere merke, utrolig flotte smykker. Så hvis dere vil ha hennes smykker i «kolleksjonen deres», er det da bare til å kontakte henne og inngå en avtale med henne?

   4. Fotballfrue

    I utgangspunktet er det jo bare å sende en forespørsel, men noen merker har jo som mål å være eksklusive, og ønsker derfor kun å selges hos bestemte forhandlere.

    – C

   5. Mandie

    Det er fra Hasla, jeg har ringen, Oval sirkel! De har så utrolig mange fine smykker:-)

 3. Jeg tror definitivt at hunder merker at eierne er lei seg, slitne osv. Våre hunder er veldig oppmerksomhetssøkende når jeg er lei meg eller sliten, liksom at de skal trøste;) Kos er de <3 Håper du kommer deg litt til hektene ila helgen og at du hygger deg over evne 😀
  Skal ut og løpe for første gang i år, sola og bar bakke(nesten over alt) må jo utnyttes, til forandring fra gymmet 🙂

  Helgeklem 🙂

 4. Andrine:)

  Håper du blir bedre snart! gleder meg til å se det nye som kommer inn på treasures fremover:-) ha en forsatt fin dag sammen med mann og hunder!

 5. Hunden merker med engang at det er *noe* med eieren sin….De har en 6.sans som overgår det meste:)) Boss Royal/tibben min merker med en gang når jeg er deprimert eller sliten…da blir han mer kosete enn det han vanligvis er. Er så godt å bli passet litt ekstra på ikke sant:)) Kos deg med din *taking care day*..den fortjener du så absolutt slik du står på:)) Ha en fortsatt fin helg!!

 6. Filloreta

  Skjønner godt at du likte de veldig godt.
  Det gjorde jeg selv også, ihvertfall den ringen. Helt nydelig bare.
  Gleder meg til å se den nye »delen» og hva spennende som finnes der.
  Ha en fin dag vakre. 🙂

 7. Melissa

  En rolig kveld høres veldig bra ut. Det fortjener du! Kjempe søtt av mannen din å ta for seg alt husarbeidet. 🙂

 8. ingvild

  god bedring, Caroline! 🙂

 9. Kan dere ikke få inn Bjørg smykker? Da hadde det nok tatt av

 10. Åhh, spennende 😀 Liker at nettbutikken går så bra, det fortjener dere!

 11. Trur absolutt at hundane legge merke til sånt 🙂 Kos deg med en avslappande kveld og egenpleie. Du fortena det virkelig, du har jo jobba som berre søren i det siste!

 12. Vakker ring! Min monstervalp pleier å legge merke til sånt, merker at hun blir superkosete om jeg ikke har det bra. Merkelige greier. Ha en god lørdagskveld! 🙂

 13. hvordan syntes en designer det er å selge via «by caroline berg»? Må iallefall være flink å kreditere de som faktisk har laget smykkene. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror du har misforstått konseptet med treasures. Det er en nettbutikk AV CAROLINE BERG derav BY CAROLINE BERG. Det er ikke gitt at det vi selger er laget eller designet av meg, men butikken er mitt konsept, da jeg står bak. Jeg vet at designerne blir veldig fornøyd med måten vi presenterer smykkene på 🙂

   – C

   1. Mina83

    Hvilket konsept snakker du om? Men mener du at du har «funnet opp» konseptet nettbutikk??

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg fant opp nettbutikk..

   3. Camilla

    Hvor blir det av «liker-knappen»?;)

   4. Åååh, herremin. Synes synd på deg som må svare på sånn, Caroline. Ha en fin kveld <3

 14. Marita Ø

  Godt å høre at du har en så snill og omsorgsfull mann når du selv fortjener litt avslapping 🙂 Vet du, det der med hunder kan nok stemme! Vi har en katt hjemme, og når pappa har fæle dager med vond rygg, skal katten ALLTID være i nærheten av pappa – ligge oppå han, kose masse, og til og med følge han til postkassen når han skal hente post <3 Hihi, det er rart med det, men veldig søtt! Kos dere på lørdagskvelden 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig! Ja, det er søtt 🙂 Dyr <3

   Klem 🙂

 15. Så koselig innlegg. Bra du har en herlig lørdag! Har gått en deilig tur med hunden min i dag jeg og 🙂 De er så herlige. Alltid glade <3

 16. Jeanett

  hei
  Jeg så på noen bilder du hadde lagt ut og så at du hadde en utrolig søt teskje. Den så ut som et hjerte. Hvor har du kjøpt den?

  1. Fotballfrue

   De fikk vi til bryllupet 🙂

   – C

   1. Alessi

    De er fra Alessi…. Iskremskje eller hjerteskje eller noe i den duren heter de. Jeg jobber på traktøren kjøkkenutstyr, og der selger vi de. Eller så kan også alle som har den serien av sortimanget hvor denne skjea hører til, bestille den inn til deg 🙂

 17. Hei! HVORDAN greier du å gå rundt i skyhøye hæler? Har du vondt i beina i det heletatt? Jeg synes det er dødsfint og vil gjerne venne meg til det sånn at jeg kan bruke det til hverdags 🙁 Har du noen tips til «nybegynnersko»? Sliter med at åpne pumps glipper i hælen og ikke sitter skikkelig på, burde kanskje gå for noen som sitter bedre fast? Meh.. ikke lett å være forfengelig 🙂 Ha en super lørdag videre <3

 18. Dyr generelt merker når noe er i veien med eieren sin. Kan hende det har blitt litt mye for deg vettu, må roe litt ned, jente 🙂

 19. martine

  syns dere ser slitene ut begge to.. ikke vondt ment. håper dere ikke begynner å bli dårlige av lavkarbo. jeg levde på det i 1,5 år, å hadde kjempe form, men plutselig ble jeg konstant kvalm,svimmel, humørsyk og deprimert. måtte legge om til «vanlig» kost igjen, å har gått opp 7 kg på ett år:(

  1. lavkarbo i lengden er jo ikke sunt…

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Hvem har lurt deg til å tro det?

    Ut i fra hva vi har erfart de siste 60 årene, så er vel sjansen for at høykarbo ikke er så bra i lengden rimelig mye større. Det finnes heller ingen forskning som skulle tilsi at høykarbo er særlig bra over lang tid.

   2. Siri h

    Det trenger vel ikke nødvendigvis være enten eller? Altså verken lav- eller høykosthold av noe slag. Det er sukker og usunt fett som bør unngås. Sunne karbohydrater og sunt fett er jo noe alle bør få i seg. Jeg tror det beste er et normalt kosthold, detvil si litt av alt og ikke for mye av noe. Det har hvertfall jeg troa på.

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Bra innspill, Siri 🙂

    Definisjonsspørsmålet «hva er lavkarbo» er jo veldig svevende. Jeg vil si at alle som bevisst spiser mindre karbohydrater enn hva myndighetene anbefaler, mer eller mindre har et lavkarbokosthold. Svært mange tåler en del karbohydrater, og trenger derfor ikke gå så lavt som andre. Dessverre viser den økte fedmen i dagens samfunn, at svært mange absolutt ikke tåler så mye karbohydrater.

    Men jeg er enig med deg, litt av alt, og at hver enkelt finner ut hva som passer best for dem 🙂

   4. Ninetta Bagarelli

    Lars-Kristian, jeg hopper rett inn i denne tråden med et kostholdsspørsmål til deg. Jeg sliter med «helgeformen», og er noen helger så inderlig sliten at jeg bare har lyst å ligge på sofaen. Dette skjer sjeldent i uka, selv om jeg jobber og har 2 barn.
    Så til spørsmålet: kan det være et overdrevent inntak av karbohydrater og rent sukker som tar knekken på meg ?? I helgene spiser jeg masse sjokolade og karbohydrater, virkelig i overdrevne mengder på «avhengighetsnivå». Det begynner vel å demre for meg at det må være det, men har veldig lyst å høre din mening om dette.
    – Jeg ydmyket forresten meg selv hos legen da jeg ymtet frempå om dette, og ble mer eller mindre blankt avvist på «teorien» min.

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Høres ut som en merkelig reaksjon fra en lege, spør du meg.. Dette handler jo hverken om lavkarbo eller høykarbo. Mye sukker gir rask stigning i blodsukkeret, før det faller ned «under grensen» og du føler deg slapp.

    Jeg har akkurat samme erfaringen som du beskriver når det gjelder søtsaker. De dagene hvor jeg spiser mye sukkertøy og «dårlig» mat, blir jeg slapp og energiløs. Det samme gjelder karbohydrater i form av pasta, ris etc. Trener jeg hardt, og spiser en karbohydratrik middag, sovner jeg nesten utelukkende på sofaen hver gang.

    En annen ting som kanskje kan spille inn, er søvnmønsteret. Hvis jeg legger meg et par timer senere, og sover et par timer lenger, merker jeg det på energien i løpet av dagen. Jeg skulle derfor ønske at jeg var flinkere til å opprettholde søvnmønsteret i helgene enn det jeg er nå :/

    Til slutt så kan jeg egentlig legge til at svaret sier egentlig seg selv. Hvis du gjør «X» i ukedagene og føler deg fin, og så gjør du «y» i helgen og er slapp, så er det «Y» som er problemet 😉

   6. Ninetta Bagarelli

    Lars-Kristian, tusen takk for at du tok deg tid til å svare, og tusen takk for et seriøst svar. Du er dyktig på dette temaet, du skulle hatt din egen kostholdsblogg:-)
    Ser at svaret egentlig sier seg selv, men det var supert å få en velbegrunnet bekreftelse. Dette med søvnen hadde jeg ikke tenkt på, men etter å ha tenkt igjennom søvnmønsteret mitt, ser jeg at det spiller inn. Det gir dessuten en ekstra bekreftelse at du selv sier at du merker det på formen din.
    Jeg googlet meg forresten halvt ihjel på bivirkninger av sukker i går, og kan med hånden på hjertet si at sukker skal ut av huset mitt for godt. Skremmende lesing.

   7. Anne Pedersen

    Den økte fedmen i dagens samfunn tror jeg heller skyldes at vi sitter mer stille, samt at vi har råd til å spise bedre og dermed mer, samt den utrolig store tilgangen på elendig fastfood over alt. Hvis du reiser til land der innbyggerne har generelt dårlig råd (eks Riga), så ser man kun tynne mennesker. Og jeg kan love deg at de ikke går på noe lavkarbo. Der er det brød, poteter og rotfrukter som gjelder, for de har ikke økonomi til annet… Dette er i allefall hva jeg tror 🙂

   8. Lars-Kristian Eriksen

    Selvfølgelig er problemet mer komplekst enn kun kothold. Spisevaner, økonomi og fysisk aktivitet spiller også inn 🙂 Problemet med et karbohydratrikt kosthold, er at et opprettholder eller øker suget etter fast food, og søtsaker. Du kan lee mer om det her; http://espenrostrup.com/2011/10/26/endringer-i-sultfolelse-og-sotsug-ved-dietter/

   9. Dette er et svar til deg LK, og er velmenende opplysning på GENERELT grunnlag hva angår forskning på lavkarbo:

    Lavkarbo har gått som en farsott over landet de siste par årene og har vært et trendfenomen. Problemet er imidlertid at det finnes forskning på feltet, men ikke langvarig forskning, og da mener jeg i et tidsperspektiv på feks 10 år. Et annet problem med forskningen som legges frem er at man ikke kan si noe om signifikansnivået, altså hvor gyldig det er, fordi det er et for lite antall subjekter som testes. For å kunne si noe om signifikansnivet i den generelle befolkningen må man ha flere tusen testpersoner; det holder ikke med et par hundre, eller færre s(som ofte er tilfellet). Et testpanel på feks 500 stk kan si noe i RETNING om hvorvidt et kosthold er bra eller ikke, men man kan absolutt ikke slå fast noe.

    Selv om man har én undersøkelse som går over tid og som har tilstrekkelig antall subjekter, må det likevel tas høyde for metodefeil osv, og et enkelt longitudinalt studie vil ikke være nok til å si noe sikkert når man ikke har noe å sammenligne det med. Et annet studie kunne jo sagt det helt motsatte.

    For oss lesere som er mer opptatt av statistikk enn den øvrige befolkning hadde det derfor vært interessant om dere også sa noe om antall testdeltakere, undersøkelsens varighet og ikke minst mulige metodefeil. Dersom det er sekundærreferanser dere leser, skal det ikke mye til for at forfatteren har oversett, utelatt eller misforstått deler av teksten. Håper dere tar hensyn til dette. Det jeg har skrevet til nå om forskning gjelder selvsagt all forskning, ikke bare lavkarbo. Det kunne liksågodt dreie seg om hvorvidt det er mer heldig å sove med én pute istedetfor to, bare for å komme med et banalt eksempel.

    Og litt kritikk:
    Du kan gjerne slå i bordet med gode blodverdier osv for å besvare kritikken fra diverse lesere, men EN blodprøve sier jo ingenting om lavkarbo generelt. Det har ingen nytteverdi, annet enn for deg selv. Ergo har det ikke noe for seg å opplyse leserne om at det funker utmerket for deg/dere, når man ikke vet noe om de LANGSIKTIGE virkningene. Jeg skjønner veldig godt at dere vil gi motsvar til lesere som gauler om hvor usunt det er osv osv, og jeg håper for deres del at det snart kommer et studie som kan si noe om de langsiktige virkningene, enten utfallet blir positivt eller negativt.

    Hilsen IL.

   10. Lars-Kristian Eriksen

    Hei IL.

    Jeg har ingen planer om å gå i dybden på studiene som jeg referer til, det har jeg ikke kunnskap til. Derfor henviser jeg bare til den eneste kilden jeg vet om, som skriver på en folkelig og forståelig måte. Det regner jeg med du har forståelse for? 🙂

    Jeg er også fullstendig klar over at hva våre blodverdier viser, ikke kan legges til grunn for at LCHF er topp. Men tar du deg en tur innom forum.lavkarbo.no, så ser du at 99 prosent av de som spiser lavkarbo, har samme erfaring. Det gjelder ikke bare oss 🙂

    En liten kommentar til den siste setningen din: Det finnes ingen langsiktig forskning som viser at et karbohydratrikt-kosthold som det myndighetnee anbefaler, er bra på lang sikt heller. Så der er vi i samme båt 😉

    For å oppsummere så har du helt rett i det du skriver, og vi/jeg kan egentlig bare forsøke å gjøre så godt vi kan på å være tydelige i kildehenvisningen, og ikke tolke studier som vi ikke har grunnlag til.

   11. LK: Jeg skjønner selvsagt at du har hverken mulighet, kunnskap (hvordan gjøre empiriske studier) eller kapasitet til å gå helt i dybden på studiene, men det er nettopp det jeg mener; det er lett å ta litt herfra og litt derfra og sette det sammen til noe positivt (eller negativt). Det er det jeg mener med ulempen med å lese sekundærkilder fra en hjemmeside, fordi feks Rostrup kan ha tolket noe feil i den opprinnelige forskningsartikkelen. Dvs at det tryggeste alltid er å lese primærkilden selv, og dermed også kunne se hva forfatterne selv avdekker som metodefeil. Enhver forsker med repspekt for seg selv og sitt fagfelt vil jo nettopp gjøre det, slik at man kan sikre bedre og mer presise testresultater i fremtiden.

    Og jeg mener ikke at høykarbo er bedre enn lavkarbo, det har jeg selv ingen forutsetning for å mene noe om, jeg snakker om forskning og tolkning av forskningsartikler generelt; det seg være kosthold, antall puter man sover med etc.

    Takker og bukker for konstruktiv tilbakemelding. Må jo være veldig påpasselig med å understreke at jeg ikke mener noe negativt med lavkarbo som sådan (dersom noen skulle mistolke hva jeg skrev), men at det er så få og kortvarige studier på det, og at det derfor er vanskelig å si noe om de LANGSIKTIGE effektene (på samme måte som at et karbohydratrikt kosthold over tid ikke er heldig, selvsagt i kombo med andre ting).

   12. Lars-Kristian Eriksen

    Når det gjelder hele opplegget med studier og forskning, så tror jeg det kan være mer komplisert enn både jeg og du tror. Forskere står på lønningslisten til ditt og datt, og har betalt for å finne ut det ene og det andre. Se bare på kolesterolhypotesen, de som lever av å selge kolesterolmedisin står jo bak nesten samtlige studier som sier at høyt kolesterol er farlig.

    Jeg tror vi er enige om det meste, IL 🙂

   13. Finnes det noen forskning som tilsier at lavkarbo fungerer bra over lang tid?

    Mvh MB 🙂

   14. Lars-Kristian Eriksen

    Nei, det er igrunn dårlig begrunnet på begge sider 🙂 Men vi har jo levd lavkarbo rimelig lenge uten diabetes, og samme hyppighet hva gjelder hjerte- og karsykdommer.

   15. Har du noen gode linker til forskning om lavkarbo? Jeg skal skrive semesteroppgave om det på NTNU, men kan ikke så veldig mye om det ennå. Eventuelt noen bøker som er å anbefale:)

   16. Lars-Kristian Eriksen

    Sjekk ut http://www.espenrostrup.com. Han linker og blogger om seriøs forskning på lavkarbo 🙂

   17. Takk! Det vil komme godt med:)

 20. Hvilket kamera bruker du, jeg tror jeg har det samme:)?

  1. Fotballfrue

   Sony alpha 330 🙂

   – C

 21. Da må dere få inn de «kolibri» anhengene =D

  1. Fotballfrue

   😀 😀 😀

 22. Sjekk ut http://www.dagmaria.no. Hun har blant annet noen strikka smykker som er «to die for» :-). En annen flott, norsk smykkedesigner er BTQ – http://www.btqvam.no/smykker/smykker.html.

  God helg!

 23. Dette er nok Hasla smykker fra Setesdalen 🙂 godt å se at indre bygder kommer frem:)

 24. the ring is so nice :))

  chicchoolee.blogspot.com

 25. En mann som tar husarbeidet, DET hørtes deilig ut 🙂 god helg!

  1. Det er jo ikke akkurat så uvanlig i 2012 det, da 😉

 26. Kaisa Gundersen

  Heihei 🙂 du, har du sett på butikken feel på herkules? tror du hadde elsket den!

 27. Det blir spennende å se flere smykker, og gøy med norsk design 🙂

 28. Hei! Har du vurdert å knytte kommentarene opp mot facebook, slik at leserne ikke kan kommentere anonymt? Du har sikkert tenkt på dette, men hva er grunnen til at du velger å la leserne kommentere anonymt når det i enkelte tilfeller fører til helt usaklige kommentarer? Da slipper man jo også å bruke tid på å godkjenne kommentarene.

  1. Fotballfrue

   Redd det blir færre kommentarer da :/

   – C

   1. Skjønner. Også de som kun kommenterer posititvt/saklig er vel kanskje interessert i å være anonyme. Da er det vel lettere å være åpen.

   2. Er det galt det da? Og hvorfor er du redd fordi det kan bli færre kommetarer?

   3. Fotballfrue

    Jeg synes det er hyggelig at alle har mulighet til å kommentere 🙂 De kommentarene du sikter til er det så få av, at det tåler jeg.

    – C

   4. Jeg føler liksom ikke jeg får noe svar her da. Jeg spurte deg om det er galt at det blir færre kommentarer og så svarer du «Jeg synes det er hyggelig at alle har mulighet til å kommentere». Da mener du at det er galt eller ikke, da? Dette skjønner jeg ikke.

    Også spurte jeg videre HVORFOR er du redd? Jeg kan ikke forstår hva jeg sikter til. Jeg lurer bare på hva du selv syns og hva du er redd for hvis det det blir mindre kommentarer.

   5. Fotballfrue

    Prøver igjen :p

    Ja, jeg liker at det er mange kommentarer. Derfor ønsker jeg ikke et system som fører til færre enn det jeg har nå 🙂

    – C

   6. Jeg skjønner veldig godt at folk ikke kommenterer under fullt navn, det ville aldri falt meg inn. Sosiale medier gjør at det er svært enkelt å kaste rundt seg med negative kommentarer under pseduonym, men også å komme med sine konstruktive meninger om det som måtte oppta dem, uten å måtte frykte at arbeidsgivere, venner og familie skal kunne lese det. Et enkelt søk på google vil kunne finne alle mulige forum man har vært inne å diskutert på under fullt navn, og kan få negative konsekvenser. Personlig kommenterer jeg aldri under fullt navn, fordi det kan bli brukt mot meg senere. Feks hvis man kommenterer noe på nettutgaven til aftenposten.no, kan man risikere at det kommer på trykk i avisen, og da blir det stående. Kall meg gjerne paranoid, men i forhold til yrket mitt kan jeg ikke risikere at gud og hvermann skal kunne finne frem til innspill jeg har kommet med på nett.

 29. Ah, fargen på den ringen var rålekker!

  Kjekt å høre at andre også har en mann som min, som tar husarbeidet mens jeg kan slappe av!;)

 30. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Tror de merker det godt, jeg 🙂 Mine fire hunder skal alle sammen ligge OPPÅ meg når jeg har angst for eksempel, så de merker godt når det er noe som ikke er helt som det skal 🙂 Så utrolig snill Lars-Kristian er altså, du er jamen heldig =) Gi oss oppskriften på å finne en slik mann, haha!

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

 31. For noen nydelige smykker! Wow, den ringen!
  Ps. Ser du forskjell på oss som kommenterer? Ser det er andre også som kaller seg for «MB» – litt kjedelig dersom du tror jeg er schitzo når jeg kommenterer 8 forskjellige ting på ett innlegg, haha.
  Ha en fin lørdagskveld 🙂

 32. Du virker utbrent:( ta mer vare på deg seeeeeeeeelv!

 33. ha en fin lørdagskveld, caroline:)

 34. Så spennende med nye og eksklusive smykker! Jeg gleder meg til å se.:)

  Hunder skjønner så mye mer enn vi tror. Klart han skal passe på når mor ikke er i toppform. Håper dere får en finfin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tuseb takk, det samme til deg 🙂

   Klem C

 35. Hva synes du om dette? http://www.side2.no/helse/article3342258.ece

  Synes det er helt tragisk at de har brukt jenter som ser sunne, og friske ut under kategorien «sykelig tynne».. Bekymrer meg hvordan dagens samfunn sykeliggjør det å være naturlig slank og rettferdiggjør det å være «frisk og frodig», når dette faktisk grenser til livsfarlig overvekt. Tynne/ slanke disskrimineres jo fra samfunnet, er viktig at vi snart får frem at det er helt naturlig for mange og ikke minst VAKKERT å være tynn , i stedet for at tynne ikke er verdt en ***** slik det noenganger virker i dagens samfunn.

 36. Har lest noen innlegg på den gamle bloggen din, hva skjedde med drømmen om å bli barnelege? Er det noe du fortsatt vurderer?

 37. Forresten, ang klengete bikkjer- bare vent til du blir gravid du!:) Min hund blir helt idiot da, skal være med meg hele tiden og limer seg til meg som et frimerke. Og kattene vil bare ligge oppå magen min. Så at de merker noe, det er det ingen tvil om! 🙂

 38. Camilla

  Gleder meg til den nye delen åpner:D Blir det en egen kategori på toppen på en måte, eller ligger den med de andre smykkene?:)

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Det blir begge deler 🙂

   – C

 39. Hei!
  Ville det vært en idê å ha et lite kommentarfelt på hver av smykkene på Treasures.no? Altså der folk kan kommentere om smykkene var små, store eller rett og slett bare en plass å kunne kommentere på varene 🙂

 40. Michelle

  Fine smykker!
  Håper søndag blir en frisk og raskt dag for deg og dine kjære dyr og mann!
  Du gir meg ståpå motivasjon i hvertdagen av energien jeg får som leser av bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det samme til deg <3

 41. Vet du?! Jeg fikk Nike+ GPS watch til buursdagen min i går 😀 ca overlykkelig!
  sitter her og prøver å forstå den og lurer på en liten ting. måler den bare miles? kan man endre instillingene til kilometer og mil?
  LIKER bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Wee, heldig! Nei, du stiller inn alt når du plugger den i dataen, da kommer det automatisk opp et vindu hvor du kan endre tid, dato, kjønn, vekt, miles eller km. etc. 🙂

   Klem 🙂

   1. Hei! Jeg har ikke nike+ klokken men polar pulsklokken. Lurer på hvordan man kalibrerer en klokke, og hva det vil si? Finner ikke ut av det på nettet skjønner du og håper du kanskje kan hjelpe meg..?:)

 42. Sunniva

  Hei! Om du kan gjøre noen tekniske endringer på designet ditt, slik at reklamene på venstre side ikke «følger» etter når man scroller til høyre for å lese teksten? Altså, kan jo godt være at det er oppsettet på dataen min som er problemet, men det er ihvertfall ganske slitsomt å bla fram og tilbake for å se inleggene dine.

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Nettavisen jobber med saken 🙂

   Fin dag tilbake 🙂

  2. ragnhild

   s¨ånn er det hos meg og!

   1. på verktøylinjen i nettleseren din, gå inn på «vis» og skalering (eller tilsvarende i din nettleser) og velg skriftstr selv. det fungerte hos meg, og har ikke lenger det problemet. 🙂

 43. Så spennende nyheter 🙂 Kjekt å følge deg og alle dine planer og prosjekter !

  B I R T E

 44. Vilde S

  Cafe Tullis er den beste og forsåvidt den eneste cafeen i skien. I porsgrunn derimot er det mer å velge i. Kafe K og Jonas er favoritter.

 45. Det smykket er fra Hasla 🙂 Kjempefint!

 46. Digga smykket! 😀

 47. Veronica

  Anbefaler deg å ta turen på Stockmann som ligger i gågata, eller den beste som ligger på bryggene, Cafe Tullis (http://www.tullis.no/). 😀

 48. Oddveig&Gunn

  Hei!
  Dette minnet svært mye om et smykke som Hasla Sylv har laga…Stemmer ikke det tro?! 🙂
  Vårt søskenbarns design..:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *