Søndagstipset: 2 must under 200,-

God kveld ♥

Da har vi kommet til søndagstipset, nå er det jo en stund siden forrige gang. De siste månedene har 2 nye produkter funnet veien til sminkepungen min, og dit har de kommet for å bli.

1. Jeg er ikke fan av mørkt solpudder på denne tiden av året, av naturlige grunner synes jeg det hører sommeren til, så nå som det er vinter og snart vår, foretrekker jeg foundation som jeg forselger med en god, lys bronzer, så skaper jeg heller farge med en deilig blush. Nå er jeg fast bruker av Everyday Minerals sin Soft Bronzer, som du finner her. Dette er både drøyt og billig, samtidig som det er organisk,  økovennlig og proppfult av naturlige ingredienser. De tester selvsagt ikke på dyr, slik sminke elsker jeg. Gleder meg til å teste flere produkter fra Everyday Minerals. 

2. Kajal har jeg brukt så lenge jeg har sminket meg, men jeg har aldri vært fan av de som kommer i flytende form. Denne fra Glo er derfor et must for meg: SÅ myk og god å påføre, samtidig som svamp-applikatoren i den ene enden gjør det veldig lett å duse ut fargen. Jeg bruker fargen black / brown, som jeg legger ved vippekanten og også under halve nedre vippekant. Finnes her. 

annonse

34 kommentarer

 1. Genialt når man finner slike produkter som ikke koster en formue. Perfekt for studentøkonomien! *Blunk*
  Ha en finfin søndagskveld!

 2. Kjekt med tips 🙂

 3. Kjære fotballfrue. Nå trenger jeg litt hjelp… Hva er Bronzer? Tenkte det må være noe ala solpudder, men ser du skriver at det ikke er det samme. Er det highlighter… Hilsen fra en som går seg litt vill i sminkejungelen 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, det er det samme, men denne er ikke mørk, så den skaper glød på en mer naturlig måte, om du skjønner? Den lager ikke shimmer og ikke noe særlig farge i ansiktet 🙂

   – C

   1. Så du bruker bare denne og ikke foundation eller pudder? Er TOTALT uvitende om sminke, har ikke kjøpt nytt pudder på mange år, siden jeg sjelden sminker huden pga sensitive hud.

   2. Mer som pudder da kanskje… iom at den kan brukes i hele ansiktet også…Eller en veldig lys blush… Synes virkelig det er litt vanskelig å skille alle disse produktene, bruksområder og egenskaper… Det hadde vært fint om du kunne skrive litt om dette! Da hadde jeg blitt glad 😉 Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

   3. Enig i dette, hadde vært stilig med en ordbok/guide som forklarer begreper og slikt innen sminkeverden! Jeg kan heller ikke si jeg vet forskjellen på pudder, bronzer eller solpudder! 🙂

   4. Godt å høre at det ikke bare er meg 😉

 4. Hei 🙂
  Har selv den kajalen fra glo,og er super fornøyd med den 🙂
  Jeg lurer på hvor du kjøper morrocanoil produktene dine,du har så nydelig hår 🙂 ?

 5. Kristine

  Bestiller man direkte fra everydayminerals.com koster den der rundt 60 kroner.

 6. Bare et lite tips: man kan handle direkte fra nettsiden til everydayminerals. Jeg har brukt produktene deres i fire år og kommer aldri til å bruke noe annet. Det er kjempebillig og rask levering også. http://www.everydayminerals.com/store/face/face/face-bronzer/cheeks-soft-bronzer.html

  1. Kristine

   Yey! På tilbud til 25 kroner!!!! Løp og kjøp 😉

 7. Sånne vil jeg ha flere av:D

 8. Mamma Be

  Kjempegøy med sminketips 🙂 Men jeg sliter med å tro på det når det er annonse og bestiller aldri sminkeprodukter fra slike innlegg. Kanskje du kan tipse oss om noe du ikke får betalt for? Ikke stygt ment altså, skulle bare ønske det kom noen tips som er oppriktige og ikke er annonse og lite troverdige 🙂

  1. Fotballfrue

   Se for deg følgende scenario, Mamma Be: Jeg anbefaler produkter som egentlig er ganske dårlig, kun fordi jeg får penger. Leserne mine kjøper de, men oppdager at jeg har lurt de, fordi produktet ikke svarer til forventningene. Hva skjer da? Jo, neste gang så kjøper de ikke produktet, fordi de ikke stoler på meg. Mine annonsører blir misfornøyd, og vil betale mindre for annonsene.

   Tror du dette er noe jeg ønsker? Nei, det er det ikke. Jeg har alt å tape på å lyve for dere, og alt å vinne på å være ærlig.

   – C

   1. Kristine

    Helt rett Caroline! 🙂 Pluss at det allerede er en her som har skrevet at hun har brukt produktene til everyday minerals i 4 år og er super fornøyd! Selv har jeg brukt dem i ca 7 år og finner ikke noe bedre! vertfall ikke i den prisklassen 🙂 Jeg får ikke betalt for å si positive ting om produktet så du kan stole på meg! haha 😉 Nei men helt alvorlig, Caroline har sagt at hun bruker lang tid på å teste ut et produkt før hun skriver om det. Har selv sett at du har skrevet om produkter du har testet i 1 år! Hvis ikke DET er troverdig så vet jeg ikke hva som er det 🙂 Du er flink Caroline og jeg tror 100% på at du kun ønsker å dele det beste av det beste med leserene dine!

    Klem <3

   2. Mamma Be

    Takk for et konstruktivt svar. Du har noen gode poeng der, og ja mener jeg har lest det før at du tester produktene en lang tid før du anbefaler de videre. Så det er helt klart my bad og tar det du sier som god fisk. Når jeg tenker meg om så er du mye mer troverdig enn de andre bloggerne, som reklamerer for samme tingen i annethvert innlegg og blogger lite om annet enn reklame 🙂 Ha en god dag videre!

  2. Kan si at alt jeg har kjøpt etter omtale fra Caroline, og det har blitt en del altså, absolutt har svart til forventningene! 🙂 Jeg tviler i alle fall aldri på anbefalingene som kommer fra denne bloggen i hvertfall! 😀

   1. Stine Marthinsen

    Må signere denne:-) Jeg har kjøpt Xen-Tan, foundation og blush etter Caroline sine anbefalninger, og har blitt fornøyd hver gang.

   2. Jeg kan kun si det samme – jeg kjøpte SunSpa sin selvbruner og er avhengig:-)

    Tar ikke solarium mer og det er bra!! Takker Caroline:-)

 9. Svidde akkurat av 3111 kr på sminke og kremer der nå 😀 Tok litt av, men kun det beste er faktisk bra nok når det kommer til hudpleie og ordentlig sminke som sitter hele dagen uten å tette porene :))))))))))

 10. Takk for tipset!

 11. I hvilken «halvdel»legger du kajal under øyet? «Ytre».

 12. Du har sikkert hørt om tegenhanne, og jeg lette litt igjennom arkivet hennes og fant deg i det. Jeg synes hun er morsom, jeg håper du har litt selvironi og synes det også er litt morsomt 😉 http://tegnehanne.no/2011/03/01/svarene/

  1. Fotballfrue

   Den husker jeg 😀

   – C

 13. Hvordan foundation bruker du?

 14. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Tusen takk for tipset! Den kajalen virker som noe for meg =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 15. Hei! Jeg liker veldig godt når du har slike sminketips innlegg 🙂 Men jeg lurte på om du kan begynne å ha med et bildet av resultatet? Da blir det mye lettere å skjønne hvordan produktet «fungerer» 😉 Ellers har du en utrolig bra blogg!

 16. Ida Alexandra

  Hei Caroline! Lurte bare på en ting angående søtningsmidler. Går på steinalderkost, men er ufattlig glad i å søte maten med kunstig søtning. Vet det ikke er så bra, med mindre du bruker stevia, bjørkesøtt eller sukrin. Men det er mye dyrere inn Cyklomat, Sakkarin, etc, Merker jeg får magesmerter av Aspartam så det unngår jeg helt. Lurte på hva du bruker når du først skal søte desserter, kaffe etc, bruker du kun sukrin? og hva er din mening om cyclamat, suketter, etc?:) Klem ifra en fast bloggleser:)

 17. hvordan børste bruker du for å påføre bronzeren?
  kan du skrive et lite innlegg om hvilke børster du bruker til hva? 🙂
  SUPER BLOGG, og kjempe bra med sminke som ikke er alt for dyrt:):):)

 18. Takk for tips 🙂

 19. Jeg er helt enig! Mørke, skimrende solpudder hører til sommeren! Jeg går for MAC sine nyanser både sommer og vinter=)

 20. Å, jeg ELSKER everydayminerals, de har så mye bra, har vært «avhengig» av concealer-pudderet deres i lang tid- veldig drøy i bruk og superbillig. Ser at andre også har tipset om at det er mye billigere å handle på everydayminerals.com, så da blir dette kun en påminner. Mye penger å spare, denne bronzeren er dessuten på tilbud der nå, til kun 4,50 dollar!:):) Takk for tips, tror denne må prøves;)

  Ha en kjempefin dag:)

 21. Jeg har selv brukt produktene fra everyday minerals de siste årene. Jeg har testet utallige foundationer, og ingen dekker bedre en everyday minerals sin! i tillegg er det jo superbonus at det er mineralsminke! Anbefales

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *