Har gått bananas hos Kremmerhuset

Da var tiden inne for å gå litt bananas hos Kremmerhuset igjen. De har fått inn MASSE nyheter, så det ble noen tusenlapper på blant annet dette i dag:

Ser at de har utvidet nettbutikken sin siden før jul, og det er jo kjempebra for dere som ikke har denne fantastiske butikken i umiddelbar nærhet. Linker til de tingene jeg har kjøpt som finnes online, om noen skulle være interessert.

Vakkert stativ med småfugl på, til tallerkener. Finnes her.

Spisebrikker og lavendelsåpe ♥

Kjempesøte muffinsmykkeskrin til  bare 49! Finnes på nettsiden også, her.

Kunstige blomster får jeg alltid bruk for, lite skilt med «Velkommen til oss» (finnes her) og 5 meter med blondebånd. . som jeg har store planer for. Gleder meg til å vise dere!

Fantastiske knotter som skal erstatte de litt kjedelige som fulgte med vitrineskapet vårt. Disse er de største jeg har sett, og kommer til å gjøre seg så fint i stua!

Er det bare oss, eller har de fleste hjem et sted på kjøkkenet hvor alle har lett for å legge fra seg ting? Som lommebøker, iPad, nøkler eller annet? Slik er det i hvert fall her, og jeg blir gal av ting som ikke hører til noe sted, bare slenger på kjøkkenbenken. Derfor har jeg kjøpt denne kasse som skal romme alt rotløst ræl. Finnes også på nett!

Kjøpte også med meg et kunstig oliventre med en kjempefin kurv, men er litt usikker på hvor jeg skal ha det ennå. Har allerede lyst på to til! Her er bilde, viser dere hvor det får plass litt senere. Og ja: Kremmerhuset har egen blogg, hvor jeg ofte henter litt inspirasjon. Sjekk den ut her.

For en deilig start på inngangen til helgen!

Ellers blir jeg sittende foran dataen noen timer til før jeg kan ta kvelden. På slaget klokken syv spretter vi vinkorken her i heimen, det er helt sikkert. Ingenting smaker bedre enn et glass vin og litt mørk sjokolade når det er på tide å senke skuldrene. Så skal jeg prøve meg på rømmegrøt litt senere, har så lyst på!

GOD HELG ♥ Og dere: Ikke glem å følge meg på Facebook / her. Jeg oppdaterer oftere der enn her 😀

81 kommentarer

  1. Thea ls

    Åå, elsker kremmerhuset <3 Gleder meg til pryo/arbeidsuka, for da skal jeg være der 🙂 Tror det kan bli litt skummelt, for da kommer jeg til å være blakk etterpå 😛

  2. Elsker kremmerhuset, og fine ting i den stilen der:)

  3. Caroline! Jeg har kommentert mange av innleggene dine via mobilen, men ser at de ikke har kommet gjennom – noe jeg var redd for, for etter jeg har trykket «submit comment» blir bare skjermen hvit, selv om jeg prøver å oppdatere på ny. Har ikke skjedd på noen andre bloggere gjennom Bloglovin-appen (det har også skjedd når jeg har gått direkte inn på bloggen din via Internett på mobilen), så ville bare si ifra! Vet ikke om flere som har opplevd det samme, eller vet hva det kan være? Håper du har hatt en fin søndag 🙂

  4. Liiiiker! Fine ting du har kjøpt. Tror jeg må ta en tur på Kremmerhuset snart. Var det den i Skien du var på? Jeg bor i gangavstand derifra, så bør egentlig ta turen oftere:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *