Crappy start på uken

Jeg mistet bussen min til Oslo! Eller, jeg mistet den ikke, men her i Siljan er det visst slik at du må trykke på en KNAPP inne i buss-skuret for å signalisere at du skal til Oslo, og jeg satt selvsagt inni bilen og varmet skrotten mens jeg ventet, og kunne jo ikke akkurat VITE det! Jeg kjøpte billett på nett i går, tur-retur, så i prinsippet burde jo sjåføren ha registrert dette og kjørt innom stoppet likevel. Crap, altså. . Nå må jeg ta bilen, og føret er jo så elendig at hele dagen kommer til å bli forsinket. P-plasser er jo i tillegg umulig å oppdrive i Oslo, så dette kan bli gøy. Har 3 viktige møter, så jeg er egentlig veldig avhengig av å være on time. I tillegg har jeg lagt opp hele dagen slik at jeg skal kunne jobbe fra bussen, det er siste innspurt på boken i forhold til korrekturlesing og andre viktige ting nå, så dette var bare elendig timet. Ja, ja. Jeg får vel bare klistre på meg smilet. Dette ordner seg.

Dagens antrekk i ny shorts fra Cameo (annonselink), så fin! 

Bluse Zara Woman / Ring Treasures.no – her / Sko Jeffrey Campbell 

Håper deres dag har startet litt bedre enn min? Smil og klemmer til alle ♥

121 kommentarer

 1. Hmm.. du kan jo ikkje akuratt forventa at bussen ska stoppa innom kvart busstopp å venta på at folk ska komma, du ska stå der NÅR bussen komme 🙂 .

  1. Fotballfrue

   Jeg tror kanskje du bør lese teksten en gang til :p

   – C

 2. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10052825
  :O
  Tenk viss du hadde sittet på denne bussen i dag da.. :s
  Skummelt..
  Har du tatt rutebussen fra Skien til Porsgrunn før?

  1. Fotballfrue

   Nei, aldri. Jeg har jo bil, så jeg foretrekker å bruke den 🙂

   – C

 3. Uff for en dårlig start på dagen.. Æsjh… Håper dagen blir bedre etterhvert som timene går og at du får en bedre start i morgen =)
  Selv har jeg hatt en kjempefin dag. Jeg har prøvd meg på spinning for første gang og selv om det ikke gikk strålende så ga det meg motivasjon likevel. Så nå har jeg booket tre treningstimer til for denne uken =)
  Klem

 4. Virker som bloggen din tiltrekker seg kverulanter av verste sorten, at det går an sier jeg bare.
  Men uansett, kjempefint antrekk, blir alltid så inspirert av å klikke meg inn på bloggen din!

 5. sommerfugl

  Hei Caroline 🙂
  Ville bare si at du er litt av grunnen til at jeg har kjøpt nye, freshe joggesko i helga – på löplabbet, og idag var jeg på mølla for første gang! Og ikke nok med det, fikk dratt med kjæresten også. Takk for en inspirerende blogg når det gjelder både trening og å hverdags-pynte seg, kan ikke unngå å bli litt blidere av å titte innom her.

  1. Fotballfrue

   Gratulerer 😀 Så utrolig gøy 🙂

   Klem!

 6. Huff da, får håpe alt gikk bra likevel! 🙂

 7. Helt ærlig, så tror jeg at disse som kommenterer at «du kunne ikke forvente at bussen stoppet når du satt inne i bilen» faktisk gjør seg litt dumme! Jeg tror at de egentlig skjønte det, men bare MÅTTE ha noe å ta deg på. Eller så er de rett og slett stokk dumme som ikke skjønte det når de leste teksten din. Jeg skjønte det hvertfall, og nei, jeg bor ikke i Siljan.
  Seriøst? Caroline skriver at bussen kunne kjørt INNOM stoppet likevel, hun sa ingenting om at bussen kjørte rett forbi henne mens hun satt stokk dum i bilen og forventet at den skulle stoppe?? ..At det går ann å lage en sak ut av dette! Jeg merker at jeg blir veldig oppgitt på Carolines vegne.. Men som sagt; så tror jeg at folk faktisk gjør seg dumme for å iallefall ha noe å ta deg på, og slik at DU skal virke dum:)

  Hilsen provosert på dine vegne som hadde KLIKKET FULLSTENDIG hadde jeg vært deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *