Mot Oslo

Herlighet, så deilig vær det er i dag! Kjenner jeg blir glad i hele meg, snart er det skikkelig vår! Har nettopp stått og ventet på bussen, og denne gangen trykket jeg på knappen. Så den kom. Viktig. Møtte også en del skoleungdom som var både søte og snille, jeg liker Siljanfolket!

Her er dagens antrekk:

Bukser Bubbleroom.no // Genser Bubbleroom.no // Sko Jeffrey Campbell // Ring Treasures.no //Veske Mulberry

Ser dere forresten at noen har blitt solbrune over natta? Jeg holder på å teste SunSpa Fitness. Lover godt hittil!


Å, i går fikk jeg pakke helt fra India! Bursdagsgave fra storesøster. Hun er verdens beste, kan ikke beskrive hvor god det skal bli å se henne igjen i juli. Viser dere innholdet i pakken litt senere, på utsiden bar den i hvert fall preg av at den hadde reist langt. Haha 😀

I Oslo venter møter og frisørbesøk hos Hendrix Hair. Viktig med fresht hår til shooten i morgen. Så skal jeg møte venninner for kaffe, før jeg skal trene, kose meg på hotellrommet og satse på en tidlig kveld. I morgen kveld kommer mannen innover, så vi blir over til lørdag. Gleder meg!

Skrives snart 😀

80 kommentarer

 1. Kjære Caroline. Jeg har lest bloggen din ganske lenge. Først i det siste har jeg kommentert. Har lagt igjen noen kommentarer med spm til deg. Av en eller annen grunn svarer du ikke. Kanskje er svarene opplagt, bare jeg ikke har fått det med meg. Men kunne du ikke ha tatt deg 10 sek å bare si det event? Jeg er en voksen, men veldig usikker person. Har akkurat funnet ut at jeg har levd med moderat depresjon i vel 3 år nå. Så da du ikke svarer, føles det for meg som en avvisning. Skjønner at du har mange som vil ha oppmerksomhet, men det hadde vært hyggelig å få svar:) Som jeg sier, er det min følelse! Å lese bloggen din har vært et positivt innslag i dagene mine:) Du er så herlig glad, søt og virker så vennlig. Må jo bare bli glad når man ser på deg! Jeg gleder meg sånn til boken din kommer ut, selv om jeg ikke har råd akkurat nå. Får spare litt:)
  Det jeg gjerne ville vite er: Når kommer boken din ut, og selges den kun over nett?? Smykkene som er utsolgt på Treasures, kommer de inn igjen?
  Mvh Anita

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Beklager at jeg ikke har svart deg før, men bra at du ikke gir opp 🙂 Jeg forsøker å svare så mange jeg kan, men av og til rekker jeg ikke alt.

   Det er ikke bestemt noen dato, men det blir forhåpentligvis nå i slutten av mars. Boken vil være for salg på nett, og hos alle vanlige bokhandlere 🙂 Når det gjelder smykkene som er utsolgt, så er det av og til vi tar inn nye, men ikke så ofte. Det kommer litt an på om leverandør har det inne på lager 🙂

   – C

 2. Hei!

  Vet du har prøvd Peaks extensions hos Hendrix, men har du prøvd de nye «Hendrix extensions»? Har så lyst på extensions igjen, og lyst til å prøve de, men hadde jo vært fint å høre om noen hadde erfaring med dem!

  Ha en fin dag 🙂

 3. Nydelig du er! Hvor har du kjøpt smykke ditt? 🙂

  1. Anne Pedersen

   Syns også denne ringen er nydelig, og ser at den er fra Treasures 🙂

   Men jeg lurer på, og håper du kan svare meg på dette Caroline: Hva inneholder denne ringen? Hva er den laget av, hvilke materiale er det i den? Jeg er sikkert litt dum, men fant ikke ut av det på Treasures sidene dine 🙁 Jeg får lett utslett/allergier så litt viktig for meg å vite før jeg kjøper. En annen ting er at det er lettere å danne seg et inntrykk av tingene jeg lurer på å kjøpe hvis jeg vet hva de er laget av, selv om jeg også får et inntrykk på bildene, som forøvrig er veldig fine!

   Så må jeg bare si at du er utrolig flink til å designe smykker, Caroline! Er du utdannet gullsmed eller brukskunstner? Liten tvil om at du kunne livnære deg på fulltid som smykkedesigner hvis du blir lei av å blogge <3

   Klem og ha en fin Oslo weekend!

   1. Det er ikke Caroline som har laget smykkene hun selger i nettbutikken sin 🙂 Hun har kjøpt de fra en leverandør .. 😉

 4. så nydelig du er!!!

 5. Hei, Caroline!

  Det jeg lurer på har ingenting med dette innlegget ditt å gjøre, men håper du kan svare likevel. De sorte NIKE-skoene dine som du har designa selv. Var det nike.com du gikk inn på? Måtte du velge US-størrelse?

  Forresten har du, i dag også, et nydelig antrekk! Du er en stor inspirasjon!

  Mvh
  HT

 6. Deilig med friske farger i antrekket! Kos deg i Oslo 🙂

 7. Veronika

  Helt utrolig nydelig bukse – eller egentlig hele antrekket! 😀 Elsker det smykket! Har sittet flere timer på ebay for å finne det, men uten hell. Får dere det inn igjen snart? 🙂

 8. Åå, våridyll <3

 9. Heisann!

  Mitt spørsmål har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på en ting i forbindelse med de NIKE-skoa du selv designa i høst, de sorte og hvite. Var det nike.com du bestilte fra, og måtte du oppgi skostørrelsen i US?

  Nydelig antrekk i dag også, moro med friske farger!

  Mvh
  HT

 10. Elsker antrekket! Utrolig fin bukse 😀

  Kos deg masse i Oslo!

 11. Likte buksene ! =D
  Uff, fikk helt frysninger av bildet med snø på !
  Sitter i bikini og nyter herlige 30 plussgrader i skyggen i Brasil, så håper dere tar godt i mot solstrålene jeg sender til Norge ! =D

 12. Alexandra

  Du er så vakker, Caroline.. Hele deg utstråler positivitet og viljestyrke! <3
  Forresten – buksene var dødskule! Ha en fin kveld 🙂

 13. bilsyke er noe herk!!

  wæææ, blir du bilsyk? :O (eller bussyk i dette tilfellet) UFF!!!!!

 14. Eline Bjørnevik

  heisann =)
  Jeg digget buksen og tenker på å kjøpe den i turkis, men problemet mitt er at jeg er en str xs og stort sett alltid når jeg kjøper bukser så utvider de seg såpass mye at de blir stygg. Du er en str xs du også så da lurte jeg på hvordan disse buksene er etter at du har vasket de noen ganger.
  sitter de fremdeles bra på? 🙂

  mvh Eline

 15. Så fresh du så ut! Antrekket var helt fantastisk 😀

 16. Så koselig med gave fra søsteren din! Utrolig fint antrekk 🙂

 17. Jeg gikk rett inn på nettsiden og bestilte hele antrekket. Midi i blinken for meg!!! Riktig nok bestilt fra verandaen på Gran Canaria, Amfi del mar. Vinterferie med soling og bading;) God bedring!!!!

 18. Du ser alltid like fresh ut! Kjempefin i rosa!!

  cryinginthecity.wordpress.com

 19. Love your ring looks like the ysl arty ring!!!

 20. Emilie Kingsrød-Hovden

  Har så utrolig lyst på den ringen, men dessverre er den utsolgt på nettbutikken .. :/

 21. Hei Caroline!

  Kjempekul bukse! Synes du den er normal i str?

  1. Fotballfrue

   Litt stor i strl. 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *