Tips til hjemmetrening: Zumba

Dette har vært en travel dag! Startet med møte før jeg fikk presset inn PT-time med Aleksander og deretter var det rett hjem å jobbe med boken. Den går i trykken i morgen. SYKT! Da jeg la ut ukeplanen min for trening i går, var det som sagt en stund siden forrige gang, så jeg har helt glemt å fortelle dere hvor flink jeg har vært til å trene hjemme noen kvelder de siste månedene. Ting har vært såpass hektisk med både boken og treasures.no, så de gangene jeg ikke har rukket å ta bilen til Skien og ELIXIA, og det har vært dårlig vær ute, har jeg rett og slett rigget meg til i stua og gjort litt zumba for meg selv. Og det anbefaler jeg virkelig! Nettet er proppfullt av videoer du kan bruke, men jeg har for det meste brukt youtube, og for eksempel denne:

Når ting har lagt seg litt på jobbfronten (om det noen gang skjer), håper jeg å finne tid til å være med på litt timer på ELIXIA også. Da skal zumba absolutt prioriteres, det er jo så gøy!

Har faktisk fått meg et par zumbabukser fra GetInspired, som passer perfekt til slike bevegelser. Hadde glemt hvor behagelig det er å trene i noe litt ledigere enn løpetights.

Disse har fantastisk kvalitet, og faktisk en garantitid på så lenge som 3 år! Finnes her Og fargen på toppen er bare helt utrolig nydelig. Får selv vintergusten hud til å se brun ut, synes du ikke? Toppen finner du her // BH her. 

Haha! Det er lov å prøve seg på noen av bevegelsene. Kjenner at det ikke sitter helt ennå. Øvelse gjør mester!

annonselenker 

90 kommentarer

 1. Veronica H

  Jeg elsker zumba <3 Trener det på treningssenter og prøvd meg litt på youtube hjemme, nå bestilte jeg zumba til wii i går. Har prøvd det hos ei venninne og det var kjempeartig! Så utrolig morsomt, enkelt når man har det hjemme og ikke minst effektivt.

  Ellers må jeg bare få si at jeg gleder meg til boken din kommer, og følger fast med på bloggen din selvom jeg ikke har lagt igjen spor enda 😀

  Klem

 2. Toppen var kjempefin!
  Idag har det vært snøstorm og kaldt, så etter at jeg var ferdig på lesesalen ville jeg helst hjem og slappe av, men så tenkte jeg på deg og klarte å drasse meg til treningssenteret. Tusen takk! 😀

 3. Fy f**** så fine og markerte armer du har fått. Ser at har trent mere styrke!! WOW

  Ikke at du ikke var fin før altså, men håper du skjønner hva jeg mener!!!

 4. Kjersti

  Jeg liker bloggen din og deres nye hjem 🙂 Lurer på om du vet hva veggfargen i bakgrunnen heter? Setter virkelig pris på svar 😀

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, dessverre :/

   Tusen takk 🙂

 5. Har sååå lyst til å prøve zumba en gang 😀

  http://annascloset.wordpress.com

 6. hva er fettprosenten din? 🙂

 7. Kristine

  Zumba er så moro! Er selv zumbainstruktør og stortrives med jobben! Det er spesielt morsomt om kundene man har liker å lage litt liv og lyd!

  Men pass på når du holder på med zumba at du ikke bruker løpesko eller såler som har godt grep. Det er nødvendig med glatte såler, slik at du forhindrer skader på knær og ankler, da det er mye vridning ol i løpet av en zumbatime!

  Kos deg videre med zumba’n!

 8. Har lenge hatt lyst å prøve dette hjemme, og nå tror jeg skal gjøre det.. Har ikke råd til å prioritere treningsstudio for øyeblikket, og er mer glad i naturen (men ikke alltid den samarbeider!) Så tusen takk for tips og inspirasjon! Elsker det treningstøyet forresten, nydelig farge på toppen 🙂

 9. Jeg har nesten ikke nok rytme til å være med på vanlige styrketimer på Sats engang (gjør det riktignok likevel), så Zumba tror jeg at jeg holder meg laaaangt unna enn så lenge.. 😉 Fin farge på toppen! 🙂

 10. Toppen var elsk, den må jeg bestille! Men vil du si den er normal i størrelsen? Har ikke lyst å risikere å bestille slik at jeg får en som blir stram som et pølseskinn eller en som sitter altfor løst, hehe 🙂 Hvilken størrelse har du? 🙂

 11. martine

  hei 🙂
  jeg vil først bare si at du har en super blogg! du skriver bra, og er flink til å motivere folk til å trene 😉
  jeg begynte nå nylig etter å ha blitt insperert, så jeg lurte derfor på om du hadde noen treningsmusikk tips?
  om du kan bare si hva du liker å høre på, trenger nemmelig litt musikk til øktene 🙂
  håper på svar.

 12. Hei 🙂 Har prøvd Zumba og det er kjempe bra trening. Hvilket program brukte du for det bilde hvor det står «Perfect for danseløven»?

  Ha en fin dag 🙂

  Klem!

 13. Hei
  Jeg elsker zumba har drevet med det i flere år;)men du må prøve zumba exhilarate det er en skikkelig treningsøkt ;)men greit å begynne på vanlig zumba først.det som er bra med zumba er at du trenger ingen kordinasjon alle klarer det,om ikke alle trinnene er riktige spiller det ingen rolle,just have fun;)kjempebra for humøret er det også;)
  Og de zumba klærne fra Get inspired er bare et must,så fantastiske har aldri prøvd så komfortable klær…..
  Klem

 14. Karen Marie

  Zumba er fantastisk! Jeg har bestilt DVD’ene, og er utrolig fornøyd.

 15. Hei! Hvis du liker Zumba burde du være med Zumbatimene i Oppdalen i Siljan hver mandag (kl 18 og 19) kjempegøy! Intruktøren er fra Elixia i Skien.

 16. Når jeg leste det forrige innlegget ditt om hvor mye du løp i uka fikk jeg veldig motivasjon. Ser opp til deg 🙂 Syns du er et godt forebilde. Når jeg har dårlig motivasjon trenger jeg bare gå inn på bloggen din og se hvor nydelig du er før jeg er klar for trening igjen! I går løp jeg 12 km på 1 time, jeg trener 5 ganger i uka + kamper, gleder meg til jeg orker å løpe så langt hver egentrening! Sånn som deg. Du er heldig med livet ditt, stå på, liker bloggen din!

 17. Zumba er kjempegøy! Kjøpte en pakke med fire cd’er og vekter så trener hjemme selv + zumbatimer med en meget energisk instruktør 😉 Kjempeartig 😀

 18. Glenn K

  Vakker du e,øvelse gjør mester ja :)) Flink 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *