Candle Light Dinner

Dette har vært en innholdsrik jobbedag. Ren jobbedag, og nå er jeg sliten. Onsdag skal boken leveres til trykk, er dere klar over hvor sprøtt det er? Ææææ!

Nå har vi akkurat spist en etterlengtet middag, var så sulten at jeg kunne spist hele fiskegratengen selv, men da hadde jeg nok angret i etterkant. Mektigere middag skal du lete lenge etter. Oppskriften finner dere her, inspirert av svigermor. Svigerfar er her på en liten visitt i kveld, helt fra Ålesund, og det er alltid hyggelig.

Ellers gleder jeg meg til en skikkelig treningsøkt i morgen. Forrige uke ble det hele 6 turer til ELIXIA, og like mange blir det denne uken, etter 2 trengende dager uten.

Håper dere har en fin kveld ♥ Og forresten! Må gratulere verdens beste foreldre med 30-års bryllupsdag i dag. Lenge leve kjærligheten!

76 kommentarer

 1. Fiskegrateng er jo både supergodt og sunt! Fikk jeg også lyst på. Og en ting til, kunne ønsket jeg også hadde fått så mye tid til trening som deg, selv om jeg er klar over at du har et meget strengt program 🙂

 2. Woho, elsker slike bilder hvor vi får se mer av huset! Altså, spisebordet har du jo vist før – men jeg syns det er like gøy hver gang 😀
  Det første bildet av deg var veldig fint, du ser veldig konsentrert ut, hihi 🙂 Ha en fiiin kveld, det fortjener du etter den starten du hadde på dagen..

 3. Så fine bilder! Ha en fin kveld:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 4. Det første bildet vare bare helt fantastisk. Kjempe pent <3
  Har du forandret brynene dine? De var tykkere før, likte de så godt:). Men du ser smashing ut uansett da 🙂
  Ha en fin kveld <3

  1. Fotballfrue

   Litt smalere er de, men ikke mye. Har ikke sminket de så godt i dag 😉

   – C

 5. veronica

  Kunne ikke du vært en engel og hatt en video der du viser hvordan du setter på deg exstensions? Hadde vært så utrolig fint gjort av deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg setter på hos Hendrix Hair, har teipextension 🙂

   – C

 6. Kjempegod og sunn mat 🙂 ser godt ut!

 7. Så søtt, gratulerer til dem!<3 blir så glad når jeg hører folk holde sammen lenge! ;D

 8. kristine

  Hei Caroline! 🙂
  Håper du hadde en koselig kveld med familien!
  Jeg har et lite spørsmål; har dere noe til denne gratengen? Og jeg tenkte kanskje jeg skulle bruke Salmalaks i stedet for torsk, tror du det vil gjøre noe med oppskriften?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har brukt vanlig laks før, men aldri salmalaks. Litt usikker på hvordan det vil bli. Den er uansett best med torsk etter min erfaring 🙂 Denne er så mektig at det ikke er noe vits å ha noe mer enn denne 🙂

   Klem 🙂

   1. Salmalaks er jo bare mye bedre enn vanlig laks, saa det blir sikkert kjempebra, selv om den er saa god i seg selv at jeg pleier aa droppe tilbehöret, bare spise den som sashimi med soyasaus til.

   2. Fotballfrue

    Det pleier jeg også 🙂

    – C

   3. Salmalaks er akkurat det samme som vanlig laks. Forskjellen er at salma er behandlet slik at det er trygt å spise den rå.

   4. Fotballfrue

    Jeg vet hva det er 😉 Jeg vet bare ikke hvordan det vil fungere i denne retten.

    – C

   5. ingvild

    Skjønner ikke hvorfor salmalaks skal fungere annerledes en vanlig laks? 😛 Men er helt enig med deg, fiskegrateng er best med torsk! 😀

   6. Fotballfrue

    Fordi den er behandlet annerledes, jeg synes smaken er annerledes når den varmes, sikkert smak og behag 🙂

    – C

 9. Koselig med besøk da!<3
  Men du, jeg ville bare spørre om du har noen Københavntips? Skal dit til helgen, og aner ingenting om verken shopping eller hvor det er verdt å spise 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsket Umami og The royal cafe 😀 Strøget kan du gå opp og ned hundre ganger, det er mange fine butikker der 🙂

   – C

   1. Åå, takk for svar 😀
    Jeg har søkt «København» på bloggen din nå, masse gode tips! Glede 😀

 10. Nydelig ring!

 11. ååå så koselig det så ut!min kjære hadde laget deilig middag til meg når jeg kom hjem fra 8 timers arbeidsdag 🙂 det varmer kjæreste-hjertet mitt!;)

  1. Fotballfrue

   Mmmm 😀 Det var mannen i huset som stod for middagen her i dag også, heldige 😀

   – C

 12. 🙂 nam nam, takk for middagstips

 13. Hei:-) jeg har ett spørsmål! Hvordan får du tid til trening? Har noen gode tips for å få tid til å trene hver dag? Selv er jeg medisinstudent, ansatt i butikk og gar hund….desverre blir dagene for korte!! Takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg står opp tidlig og legger meg sent. Utnytter dagene for alt det er verdt 🙂 Energi får jeg fra treningen 🙂

   – C

  2. Beste tips er å stå opp tidligere og begynne dagen med trening. Utsetter du treningsøkta til senere på dagen blir den lettere avlyst eller utsatt fordi vi er alle busy mennesker og ting kommer i veien.
   Er du ikke A menneske er det bare å tvinge seg å stå opp og gjøre det. Det blir en vane etterhvert. 🙂

   1. Fotballfrue

    Amen 🙂

   2. Hehe. Måtte faktisk jobbe hardt med saken selv, men nå hadde jeg aldri byttet til kveldstrening igjen. Synes jeg får mye mer ut av dagene mine sånn 🙂

   3. Takk, da er det bare å stille vekkeklokka til 05:30!! Tror jo aldri jeg vil klare å stå opp da! Er desverre et B menneske….

   4. Andrea

    Vel, min mening er at man må sette av tid til trening, på samme måte som man setter av tid til å gjøre andre ting. La det bli en rutine i hverdagen, slik at det til slutt blir en vane. Selv er jeg fulltids jusstudent med tre jobber, i tillegg til at jeg er svært sosial av meg, og jeg får tid til trening når jeg måtte føle for det til tross for at jeg ALDRI står opp halv 6. Faktisk står jeg sjelden opp før 8 🙂 Tren etter jobb. Ta deg pause fra lesinga og dra på trening. Rekker du ikke treningssenteret før det stenger, ta en løpetur ute på kveldstid 🙂 Men, er du et A-menneske som elsker å sprette opp av senga kl 6, så for all del.. Gå for morgentrening! Selv orker jeg ikke å presse meg opp når det svir i øynene, ettersom jeg er ganske opptatt av at trening skal være lystbetont 🙂

 14. Så koselig dere har det 🙂 og gratulerer med 30 års bryllupsdag til foreldrene dine 🙂

 15. Åh, nam! Så godt ut 😀 Og du ser bra ut som alltid!

 16. Det er alltid koselig med familiebesøk:) Ønsker en fortsatt fin kveld til dere alle, både mennesker og dyr:D

 17. Det så ordentlig herlig ut! Kjempe fin outfit forresten nydelige deg!

 18. Gleder meg til å se boken din! 🙂 Du inspirerer!

 19. Åh, namnam 🙂 Håpe du får slappa av litt etter alt styret med boka óg 🙂 Gleda meg til lese den då!

 20. Hei:-) jeg har ett spørsmål! Hvordan får du tid til trening? Har noen gode tips for å få tid til å trene hver dag? Selv er jeg medisinstudent, ansatt i butikk og har hund….desverre blir dagene for korte!! Takk for svar 🙂

 21. Caroline you are so beautiful! Absolutely love your blog and trully following from Poland 🙂
  You have great style.

  Please be welcome on my site: http://madamemcqueen.blogspot.com

 22. Siden du er så utrolig flink til å trene og det er en stor del av bloggen og hverdagen din, tror du kanskje at du kunne laget ett innlegg om hva som motiverer deg, hva du vil oppnå med å trene osv?? Jeg skjønner bare ikke at du orker å leve ett evig sunt liv, og du gjør der vel ikke for å gå ned i vekt akkurat fordi du er jo veldig tynn. Så løper du rett og slett for morro skyld? Nei jeg skjønner ikke, men jeg misunner deg virkelig!!!!!!! Kunne vikrleig ønske jeg klarte å leve like sunt som deg!

 23. Hurra, gratulerer til foreldrene dine:) Er så godt å høre om evig tro kjærlighet!

 24. Elsker den blå blusen din! 🙂 Knallfin farge!

 25. Så spennende tid du har foran deg! Jeg gleder meg å få lest boka di 🙂
  Gratulerer så mye til dem, lenge leve kjærligheten ja <3
  Selv har jeg å gubben vært ilag 11år i år… Tiden går fort altså!

 26. Michelle

  Dette så ut som et koselig måltid, flink du er til å stelle i stand 😀 JA, lenge leve kjærligheten! gratulerer til die foreldre =D

 27. Cathrine

  Denne fiskegratengen skal jeg lage til mamma i mårra 🙂 Det ser jo skikkelig godt ut!

 28. Så utrolig flott og godt det så ut! 🙂
  Jeg leser bloggen din HVER dag, flere ganger, og er innimellom innom å sjekker kommentarene dine også, og ville bare si at du er virkelig flink til å svare på de! Tror ikke de fleste skjønner hvor mye arbeid du legger ned i denne bloggen. Du burde fått mye mer creds for det!
  Digger deg!! 😀

 29. Mmm, det så deilig ut 🙂

 30. Heisann!
  Hvor har du kjøpt det fine kake fatet med glass lokk =)

 31. heidi-Therese

  Den retten hadde jeg også i dag, etter din oppskrift! Var første gang jeg prøvde, og det var nyyydelig 🙂 Så takk !!
  En ting jeg lurte på, er om du vett sånn omtrent hvor mange gram karbohydrater du får i deg per dag? Forstår hvis det er noe du ikke vil svare på.

  Håper du hadde en fortreffelig kveld med mann og svigerfar 🙂

 32. Kamilla

  Hei, jeg må bare spørre deg, siden du er den eneste andre jeg vet av som har Nike+ GPSWatch. Når jeg skal legge inn treningsøktene på mac’en (gjør det som regel etter hver økt, så legger inn én og én økt om gangen) så er det av og til at den sier at det ikke er noen nye økter å legge inn, selv om jeg nettopp har trent. Det rare er at treningsøkta ligger inne på selve klokka, så jeg kan se på den der. Har du noen gang opplevd dette? Det skjer ikke så ofte (litt mindre enn 1 gang i uka), men er veldig irriterende (da både «antall dager i uka jeg trener» og hvor langt jeg har løpt til sammen blir feil i lengden). Håper du kan svare meg på dette, vet som sagt ikke av noen andre som bruker denne klokka. Jeg kjøpte forresten klokka siden jeg så hvor mye treningsglede du fikk av den, og jeg er superfornøyd :- D klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg faktisk opplevd :/ men den laster opp øktene likevel 🙂 eller gjør ikke din det?

   – C

   1. Kamilla

    Nei, det er jo akkurat det den ikke gjør…jeg får vel google det litt :- )

   2. Fotballfrue

    Så utrolig merkelig :/ Du har sikkert prøvd å ta den inn og ut flere ganger også? Og logge deg ut og inn av nike?

    -C

 33. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Awwww, så koselig altså! Du er så nydelig =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 34. Charlotte Nathalie

  Hei Caroline!
  Lykke til med boken, det blir utrolig spennende. Har jobbet i skolebokforlag, så jeg vet hvor mye jobb det er å lage en bok, syns du er flink. Men jeg lurer på den blå blusen du har på deg, hvor er den fra? Den likte jeg veldig godt! Takk for svar!
  Love Charlotte
  P.S 30 år?! That´s love!!!

 35. åh, nam. Denne skal virkelig prøves til middag denne uken 🙂 Sitter å spiser knekkebrødene dine akkurat nå, med kremost og paprika. verdens beste! Men har et spørsmål angående lavkarbo og frukt ? har alltid vært kjempeglad i frukt og kan spise opptil 7 frukt per dag.

  1. Christine

   Det samme lurer jeg også på. Elsker frukt!

   1. Astrid

    Heihei 🙂
    Frukt inneholder en mengde sukker og statens anbefalinger ligger på 2 frukt per dag nettopp på grunn av dette. (5 om dagen skal bestå av 2 frukt og 3 grønnsaker).
    På LCHF lønner det seg å spise ca 1 frukt om dagen (om du ikke kan nøye deg med bær – langt sunnere!) og fordele inntaket av denne frukten gjennom dagen. Frukt som banan og druer bør man holde seg unna på LCHF, nettopp på grunn av høyt sukkerinnhold.

 36. Hei:) Du er kjempe fin med håret i hestehale. Det er jo verdens enkleste ting å gjøre med håret, men likevell så fint!

 37. Åh så fin du var 🙂 Du så nydelig ut med hestehale eller var det den mørkeblå blusen som gjorde susen? Nydelig var du i allefall 🙂
  Og fiskegratengen, nam.. ser god ut!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, du gjør meg glad 😀

 38. Hei..Hvilken ost bruker du til gratineringen??

  1. Fotballfrue

   Strimlet ost fra Jarlsberg 🙂

   – C

 39. Mine foreldre hadde også 30 års bryllupsdag i går:):):):)

  Ps. Den fiskegratengen er kjempegod!!

 40. Hei . Jeg bare lurer på en ting! kan jeg følge oppskriftene dine hvis jeg vill gå ned i vekt??

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan du, men da vil jeg anbefale deg å sette deg inn i et LCHF-kosthold først, slik at du vet hva det går ut på 🙂

   – C

   1. key,, thnks:O)

 41. Men så mysigt det där såg ut! Och gott 🙂

 42. Kristin

  Nye vipper? Fine! 🙂 Trude rocks!

 43. Nydelig du var, du kler blått <3

 44. Malin Sofie

  Hei! Bare et lite spørsmål, hvor har du kjøpt grytevottene dine? 🙂 De var jo kjempesøte! Vil ha 😀

 45. BANANAS- kul ring!! 😀

 46. På bilde nr 2 var du bare helt nydelig, Caroline! Det er på slike «in-action-bilder» man ser hvor naturlig vakker du virkelig er 🙂

 47. Heij! Hvor har du kjøpt den nydelige blå blusen du har på? Flott blogg forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Zara 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *