Snart ferdig pakket

Oh my God, I can’t believe it! Da var stiften satt på bestilling nummer 150 etter nyåpning, og vi kan endelig ta en pause. Ah, lykke! Nå er vi i hvert fall over halvveis. . Må si jeg har pakket mye flott i dag, dere har virkelig god smak! Så mye lekkert som har blitt utsolgt før jeg har rukket å legge av til meg selv. Neste gang får jeg nesten være kjappere. Nå skal vi lage middag og nyte litt søndagsstemning. Tenkte å få med meg mannen på noen kilometer langs veien, det er jo så fint vær, dessuten har jeg treningsfri. Har vært dårlig med kamera i dag, ettersom jeg for det meste har stått og jobbet, men jeg fant dette fra åpningen av Lindex sin flagshipstore fra november.

// Foto: Hipster.no

Deilig kveld til alle hjerter ♥ Og ikke glem at dette er siste dagen dere kan bruke rabattkoden: FOTBALLFRUE her hos Nelly.com, og få 15 prosent avslag på handelkurven din.

44 kommentarer

 1. Nydelig du er:)

  akkurat bestillt meg noen plagg fra Nelly som du har tipset om her og de kuuuule svarte skoa med nagler og strass, *gleder seg*

  elsker alle mote tipsene dine!

  Ha en deilig søndagskveld

  1. Fotballfrue

   SÅ herlig å høre 😀 *glad*

   Klem 🙂

 2. Så fint bilde av deg. Det belte er så utrolig stilig. Elsk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Klem!

 3. Så flinke dere er! Alt du tar i blir jo til gul <3 Det er bare å nyte det, for du er jo så arbeidssom, kreativ og flink! Ha en deilig kveld med mannen;)

 4. Hei Caroline!
  Jeg såg «bordkortene» du brukte til bryllupet ditt, og skulle derfor bestille samme. Jeg tenker på di søte små blomsterne, med
  kortholder i midten. Men jeg lurte på om di skippet til Norge? Når jeg skal bestille de på Benzella står det bare at di skipper til United States.
  Hvordan fikk du dine til Norge?

  Tusen takk på forhand 🙂
  Hilsen Regine.

 5. Kjempefint antrekk! Hvordan gjør du det om sommeren med trening? Trener du på treningssenter eller er du ute når du kan? 🙂

 6. Så fin du er!! Du er jammen meg flink til å jobbe, det beundrer jeg:)

 7. Bare lurer på om det av og til er slik at du ser tilbake på antrekk du har hatt, og lurer på hva i all verden du tenkte når du tok på deg det antrekket? Hadde vert morsomt om du hadde lagt et innlegg om slike hendelser? 🙂

 8. Så søt du er 🙂

 9. Hei! har du ikke et bilde av denne ringen http://www.treasures.no/rhinestone.html på fingeren? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tenker å bruke den i morgen, så du får se på bloggen da 😀

   – C

 10. Håper virkelig det er noen herligheter igjen når jeg får lønn! *krysserfingrenefordet* 🙂

 11. Det må være så utrolig deilig å vite at noe man har startet selv går så bra! Flinka 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, absolutt 😀 Takk <3

   - C

 12. Hei! Jeg har et lite spörsmaal x) Sender treasures.no smykket til utlandet ogsaa? Jeg var utvekslingselev i Norge i fjor og har enda skikkelig lyst til aa bestille noe fra treasures! Er det mulig aa sende ting til Tyskland ogsaa? Du er vel litt kjent i Tyskland ogsaa, og jeg elsker aa lese bloggen din, den hjelper meg aa holde opp norsken ogsaa x) Grüße aus Deutschland ;P

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig 🙂 Ja, vi sender til utlandet 🙂

   – C

 13. Håret ditt er så vakkert!

 14. Hei Caroline!
  Har nettopp startet min «anonyme» blogg. Trenger tips til bloggen når det gjelder innhold av tekster osv..

  Dette gjelder forsåvidt alle dere i bloggverdenen!
  Elsker bloggen og positiviteten din
  <3

 15. Hei =) Takk for nelly.com-kode. Lurte bare på. Hvis jeg bestiller noe til 1000 kr, og bruker koden din, hvor mye av min «innbetaling» får du da? Får du prosenter av hva de selger med fotballfruekoden?
  Ingenting negativt altså, blir jo tross alt billigere for oss, bare lurer =)

  1. Ja? 🙂

 16. Hei ! har sendt en komentar tidliger på dette, men vet ikke om den kom fram.

  Det jeg lurer på er om Bellenza shipper til norge? Jeg skal nemlig bestille samme kortholdere som du hadde i bryllupet ditt, men (Norway) er ikke et alternativ på menyen deres når jeg skal bestille. Hvordan fikk du dine til norge?

 17. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Det må være virkelig helt fantastisk å se sin egen nettbutikk gå så bra som Treasures gjør! 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

  1. Rebecca

   Utrolignirriterende med all den reklamen din i alle kommentarfelt på alle blogger…

   1. *Pressing Like button* Helt enig, ser det i alle bloggene jeg leser.

    Håper du har hatt en fin kveld og får en enda bedre uke 🙂 Her var du forresten veldig fin på håret, naturlig fall i håret, nydelig!

   2. Anonym

    Word

   3. Anne B.

    Signerer den! Ser reklamen din overalt på «alle» blogger men går av prinsipp ikke inn på bloggen din pga. dette. Irriterende..

 18. Hei vakre deg!

  Denne uka har jeg trent 6 ganger noe som er uvanlig for meg å være! Har liksom alltid vært fornøyd med 2-3 ganger. Har heller ikke spist sjokolade på hele uka, og jeg er (var) en sjokoman, måtte seriøst ha sjokolade hver dag! Det jeg vil si er at DU er en såpass stor inspirasjon, så du skal ha litt av æren for at jeg har klart dette! Du virker som en superwoman, og hvis du kan så kan jeg også! Og jeg har aldri følt meg bedre på en søndag før, så deilig å tenke på at jeg har trent 6 dager! Tusen takk Caroline for at du er den inspirerende personen du er!<3

  Klem fra Maria<3

 19. Jeanette

  You look like a superstar

 20. MichelleW

  Hei C! Dette er helt out of the blue men jeg lurer på str. på oppslagstavlen som du har i gangen. På Lille My sin nettside så står det 38×50 cm men jeg kan ikke skjønne det?? Det se jo mye større ut enn det på de bildene som du la ut her på bloggen. Jeg har så lyst til å bestille den men er usikker på str. Håper på svar 🙂

 21. Hei, på dere! På vei hjem fra fjellet bestemte vi oss for å ta en sving innom Siljan for for å se hvor dere bor, og da fikk vi en ekstra bonus ved å se dere i levende live. Hyggelig at du vinket til oss LK 🙂 Håper kveldsturen ble lenger enn tur/retur postkasssen 😉

  Hilsen oss i x5`en

  1. Fotballfrue

   Haha, dere husker jeg 🙂

   Lars-Kristian trodde dere var en av naboene :p Den ble litt lenger, over veien og ned langs elven 🙂

   – C

 22. You look so cute :-)!!

  – Amalie/ http://www.voresboble.dk

 23. ida marie sørland

  Du ser nydelig ut som alltid 🙂 Jeg bare lurte på om du kunne lage en guide til vår-jakker? Slike man kan bruke til høye hæler etc? Man må jo snart begynne å legge vekk vinterjakken.. 🙂

 24. Kan du legge ut treningsplanen for neste uke slik du gjorde før? og treningsmusikk du hører på nå om dagen? 😀

 25. Marthe C

  Gleder meg til å få bestillingen min i posten! <3 Så mye fint! 😀
  Kommer dreamcatcher smykket inn igjen? Og kan jeg i såfall forhåndsbestille det?

  Klem Marthe

  1. Fotballfrue

   Håper på å få det inn igjen, jeg sier selvsagt ifra 🙂

   Klem tilbake 🙂

  2. Marthe C

   Hihi Vi har samme navn 🙂

 26. Hei Caroline!
  Hvem driver, og eier treasures? Dette har jeg lurt på en stund.
  Leser bloggen din daglig, og jeg syntes du er flink!
  Du og Lars-Kristian virker så utrolige sammen.
  Lykke til videre!

  1. Fotballfrue

   Jeg og Lars-Kristian 🙂

   – C

 27. Jessica

  where is your blouse from in the hipster photoe? x

  1. Fotballfrue

   It is from H&M 🙂

   – C

   1. Jessica

    thank you 🙂 how long ago did you get it and is it a light pink colour? x

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *