Sjokoladesnacks

God kveld alle flotte sjeler, og tusen takk for så mange fantastiske tilbakemeldinger på forrige post ♥ Jeg har lenge gått og skrevet på dette innlegget faktisk, men jeg visste ikke helt når jeg følte det var klart til å publiseres. Det er ofte så mye fokus på kropp, men denne gangen ønsket jeg å fokusere på noe helt annet. Alt bunner jo nettopp i noe helt annet: Nemlig det om du har det godt eller ikke.

Kvelden har jeg brukt til mye mailing frem og tilbake med redaktør og grafisk designer, de lapper sammen boken nå, og det er mye som oppstår underveis. Én ting kan jeg i hvert fall si, og det er at dette blir utrolig bra! Gleder meg til dere får se hele boken i sin helhet.

Har også brukt noen minutter til å snekre sammen en cookierøre. De er ikke hundre prosent sprø, men veldig nærme. Smaker veldig deilig, er sukkerfrie og et supert tilbehør til kveldskaffen (haha, nå følte jeg meg gammel)

Her er oppskriften for de som er interessert:

  • 2 hvitter
  • 60 gram sukrin
  • 20 gram cocosa
  • 40 gram mandelmel
  • litt salt
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss fiberhusk
  • 40 gram cottage cheese
  • 50 gram kesam
  • 60 gram sjokoladeprotein  – jeg brukte 30 gram av hver smak 

Jeg har kjøpt 2 nye smaker hos iherb.com: ChocoRite Chocolate Supreme og ChocoRite Cappuccino. Du kan bruke koden FOT850 og få 5 dollar i avslag på ordren din (om du bruker den, kan jeg samle poeng, slik at jeg også får avslag når jeg handler der)

Slik gjør du:

Stivpisk hvittene og tilsett sukrin. Tilsett alt det tørre, og bland godt. Smelt cocosa, la den avkjøe litt, og tilsett deretter dette sammen med alt det våte.

Bland godt, og tilsett proteinpulver tilslutt. Lag små cookieklatter på en stekeplate med bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist i ca. 30 minutter, dette er viktig for at de skal bli sprø! Smakker kjempegodt med smør på, og jeg er sikker på at det er ekstra godt om du blander inn litt mørke sjokoladebiter i deigen også.

Ønsker dere absolutt alt godt, og en god natts søvn. Vi skrives i morgen ♥ 

103 kommentarer

  1. åh, nammi ! så utrolig godt ut :)!

  2. Jeg prøvde meg på noen lignende for en tid tilbake. Det er jo bare å bytte ut kokosblomstsukkeret med sukrin så får man det sukkerfritt. De er i allefall lavkarbo. Men man MÅ være tålmodig og vente til de har kjølt seg ned, ellers ramler de fra hverandre.
    De ble myke, så er ikke kjeks, men skikkelig gode!
    Se selv:

    http://helsekosten.blogspot.com/2012/01/cookies.html

  3. når jeg lager «cookies» fra bunn så stivpisker jeg smøret, ikke eggehvitten. Test det! så du får sånn «butterdeig» liksom? Klarer ikke helt å forklare jeg..

    1. Fotballfrue

      De ble sprø likevel 😀 De måtte bare ligge i 30 minutter før jeg rørte dem 😉

      – C

      1. Helsekosten

        Om du liker kokos kan du prøve disse, de ble skikkelig gode og er sprø:

        http://helsekosten.blogspot.com/search/label/kjeks

      2. aaaahaaaa 🙂 klåfingremusa ja! neida 😉

  4. De ser veldig gode ut! 🙂

  5. om du bruker over og undervarme kanskje det funker helt som kjeks da?:)

    1. Fotballfrue

      De ble sprø likevel 😀 Var bare jeg som ventet litt for kort med å spise 😉

      – C

  6. Katinka

    Hva kan man erstatte proteinpulver med hvis man ikke gidder å kjøpe det?

    1. Fotballfrue

      sjokoladepulver?

      – C

  7. Martine

    Hei 🙂 Skal prøve denne oppskriften, men jeg lurte på om du har flere oppskrifter hvor du har brukt proteinpulver? Fikk en pose i gave også har jeg ikke fått laget noe, for jeg har ikke visst hvor mye jeg skal bruke og sånt. Noen tips til en tommelfingregel eller noe? 🙂

    1. Du kan bruke proteinpulver til så mangt!
      Smoothies, i grøt, i yoghurt, i vafler & pannekaker. Og kjeks. Og kaker 🙂

      1. Martine

        Men skal jeg bruke proteinpulver i stedefor hvetemel, (hvis jeg lager boller) eller kan jeg ta halvparten av hver? 🙂

      2. Ville nok ikke bare brukt proteinpulver om jeg skulle bakt boller, men brukt proteinpulver, mandelmel evt også fiberhusk/fiberfin.
        Men om du skal bake boller, ville jeg godt for et proteinpulver uten smak 🙂

      3. Martine

        Greit, tusen takk for tipsene 😀

  8. Solveig

    Hihi har akkurat den samme matvekten:P

  9. Mmm, de så utrolig gode ut! Ha en fin kveld og god natt, søteste Caroline <3

  10. Gleder meg sånn til å se det ferdige resultatet på boken din! Du er knall flink, stå på!

  11. frk. prottis

    elsker chocolate brownies fudge, måtte jo teste det når du likte det så godt! Harr nå bestilt supreme for ca en uke siden, smaker det godt og om mulig bedre? 😀

  12. Mmm, de så gode ut! Men hvor kjøper man cocosa? i vanlig matbutikk? 🙂

    1. De selger det i helsekostbutikker, men der er det veldig dyrt. Jeg kjøper heller på innvandrerbutikker, mye billigere der!… der heter det som oftest Coconut Oil eller noe sånt istedet da.

      1. christine

        Men på invandrerbutikker må du passe på å kjøpe uraffinert cocos smør, om ikke er helseeffekten borte å du får en veldig usunn olje:)

      2. DET var et bra tips Liz:) Cocosa har en veldig stiv pris på helsekosten synes jeg. Men har ikke tenkt på at det kan kjøpes andre steder:-) Er det like god kvalitet mon tro?

      3. Supertips for dem som bor i Ålesund, så har PadMax Kremmergaarden tilbud på kokosolje – 4 store bokser for 89 kroner, det er samme pris som EN boks kostet før! 🙂 Dette er høykvalitets kokosolje, jeg bruker den masse og har selvfølgelig hamstret, sunnmøring som jeg er! Jeg tror den eneste grunnen til at de satte ned prisen, er at folk her ikke aner hva det kan brukes til! 🙂 Er man inne på lavkarbo, vegankost og LCHF er denne helt super!

  13. kan du si noe om kaloriinnholdet per 100 g?:) jeg tenker litt mer antall kalorier inn, antall kalorier ut, vi er jo alle forskjellig, og lavkarbo funket ikke for meg, men disse så veldig gode ut. klem

    1. Jeg tenker også kalorier (hvis jeg skal tenke:p), men så lenge du ikke unner deg godis hver dag, kan du godt spise et par kjeks i ny og ne med god samvittighet! 😀

    2. Dette kunne jeg også tenkte meg å vite. Har samme tankegang på kostholdet! 🙂

  14. Likte veldig godt ditt forrige innlegg,du er så flink til å blogge!:)

  15. Mathilde

    Hei, jeg tenker å kjøpe to poser proteinpulver! hva betaler du i frakt?

    MVH Mathilde =)

    1. Fotballfrue

      Jeg husker ikke i farten, men jeg pleier å velge det rimeligste 🙂

      – C

    2. Holder du deg under 1814 g betaler du bare 6 dollar i frakt. Går det over 1814 g så fyker fraktprisen opp til nesten 30 dollar, så det er lurt å fordele vekten i flere pakker 🙂 Men tror det går fint med to poser proteinpulver i en pakke, mener du veier under en halvkilo hver?

  16. Er det bare jeg som ikke har peiling på matlaging eller?Kan du si meg hva hvitter er for noe???
    Har tenkt å lage disse i morgen 😀
    <3

    1. Fotballfrue

      Haha 😀 Bare det hvite / klare i egget 😉 Ikke plommen, som er den gule :p

      Klem 🙂

      1. Jeg skjønte heller ikke hva du mente med det første, da jeg er vant til å bruke ordet eggehviter :p

  17. Hei:)
    Du er en virkelig inspirator til å ville gjøre bedre! du er alltid så positiv, åpen og engasjert og du har virkelig fått meg til å snu hverdagen min:) Jeg har endelig begynt å trene igjen, noe som gir en fantastisk følelse og masse energi, samtidig som jeg prøver å legge om til lchf. Da du skrev om alle helsefordelene ved dette kostholdet ble jeg veldig interesert og tenkte at jeg har jo ingenting å tape på å prøve:) MEd det har dukket opp noen spm som jeg gjene skulle hatt svar på: hvordan er det med tyggis og evt. pastiller? er det noen typer man kan bruke?. Når man ser på innholdet til en vare og ser på hvor mye karbo det er så står det jo også på noen derav sukkerarter, er det sånn at så lenge det er noen gram med sukkerarter så skal man ikke spise det eller er litt greit? Har prøvd en del av oppskriftene dine og de er veldige gode, så lurte på om du har noen forslag til noe raskt man kan hive i seg før trening? (jeg rekker ikke full frokost før etter treningen, før brukte jeg frukt)

    Keep up the good work:)

    1. Fotballfrue

      Tyggis går fint og pastiller også, det skal bare ikke overdrives, men det skal det jo ikke uansett 🙂 Det blir det samme som med fun light og pepsi max. Før trening kan du kanskje spise for eks. lavkarbobar, nøtter, eller nøtter og cottage cheese, nøtter og tyrkisk yoghurt med bær på toppen 😀 Du kan også lage egen müsli 🙂 Mange alternativer 🙂

      Tusen takk for fine ord, det varmer <3

      Klem 🙂

      1. anonym

        Takk for at du tok deg tid til å svare:) det dukket opp et spm. til, hvor mye koster det ca i shipping og evt tax på proteinpulveret?:)

      2. Fotballfrue

        Når du holder deg under 200,- slipper du ekstra kostnader, utover frakt 🙂

        – C

      3. Tips når du bestiller frå iHerb 🙂

        * Bestill for maks 200kr per ordre.
        * Hald kvar bestilling under 1814g i vekt, da får du billegaste fraktalternativ.

        Når eg først bestiller så blir det ofte 3-4 pakkar, der eg fordeler tunge/lette ting slik at eg får mest mogeleg i kvar pakke. Blir uansett rimlegare å betale fleire pakkar med 6 dollar i fraktkostnad, enn å betale 17,23 dollar i frakt og mest sannsynleg kome over 200kr og måtte betale toll i tillegg. Fungerer veldig greit, synest eg! Kjekt med mange pakkar også – dei pleier å kome fram til same tid. 1-3 veker, alt etter kvar du bur i Noreg.

        Ha ein strålande dag 🙂

      4. Fotballfrue

        Takk 🙂

        – C

  18. Kristine

    Det er alltid så koselig å lese innleggene dine! Du virker så full og liv og glede:) Noe som du også påpekte ved forrige innlegg 🙂 De så forresten kjempe gode ut<3 Nam!

    1. Fotballfrue

      Veldig hyggelig for meg å lese, gjør meg så glad 😀 Tusen takk!

      Klemmer 🙂

  19. mmmmm 🙂

  20. Nicoline

    Vil bare si til deg at du skriver en fantastisk blogg. Innlegget ditt om å føle seg vel med den man er, rørte virkelig ved meg og det viste meg at du virkelig ikke er som alle andre «rosabloggere». Du har så mye mer dybde i det du skriver og det er fantastisk å vite at det også finne sånne mennesker der ute. Masse lykke til med boken din, jeg gleder meg til å kjøpe den! Du virker som en helt fantastisk jente, og jeg unner deg all lykke.

  21. Nam! De så gode ut! Hvor mange kjekser ble det?

    1. Fotballfrue

      10 😉

      – C

  22. Skal kjøpe noe på Iherb med rabattkoden din nå, men jeg finner ikke ut hvor jeg skal skrive den inn? Har kommet helt til checkout.

    1. Fotballfrue

      Det er der du skal skrive den, i det tomme feltet 🙂

      – C

  23. Milla Q

    Hvorfor ble dem så svarte? Stekte du de for lenge eller brukte for høy varme?

    1. Fotballfrue

      Jeg ville ha de slik, de er bare ekstra mørke (og derfor ekstra sprø) i kantene 🙂 Proteinpulveret jeg brukte er også mørkt i seg selv.

      – C

  24. Nam, de så gode ut! Du er så flink på kjøkkenet 🙂

  25. Dette tror jeg så absolutt at jeg må teste ut. Jeg kan ikke lage mat, men småkaker og annet godt DET kan jeg 😀

    http://annascloset.wordpress.com

  26. Anne Berit

    http://healthyfitfierce.tumblr.com/post/18413963058/lifeofatanbitch-tumblr-com
    Hehe, du er berømt på tumblr! Ser hele tiden bilder av deg mens jeg surfer rundt etter fitspo! 🙂

    Kjeksene så kjempegode ut, forresten! Må prøves. 🙂

    1. Fotballfrue

      Hahaha 😀 Kanskje jeg skal starte å skrive bloggadressen på bildene, så kan jeg få flere lesere også 🙂

      – C

      1. Ja, det må du gjera! Ho seier jo at ho brukar ein haug av bilete av deg og lurar på kven du er, hadde vore kjempekult viss du berre hadde sagt: heihei, det er meg 😉 hehe… Det må vera kult å sjå at folk i frå heile verda brukar kroppen din som inspirasjon og motivasjon til å trene!

  27. kjempe fine!
    Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om vårjakker? 🙂 om hvilke du synes er fine og sånn:)

  28. Heihei:) Disse så kjempe gode ut, men må bare spørre om noe.
    Når du er ute på restauranter feks, hva spiser du da, for å holde deg til LCHF? Og tilbehør til middag, for å erstatte poteter,pasta og ris?Akkurat startet med dette kostholdet, men virker litt vanskelig:P Men om du erstatter proteinpulveret i denne oppskriften, med kakaopulver, vil det fortsatt bli LCHF? Håper på svar, veldig fin blogg! 🙂

    1. Fotballfrue

      Blomkålmos er en hit her hjemme, eller bare en frisk salat med masse deilig dressing, eller en fet saus 🙂 På restaurant spør jeg om å få ekstra grønnsaker i stedet for potet 🙂

      Du kan erstatte med 100 prosent kakao, da er det fortsatt lchf-vennlig 🙂

      1. Åja, ikke så veldig vanskelig likevel da:D Veldig lurt altså, takk for bra tips:D Gleder meg til boken kommer!

      2. Uff nå spør jeg veldig dumt, men om du fek spiser burger ute, spiser du ikke brødet da? Eller kan du «skeie ut» med brød innimellom? Hva gjør du?=) For ost og kjøtt kan en jo spise.. Må bare spørre, skal jeg først prøve så må jeg gjøre det ordentlig.:)

      3. Fotballfrue

        Du kan fint skeie ut med brød noen ganger, men du kan også kutte brødet ved burgerbestilling 🙂

        – C

      4. Og på MAX som finnes på Karl Johan så har de LCHF burger! 😀

  29. Jeg må si litt forsinket: Jeg elsket det forrige innlegget ditt! Har fulgt bloggen din i 2 år nå, og i begynnelsen skal jeg innrømme at jeg så på all din lykke som litt «skryt» men har fotsått gjennom årene at du bare er lykkelig, og at det går an å unne andre mennesker lykke! Synes det er utrolig fint at du setter ord på det, slik at andre også kan begynne å unne deg og hverandre lykke!
    Så til min yndlingsblogger: Ha en fin og lykkelig dag 😀

  30. Hildegunn

    Er løkrulade «godkjent» på lavkarbo? 🙂

  31. Kan man bruke hele egget? eller blir resultatet anderledes med plomme?:P

    1. Fotballfrue

      Tipper det blir annerledes med plomme, ja 😉

      – C

    2. Blir litt skarp smak når man bruker hele egget på sånne kjeks. Jeg glemte meg av da jeg skulle lage proteinkjeks en gang tidligere, men når man svelger ned med melk blir det meste veldig godt :o) Forøvrig 3 kjekser gav meg masse energi, så det skal ikke så mye til…

  32. Leste innlegget ditt om det å ha det bra med seg selv i går, og det var så fint!!
    Så gode cookies du har laget da 🙂 Det er så gøy å være kreativ på kjøkkenet og lage sunne ting 🙂 Skjønner faktisk ikke hva man skal med alt det usunne når man kan lage alt så mye bedre med mat som er bra for oss!

  33. Det er jo ikke alle av oss «slankere» som spiser lavkarbo, så derfor lurte jeg enkelt og greit på om det er mulig å bytte ut f.eks kokkosoljen og det som har stort kaloriinnhold med noen mindre fettholdige alternativer? Du er superflink Caroline! 🙂

  34. Wow, de så faktisk skikkelig gode ut!! mannen går på LCHF for tiden, så kansje d der var noe å overraske han med når han kommer hjem fra treningsleir/landskamp til uken?? Har nettshoppa som en gal fra de amerikanske nettstedene til hotellet hans, så han har fryktelig mye ekstra å dra på hjem fra USA.. Noe for å blidgjöre i d han kommer inn döra virker som en god ide 😀 skal i hvertfall lete i mat arkivet ditt, du lager så mye gode LCHF kaker og sånn..

    Du er flink du!

    Maria

  35. Vil bare si at jeg ble så glad av det forrige innlegget ditt! Det er helt fantastisk at du setter fokus på det! Det er klart det er mange som ser opp til deg, og kanskje til og med prøver å være litt som deg, uten hell selvsagt, for alle er forskjellige!
    Du inspirerer meg til å nyte livet, være aktiv, ta vare på mine nærmeste, pynte meg i hverdagen! Takk!

  36. Rannveig

    Dette så kjempe godt ut!
    Men har et spørsmål: Er det noe man kan erstatte cocosa med? 🙂

    1. Fotballfrue

      Smør 🙂

      – C

  37. Hei! er rett å slett ikke sikker på om jeg sendte den forrige kommentaren jeg skrev? Uansett oppskrifta ser kjempegod ut, og de skal definitivt stå å vente på mannen når han kommer hjem fra treningsleir nå til uken!! 😀 da får jeg stjerner i boka tror jeg!
    takk for alle de gode LCHF oppskriftene du produserer gjör d lett når man skal finne på noe godt til LCHF gjester osv.

  38. LCHF är inte min melodi, men alla dina recept ser SÅ goda ut att jag nästan får lust att prova 😀

    KRAM

  39. Ragnhild

    Det er en ting jeg har lurt på ofte…du sier du er opptatt av å spise sunt og naturlig, blant annet er du «motstander» av margarin og sverger til en kost bestående av mye grønnsaker, rent kjøtt o.l. Men proteinpulver er vel ikke akkurat så veldig naturlig? Jeg tenker at det er bedre for kroppen med litt sukker avogtil enn kjemisk fremstilt pulvermat?

    1. Fotballfrue

      Proteinpulver spiser jeg svært sjeldent, dette er bare for bakstens skyld 🙂

      – C

      1. Ragnhild

        Da høres det mere fornuftig ut. 🙂 Takk for svar!

  40. Test ut denne..desse kakene er supergode..:)hadde de med på jobben..stor suksess..uten mel og sukker ♥
    http://www.passionforbaking.com/blog/2011/06/29/chocolate-mousse-cookies/

  41. cookiegirl

    De kan umulig ha smakt noe særlig godt, de ser jo veldig brent ut i kantene …

    1. Fotballfrue

      Det må være slitsomt å være så negativ til alt jeg gjør :/ Disse forsvant på 1-2-3 og smakte HIMMEL! De er bare godt stekt i kantene, ikke brent 😀 😀

      – C

    2. Jeeez. Har du noen gang spist brownie? Den er så mørk over hele, uten å være svidd i det hele tatt..

      De ser fantastiske ut Caroline 🙂

      1. Julianne

        Jeg har smakt og bakt brownies ihvertfall, men de ser ikke brente ut.
        De ser jo brente ut disse, det er jo bare fakta.
        men brente kaker kan være godt det!

      2. Fotballfrue

        Haha, jeg sier jo at de ikke er brente, og det er jeg / vi som har spist dem 🙂 Klarer du å slå deg til ro med det? 🙂

        – C

      3. Cookiegirl

        Men de er jo for søren svarte i kantene! er ikke det brent da?????
        ekstremt godt stekt!

      4. Fotballfrue

        Du trenger ikke kalle deg cookiegirl og julianne om hverandre, jeg ser at du er samme person 🙂 Har du vært her hjemme og spist disse som jeg lagde i går? Nei, det har du ikke 🙂 Dermed er du ikke i posisjon til å si at disse er brent i kantene. Kanskje du ikke vet hvordan det mørke proteinpulveret fra chocorite fungerer i bakst? Det blir veldig mørkt, og disse er tynnere i kantene enn innover i kjeksen, dermed blir de også mørkere i kantene – naturlig nok 🙂 Håper dette var oppklarende for deg 🙂

        – C

      5. haha, jeg digger deg, Caroline! 😀

      6. Haha, godt svar Caroline! 🙂

      7. Katrine

        Med fare for å tråkke helt ut i cookisene dine her nå, men jeg synes faktisk også de ser ganske sorte ute i kantene?
        Du må jo tåle at folk mener litt forskjellig om det du gjør eller ønsker du bare smiskekommentarer? *undrer*

      8. Fotballfrue

        Jeg benekter ikke at de er sorte i kantene, jeg sier bare at de ikke er brent. Det er jo ikke snakk om meninger, men fakta, ingen andre enn jeg og Lars-Kristian vet om de var brent. Og når vi sier at de ikke var det, så er det jo rimelig barnslig å kverulere på det.

        – C

  42. De så veldig gode ut! Må prøves i løpet av uken 😀

  43. Hei Caroline.

    Jeg vil egentlig bare spørre deg direkte, så slipper man å spekulere i det: Blir du lei deg av diverse diskusjoner rundt din blogg og person på nettforumer? Leser du dem?

    1. Fotballfrue

      Hehe, jeg har skrevet om dette før:

      For det første, leser jeg aldri noe om meg selv, med mindre det står her i kommentarfeltet. Om du skal starte å søke på nett etter ting om seg selv, kan du fort bli gal. Dette lærte jeg etter å ha blogget i bare 6 måneder. Folk sprer så mye rykter og usannheter, at det er helt utrolig. Så, regel nummer én: Jeg leser aldri om meg selv. Når det kommer til kritikk som oppstår i kommentarfeltet, er det beste å lese, for å så glemme. Det nytter ikke å ta det til seg. Jeg husker så godt en gang jeg fikk en kommentar som virkelig satt seg i hodet mitt, jeg tenkte på den gjennom hele dagen, og først da jeg la meg om kvelden innså jeg at vedkommende hadde fått viljen sin: Å såre meg. Det er helt absurd, og skal ikke skje. Jeg nekter å bruke tid, krefter og tanker på ting som kommer fra fremmede, og som åpenbart skriver ting for å skape dårlig stemning. Jeg har aldri gjort et menneske noe vondt, jeg har ikke noe vondt å si om noen, så jeg prøver å tenke at jeg heller ikke fortjener kritikken. Jeg fokuserer hver dag på alle menneskene rundt meg som er glad i meg, som jeg er glad i, og som kjenner meg for den jeg er. Når jeg tenker på det, blir alt det fremmede måtte mene, av liten betydning. Når det er sagt, er jeg åpen for konstruktiv kritikk. Det må man tåle, og det kan fort være en fin ting.

      – C

      1. Veldig, veldig godt å høre. Ikke mist deg selv! Ser du at du forandres av å forsøke å stenge det ute, så gjør noe annet. Det du har er for godt til å la andre ødelegge! Stor klem fra en som langt fra er enig med deg i alt og som er veldig annerledes fra deg, men som har stor respekt for at du tross alt deltar i det offentlige rom og gir det du har å gi!

  44. nom nom nom :))

    come and see my blog and my new outfit
    xoxo
    http://chicchoolee.blogspot.com/

  45. Ole Martin Flatjord

    Det der såg steikje gøtt ut! Vonar eg klarar og kokkelere noko liknande. kjærleg helsing kakeelskaren Ole Martin:)

  46. Forrige Innleg var bare så fantastisk skrevet , Caroline! Du er virkelig en av mine forbilder!

  47. De så kjempe gode ut =) Må prøves

  48. Så flott at du informerer om at du får en bitteliten fordel om andre bruker koden! 😀 Jeg skal nå bestille meg sjokoladeprotein derfra og prøve ut oppskriften din, så fantastisk godt ut!

  49. Så deilige de hørtes ut 🙂 Har et glass Corcosa i skapet som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til 🙂 Perfekt!

    B I R T E

  50. Christina

    Hvor mange karber er det i oppskriften?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *