Er du lykkelig?

En kommentar jeg fikk i går, fikk meg til å stille vedkommende nettopp dette spørsmålet.

Du er du og du duger. Sangen jeg lærte da jeg var på leir på Isesjøbråten som 8-åring, og som jeg fortsatt tenker på. Lærer barn fortsatt denne? Det håper jeg, for budskapet er et av de viktigste jeg vet om. Et budskap vi burde fortelle oss selv dag ut og dag inn, fra vi møter denne verden til vi ikke eksisterer lenger. Jeg får daglig mail fra flere av dere, hvor dere åpner dere for meg og ønsker at jeg skal komme med råd til hvordan dere kan akseptere dere selv, være glad og lykkelig, fordi jeg virker så lykkelig. Og det er nettopp her nøkkelen ligger: Jeg er lykkelig.

Jeg vil tro at mye handler om alder, for når de fleste bikker 20-årene, kan jeg love at mye automatisk faller på plass i hodene våre. Med årene vil du lære deg å akseptere deg selv, kroppen din. Du vil tørre å stå for egne valg og gjøre deg opp egne meninger. Du vil ha funnet dine virkelige venner og kanskje din plass i livet, hva dine mål er og hva du ønsker å oppnå. Men på veien frem hit, må du akseptere å snuble noen ganger. Livet handler mye om å prøve og feile.

Still deg selv disse spørsmålene og skriv gjerne ned svarene dine: Hvorfor er jeg lykkelig? Hva gjør meg lykkelig?

Her er mine svar:

– Jeg er lykkelig fordi jeg har en mann jeg elsker og som elsker meg. Jeg er lykkelig fordi jeg har en jobb som gir meg mye, og som gjør at jeg gir alt. Jeg er lykkelig fordi jeg har fantastiske mennesker i livet mitt. Jeg er lykkelig fordi jeg er glad i meg selv, og jeg gjør det jeg kan for at jeg skal trives med meg selv.

– Familie, vennskap, kjærlighet og det at jeg aksepterer meg selv, gjør meg lykkelig. Jeg har tidlige vært åpen om at jeg hadde et litt vanskelig forhold til kroppen min en periode for noen år siden, så jeg vet godt hvordan det vil si å være i en situasjon hvor du ikke trives med deg selv. Det er alt annet enn enkelt. Trening og kosthold har lenge vært en av mine største lidenskaper, og dette er også noe som gjør meg lykkelig. Men dette er selvsagt ikke noe som interesserer alle, og da synes jeg heller ikke du skal presse deg selv til å prøve. Ikke gjør ting som gjør deg ulykkelig. Finn det som fungerer for deg. Min lykke er garantert ikke din lykke, og da synes jeg heller ikke du skal streve etter noe som ikke faller deg naturlig. Skjønner du hvor jeg vil? Du trenger ikke trene 5-6 ganger i uken selv om jeg gjør det, det kan fint holde med 2-3. Finn ut hva som passer for deg. Det er utrolig viktig.

Dette er også en av grunnene til at det har vært lenge siden jeg har lagt ut treningsplanene mine, og jeg vet ikke helt om jeg kommer til å gjøre det i fremtiden. Jeg vil ikke at noen skal kopiere det jeg gjør, for det er ikke sikkert dette passer for andre. For noen trener jeg mye, for andre kanskje litt lite, for noen akkurat passe, hvem vet. Likevel er det dette jeg liker, og det er det som gjør meg lykkelig. Om du blir glad av å spille fotball – gjør det! Blir du glad av å spise is – gjør det! Blir du glad av et glass vin før du kryper til sengs – unn deg det!

Jeg skjønner at det er altfor lett å sammenligne seg selv med andre i dag, så i stedet for denne sammenligningen, kan vi ikke heller la oss inspirere av hverandre? Dersom jeg legger ut treningsplanen min: La deg inspirere og motivere, du trenger ikke nødvendigvis kopiere. Akkurat her er det en stor og viktig forskjell.

En annen ting som jeg mener er svært viktig for å oppnå lykke, er å unna andre lykke også. Det er viktig å være glad på andres vegne. Noen ganger er det lett for mange å være negativt innstilt til ting, og da kommer du faktisk ingen vei. I hvert fall ingen vei mot lykke. Ofte skjønner jeg ikke hvor all negativiteten kommer fra, og nå kommer jeg til innledningen: I går fikk jeg faktisk en kommentar av en som irriterte seg over at jeg alltid var så positiv. Herlighet. Altså, mener du det? Er det negativt å være positiv? Jeg blir så oppgitt. Jeg kunne aldri i verden irritert meg over noen som var glad i livet og fornøyd med sin egen tilværelse. Er det vanskelig for deg å innse at andre har det bra, må du virkelig gå grundig til verks i deg selv, og finne ut hvorfor.

♥ La aldri noen fortelle deg at du ikke er bra nok. Ikke la andre fortelle deg hvordan du skal se ut. Lev hver dag. Gjør det du elsker med de du elsker. Ikke la skumle tanker ta overtaket. Føler du deg usikker, snakk med noen. Grip tak i problemet, og fortell deg selv at du er en fantastisk kvinne. Du er bra nok som du er. Som jeg har sagt tidligere: Vær din egen konkurrent. Bare da vil du finne lykke og fremgang. Velg en sunn og aktiv livsstil, men ikke bli fanatisk. Kos deg og LEV. Det kommer du uendelig langt med.

Setter du pris på slike innlegg, må du gjerne ta en titt på disse også: I dag er jeg lykkelig // Om kropp og mat // Vær fornøyd med deg selv 

405 kommentarer

 1. Line, Caroline har på ingen måte ansvar hvordan du eller andre føler seg. Alle mennesker har ansvar for sine egne følelser, og velger selv hva de vil føle ved en ting, et innlegg de leser osv. Caroline skriver så tydelig i sitt innlegg HVORFOR hun er lykkelig. Hovedpoenget her er å elske og akseptere seg selv fullt ut, være glad i seg selv, fornøyd med seg selv. Dette er så uhyre viktig og først da åpner man opp for alt det gode i livet. Alle kan lære seg det, alle har de samme muligheter – også du! 🙂

 2. Jeg er lykkelig og veldig fornøyd med det livet jeg lever, men likevel blir jeg kvalm av å høre om mennesker som fremstiller alt som perfekt. Det virker rett og slett som om du lever i din egne lille lykkeboble og glemmer alt annet rundt deg. Med så mange lesere som du har, har du en enorm påvirkningskraft, og jeg er helt sikker på at svært mange jenter vil kjenne seg lite vellykket på grunn av alt du skriver. Ja, du er flott, og alt rundt deg er flott, og du fremstiller det også som at slik skal det være. Jeg lurer på hva som skjer med deg den dagen du møter det virkelige liv.

  1. Fotballfrue

   Lever i min egen lille lykkeboble? Er det feil å ha det bra mener du? Jeg møter det virkelige liv hver eneste dag, men det er ikke alltid jeg velger å blogge om det.. Hvis du klikker deg ett år tilbake, blogget jeg åpent om sorg og det å miste noen.

   Personer som deg, av og til lurer jeg bare på dere ser det som er rett fremfor dere, og ingenting annet..

   – C

 3. Du med 400 kommentarer på alle innlegg.. Jeg vet ikke om du leser alt, eller om du leser hva jeg skriver nå, da dette innlegget kanskje ikke er aktuelt lenger… Jeg leser bloggen din kun for positiviteten din! Jeg leser ikke bloggen din for å lese om klærne og sminken du bruker, da jeg, til tross for at jeg er glad i mote, ikke er noen stor fan av materialisme. Jeg lar meg dog inspirere av ditt gode humør, og håper jeg kan finne litt av det selv i vanskelige tider. Kjempe fint innlegg! 🙂 Du virker som en strålende jente, og jeg syns det er helt skjønt at du lar det skinne gjennom noe så overfladisk som en blogg. Så trist at noen gidder å irritere seg over lykken din, istedetfor å prøve å oppnå den selv!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elle! <3

 4. Anniken A

  Hei Caroline!
  Første gang jeg gikk inn på bloggen din, tenkte jeg bare at du var ei blond barbie og ikke så mye mer enn det. Dette var vel den første høsten du blogget. Likevel var det noe som fikk meg til å fortsette å lese den, du skriver bra, og litt ettet litt fikk jeg et innblikk i hvordan denne jenta egentlig er (selv om jeg vet at det er umulig å si at man kjenner deg bare ved å lese bloggen din). Vi er veldig forskjellig på mange måter, og har forskjellig syn på mange ting. Likevel har du vært en stor inspirasjon for meg. Jeg har noen personer i livet mitt som strør rundt seg med negativitet og kritikk om andre, uten at jeg tror de tenker over det selv. Dette var nok også noe jeg gjorde mye av selv.

  Nå er jeg mye lykkeligere enn jeg var før. Jeg trener mye (har gått ned 5 kg det siste året). Jeg har en kjæreste som er positiv og snill. Jeg har også snudd om på tankegangen min. Jeg er rett og slett mer positivt innstilt til livet og andre mennesker. Man kan ikke sammenlikne seg med andre hele tiden. Jeg må være lykkelig på mine premisser. Alle de som irriterer seg over folk fordi de er lykkelige må gå i seg selv, dette er sannsynligvis personer som ikke har det så bra med seg selv, og vil ha godt av å ta en runde med seg selv, istedet for å gå rundt å kritisere alle andre. Jeg nekter å tro at du noen gang har gjort noen noe vondt, du er bare god tvers gjennom 🙂

  Ville bare si at dette var et kjempebra innlegg. Er så utrolig viktig å sette fokus på slike ting. Du er en stor inspirasjon for veldig mange.

  Klem

 5. Helig motiverende! Takk!!

 6. Kjempe fint skrevet Caroline! 🙂

 7. Kristine

  Fantastisk fint innlegg, Caroline! 🙂

 8. Dette er ditt beste innlegg noen sinne!!! Fantastisk godt skrevet, Caroline.

 9. Ingvild

  Du skriver så imponerende bra at jeg blir helt satt ut!!

 10. Veldig ,veldig bra skrevet! Du er en flott dame Caroline

 11. Hei Caroline! 🙂
  Ja, nå driter meg helt sikkert ut for alle som leser denne kommentaren. Men gjør det allikevel. Jeg sliter veldig med selvtilliten min, ikke fornøyd med kroppen. Selv om jeg trener 12 timer i uken. Har en kraftig kropp og det har jeg alltid hatt, men hvorfor? Jeg har litt mage fett. Hvorfor har jeg dette når jeg trener 12 timer. Jeg går på idrett skole, videregående. Så jeg veit også at det er rett trening, siden det er samlearbeid mellom skolen jeg går på og fotball klubben jeg spiller for. Jeg har også diabetes 1 og strever mye med den!

  -Maria

  1. Maria,
   Jeg vet at det ikke er lett, men prøv å fokusere på andre ting i livet ditt enn kroppen din. En klok ( veldig klok!) mann sa til meg når jeg holdt på med et behandlingsopplegg og jeg klaget over vekten min: «vekten faller på plass når de andre problemene i livet ditt blir løst». Fokuser på det positive, det som fungerer, så skal du se at selvtilliten din vokser og kroppen din faller på plass etter hvert. Lykke lykke til! Og som sagt, jeg vet at det ikke er enkelt!

   Klem
   Voksen dame , som har myyye bedre selvtillit nå med 20 kg ekstra enn jeg hadde som 25 åring og «idealvekt»

 12. Jeg ble glad inni meg av å lese dette 🙂

 13. sitter midt i en grusom krise akkurat nå.. følelsen av å miste noen er aldri noe jeg kunne forberedt meg på eller vist hvordan jeg skulle takle. Jeg har vært nede i kjelleren, jeg har ropt og skreket og hylt og slått til møbler og ting de siste 2 døgnene.. det jeg ikke har gjort er å puste ut.. før nå! Dette inlegget fikk meg til å klare å puste ut og senke skuldrene litt.. ordene dine har virkning!

 14. Herlig innlegg! Kjempebra at du tar opp dette, og kjempebra skrevet:) Du er så positiv og glad, og det smitter over!:) Mange i dag er så opptatt av å ta seg bra ut- på utsiden (om de ser bra ut, har bra jobb, er rik, har mange venner, har mange sosiale aktiviteter, har en vakker partner, et stort hus, osv) at de faktisk glemmer innsiden; om de VIRKELIG ER lykkelige.

  Mye viktigere enn å ta seg bra ut for andre, er om du har fred på innsiden, om du har tilgivelse overfor deg selv og andre, om du er snill mot andre, om du gjør de tingene som gjør deg lykkelig, rett og slett om du er den personen du ØNSKER å være. Er man lykkelig på innsiden, vil det skinne igjennom og også ta seg bedre ut fra utsiden- det syns jeg du er et godt eksempel på!;):) Keep up the good work, vakre deg!:)

 15. Hei! 🙂
  Du skriver i innlegget at du har en jobb som gir deg mye og som gjør at du gir alt. Jeg ble litt nyskjerrig på hva som er jobben din? Betegner du bloggen og treasures som jobben din? :))

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂

   – C

 16. Du er virkelig inspirerende! Og det er så godt at du tør å stå for den du er og skrive at du er fornøyd med deg selv her i jantelov-Norge, det er jo faktisk det viktigste skrittet på veien mot lykken og like seg selv, og ingenting noen skal være flaue over.

 17. Marianne

  Du gir meg så utrolig mye!! <3

 18. Nydelig innlegg! du er best <3

 19. Amanda Dresh

  Jeg pleier aldri å komentere blogginnlegg men dette, Caroline, var virkelig flott skrevet!
  Takk for at du gjorde dagen min mye bedre.
  Amanda 18 år, Sarpsborg

 20. Karoline

  Så fint å lese innlegget ditt 🙂
  Jeg har etterhvert blitt flinkere til å akseptere den jeg er og de valgene jeg tar og blitt lei av å forsvare dette overfor andre. Det er kjempefint at du sier at vi skal inspirere hverandre, ikke kopiere. Det som er riktig for noen er kanskje ikke riktig for andre.

  Jeg blir inspirert av å lese at du tar ansvar for å forme ditt liv og for at de valgene du har tatt gjør nettopp deg lykkelig. Vi skal ikke la andre velge for oss!

  Stå på, jobb hardt, vær positiv og lykkelig. Du er flott, Caroline!

 21. Du er en fantastisk inspirasjon Caroline!

 22. Fantastisk Caroline. Bloggen din er den eneste jeg leser, og den har jeg lest hver eneste dag siden jeg bodde i Australia for 2 år siden. Jeg har savnet noen sånne sterke, dype innlegg, så nå ble jeg veldig takknemmelig. Det du skriver er veldig viktig. Du er inspirerende, klok og reflektert. Stå på videre, du får til alt du.

 23. Camilla

  OK! Dette var et helt utrolig, fantastisk innlegg. Du duger i bøtter og spann, Caroline! Haha 😀 Ha en strålende onsdagskveld og tusen takk <3

  KLEM!

 24. Dette var nydelig skrevet, herlige Caroline! 🙂 Jeg merker at jeg blir ordentlig glad av å lese dette. Jeg er helt overbevist om at dine positive tanker og holdninger til hverdagen er med på å løfte alle rundt deg, fra blogglesere til familien og venner.
  Det å være lykkelig er ikke noe alle unner seg selv, og det er nettopp det du forsøker å få frem her – at det er kun en selv som står i veien for ens egen lykkefølelse. Det er med en gang man slipper tøylene og setter pris på seg selv at man klarer å kjenne på følelsen av å bety noe og sette pris på livet.
  Og så hardt som du har arbeidet med alt du foretar deg og samtidig smiler til livet, fortjener du virkelig å være lykkelig! 🙂

 25. Margrete

  I går var første dagen på veldig lenge jeg ikke var innom bloggen din i det hele tatt, og hadde (av andre grunner) en veldig dårlig dag. For å si det slik skal jeg aldri glemme av å sjekke bloggen din igjen! Dette innlegget hjalp virkelig på selvfølelsen, og hadde jeg lest det i går ville nok dagen min blitt reddet. Jaja, det viktigste er at jeg kan redde dagen i dag, og alle de neste.
  Jeg blir mer positiv av å lese at du er positiv og lykkelig. Tusen takk!

 26. Du er bare helt rå!!!

 27. Kristine

  Utrolig fint innlegg, Caroline!

 28. Caroline,du er rå!
  Jeg er en t13 år gammel jente, som sitter her med en diger og mektig god følelse!
  jeg klarte bare ikke slutte å lese dette innlegget, skulle ønske det fortsatte nedover og nedover.
  Jeg har som du skrev ikke bikket over i 20årene enda og kjenner meg igjen i at ikke alle brikkene mine har falt på plass enda.
  Noen ganger er bestevenninna dødsteit, andre ganger er bestevenninna verdens beste!Ofte har jeg følelsen av at alle de gode karakterene mine vil gå over til dårlige og at jeg bare ikke får til noen verdens ting! Jeg føler meg ofte dårlig og svak og føler meg rett og slett ikke at jeg får til ting her og der. Men du gir meg håp du Caroline, du gir meg håp og tro på at brikkene vil falle på plass!! Tusen takk for at du postet dette innlegget! You make my day!

 29. Fantastisk flott skrevet, Caroline.
  Det er så utrolig viktig å finne lykken i seg selv og i de man omgir seg med, og ikke hige etter andres lykke.
  Dessuten tror jeg også det har mye å si hvordan man ser på livet og hva man sender ut, utstråler man positivitet, så får man mye av det tilbake. 🙂
  Du er en flott inspirasjon i så måte. 🙂

 30. Fantastisk bra innlegg! Du klarer så godt å sette ord på viktige saker og ting. Det er så sant, alt som står der – vil faktisk påstå at dette er det beste jeg noengang har lest av deg! Ikke bare er språket ditt godt, men det du skriver om er så viktig at til sammen kan det ikke bli annet enn bra. Likevel tror jeg det er få som hadde klart å presisere så bra som du gjør 😉 Jeg er selv glad i å skrive (er riktignok ikke blogger, men skriver jo oppgaver og annet skolearbeid), og du er helt klart et av mine forbilder innenfor skriving, spesielt innenfor denne «sjangeren». Stå på!

 31. Flott innlegg 🙂
  Problemet er, ingen har et perfekt liv Caroline.. . Jeg skjønner det, MEN mange andre jenter skjønner det nok ikke..
  Når du i 90% av innleggene forteller om det positive i livet ditt og aldri forteller noe negativt ( jeg mener kom igjen.. alle krangler med kjæresten/mannen en gang iblant.. alle har det rotete hjemme en gang i blant.. alle svir middag en gang i blant.. eller får en parkeringsbot – osv osv osv) kan det skape en illusjonaktig hverdag som er rimelig uoppnåelig.. og som finnes IKKE. ikke en gang i Beverly Hills.. hehe – det er jeg veldig sikker på.
  Jeg sier ikke at det er galt, men jeg lurer på hvorfor du gjør dette? Hva er egentllig grunn til at noen vil legge ut livet sitt på den måten der? og enda bedre spm.. hva er grunn til at noen vil fremstille livet sitt på den måten? Og konsekvensen er den kritikken du får.. og den rykter du får i ettertid når du blir eldre.
  For øvrig synes jeg bloggen er kjempe artig å lese.. merk : artig..

  mvh
  Lena

  1. Fotballfrue

   Beklager, livet mitt er akkurat som jeg fremstiller det..

   Forresten skjønner jeg ikke helt hva du snakker om? Jeg skriver at jeg jobber døgnet rundt, at jeg er sliten pga en rekke deadliner med boken, at jeg ikke får nok søvn etc. Jeg skriver om nære dødsfall, og problemene jeg hadde med mat og kropp for noen år siden…

   Hva mer vil du ha? Et bilde av meg på do?

   Beklageligvis har jeg tydeligvis ikke alvorlige nok problemer til å kunne fremstå som en med et normalt liv ut i fra dine tanker og ideer, og det synes jeg veldig trist..

   – C

   1. hahah, bilde på do kan du spare lesere for 😀

    Men det er litt trist at du overhodet ikke skjønte hva jeg mente.

    Du har et helt normalt liv – som resten av oss, det er jeg sikker på. Jeg tror nok du har dine utfordringer i hverdagen som resten av oss men du velger å ikke fortelle om det – og det er jo helt greit og fullstendig opp til deg. Men du «forfiner» jo på en måte ditt liv og din hverdag gjennom bloggen – det er jo på en måte en del av jobben til en blogger og!

    Og jeg tror du skønner innerst inne hva jeg mener =) for ingen er perfekt.. og ingen har det bare bra og fantastisk 90% av tiden.. hehe (så lenge de ikke går på speed eller noe sånt)

    og takk for svar! =)

   2. Fotballfrue

    Men da leser du ikke hva jeg skriver :/

    Jeg klipper og limer: Forresten skjønner jeg ikke helt hva du snakker om? Jeg skriver at jeg jobber døgnet rundt, at jeg er sliten pga en rekke deadliner med boken, at jeg ikke får nok søvn etc. Jeg skriver om nære dødsfall, og problemene jeg hadde med mat og kropp for noen år siden…

    Er ikke dette problemer, små og store, nok for deg?

    – C

  2. Hvorfor fokusere på de få tingene som ikke går bra i hverdagen, som ellers ikke betyr noe, når man stort sett har det veldig bra? Er ikke dette typiske I-landsproblemer?

   Du kan selvfølgelig la en porsjon brent havregrøt markere starten på en dårlig dag. Men du kan også forsøke å glemme det, smile, og komme deg videre raskest mulig. Poenget mitt er at hvordan du har det i stor grad handler om hvordan du _velger å tenke, det vil si hva du retter tankene dine mot. Tankene våre styres nemlig i stor grad av assosiasjoner. Dette kan trenes opp, og de som har greid det fortjener heller ros enn ris.
   Tenk over det 🙂

 32. Hei! Følte meg veldig truffet her og antar at det er kommentaren min i dette inlegget du sikter til?: http://fotballfrue.no/?p=14075#comments

  Selv om jeg tror kommentaren min ble mottatt litt feil er jo utrolig glad for at du skrev denne artikkelen! Nei, jeg er ikke lykkelig. Og det er fordi jeg ikke har ting på plass i livet. Jeg unner deg all din lykke og håper at jeg en gang kommer til å bli lykkelig jeg også! Fyller 20 snart så vi får håpe det går oppover etter det;)

  Etter å ha trent 6 dager følte jeg meg bedre enn på lenge og hadde et behov for å fortelle deg at du inspirerer meg! Har lest bloggen din lenge, og jeg vet at du mener at alle er forskjellig og flotte nok som de er! Det er akkurat derfor du er min favorittblogg nr 1!
  Jeg ville egentlig bare fortelle at du virker som en nydelig person både innvendig og utvendig. Og at du inspirerer folk, uavhengig av om de trener 1 eller 7 ganger i uka.
  Dette innlegget fikk meg til å tenke, så tusen takk! Du er god<3

 33. Karoline

  Fantastisk innlegg, ble rørt av å lese 🙂 Er helt enig i det du skriver. Jeg er selv veldig lykkelig om dagen. Det skjer ikke noe spesielt, men jeg er omringet av familie og venner som er glad i meg og som jeg er glad i, jeg triver på skolen og jeg sitter ofte å kjenner på en gladfølelse i kroppen som det er lenge siden jeg har følt, vi går mot vår og det hjelper at det blir lysere og varmere rundt meg. For når det blir lysere og varmere ute blir man også lysere og varmere i kropp og sinn! Tusen takk for et slikt innlegg. Jeg liker at du er litt personlig i blandt 🙂

  Jeg synes du er tøff som blogger, og som virkelig legger sjelen din i bloggen. Jeg tror ikke alle helt forstår hvor mye jobb det er og hvor mye man alltid må gi av seg selv. Ikke bry deg om drittkommentarer. Det er helt utrolig at noen er så sjalu og misunnelige at de må skrive dritt og rakke ned på andre for å føle seg bedre.

 34. Du har et veldig godt poeng i dette innlegget, og det hjelper å høre at ting faller bedre på plass i hodet da vi runder 20 år.

  Du giftet deg forresten i en utrolig nydelig kjole, og du så så vakker og lykkelig ut! Det gjør også meg lykkeligere!

 35. Alexandra

  Som jeg skulle ha sagt det selv!! Man er sin egen lykkes smed 🙂 You go, girl..!

 36. Dette synes jeg var et utrolig bra innlegg. Jeg ble faktisk veldig glad av å lese det!! 🙂 Og jeg synes det er kjempefint at du er positiv, det kan faktisk være oppmuntrende på en trist dag. Fortsett slik du gjør, det kan ikke bli bedre. Gleder meg til å se boken din.

 37. Jeg synes jo ikke det er så rart at man ikke legger ut om krangler med ektemannen og diverse andre private saker på en blogg, jeg. For hva har liksom vi lesere med det å gjøre?

  Det blir jo litt snodig når noen kritiserer deg for å legge ut for mye om livet ditt, for samtidig å klage over at du ikke legger ut alle detaljer om samlivet ditt og evt diskusjoner du måtte ha med mannen/mora/bestevenninna og fandens oldemor.. 😉

  Jeg har hvertfall ikke noen interesse av at folk skal få vite slike personlige ting. Det er liksom litt forskjell på å skrive om treningsvaner, jobb og hvaslags klær man har på seg, og å legge ut om sex- og samlivet sitt og sine aller innerste tanker.. :S

 38. Karen Marie

  Kjempe bra skrevet, og jeg kunne ikke vært mer enig med deg! Du er virkelig en stor inspirasjon som gjør meg lykkelig og mer sikker på meg selv!

 39. Så flott skrevet! Du er en stor inspirasjon, du setter ord på tankene dine så bra at jeg blir helt blown away. Fantastisk <3

 40. Dette innlegget var helt sykt bra ! Hadde en veldig dårlig, den dagen du skrev innlegget, og da jeg tittet innom ble jeg superduper glad da jeg leste dette.

 41. «Tynn som er fyrstikk, rund som en ball, eller midt i mellom – eller midt i mellom.
  Du er du og du duger- akkurat som sånn du er.» Sånn den låter? 🙂

  Nydelig innlegg, Caroline! Er dagen min trist eller om jeg rett og slett har stått opp på feil bein er det kun èn ting å gjøre- klikke meg inn på bloggen din. Din glede sprer over til leserne dine, tusen takk!

 42. For et fantastisk og utrolig viktig innlegg. Tror mange vil finne motivasjon og trøst i dette, inkludert meg selv. Vi går alle igjennom ting som ikke er like morsomme, men det gjelder bare å jobbe med det, jobbe med seg selv og tenke positivt. Igjen, takk skal du ha! 🙂

 43. Cathrine

  For et utrolig bra innlegg! Ble skikkelig godt humør av å lese det, fikk meg til å tenke mer positivt!
  Fortsett sånn 🙂

 44. Utrolig bra innlegg, og et viktig tema du tar opp! 🙂

 45. Vet ikke helt hva det var du gjorde her.. men det var som om ordene snakket direkte til meg.. jeg gråt, og leste og gråt igjen. Tusen takk, jeg tror dette hjalp.

 46. Tror dette er noe av det beste jeg har lest på bloggen din! Setter utrolig stor pris på det! Det er ikke lett å være glad og lykkelig og tro mot seg selv i en veden full av mas, plikter, reklame, press, deadlines og bekymringer, men man må huske på å stoppe opp og tenke «hva gjør MEG glad?» en gang i blant. Som du sier: gjør de små tingene som gjør deg glad i hverdagen som en kopp med te eller en serie på TV eller en joggetur med hunden.. =) =)

 47. Camilla

  Åh, gud, dette var fantastisk å lese. Tusen takk, Caroline!

 48. Det er det desidert vakreste du har skrevet noen gang, mener jeg. Innlegget gjorde meg varm i kroppen, og jeg fikk så utrolig mange positive tanker! Jeg, som mange andre ønsker meg en annerledes kropp, jeg for eksempel – kunne ønske jeg så veltrent ut og fin som man ser rundt om i blander (selv om de fleste bilder er retusjert), jeg føler det er det som gjelder i dag. Men det betyr ikke at jeg blir lykkeligere av den grunn. Tusen takk for et så nydelig innlegg, som faktisk gjorde dagen min!

 49. Hei, Jeg er nykommer til bloggen din. Er fra generasjonen før internett og blogging;) og har ikke funnet noen blogg som har fanget min personlig interesse før nå. Jeg skrev dagbok selv i mange år som ung og blogging fasinerer meg da jeg ser det som en type offentlig dagbok. Intressant kontrast da den tradisjonelle dagboken var gjerne svært hemlig! Man skrev ofte når man var melankolsk eller hadde opplevd vanskellige ting. positive hverdags opplevelser ble likson for trivielt. Når jeg passerte 20 synes jeg dagbøkene ikke viste hvem jeg virkelig var. Jeg tenkte at jeg ikke ville at mine fremtidige barn skulle lese stoffet. Det var ikke serlig oppbyggende selv om det var både dikt og mye fint skrevet og tegnet innemellom. Jeg sluttet og skrive dagbok og har hjemt bøkene langt bort (kommer antagelig til å kaste de).

  Dette ble et langt innlegg, men du oppfordrer lesere til å kommentere her så jeg gjør det fremfor å sende privat mail:) Det jeg vil fram til er at jeg opplever deg som en sprudlende, ekte og positiv inspirasjon. Og som flere har nevt her, spesielt for unge jenter som er ofte preget av dårlig selvtillit og omgitt av mye negativitet. Det er lov å være lykkelig og jeg syns det er flott at du føler for å dele det via denne bloggen. Jeg kjenner nå for første gang, selv og jeg er 4 barns mor i 40 årene at her er et sted jeg kan hente (intlegent, velskrevet) inspirasjon skulle jeg ha behov for det. Jeg er intresert i både lchf, trening og mote, men den største inspirasjonen jeg får her er å oppleve et menneske som ikke er redd for å stå frem og by på seg selv uten å være redd for kritikk. For meg er det skummelt å legge igjen denne kommentaren:D Ønsker deg en fin fin dag! (ps. har engelsk som morsmål.tilgi skrive feil…)

 50. Kommentarer som denne og Line sin lenger oppe får meg til å lure på en ting.. Det høres ut som om dere mener at det at Caroline er (for) lykkelig er grunnen til at de som ber henne om hjelp er ulykkelige.. Det er ingen tvil om at mange jenter, og da særlig tenåringer (som jeg har skjønt at Caroline får mange mail fra) ofte har en del problemer knyttet til selvfølelse og lykke, men jeg har enda ikke hørt om noen som har det slik ene og alene fordi andre er mer lykkelige enn dem. Det ligger som regel mer bak enn bare » hvorfor er ikke jeg så pen/slank/flink/lykkelig som henne», og videre må jeg si at om noen som i utgangspunktet ikke har det bra, har mot til å kontakte noen de ser opp til og spørre om hjelp er vel det supert?!

  I tillegg synes jeg at Caroline jevnt over er flink til å svare på spørsmål om saker som blir misforstått eller forenklet av leserene, og slik vise at det faktisk er både reelt og helt ok at vi er forskjellige, takler utfordringer ulikt, ser ulike ut osv osv. Er ikke det og innlegg som dette nettopp å ta ansvar?

  Flott innlegg, Caroline, skulle ønske jeg hadde lest noe slikt da jeg var i tenårene! Det hadde nok gjort livet en hel del lettere 🙂

  1. Denne skulle stå som et svar til Hanna, Hehe, bommet visst litt der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *