Power dressing

I dag har jeg pyntet meg litt, det er jo tross alt lille lørdag.

Skjørtet mitt er helt nytt og kommer fra Cameo (annonselenke) Synes skjørtet var bittelitt langt, så jeg har sydd det opp noen centimeter.

Smykket er fra Gina Tricot, jeg har altså syndet litt. Skjorte BikBok // Sko Signe fra Nelly.com (annonselenke) 

Har jobbet og pakket pakker for treasures.no helt til nå, så nå er jeg lei, skrubbsulten og har store planer om å gi meg. Endelig tid for middag, wok står på menyen. Yum! Deretter skal jeg pakke kofferten, for i morgen tidlig reiser jeg til Oslo, og der blir jeg helt til lørdag formiddag. Hektiske tider, men det liker jeg. Håper alle har en fin kveld ♥

196 kommentarer

 1. Utrolig fint antrekk 🙂

 2. gro anita

  kjempefint! dette må være en av dine beste outfits!
  elsker clutchen 🙂

 3. Det var råfint, Caroline 😀

 4. annahjer

  hehe, litt rart å se en låve i bakgrunnen på outfit bildene 😉

 5. Ragnhild Oterholm

  Du er jo skikkelig fit og fin! Berre ein liten kommentar/sprørsmål: Kvifor poserer du så ofte med kryssa bein? Det ser ut som du er tissatrengt? Ikkje så veldig lady-like, spør du meg.

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg liker det 🙂

   – C

 6. Wooow, kanskje et av mine favorittantrekk på deg ! Du er bra nydelig du 😀

  – L

 7. Morsomme bilder! Stå på!

 8. Hei! Du virker som et fantastisk menneske og jeg leser bloggen din av og til ( noe annet ville vært en løgn, titter bare innom noen ganger i uken, i en travel hverdag)
  Men jeg lurte på hvordan du klarer å holde det så ryddig? Det er alltid så ryddig hos deg, og alt er så flott! Har du noen gode tips til hvordan få bort sånne ting som bare flyter rundtom? Har en tendens til å legge fra meg litt her og litt der, og det ser helt forferdelig ut etter hvert.

 9. Sony DT 50 mm f/1.8 SAM ?

  1. Fotballfrue

   Stemmer 🙂

   – C

   1. Et lille ønske til fremtidige innlegg er fototips. Du/dere tar noen vanvittig fine bilder, så for oss speilreflekselskere hadde det vært artig med noen innlegg om utstyr (som navnet på objektivet), tips til innstillinger osv osv. Vel, bare et forslag. 😀

   2. Marianne

    Jaaa, det hadde vært gøy 🙂

 10. Du er helt nydelig! Nydelig kropp.

 11. Linn-Therese

  Så utrolig flott antrekk!

  Elsker skoene, tenkt på å kjøpe de selv, er de gode? 😀

 12. Utrolig fint det var.
  Rett før jeg slipper alt jeg har i hendene og går på shopping i stedet.
  men, pliktene kaller :p
  Den rosa fargen var kjempe fin til deg 🙂

  Ha en fin dag 😀

 13. Victoria

  Det der.. Det der var så lekkert at jeg har nesten ikke ord! Du ser jo bra ut i alt, men det antrekket der.. WOW! Du er utrolig vakker, både på innsiden og utsiden! Ha en fantastisk dag 😀

 14. Elisabeth

  Så nydelig du er Caroline 🙂 Du kler rosa utrolig godt, ble glad og tenkte på sommer’n når jeg så bildene! Ønsker deg en god dag 🙂 Klem

 15. Så fint antrekk, Caroline! Syns det var veldig stilig 😀 Også syns jeg du blir bare flinkere og flinkere til å ta bilder, alle bildene du har tatt de siste mnd har vært så flotte.

 16. Føler du ikke at det er «waste of time» å bruke tid på å pynte seg kun for å ta bilder? Når du bodde i Oslo så kunne du iallefall vise deg frem.
  Hørte at Odd sliter om dagen, det er vel ikke så positivt for en fotballfrue? Kanskje det har noe med lavkarbo å gjøre?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er jo en del av jobben min 🙂

   Så lavkarbo har skylden for at driftselskapet til Odd har et utfordrende år foran seg? Som forøvrig 90 prosent av alle lagene i Tippeligaen har… Interessant :p

   Odd har vært Tippeligaens tredje beste klubb siste 3 årene, der har lavkarbo noe å si..

   1. Så vidt jeg vet ville klubben tjent mer penger om fotballspillerne tiltrakk seg flere tilskuere. Da må nivået bli bedre. Og for å bedre nivå bør man kanskje introdusere karbohydrater.
    Men for all del, vi kan ikke si noe kritisk om lavkarbo, for kritikk det tåler du jo ikke.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Det høye sportslige nivået er vel det eneste området hvor du ikke kan si noe negativt om Odd. Hvorfor du kommenterer akkurat det negativt, sier vel mer om kunnskapen din, og hensiktene med kommentarene. ( At du snakker om å introdusere karbohydrater, viser igrunn at kunnskapen din om hva vi driver med er lik null)

    Odd har vært eliteseriens beste lag de siste 7 mnd, og eliteserien tredje beste lag de siste 3 årene. Alt dette ETTER at lavkarbo ble introdusert. Med et av ligaens laveste budsjetter, er dette en veldig god prestasjon, og æren bør tilegnes det å få det beste ut av hva man har. Her spiller kostholdet en viktig rolle.

    «Men for all del, vi kan ikke si noe kritisk om lavkarbo, for kritikk det tåler du jo ikke». Du tåler jo åpenbart ikke at vi sier noe positivt om lavkarbo, så det der blir å kaste sten i glasshus, og er vel mer en hersketeknikk enn et saklig argument. Det du sier er faktisk at du har rett til å komme her å snakke negativt om lavkarbo, men at vi for lov til å være uenige, det kommer ikke på tale.. Ærlig talt, hvor gammel er du egentlig?

    Setter pris på at du i fortsettelsen fører en litt mer saklig tone, Frida…

   3. BURN, Frida! Haha

   4. De siste tre årene har Odd fått en fjerdeplass og to femteplasser i tippeligaen, så hvor den tredje beste-teorien din kommer fra vet ikke jeg.. Eneste perioden hvor Odd imponerer er i fotballferien, og det er vel en stor prestasjon, eller hva?

   5. Lars-Kristian

    Hvis du legger sammen poengene for de tre årene, så er Odd topp 3..

    Er uansett ikke det som er poenget.. Poenget er at det sportslige ikke er problemet.

   6. nei, problemet er vel helst at laget ikke tiltrekker seg nok tilskuere til at det er økonomisk lønnsomt..

   7. Lars-Kristian Eriksen

    For lavt publikumssnitt er ett av problemene, ja. Men poenget, som det virker som du ikke forstår, er at laget ikke har så veldig mye å gå på sportslig. Sportslig har ODD Grenland prestert helt i toppen, og da er det ikke det som er problemet. Økt publikumssnitt kommer ikke kun pga av god fotball, men også pga god markedsføring.

    Selv om ODD er en fotballklubb, handler ikke inntekt utelukkende om gode sportslige prestasjoner, og det er jo dette et godt eksempel på 🙂

    ODD er heller ikke den eneste klubben som sliter økonomisk, kanskje de andre klubbene bør introdusere fett, sånn at de presterer bedre og dermed trekker flere tilskuere…..

 17. Anniken A

  Nyydelig antrekk Caroline, du stråler som alltid!
  Lykke til i Oslo, gleder meg til å lese boken din 🙂

  Så må jeg bare berømme deg for at du er så flink til å svare på kommentarene til leserne dine! Det er så herlig å se at du tar så godt vare på leserne dine.

 18. Kjempekult antrekk! Skikkelig business woman/girl power 😉

 19. Hei Caroline, kjempefint antrekk:)

  Jeg lurer litt på hva slags strømpebukser du bruker? Bruker du et fast merke eller kjøper du litt her og der?

  Klem fra Molde

 20. Hei Caroline.
  Først vil jeg bare ønske deg en flott dag! Jeg tenkte på å sende deg en mail, men ser at det var best å skrive her. Har stilt deg noen spm i kommentarer tidligere som jeg ikke har fått svar på:) Vet du ca når boken din kommer ut? Og på Treasures står det utsolgt på endel prod…Vil du isåfall få det inn igjen?
  Klem Anita

 21. Smashing som alltid! Hverdagsglamour <3

 22. Lurte på hvor du har fått tak i den FANTASTISKE vesken?

 23. Hvor gamle tror du leserene dine er?

  Siden halvparten av de som kommenterer aldri har hørt om Lille-lørdag kan de ikke være så gamle vel?

  1. Fotballfrue

   Halvparten av de som kommenterer er vel å ta litt hardt i :p

   Jeg har snittalder på litt over 20 år 🙂

   – C

   1. Hvordan vet du snittalderen egentlig?

   2. Fotballfrue

    Hadde en spørreundersøkelse for en tid tilbake siden. I tillegg ser du klare skiller i statistikken hos meg og de litt eldre bloggerne, kontra de litt yngre som blogger fra blogg.no 🙂

    – C

 24. Hei du!

  Veldig fint antrekk men jeg lurer; går du sånn kledd til hverdags? Eller var det for bildene / reklamen sin del?

  Jeg ser du svarer på bare noen få kommentarer – er det fordi du ikke har tid til å svare alle så du bare velger ut noen…?

  L

 25. Wow, kjempefin/t!!!

 26. Åh, FOR et fint antrek!! Elsker det!

 27. Elisabeth

  fy søren, det va fint! Sitte hjemma med hodepine, og vondt i nakken og overalt, men akkurat med ein gang eg såg de bildene så glemte eg faktisk det for bare en liten stund. Det va kanskje kort tid, men det va deilig, og altså det må jo bety at det va spesielt 🙂 Håpe du har det kjempe fint i Oslo (hvis du e der nå, henge litt etter på innlegg). Du e virkelig en inspirasjon Caroline!

  Sorry for dialektå, men orka ikkje å konsentrera meg så mye, så håpe du forstår. :-))

 28. WOW! Du er helt fantastisk nydelig Caroline :)) Elsker stilen! Du tok nesten pusten fra meg idag 🙂

 29. Christina

  Elsker skjørtet! Tror jeg må klikke det hjem…. 😉

 30. Woow så flott outfit! Helt nydelig hele du! 🙂

 31. Takk for at du viste meg en måte å bruk det smykket der på! Kjøpte det fordi jeg syntes det så fint ut i butikken, men når jeg kom hjem så passet det liksom ikke til noe. Nå vet jeg hva jeg skal bruke neste gang jeg skal pynte meg 🙂

 32. ragnhild

  å herreguuuud, elsker cluchen! og resten av antrekket for den saks skyld 🙂

 33. Flotte deg 🙂 hvor har du kjøpt den stilige veska ????

 34. Josefine

  Dette var heelt nydelig Caroline!! 😀

 35. Du er så flink til å pynte deg!

 36. Kjempe fine blogg du har !! 🙂
  Lurer på om BikBok fortsatt har den skjorten i butikkene?

 37. Kjempe fine blogg du har !! 🙂
  Lurer på om BikBok fortsatt har den skjorten i butikkene?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :/

   – C

 38. Wow! FOR et nydelig antrekk! Du ser bare så utrolig bra ut, Caroline!!!! 🙂 🙂

 39. Hei Caroline. Du får sikkert så mange kommentarer hver dag, men jeg håper du leser en liten hilsen fra meg. Jeg trente på Sats i Sarpsborg for noen år siden, og ofte var du der. Du var alltid så blid og hyggelig, og skilte deg ut ifra mengden. Du er like nydelig da som nå, og jeg finner mye inspirasjon i bloggen din. Ta gjerne en kikk inn på min blogg, kanskje du kjenner meg igjen? Ha en fortsatt fin uke..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *