Sjokoladesnacks

God kveld alle flotte sjeler, og tusen takk for så mange fantastiske tilbakemeldinger på forrige post ♥ Jeg har lenge gått og skrevet på dette innlegget faktisk, men jeg visste ikke helt når jeg følte det var klart til å publiseres. Det er ofte så mye fokus på kropp, men denne gangen ønsket jeg å fokusere på noe helt annet. Alt bunner jo nettopp i noe helt annet: Nemlig det om du har det godt eller ikke.

Kvelden har jeg brukt til mye mailing frem og tilbake med redaktør og grafisk designer, de lapper sammen boken nå, og det er mye som oppstår underveis. Én ting kan jeg i hvert fall si, og det er at dette blir utrolig bra! Gleder meg til dere får se hele boken i sin helhet.

Har også brukt noen minutter til å snekre sammen en cookierøre. De er ikke hundre prosent sprø, men veldig nærme. Smaker veldig deilig, er sukkerfrie og et supert tilbehør til kveldskaffen (haha, nå følte jeg meg gammel)

Her er oppskriften for de som er interessert:

 • 2 hvitter
 • 60 gram sukrin
 • 20 gram cocosa
 • 40 gram mandelmel
 • litt salt
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ss fiberhusk
 • 40 gram cottage cheese
 • 50 gram kesam
 • 60 gram sjokoladeprotein  – jeg brukte 30 gram av hver smak 

Jeg har kjøpt 2 nye smaker hos iherb.com: ChocoRite Chocolate Supreme og ChocoRite Cappuccino. Du kan bruke koden FOT850 og få 5 dollar i avslag på ordren din (om du bruker den, kan jeg samle poeng, slik at jeg også får avslag når jeg handler der)

Slik gjør du:

Stivpisk hvittene og tilsett sukrin. Tilsett alt det tørre, og bland godt. Smelt cocosa, la den avkjøe litt, og tilsett deretter dette sammen med alt det våte.

Bland godt, og tilsett proteinpulver tilslutt. Lag små cookieklatter på en stekeplate med bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist i ca. 30 minutter, dette er viktig for at de skal bli sprø! Smakker kjempegodt med smør på, og jeg er sikker på at det er ekstra godt om du blander inn litt mørke sjokoladebiter i deigen også.

Ønsker dere absolutt alt godt, og en god natts søvn. Vi skrives i morgen ♥ 

103 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg liker bloggen din veldig godt! blir veldig inspirert av energien din! 🙂

  Men, alt dette du har i disse coociene, er det sundt? kan veldig lite om disse matvarene du har brukt… er det mulig at du forklarer litt mer om dem? 🙂

  Takk!

  Mvh

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *