Har gått bananas hos Kremmerhuset

Da var tiden inne for å gå litt bananas hos Kremmerhuset igjen. De har fått inn MASSE nyheter, så det ble noen tusenlapper på blant annet dette i dag:

Ser at de har utvidet nettbutikken sin siden før jul, og det er jo kjempebra for dere som ikke har denne fantastiske butikken i umiddelbar nærhet. Linker til de tingene jeg har kjøpt som finnes online, om noen skulle være interessert.

Vakkert stativ med småfugl på, til tallerkener. Finnes her.

Spisebrikker og lavendelsåpe ♥

Kjempesøte muffinsmykkeskrin til  bare 49! Finnes på nettsiden også, her.

Kunstige blomster får jeg alltid bruk for, lite skilt med «Velkommen til oss» (finnes her) og 5 meter med blondebånd. . som jeg har store planer for. Gleder meg til å vise dere!

Fantastiske knotter som skal erstatte de litt kjedelige som fulgte med vitrineskapet vårt. Disse er de største jeg har sett, og kommer til å gjøre seg så fint i stua!

Er det bare oss, eller har de fleste hjem et sted på kjøkkenet hvor alle har lett for å legge fra seg ting? Som lommebøker, iPad, nøkler eller annet? Slik er det i hvert fall her, og jeg blir gal av ting som ikke hører til noe sted, bare slenger på kjøkkenbenken. Derfor har jeg kjøpt denne kasse som skal romme alt rotløst ræl. Finnes også på nett!

Kjøpte også med meg et kunstig oliventre med en kjempefin kurv, men er litt usikker på hvor jeg skal ha det ennå. Har allerede lyst på to til! Her er bilde, viser dere hvor det får plass litt senere. Og ja: Kremmerhuset har egen blogg, hvor jeg ofte henter litt inspirasjon. Sjekk den ut her.

For en deilig start på inngangen til helgen!

Ellers blir jeg sittende foran dataen noen timer til før jeg kan ta kvelden. På slaget klokken syv spretter vi vinkorken her i heimen, det er helt sikkert. Ingenting smaker bedre enn et glass vin og litt mørk sjokolade når det er på tide å senke skuldrene. Så skal jeg prøve meg på rømmegrøt litt senere, har så lyst på!

GOD HELG ♥ Og dere: Ikke glem å følge meg på Facebook / her. Jeg oppdaterer oftere der enn her 😀

81 kommentarer

 1. så fint! elsker kremmerhuset

  1. Jag med! Mysigaste affären i Norge!

   https://pernillabredolt.blogspot.com

 2. elsker kremmerhuset! Alt er så fint.

 3. Så masse fint! Har blant annet det skiltet selv, det gjør seg så fint på inngangsdøren 🙂 Var en tur på Kremmerhuset på tirsdag, og uten å gå helt konk skiftet jeg ut hele stemningen i stuen! 😀 Elsker den butikken, men den er farlig å gå inn i 😉

 4. gøøøøøøøY med slike handlerundar 😉

  God helg, Caroline! 😀

 5. Åh Kremmerhuset har så mye fint! Kunne ønske de hadde kremmerhuset i London også, da hadde jeg garantert bare innredet leiligheten med ting derifra 🙂

 6. Hei! Åssen får du til den «hakkete» kanten på bildet i det forrige innlegget? Det har jeg lurt på lenge:) Hilsen Kjersti

  1. Fotballfrue

   Camera+ på iPhone 🙂

   – C

 7. Så masse fint 😀

 8. Fant deg på stumble forrige dagen. Ble litt paff da jeg så det var deg, men fint bilde! https://www.shexists.com/2012/02/100-amazing-hairstyles.html

  1. Fotballfrue

   Så gøy 🙂

   – C

 9. så mye fint! elsker å bytte ut knotter selv, og det gjør det så mye mer personlig! fint å kunne skifte til knotter som passer til resten av interiørstilen :))

 10. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så mye fint, altså! Jeg har en litt annen stil enn dette, men når jeg får lyst til å bytte ut den stilen kommer jeg garantert til å finne inspirasjon hos Kremmerhuset =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 11. Herlig nytt til huset!:-) Kom på en ting; mener vi for en stund siden fikk se noen Le bain ting fra Kremmerhuset som du har på badet – men jeg finner ikke igjen det innlegget (finner kun kurven med dorullene), kan du linke? Tror du hadde både såpedispenser, et søtt badekar m.m fra den serien. Vil gjerne se hva du har i badekaret (det lille altså..) en gang!:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg har bare kurven og søppelbøtte, men samme serie finnes i badekar og slike ting også 🙂 Mitt badekar mm. er fra Matilde M 🙂

   – C

   1. Kristin

    Aha, da er det jeg som har drømt:p Er Matilde M en butikk? Jeg mener du hadde en sånn såpedispenser med noe fancy på, har ikke funnet den på Kremmerhuset, men da skjønner jeg hvorfor.. Link til det innlegget? Finner det ikke når jeg søker på bad..

   2. Fotballfrue

    Jeg har kjøpt alt mitt hos Lille My 🙂 Om du scroller ned her, har jeg lagt inn noen bilder fra badet. Troooor det er det du tenker på? 🙂 https://fotballfrue.no/?p=12874

    – C

 12. Åh, så masse fint. Likte spesielt godt diamantknottene. <3 Kremmerhuset er farlig for lommeboken. Ha en fortsatt fin dag. 🙂

  1. Hiver meg inn her jeg. For jeg er helt enig: Diamantknottene var utroolig fine!! <3
   Det er vanskelig å ikke gå amokk på Kremmerhuset!!

 13. Den «alt-mulig»-boksen din lurer jeg på om kan være noe som egentlig skal være i hagen, siden den franske skriften sier noe omtrent som «livet i hagen» eller «lev i hagen» eller noe. Men fin, uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, men det gjør ingenting 🙂 I utstillingen ble den brukt til bestikk 😉

   – C

 14. Du må ta bilde av «Oppskrift på kjærlighet» – skiltet jeg sendte deg i bursdagsgave da 😀 Holder på knekke av spenning her. Er så nysgjerrig på hvordan det ble i TV – stua di. Hihi! 😀

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det skal jeg 😀 Vil bare gjøre ferdig oppe først :p

   Klemmer til et herlig menneske 🙂

   1. Okei 😀 Gleder meg til å se altså 😀

    Stor klem tilbake til herlige Caroline 😀

 15. Åh, kremmerhuset er skummelt.. Veldig mye lekkert du har funnet! Elsker cupcakesmykkeskrinet <3

 16. Snakker du fransk? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 17. Hei! Har lest bloggen din såpass mye at jeg har fått med meg at du er ganske bemidlet 🙂 Hadde vært utrolig deilig å kunne bruke så mye penger på seg selv, uten å trenge å tenke konsekvenser. Men jeg lurer på om hjelper noen økonomisk, som ikke er like heldig som deg? Kanskje litt ufint å spørre, er bare nysgjerrig 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg. Vi har bla. 2 fadderbarn, støtter Unicef og gjennom bloggen har jeg hatt mange innsamlinger. Du kan sjekke alt i kategorien «aktuelt»

   – C

 18. Michelle

  den butikken kan man virkelig drømmes seg vekk i! så mye fint 😀

 19. Hei Caroline!

  Har et spørsmål til deg som ikkje omhandler noe om det du har skrevet om i innlegget ditt. Men bare så det er sagt, du har god smak både når det gjelder klær og interiør! 🙂

  Spørsmålet mitt gjelder å bestille fra Asos.com. Har sett at du tidligere har brukt klær bestillt derifra, stemmer ikke det?
  Det jeg lurer på er hvordan størrelsene er i kjolene. Er de små eller store i størrelsen? Jeg er en typisk str. 38 jente. Men blir alltid så usikker når jeg skal bestille fra nettsteder som jeg ikkje har kjøpt noe fra tidligere.

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂 Det kommer an på hvilket merke kjolen er, de har jo mange forskjellige merker, akkurat som Nelly.com. Selve Asosmerket er normalt i strl. Jeg bruker uk6 som er XS, så da kan du nok fint bruke uk10 som er 38 🙂

   – C

   1. Kjolen jeg har sett på er av selve Asosmerket, så da får jeg klikke den hjem til min postkasse i størrelse uk10.
    Tusen takk for svar! Kjempe fint at du tar deg tid til å svare på spørsmålene.

    PS! Fortsett med den gode bloggingen din. Du er super flink! 🙂

   2. Hei, desverre så er uk 10 litt mer som 36. Det er i alle fall min erfaring når jeg har handlet på Asos, jeg er mellom 36-38 i Norge, og syns 10 er mer som 36!

 20. Kristine

  Nydelige ting! 🙂 Har du vert innpå en Riviera Maison butikk? De har så utrolig mye fint!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! De har masse lekkert <3

 21. Mia Røste

  Elsker deg Caroline så stor inspirasjon til livet!

  Kos dere i helgen 🙂

 22. Ååh, så mye fint!
  Ps. vær forsiktig når du skrur på de knottene, mine knuste nemlig :/ Hvis du strammer for mye vil hele knotten smuldre opp….

 23. Amalie S

  Kjempefine ting 😀 Kan jeg spørre hva Lars-Kristian syns om alle de hvite og rosa «jentetingene» dere innreder med? Hehehehe 😀

  1. Lars-Kristian Eriksen

   For å være helt ærlig, så er jeg kommet forbi det stadiet hvor jeg definerer farger som «jentefarger» og «guttefarger» 🙂

   1. Camilla

    WORD!;)

   2. Lurt på det samme flere ganger…..Masse engler og jente dill. Ser ut som ett dukkehus…..hver sin smak….

   3. Lars-Kristian Eriksen

    En smule ironisk når du først kommenterer negativt, for så å skrive «hver sin smak»….

   4. Amalie S

    Jeg mente ikke noe negativt. Derfor jeg skrev «jenteting» i parantes. Dere har et nydelig hus 😉

   5. Har en følelse av at aller fleste menn (som er trygge på seg selv og kjønnet sitt) driter i hvordan innredningen er, så lenge de har
    de viktigste tingene. Dessuten handler det vel ikke om å passe for en mann eller ei dame, handler vel mer om at det er hjemmekoselig, hyggelig og ordentlig utført 🙂 Han visste jo også hva han måtte godta da han giftet seg =)

   6. Hehe, tror de fleste menn er trygge på kjønnet sitt :p

 24. Kremmerhuset har så utrolig mye nydelige ting, at jeg skjønner deg virkelig at du har fått bananas !;D Det hadde jeg selv gjort, hadde jeg hatt et sted å pyntet opp. Er så kjedelig å fylle leiligheten med ting og tang, når jeg vet at vi skal kjøpe større om ikke så aaaalt for lenge. Men når den dagen kommer, da er det endelig min tur å fylle opp huset AKKURAT slik jeg ønsker det!

  Dere har et helt vidunderlig hus forresten! Jeg elsker den stilen du kjører, og hustypen er kjempefin til beliggenheten. Et idyllisk sted å bo på.
  Håper du får en nydelig helg.

  Nå skal jeg ta flyet til Ålesund en tur. Er dere ofte der oppe med svigers ?
  Rebekka
  https://Rebekkafylling.com

 25. Kari-Anne

  Fin den etasje fat/kurven med fuglen på, kremmerhuset har mye fint!!
  Her i leiligheten er det ikke kjøkkente som er plaget med slikt «ræl», men skjenken i gangen…
  Der legger vi fra oss alt når vi kommer inn, håpløst!!
  Er allerbest når alt har sin egen plass 🙂

  God helg og kose deg masse med mann,sjokolade og vin!

  Kari-Anne

 26. Hei:)) du som har vært i utlandet den siste tiden og sikker bruker moroccan oil:p? vet du om de selger det på taxfree’n:)?

 27. God helg, fineste Caroline!

 28. Älskar Kremmerhuset, har det alldeles FÖR nära, haha! Våningsfatet var jättesött, det andra också, förstås 😀

  God helg! KRAM

 29. Vi har hele leiligheten full av ting fra kremmerhuset. Jeg kan ikke så mye om det, men det blir ekstra hjemmekoslig 🙂

 30. Du burde ta turen innom «La Bell» på Bratsberg brygge i Porsgrunn ! de har utrolig mye fint interiør i sånn fransk stil 🙂

  1. Er det fransk stil fordi det er skrevet paa fransk? Jeg liker denne stilen veldig godt og kunne godt tenke meg aa innrede huset vaart paa den maaten, men dessverre har ikke interiörbutikkene her i Frankrike lignende ting…

   1. Linda B

    Så fine saker du har kjøpt Caroline! Det finnes så mye stilig på Kremmerhuset! 🙂
    Eileen, jeg bodde selv i Frankrike fra 2008-2010 og da kjøpte jeg mange fine interiørsaker og møbler i fransk landstil så visst finnes det sånt i Frankrike. Og det finnes dessuten en stil som heter fransk landstil, det er bare å søke på det på nettet så finner du det fort ut 😉
    Mvh Linda 🙂

   2. Eileen

    Linda, litt sent ute her saa mye mulig du ikke ser spörsmaalet mitt. Men vet du hvor jeg kan finne det? Liker som sagt denne stilen selv, men jeg finner det ikke her (med unntak av lignende stil i butikker som koster mye mer enn budsjettet vaart tillater…). Jeg bor i Ile de France. Og hvordan oversetter du «fransk landstil»?

 31. hei
  jeg lurer på om du noen gan har fargi håret ditt og om det er ekte fargen du har på håret ditt nå.
  elsker deg og din fine stil <3<3<3<3<3

 32. Kremmerhuset har så mye fint 🙂 Jeg kan ikke gå inn der uten å kjøpe mer enn jeg egentlig har råd til, så noen ganger må jeg bare gå forbi 😀 Kan du forresten fortelle litt om hvordan du trener med PT? Viser han/hun deg øvelser og følger med på at du gjør de riktig, eller setter han opp treningsøkter for deg? Hvor mye koster det sånn ca. å ha PT fast?

 33. Så mye fint! Var så vidt jeg klarte å motstå å trykke på bestillknappen, når jeg var på nettsiden deres!

 34. Gud så mye fint i nettbutikken din:D ELSKER det!!!

 35. Heisann 🙂

  Ser vi har samme stil og smak Caroline, selv om jeg er 20 år eldre en deg 🙂 I dag har jeg også gått bananas på bla Kremerhuset <3 elsker den butikken….ja, også har jeg shoppet masse nye vår og sommer klær….masse pudder rosa både i skjerf, genser og kjole ble med meg hjem….er virkelig en blandt de fineste fargene jeg vet om <3
  Takk for masse inspirasjon, og artig å se at det er flere en bare meg som elsker å pynte seg og i huset sitt 🙂

  Ha en finfin helg søte du 🙂

 36. i will decorate my home like yours 😀 white and rose :)))
  it looks so nice 🙂

  come and see my blog
  chicchoolee.blogspot.com

 37. Har smykkeskrinene selv, de er så søte! Du har god smak:D

 38. Soooo true, det der med rot på kjøkkenet! Her legger man ifra seg alt fra nettbank-kalkulatorer, hårstrikk, handsfree, til yatzy-terninger og lommebøker:P Inntil nå har jeg oppbevart alt i en glassbolle, men den boksen fra kremmerhuset så jo utrolig elegant og herlig ut, så takk for fantastisk tips Caroline *kjøpe tvert!!* =) Og du, den nettbutikken deres: Jeg elsker alle de glamorøse perlene, og det som går i sølv- veldig Marilyn Monroe- aktig! Skal legge inn en bestilling ila de nærmeste dagene, etter å ha screenet nettsiden noen hundre ganger (ja, for jeg kan jo ikke kjøpe alt, og det er jo så mye fint!) 😉

  Ønsker dere en fabelaktig kveld, og du: Det er et uskrevent ordtak som sier at man kjøper hunder som ligner på en selv.. Må si at på det sovebildet av L-K og Hugo så ligner de veldig i utseende altså <– Ment positivt! To stk. Ekte søtnoser =D

 39. Carolina

  Å. Lyst på alt selv, men lommeboka sier nei! Uansett herlig med inspirasjon fra deg. God helg til dere, Caroline og Lars-Kristian 🙂 Kos dere masse. Klem

 40. Hei jeg bor i siljan og syntes bloggen din er super, du har et drit fint hus, bare sånn info så har ste pappan min bygd huset ditt <3

  <3-Lig hilsen Natalie

  1. Fotballfrue

   Så artig 🙂

   Da må du hilse han å si at han har gjort en god jobb!

   – C

 41. du finner så mye fint på kremmerhuset! gotta love it!

 42. Jeg bare lurer på hvorfor du velger å skrive tekstene over bildene dine og ikke over.. Synes det virker litt rotete. Er litt forvirrende til tider!

 43. Hjelp. for deres egen del; våkn opp. Slapp av. Kjære Caroline; drit i alt… kos deg.

 44. Vet du at du har ditt eget makeup-spill? 😀
  https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

 45. Kremmerhuset har så mye fint – er ikke så vanskelig å bruke penger der akkurat 🙂 Har hatt lyst på slike knotter selv, de er så fine!

 46. Er veldig glad i kremmerhuset selv <3
  Kjøpte hus selv for et par år siden, og er så vanvittig artig å få nye ting til det og dekorere og lage sitt eget hjem, akkurat som man vil. Sitt eget drømmehjem på landet <3

  Boks til oppbevaring av "shit" som ikke har noen annen plass, er genialt og har selv en kurv på kjøkkenet til slik =D Sliter fortsatt med at det er en del som blir liggende på kjøkkenbordet før det finner veien dit det skal da, men man må vel bare ta seg litt i ørene :O

  Ha en fantastisk lørdag!

 47. så utrolig nydelig!!!
  men jeg bare lurte på noe med green gate settet ditt?
  de store lattekoppene er de 9 cm høye, eller er det de små? driver å bestiller, men det er jo de største jeg har lyst på 🙂

 48. Wow! Så utrolig masse fint! 🙂 🙂

 49. Oj vad vackert!!! 😀

 50. Åå, elsker kremmerhuset <3 Gleder meg til pryo/arbeidsuka, for da skal jeg være der 🙂 Tror det kan bli litt skummelt, for da kommer jeg til å være blakk etterpå 😛

 51. Elsker kremmerhuset, og fine ting i den stilen der:)

 52. Caroline! Jeg har kommentert mange av innleggene dine via mobilen, men ser at de ikke har kommet gjennom – noe jeg var redd for, for etter jeg har trykket «submit comment» blir bare skjermen hvit, selv om jeg prøver å oppdatere på ny. Har ikke skjedd på noen andre bloggere gjennom Bloglovin-appen (det har også skjedd når jeg har gått direkte inn på bloggen din via Internett på mobilen), så ville bare si ifra! Vet ikke om flere som har opplevd det samme, eller vet hva det kan være? Håper du har hatt en fin søndag 🙂

 53. Liiiiker! Fine ting du har kjøpt. Tror jeg må ta en tur på Kremmerhuset snart. Var det den i Skien du var på? Jeg bor i gangavstand derifra, så bør egentlig ta turen oftere:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *