Sprekt ektepar

God lørdag!

// Lars-Kristians versjon av mullaløft 

Her står vi og lager frokost med Postgirobygget i bakgrunnen, stemning ♥ Snart drar vi på trening, deilig å gjøre ting samme på en lørdag. Gruer meg litt til sesongen starter når jeg vet hvor fine lørdager kan være når begge har fri. . Men det kan vi alltid ta igjen senere. For eksempel om 5-6-7 år 😀

Etterpå skal jeg gå gjennom en del bokdokumenter, grafisk designer Live har sendt meg en hel drøss, det blir så spennende å se boken ta skikkelig form. Uæ! Så skal vi pakke treasurespakker og få sendt avgårde så fort som mulig. Vi snakker 200. Dere er gærne! Ikke noe frifri i dag, med andre ord. Med det er fint!

Ha en deilig dag ♥

80 kommentarer

 1. Stathellejenta

  Åee 😀 så søte.
  Om dere får stemning av Postgirobygget, er det jo et must at dere på konsert i sommer i Langesund.
  De spiller jo på Wrightegaarden 13 og 14 juli. Der er det like mye liv og stemning hvert år 🙂

  1. Fotballfrue

   We, takk for tips 😀 Mannen kan nok ikke dra, det er jo midt i sesongen, men kanskje jeg kan få med meg noen venninner 😀 MUST!

   – C

   1. Stathellejenta

    Det burde du absolutt. Sommer i Langesund, ingenting bedre 😀 Pleier å være stappfullt av folk hvert år. (Om ikke for mange folk)
    Kjenner at jeg må dra hvertfall 😀

 2. hei! jeg lurte på om du kunne fortelle meg litt om hvordan man kan skaffe eget domene? Pris osv…. .com eller .no

 3. så utrolig søte dere er 😀

 4. Hei Caroline,

  Har du laget noe treningsplan for 2012 som du har lyst å dele? 🙂 Hvor mye styrke og utholdenhet trener du? Har du noen spesifikke mål? Lykke til med bokinnspurten og butikk(ny)oppstart…herlig begge deler!

 5. Hvor har du kjøpt den blå treningstoppen?
  Har vært på leiting etter en slik, men uten hell. 🙁

  Bra blogg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra GetInspired 🙂

   – C

 6. Vanligvis synes jeg bloggere har så påklistrede smil,, men akkurat dette bildet likte jeg, du ser iallefall veldig lykkelig ut (på ekte !) her 🙂

 7. Åh, jeg smiler for meg selv når jeg ser andre så lykkelige og så glødende som deg! Selv går jeg gjennom en tung depresjon nå, og har nettopp kommet meg ut av et veldig slitsomt, kontrollerende forhold – så det å se at det faktisk GÅR AN å være lykkelig… det gir meg håp av en annen dimensjon! Jeg har lest bloggen din over en lengre periode, og jeg blir glad av at jeg fortsatt tar meg selv i å smile når jeg ser bilder av latter og solskinnshistorier om mat, trening og kjærlighet. Det betyr med andre ord at veien ut av depresjonens mørke dal ikke er så lang likevel – jeg har hørt at når man smiler for seg selv og føler seg glad på andres vegne, at man har det fint med seg selv og!
  Du inspirerer, Caroline! Fortsett med den gode jobben du gjør så bra!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *