Treasures.no: Nye bilder

Leserne mine ♥

Da har jeg kommet hjem fra dagens treningsøkt. Det ble litt jobb før trening i dag, noen ganger kan det være greit også. Nettbutikken vår åpnet jo klokken 12.00, men jeg har latt være å si så mye, i og med at vi hadde så massiv pågang da vi åpnet sist. Trodde det var greit å åpne i vinterferien, og i tillegg ikke si så mye om det: Men, hjemmesiden vår krasjet igjen, så det skal visst ikke så mye til. Gøy! Her er bildene vi kommer til å bruke på nettsiden fremover, liker fargene og stilen utrolig godt:

På bildet til venstre har jeg brukt masse forskjellige smykker over hverandre, blant andre Ribbon and Pearls, Four Flower ogCherry Pearl.

Dette smykkesettet finner du her.

Her har jeg brukt Dreamcatcher (utsolgt) og Diamond Decoration.

Armbånd herfra.

// all foto: Benny Ottosson

105 kommentarer

 1. Så fine bildene ble, som forventet 😉 haha, utrolig bra at nettsiden kræsjer selv om du ikke sier så mye – viser bare hvor populær den er 🙂

 2. Bildet av deg hvor du sitter på noe i skyggen og i lyset er helt fantastisk nydelig! Det slår såå mange bilder helt ut av vannet!
  🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Benny er flinkest!

   – C

 3. Johanne

  Når kommer Dreamcatcher inn igjen?? Ventet på denne siden dere stengte nettbutikken, og nå er den fortsatt utsolgt 🙁 Uflaks

  1. Kjersti

   Samma her… Har sååå lyst på det smykket.. Håper det kommer inn igjen, og ikke er utsolgt for godt…

 4. Årh, har ventet i en evighet på at dere skal åpne for å kjøpe drømmefangeren, også er den utsolgt allerede:( hvordan er det mulig når dere åpnet i dag? Får dere den inn igjen?

  1. Fotballfrue

   Det kan du spørre om :p Første mann til mølla 😉

   Håper å få den inn igjen 🙂

   – C

 5. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så fantastiske bilder! Må jo være helt herlig å se at nettbutikken går så bra! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 6. Elisabeth

  Woooow, så fresh og helt fantastisk fine bilder:D er det du som har sminka deg selv og ordna håret her? hvis ja, kan du legge ut hvilken øyenskygge og leppestift du har brukt og sånt?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂 Kan se hva jeg får til 🙂

   – C

 7. Hei! Lurer på om du får Dreamcatcher smykket inn igjen? Det er så fint! 🙂
  Elsker bloggen og nettbutikken din!

 8. Så koselig at du kom og holdt meg med selskap under frokosten idag hehe
  Var et intervju med deg i TA 😉
  Nydelige bilder av deg!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det var så lite :p

   – C

 9. Så fine bilder!
  Dere har fått inn veldig mye fint, gleder meg til å svi av litt penger her 😀

 10. Så mye fint!♥ Og du er NYDELIG som alltid♥♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 11. Hvor er kjolen du har på det førstebildet fra???
  ELSKER DEN!

  1. Fotballfrue

   Jones+Jones 🙂

   – C

 12. Kristin

  Hvor er drømmefangeren??? Utsolgt allerede?:-(

  1. Fotballfrue

   Utsolgt igjen, ja :/

   – C

 13. Får dere inn Dreamcatcher? Har såå lyst på den 🙂

  1. Fotballfrue

   Sier ifra så fort vi får den inn igjen 🙂

   – C

 14. Evy Christine

  Hei Caroline 😉 Så utrolig flott treasures-siden ble <3 Masse nydelige saker 😉 Lurte bare på om du kom til å selge drømmefangeren i nærmeste fremtid! 😉 Synes den er helt skjønn og har hatt så lyst på den leeeenge !;)
  Hilsen Evy Christine

  1. Fotballfrue

   Det er veldig fint. Vi prøver å få det inn igjen 🙂

   – C

 15. christine

  Mye fiint:) har endelig fått mine nye lunarglide idag, så nå gleder jeg meg til å komme ut å prøve! Må bare få si at du er kjempefin inspirasjon for veldig mange, hvertfall for meg! ( skal under 50 på mila idag)

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med flotte sko 😀 og masse lykke til 🙂

   – C

 16. du ligner på candice swanepoel =))

  1. Camilla

   Hun ligner enda mer på Caroline Trentini;)

 17. Kristine

  Hei Caroline!
  Jeg må bare spørre deg om noe, siden jeg ikke finner svar NOEN andre plasser. Er ikke sikker på om du vet det da, men regner med at du har litt erfaring med nettshopping så det er verdt et forsøk. Veeel; jeg skal kjøpe meg Jeffrey Campbell fra nastygal.com, men jeg lurer på to ting:

  1. Hvordan er størrelsene? Vet at det er utenlandsk så da er de annerledes, men er ikke amerikanske og britiske størrelser to forskjellige ting? Det står liksom 5, 6, 7, 8, 9, 10 og så videre. Jeg bruker skostørrelse EU 38, så når jeg var i England for noen par år siden så var det 5 eller 6 jeg brukte. Men jeg har hørt at 38 = 8? Er sååå redd for at jeg ender opp med sko som er enten tre størrelser for små eller for store. Har sendt mail til nettsiden, men har ikke fått noe svar…

  2. Toll, er det 25% av prisen på varen? Skoene koster rundt 900 kr, så blir det tollen ca. 200-300 kr da? Har aldri bestilt fra nett utenlands før, så er skikkelig redd for at jeg må betale mye mer enn hva jeg trodde.

  Jeg vet du får veldig mange kommentarer og at du ikke har tid til å svare på alle, men jeg hadde virkelig blitt UTROLIG takknemlig hvis du tok deg tid til det. Tusen takk på forhånd! Elsker bloggen din, stå på ♥

  1. Fotballfrue

   Størrelsesguide kan du finne her; http://www.diskusjon.no/index.php?s=a0e475f6a32d8017933d18511237aebb&app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=233599

   Det er ikke toll på sko (10,7 prosent), men du må betale moms (25 prosent). I tillegg tipper jeg du må betale et gebyr for å fortolle skoene, som er ca 100 kroner 🙂

   – C

  2. Cassandra

   Bruk kalkulatoren til Tollvesenet for beregning:
   http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564&epslanguage=no

   De ulike speditørene har forskjellig fortollingsgebyr i tillegg, Posten 117 kr for varer under 1000 kr, 217 kr for varer over 1000 kr. UPS, FedEx og DHL har alle rundt 100-150 kr.

 18. Kjempe flotte bilder Caroline. Du er så såååå vakker 😉 Bildene dine blir alltid så vakre og perfekte 😉

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du! Det er Benny som er så flink 😀

   – C

   1. Men det er du som er såå fotogen;)

 19. Så utrolig kjipt at dreamcatcher er utsolgt:/ det er så utrolig fint:)

  Blir det styling med den grønne buksen senere? Gleder meg til å se hva du finner på:)

  1. Fotballfrue

   Det blir det 😀

   – C

 20. Wow!!! So beautiful!!!! I love all your photos!!!!

  http://niebieskookagigi.blogspot.com/

 21. kjempe bra bilder, men kanskje d ble feil med lilla ballonger, jeg er ikke noe ekspert, men det var det første jeg tenkte.. ? . Bilde nr to, er det en ballong eller er det noe annet som er i veien over logoen? forstår poenge med ballong i forhold til å få ett avslappet og naturlig preg på fingrene, modeller som har lang erfaring sliter med det ble jeg fortalt når jeg hadde ett oppdrag som innebar smykker og armbånd og ringer. Men du er veldig flink med eller uten ballonger! 😀 Bilde nr 1.. OMG! perfekt.. så nesten ut som det var en diger såpeboble med en gang!

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker ballonger, og ville ha et lekent og romantisk preg over bildene. Jeg ønsket duse farger, og pasteller, så ingen farger er feil å blande 🙂

   Tusen takk 😀 Å, såpebobler! DET kan være tema neste gang 😀

   Klem 🙂

 22. Så nydelige bilder! Likte spesielt det der du sitter i mørket <3 Og jeg forstår at den drømmefangeren er utsolgt, for det smykket var helt perfekt!

 23. Wow. Amazing photos. You look stunning!!!

 24. Søte Caroline 🙂 lenge siden jeg har kommentert, men har hatt problemer med å kommentere fra Iphonen..
  Du var uslåelig vakker på alle bildene 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er 😀

   Klemmer 🙂

 25. Caroline

  Så utrolig fine bilder ! 🙂

 26. Amazing photos <3

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

 27. Så fine bilder!
  Jeg absolutt elsker bloggen din! Men det er bare en liten ting jeg vil trekke frem. Når jeg skal sjekke bloggen din når jeg er på skolen, så bruker jeg som oftest iPhonen, men der går det nesten ikke an å lese det du har skrevet. Reklamen kommer i veien for skriften når jeg zoomer inn og om jeg da zoomer ut igjen ser jeg jo nesten ikke hva som står pga så liten skrift. Håper du kunne sett litt på det 🙂 vil så gjerne oppdatere meg på skolen også!

  1. Fotballfrue

   Har bedt Nettavisen sjekke dette 🙂 De jobber med saken 🙂

   – C

 28. Herlige bilder 🙂

 29. Jeg har ikke så mye erfaring innenfor smykkebransjen. Men er det ikke litt «feil» å kalle det Treasures.no BY Caroline Berg når du ikke designer eller lager noen av smykkene selv? Eller har du en plan en gang i fremtiden å designe smykkene selv slik at det faktisk blir av Caroline Berg?

  1. Treasures er jo firmaet – Carolines firma – ergo har hun lov til å kalle det «by Caroline Berg». Ser ikke noen plass at hun bruker den samme benevnelsen på smykkene.

 30. Adele Kristin

  Er det ballonger du selger?

  1. Fotballfrue

   Ja, selvsagt 🙂

   – C

 31. Heidi-Therese

  Hei caroline 🙂 Etter å ha fulgt bloggen din over lenger tid, har jeg bestemt meg for å prøve lavkarbo kosthold med en god dose trening. Siste uken har jeg kun spist kjøtt og fisk, samt avacado, salatblad, meierismør, saus med fløte og lavkarbo brød med 4,6 karbohydrater per 100 g. (kun spist 100 g av dette brødet til dagen). Og de pannekakene du har laget.
  Jeg har et ønske om å gå ned en del kilo grunnet overvekt. Er det slik at man må være i ketose for dette? Og i såfall, er jeg ut fra maten jeg har lagt ut på riktig spor?

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Det er absolutt ikke nødvendig å være i ketose for å gå ned i vekt, det er veldig individuelt. Jeg har lest om mange som opplever vekttap etter at de har økt inntaket av karbohydrater litt fra ketose 🙂

   Mitt beste tips er å ha et stabilt inntak av fett, proteiner og karbohydrater over en periode på i hvert fall 2-3 uker. Opplever du vektnedgang, så holder du deg til dette. Hvis vekten ikke peker nedover, må du justere litt 🙂 Har du problemer med å komme i ketose, og dette er noe du ønsker, bør du kutte ut meieriprodukter som kremfløte, helmelk, rømme og creme freche, da dette inneholder «en del» karbohydrater.

   Husk et de første ukene kan du miste en del kilo som stammer fra glykogen, og vannet som glykogenet binder opp i musklene.

   Lykke til 🙂

   1. Heidi-Therese

    Tusen hjertelig takk for svar 🙂 🙂

 32. Fantastiske bilder! Du er så fotogen du 🙂 Nydelig!

  1. Fotballfrue

   Takk, vakre deg <3

   Klem!

 33. Hei, jeg elsker nettsiden din!! Skal kjøpe boken din:)
  men jeg lurte på en ting:
  Har du prøvd X-life? Jeg lurer på om det er bra og om det funker?

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Nei, hva er det? :p Jeg tar bare multivitamin 🙂

   – C

 34. Så utrolig fine bilder! Ha en fin kveld:D Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 35. Du må oppdatere bildet av klesskapet ditt 🙂 Det nye er jo enda finere enn det gamle.

  1. Fotballfrue

   Hihi, sant 😀

   – C

 36. Nydelige bilder og masse fine ting! Skal ta en titt på siden nå 🙂

 37. Henriette

  Du er bare så utrolig vakker !

  1. Fotballfrue

   Så god du er 🙂

   – C

 38. Alexandra

  FINE BILDER! 😀 Den fantastisk flotte Rhinestone ringen som kom i dag, hvilken størrelse er det? Det ser ikke ut til at den er justerbar, og mine fingre er ganske kraftige! Vanligvis M/L i h&m ringer osv.. Passer den til meg da? Den er så vakker, men jeg tørr ikke bestille den før jeg vet at den passer.. Da blir jeg så skuffet! Håper på svar 😀

  1. Fotballfrue

   Den er i størrelse 7, dvs at den passer meg akkurat, og jeg har ganske tynne fingre :/

   – C

 39. Synes det var vanskelig å se de fine smykkene på mange av bildene!

 40. Så fine bilder 🙂 har du gjort hår og sminke selv?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk.

   Ja, det har jeg 🙂

   – C

 41. the dark one is absolutely amazing!!!

 42. Elise Tonette

  hahaha, jeg døør, den drømmefangeren er jo umulig å få tak i:P Skjønner det forsovet veldig godt, for den er jo dødskul!
  JEG VIL HAA!!

  Du, jeg tenkte jeg skulle spørre nå hvordan du syns den smilelaben var som du skrev om for en tid tilbake. Syns du den var bra?:) står mellom å kjøpe den eller rett og slett gå til tannlegen å få gjort det der..:S

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Både jeg og Lars-Kristian var i hvert fall veldig fornøyd med SmileLab 🙂 Den koster jo ikke så mye, så du kan jo prøve den først. Hvis du ikke er fornøyd, kan du gå til tannlegen.

   – C

 43. det vises veeeldig godt på bildene at du har bra med selvtilitt.. men det har du jo all grunn til, pen er du!

 44. NYYDELIGE bilder! 😀

 45. Hrmf. Faen ta deg og Treasures. Jeg som liksom har shoppenekt..
  Heffalumpensmykket var jo så søtt! Og armbåndet, og ringene, og, og..!

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Glad du liker det 😉

   – C

 46. Bildene ser billige og sløve ut med plastballonger. Dere burde heller gått for noen store fine gassballonger i ekte folie, eller spilt videre på ballong idéen i form av runde enheter i andre former. F.eks. lysende kuler i forskjellige størrelser osv.

 47. Så utrolig stort og fint utvalg dere har fått. Bestilte litt diverse i sted og hadde problemer med og velge mellom hvilke jeg skulle kjøpe. Kunne kjøpt enda mer om det ikke hadde vært for studentbudsjettet ;p

  Har dere forresten planer om å ta inn smykkestativ? 😀 Sliter med og finne stativ som man kan henge «lange» smykker på :/

 48. Vanvittige fine bilder 🙂

 49. Har du tynnere øyenbryn i dt siste?
  Hvis ja, dette kler du <3
  nydelige bilder <3

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke noe spesielt 🙂 Men takk likevel 🙂

   – C

 50. Fant deg på http://weheartit.com/ -http://weheartit.com/entry/23636624

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *