Søndag: Den beste dagen

God morgen, skjønninger!

Nå står jeg på kjøkkenet og lager frokostvafler av alle ting. I verdens største vaffeljern! Dere husker kanskje denne oppskriften som jeg postet i sommer?

Klokken halv åtte ga vi oss med pakkingen i går, herlighet, det var jo lørdag, og lørdageskvelder må nytes, spesielt når slike feel-good program som «Hver gang vi møtes» går på TV. Flere som ser på? Jeg blir så glad og rørt og hulkete og lattermild og alt på en gang av det programmet. Helt fantastisk! Kvelden ble tilbrakt i sofaen med god mat, vin og deilig armkrok helt til feel-good ble byttet ut med andre omgangen til en fotballkamp som han MÅTTE se. Da jeg ble vitne til noe som kunne minne om utbruddene jeg hadde da jeg fikk min første bil og deretter ripet den opp (vekslende med andre ord) tuslet jeg heller ned for å se etter løsninger til mini walk-in garderoben vi skal ha ved siden av soverommet vårt. Gleder meg sånn til å få huset hundre prosent ferdig! Kommer det til å skje noen gang? Uansett. Nå må jeg fortsette stekingen, det går unna med vaffeljernet fra Kitchen Aid!

Herlig søndag til alle!

86 kommentarer

 1. God formiddag:)) Vafler er godt..uansett tid på døgnet! Og det er jo noe helnorsk over vafler da….kan aldri bli feil det:))
  Hver gang vi møtes…bedre program finnes ikke! Veldig riktig som du sier; man blir glad, rørt, lattermild og hele pakka på en gang…*kose seg skikkelig* program…det trenger vi noen ganger…:))
  Ønsker dere en strålende søndag, nå er det ut på tur med tibben min…Boss Royal heter han:))

 2. Ha en fin søndag, Caroline! 🙂

 3. Så flink du er, vafler til frokost er jo kjempe godt! 🙂
  Hver gang vi møtes er uten tvil det koseligste programmet jeg har sett!

 4. Hver gang vi møtes er bare ett herlig program!! Til og med drømmer jeg er med selv;) Bra alle sangene blir lagt ut på spotify! 😀
  Du gjorde hva med din første bil sa du?
  Nå skal jeg ta med hunden min ut å rake plen å stusle i hagen! 😀
  Ha en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Hehe, kjørte ut av garasjen og ripet opp siden :p

   – C

   1. Ååååja! Ouch! 😛

 5. Karoline

  Hvor har du kjøpt den lilla slikkepotten? 🙂

  1. Jeanette

   Tror man får kjøpt den på Traktøren i hvertfall :o)

   1. Fotballfrue

    Ja, jeg tror den er derfra 🙂

    – C

 6. hey 🙂 jeg har nettopp slått opp med kjæresten min, å med samme tanker som du hadde med din forje kjærese: at du var sikker på at det var han du ville dele livet ditt med.. det jeg tenkte å spørre om er at, har du og lars christian noen par probleme? det virker så fint, og det gir meg håp om at det vil gå bra en gang til meg også.. men alle kan ikke alltid ha det kjempe fint, har dere «feil» dere også, eller finnes virkelig et så lykkelig forhold på ekte? <3 ha en fin vaffel frokost 🙂

 7. Søndager er helt klart den beste dagen 😀
  Her ble dagen startet med en lang tur i marka, og chiagrøt 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh, hva er chiagrøt? Hørtes spennende ut 😀

   – C

   1. Chiagrøt er grøt av frøet Chia! På http://www.chiax.no kan du lese mer om det! Kjempesunt og kjempegodt 🙂
    Ha en fin søndag!

   2. Fotballfrue

    Spennende 😀 *sjekkerutasap*

    – C

   3. Det er perfekt i smoothie og bakeverk, og inneholder bl.a. myyye omega3 fettsyrer. Venter på en ny pakke med chiafrø i posten 🙂 Ha en fin søndag videre =)

 8. Jeanette

  Du er så flink Caroline! Men jeg har et lite spørsmål. Det er nemlig så mye jeg har lyst til å lage som jeg ikke får laget fordi jeg er allergisk mot nøtter/mandler. Finnes det et alternativ jeg kan bruke i stedenfor?
  Ha en strålende søndag!!

  1. Fotballfrue

   Uff, det vet jeg virkelig ikke :/ Spiser du lchf? Hvis ikke kan du jo lage vanlige vafler 😉 Hvis ikke kan det være at kokosmel vil fungere?

   – C

   1. Amanda

    Jeg går ikke på LCHF og hvetemel er jeg sterkt imot ! derfor pleier jg å lage dem med havregryn (evt. bytte ut litt av havren med speltmel 🙂 Bruker rømme istedenfor fløte <3 blir kjeeempe gode!

   2. Jeanette

    Jeg gikk på lavkarbo helt til jeg hadde greid å gå ned 16 kilo (med trening også selvfølgelig) og nå har jeg trappet ned på lavkarboen, men jeg vil gjerne holde karbohydratene nede, så der det er mulig å lage lavkarbo, så gjør jeg det. Jeg merker at det er det kroppen trives best med. Men da får jeg bare innse at visse ting får jeg bare unne meg en sjelden gang innimellom :o)
    Tusen takk for svar Caroline.
    Amanda: Det hørtes også godt ut. Det er jo også et alternativ og skal testes:o) Takk.

 9. De vaflene så utrolig gode ut!! Har ikke sett på det programmet enda, hva handler det egentlig om? heh..
  Ønsker deg en kjempefin søndag!

  – Martine 🙂

  1. Det kan du vel søke opp på nett, trenger ikke Caroline til å svare på det.

   1. Savner ofte en «liker» – knapp på kommentarfeltet, hehe..

 10. Har man hus har man alltid noe å gjøre! 🙂

 11. For et herlig innlegg! :))

  Jeg også blir så rørt av det programmet. Det er ikke ofte jeg finner noe som fenger meg på TV, men dette er unntaket 🙂

  Husk at hus og innredning er en kontinuerlig prosess som man sikkert aldri blir 100% ferdig med. Synes det er det fine med det jeg; ha det som en livslang hobby man kan kose seg med, der ting kan endres og justeres underveis 🙂

  Ha en herlig søndag med dine du også skjønne <3

 12. Du så trøtt ut, stakkars! Det er ikke noe rart sånn som du har holdt på i det siste. Husk at noen ganger er det nesten mer flatterende med litt mindre sminke.

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg ser trøtt ut fordi jeg nettopp har stått opp 🙂 Her har jeg bare markerte bryn og litt strek, så akkurat sminkedelen fatter jeg ikke at du nevner. Vippeex. har jeg, men det vet du sikkert 🙂

   – C

   1. haha, det er faktisk helt utrolig hva folk sier! jeg ser ikke så bra ut om morgenen uten sminke!

 13. Hei 🙂

  Hva er fargen på øyenskyggen du bruker på coverbildet til boken din? Ser ut som noe koralllignende. Den er så nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det vet jeg ikke :/ Jeg ble sminket av Marthe som driver Magmalou 🙂

   – C

 14. Huff ja, vippeforlengere kan jo ofte virke som blylodd for øyelokkene. Det var jo dette et eksempel på.

  1. Fotballfrue

   Herregud, at du gidder, Silje. Virkelig.

   1. Ja, at hun gidder :-))) Hvis dette er øyenvipper som blylodd, og du som ser trøtt ut Caroline – så er du iallefall den peneste trøtte dama med blylodd av noen øyenvipper som jeg har sett! He he, jeg må bare le – det er faktisk urkomisk med alle disse misunnelige folka :-)))) Leeer her jeg sitter 😀 Ha en superfin dag, superfine Caroline :-))))

   2. Fotballfrue

    Tusen takk, Bente! Så god du er <3

    Klemmer til deg 🙂

   3. Hvis noen synes hun ser sliten ut på bildet osv, så må man vel få lov til å mene det. Skal det bare være lov til å ytre kommenterare som: Å hvor flott du er, å hvor nydelig du er. Tenker man blir endel selvopptatt med en sånn populær blogg, hvor alle nærmest går i knes stående av beundring for caroline. Jeg må personlig si selv at å trene med så mye sminke som Caroline gjør, hadde aldri jeg gjort. Hun ser jo godt ut uten sminke, men det er vel her dette med perfeksjonisten kommer inn.

   4. Vet du Anne, en ting er å mene at noen ikke ser bra ut – en annen ting er å SI eller SKRIVE det!! Det er noe som heter folkeskikk, men det kan se ut som det er mangelvare blant enkelte. Dessuten er det åpenbart at mange ( og tilsynelatende du også) er misunnelige, og har behov for å trykke ned en flott dame. Kanskje man skal holde seg for god til slike fjortis-tendenser???

    Jeg har veldig sansen for moralen til Trampe’s pappa (fra «Bambi») jeg : «Hvis du ikke kan si noe pent, skal du ikke si noe i det hele tatt!» Da hadde kanskje verden blitt et litt hyggeligere sted, for mange:-)))

   5. Cecilie

    Jeg har vippe-extensions: Beste jeg har gjort på lenge! De er ikke tunge, de løfter faktisk blikket litt. Enda bedre er det å slippe å sminke seg så mye, og likevel se våken og pigg ut om morgenen! 🙂 Slapp av du silje…

   6. Fotballfrue

    Ja, jeg vet! Det er helt fantastisk 😀

    – C

   7. Lykkeliten

    Mye kritikk en må tale! Vippe extensions gjør det motsatte, åpner øynene og jeg er stort fan av det selv =)

 15. Høres ut som en deilig morgen! Men jeg kan ikke vise disse bildene til kjæresten min, han har såååå lyst på vafler i dag, men jeg har lyst på pannekaker :p ha en herlig dag videre <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Kos dere 😉 Lag begge deler da vel :p

   – C

 16. Michelle

  Det så ikke feil ut, vaflene altså!! deilig 🙂 Perfekt søndagskos! ha en fantastisk søndag

 17. Marianne

  Hei Caroline!
  Jeg driver å samler på kitchenaid serien, har en kjøkkenmaskin fra før, og driver å finner ut hva mitt neste kjøp skal være.
  Hva har du av i kitchenaid serien? Kan du ta bilde av vaffeljernet inni? : )
  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Jernet er belgisk vaffeljern 🙂 Fantastisk! Jeg har kitchen aid kjøkkenmaskin, blender og vaffeljern 🙂

   Klem tilbake 🙂

 18. Har du først skaffet deg et hus så er det et evigvarende prosjekt. Det er alltid noe som skal endres, fikses, males, repareres, flyttes,innredes og slik kunne jeg holdt på i det uendelige. Og når du tror du er ferdig må du begynne på nytt for det du pusset opp eller innredet først er du lei og må ta på nytt. Ha ha vi nordmenn er jo på verdenstoppen i oppussing. Så dette prosjektet har du så lenge du bor i det huset. Jeg har bodd i samme hus i 20 år og vi holder på og jeg har fremdeles 1000 planer og ideer, men jeg må ikke fortelle mannen min om for mange av gangen for da går alt i stå. Små drypp er tingen. Kos deg med huset og stress ikke med å bli ferdig……du blir aldri helt ferdig:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja, det kan jeg tenke meg 😀 Har allerede tusen ting jeg vil gjøre når sommeren kommer 😀

   – C

 19. Så godt det ser ut med vafler! Selv har jeg akkurat bakt litt forsinkede fastelavnsboller, godt å kose seg litt i helgen. Gledelig søndag, Caroline! 🙂

 20. «Hver gang vi møtes» er helt fantastisk:) Lurer på om jeg skal lage meg noen vaffler i dag jeg og! Det så helt utrolig godt ut:)

  1. Fotballfrue

   Du må prøve! De er så gode 🙂

   – C

 21. Hva skjedde med SkyHeels?

 22. Line Victoria

  Hei der! Du, bestilte du dine nike sko på nike.com? Jeg tenkte å unne meg nye joggesko men fikk ikke til å bestille fra nike.com..

  Ha en god søndag og husk å slappe av! 🙂
  Mvh Line 🙂

 23. Så deilig start på dagen. Vi hadde selv pancakes til forkost i dag. Mmm. Perfekt star, på en perfekt dag! <3

 24. Ønsker dere en kjempefin søndag! Vi flyttet inn i huset vi bor i nå for 10 år siden (tror jeg), og blir aldri ferdige.. Innenfor rommet mitt skal det bli bad og walk-in-closet, men der er det bare masse masse rot nå! Men sånn er det vel å bygge hus selv / pusse opp 🙂

 25. Peen<3 Du får kose deg utover dagen da Caroline<33

 26. Det så godt ut! Utifra bildene du legger ut ser alle rommene veldig store ut. Kan du legge ut noen plantegninger av huset, når du skal legge ut bilder av huset helt ferdig? Gleder meg til å se det ferdige resultatet! 🙂

 27. Liker bloggen din kjempegodt, og er fast leser! Du er utrolig vakker og virker som du har en herlig personlighet:) Jeg har et spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre, men håper du kan svare. Dere har jo ofte hundene deres med på (bil)turer, så lurte på om dere brukte noen tabletter for at de ikke skal bli bilsyke eller lignende? Skal på fjellet i morgen, og da tar det 2,5 – 3 timer å kjøre og vil jo ha hunden med 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂 Jeg har ingen erfaring med bilsyke hunder. Vi har kjørt Norge rundt, til Ålesund og de fleste steder, og de blir aldri syke 🙂 Det går nok veldig fint , bare han får ligge i et bur med deilige tepper 🙂

   – C

  2. Da vi nettopp hadde fått hund, og vært og hentet den kastet den opp i buret på vei hjem, ca 1 1/2 time. Men etterhvert som vi vendte den til å kjøre bil, tror jeg bare det har skjedd en gang, og det var bare noen uker etterpå. Etter det har det gått fint å kjøre helt opp til 2 timer med den, og den piper ikke eller noe og er veldig villig til å sitte i buret når vi åpner bagasjedøra 🙂 Men jeg tror ikke vi har kjørt mer enn 2 to timer med den før, og det er vel litt forskjellig fra hund til hund 🙂

   God tur!

 28. Hei, kjøpte med en nike+ gps pulsklokke i går 😀 men lurer på hvordan jeg slår den av? 😛 finner ikke noe info om det på nett x)

  1. Fotballfrue

   Den skal ikke slåes av 🙂 Den er på helt til batteriet går 😉

   – C

   1. Merita

    aah, går an å bruke den som en vanlig klokke da. hehe, takk for svar =)

   2. Fotballfrue

    Ja, det kan du jo 😉

    – C

 29. For en deilig start på søndagen:)

  Dere må prøve disse pannekakene/lappene. Deilig helgefrokost!

  3 egg
  litt sukrin
  litt salt
  3 ss kokosmel
  1 ts bakepulver
  litt fiberhusk
  1-2 dl helmelk/fløte(prøv deg frem. røren skal være ganske tykk)
  1 ss smeltet smør

  En stor spiseskje med røre er en lapp, og da blir det ca. 12 stk.

  De smaker himmelsk! Vi pleier å spise dem med bacon, ost, syltetøy eller smøreost. Nam!

  Ønaker dere en fin dag videre!

  1. Unnskyld at jeg er pirkete, men lapper og pannekaker er ikke det samme, og norske lapper er ikke som amerikanske pannekaker.
   Bare for å få det sagt : ) Dette virker mer som en pannekake-røre. I lapper så er jo noe av det viktigste kulturmelka.

   1. De har form, tykkelse og konsistens som norske lapper, da… derfor skrev jeg pannekaker/lapper fordi det er det det minner mest om i forhold «vanlig» norsk kosthold. Kanskje det kan kalles kokoslapper:)

 30. Madeleine

  Hei Caroline! 🙂

  Åååå! de vaflene så gode ut! Nam, nam! <3 Åsså så utrolig vakker du er til og nettopp ha stått opp! Hehe, når jeg har stått opp ser jeg ikke ut! hehe! Takk gud for at det finnes sminke for min del 🙂
  Ha en strålende dag videre Caroline! <3

 31. Nam, fikk utrolig lyst på vafler nå! 😉 Men har brownies i ovnen nå, som jeg venter på at skal bli ferdig 😀 Etter en lang dag i bakken er det utrolig godt med noe søtt 😉

 32. Marita Ø

  Mmm, vafler! <3 Det blir det på meg også i kveld, i barnebursdag! Hihi.. Dere blir nok ferdig med huset, men det vil alltids være noe man kjøper nytt, bytter ut osv. Men det er jo bare moro med litt forandringer 🙂 Tipper det blir helt fantastisk til slutt i alle fall! Fin søndag, Caroline 🙂

 33. Jeg synes de Kitchen Aid vaffeljernene ser fine ut. Men kjenner ingen som prøvd de i den virkelige verden så derfor spør jeg deg. Er de raske? og steker de to på en gang? Slik har jeg forstått det..Er du fornøyd med det?

 34. Mmm, herlige frokostvafler 🙂 Hver gang vi møtes er et flott og rørende program synes jeg også, må si programmet gikk over alle forventninger!
  Forresten, en ting som jeg lurer på er nå som det har kommet en del lavkarbobrød på markedet, da tenker jeg spesielt på blandingen fra møllerens og de som selges på helsekostforretningene. Er disse noe du går god for og kan anbefale for lchf kosthold? 🙂
  Ha en strålende søndag!

  1. Det lurer jeg også veldig på!! 🙂

 35. Du innspirerer og imponererer Caroline 😀 Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din!!! Lykke til videre 😀

 36. Hei Caroline
  Har du vært på Moa kjøpesenter i Ålesund før?Synest du der er et godt utvalg av butikker siden det er Norges 2.største målt i antall butikker og norges 3.største målt i omsetning?
  Og et spørsmål til: Er Lars-Kristian oppvokst i Ålesund Sentrum,Spjelkavika eller en annen plass i ålesund?
  Hilsen jente frå Spjelkavika 🙂

 37. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Håper du får en riktig så flott søndag! De pleier jo å være det 🙂 Høres ut som om du koste deg i går, i alle fall helt til kampen skulle på.. Hihi, ikke bare-bare å være sammen med en fotballspiller, vil jeg tro =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 38. Haha, menn og fotball altså 🙂 Frokostvafler hørtes godt ut!

 39. Herlige søndag!

  Tenkte jeg bare skulle gi noen tips om hvor du burde gå hvis du er et lite cafe menneske (som meg) hvis du kjeder deg litt i siljan..
  1.Tullis cafe i skien
  2.cafe Osebro i Porsgrunn
  3.Jonas B. Gundersen i Porsgrunn.. Alle best når det er sol og fint vær! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀 Har allerede hørt om den første, gleder meg til å sjekke ut 😀

   – C

 40. Når du smiler sånn lignet du veldig på Jennifer Anitson i kjeve/hake/munnpartiet! Haha, jeg vet det er en merkelig ting å påpeke, men ta det som et kompliment! Jennifer Aniston er vakker, as are you 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk :p Jeg får en ny kjendis jeg ligner på her i kommentarfeltet hver dag, jeg 🙂

   – C

 41. Hei 🙂
  Jeg har sett at i mange av oppskriftene dine bruker du noe som heter fiberhusk, hva er det og hvor får man kjøpt det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Her selger de det til og med på SPAR, og jeg vet mange Menybutikker har det, men går du til helsekosten er det garantert at du får det der 🙂

   – C

 42. Ser deilig ut! ❤

 43. Caroline, du bør sjekke ut chia ja. Jeg har skrevet litt om dette vindunderfrøet her: https://helsekosten.blogspot.com/2012/02/chiatastic.html
  Chia har mye fett, lite karbo. Just perfect! Og kan brukes i vafler, pannekaker, kaker, brød og smoothies!

  Forresten, vet du bruker Camera+ på iphonen. Har det selv, men jeg har ikke den herlige drømmeeffekten med de lys»boblene». Hvor har du de fra? Eller lager du det i photoshop?

  Jeg må ha nytt vaffeljern snart, skal sjekke ut kitchen aid sitt, serien er jo så herlig bare å se på! Takk for tipset!

  God søndag!

 44. Marianne

  Du gjør meg glad =)

 45. Hei, fikk saa lyst paa vafler, men fikk de ikke til. De hang liksom fast i jernet. Noen ide om hva jeg gjorde galt?

  1. Fotballfrue

   Fulgte du oppskriften til punkt og prikke? Har aldri hendt meg 🙂 Kanskje du må smøre jernet?

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *