Green Jeans

Jeg elsker disse buksene, så utrolig behagelig å gå med, og like freshe til hverdag som til fest. I dag valgte jeg en partylook, mest fordi det var denne sammensetningen jeg hadde i tankene da jeg kjøpte buksene, håper å få brukt dette på en eller annen sammenkomst i nærmeste fremtid. Ellers gleder jeg meg til å gå til frisøren om en ukes tid. Håret mitt er mer eller mindre. . . dødt for tiden.

Jeans Gina Tricot / Topp Cameo / Pumps Nelly.com / Armbånd Treasures.no her og her / Smykke Treasures.no

Faktisk synes jeg det meste går til grønne bukser, det er bare fantasien som setter grenser. En maritim genser er for eksempel kjempetøft til, sammen med converse:

Casual og enkelt: 

Grønne jeans finnes bla. hos Nelly.com / Converse Nelly.com / Genser Rut M. FL – Nelly.com / Veske Ralph Lauren – Nelly.com 

Gull og glitter: 

Grønne jeans samme som over / Topp VILA – Nelly.com / Pumps Nelly.com / Øredobber fra Treasures.no / Blazer Vila – Nelly.com

Lek med farger i tiden fremover, det er jo så deilig!

annonselinker 

120 kommentarer

 1. Anniken A

  Digger buksen!
  Hadde ikke tenkt på å kjøpe en grønn jeans og stylet den opp på den måten selv, men det var jo superstilig. Må nok ta meg en tur på Gina i morgen 😉 Supert at du viser både dyre og rimelige plagg!
  Kjempebra innlegg. Vil ha flere slike.

 2. Kamilla

  må innrømme at jeg faktisk ble litt skuffet her. når du sa at du visste nøyaktig hvordan du skulle style buksene forventet jeg en litt mer spennende styling, hvis det gir mening. det var fint, men litt kjedelig syns jeg.

 3. Dette antrekket var utrolig fint! 😀 fargen på buksen var jo smashing, og de skoene er jo bare et kapittel for seg selv 😀 gleder meg til å se mye mer av farger på folk nå!

 4. God morgen fine Caroline 🙂
  Sitter her med morgenkaffen og kikker gjennom alle innleggene fra i går – morgenstund<3 Ville bare si at du virkelig har løftet bloggen din til nye høyder med det nye designet ditt! Kvaliteten på bildene og måten du lager innleggende på, det er så utrolig flott!! Du legger skikkelig innsats i det du holder på, det kan ingen si noe på! All ære til deg 🙂
  Stå på videre, du er virkelig en inspirasjon for mange, inkludert meg selv 😉 Håper du får en nydelig fredag og en deilig helg!
  Stor klem fra Heidi

 5. Mari Aurora

  Linken til dette innlegget legges i mappen: «inspirasjon-for-hvordan-å-kle-seg-bilder» (som jeg har lært av deg) 🙂

  Takk for at du lager så gjennomførte innlegg.

  GOD HELG 🙂

 6. hei! ville bare tipse deg om, at lindex har også slike fargede bukser.
  de er i orange,rosa,grønn,de sitter knall fint på:)

 7. Kristin

  SUPERCOOLT anntrekk!!!! =) Du er så flott!!

  Digger at du viser flere variasjoner i samme innlegg, det var dagens motivasjons-boost =D

  Ønsker om en god helg 😎

 8. så fint antrekk, C! …. 🙂

 9. MichelleW

  Hei Caroline! Lurte på om str. 26 på Gina er tilsvarende 36 på Hennes? Er det høyt/medium/lavt liv på disse buksene og er lengden ganske normal?? Har tenkt å kjøpe meg disse etter jobb idag men vet ikke om jeg gidder å prøve de. Synes det er så kjedelig å prøve ting på vinteren spesielt idag som har på meg sko med snøring og strømpebukse og det hele…hehe…Håper på raskt svar 🙂 Ønsker deg en fin helg flinka 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker vanligvis 24/25 i jeans fra Gina og xs / 32-34 fra H&M, men i akkurat disse måtte jeg opp 2 strl. pga at de er forferdelig trange over føttene. 24 fikk jeg ikke over hælen engang, ikke 25 heller :p Når det er sagt er jeansen fra Gina litt mindre i strl. enn H&M sine, så mitt tips er å prøve :p

   – C

 10. Hei:)

 11. Veronica

  Haha, må le litt. Jeg ble så glad når jeg så nedover kommentarfeltet og det fantes ikke en negativ kommentar. Men plutselig «poppa» det opp en… Det er slår jo aldri feil at det er noen som må «rakke ned». Jeg er enig med 99% her, jeg liker det jeg ser, enkelt, men samtidig veldig pent:)!

 12. Hei:)
  Har du mulighet for et intervju en dag? Send meg gjerne en mail så skriver jeg litt om hva jeg har tenkt:)
  Mvh Tone L.

  1. Fotballfrue

   Hei Tone! Du må gjerne kontakte meg på fotballfrue@treasures.no

   Mvh.
   Caroline 🙂

   1. Mail er sendt:)

 13. Kristina

  <3 it!

 14. Kristin

  Caroline! Vi MÅ få seg deg bakfra i dette antrekket – toppen er jo superlekker i ryggen..

  1. Fotballfrue

   Har vist den bakfra før: http://fotballfrue.no/?p=12867

   🙂

   – C

 15. Dette var et helt annet bilde enn jeg hadde trodd du ville lagt ut på bloggen din. Du er da så mye finere ellers. Både hals,armer og midje så jo stor ut. Du tar da så mye bilder at det er sikkert et finere du kan bytte ut med. Liker bloggen din veldig godt. Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren, tenkte du bare ville vite det. Fra en pirkete jente til en annen. Vet jeg ville hørt det. He he. Ha en fantastisk dag fine, pene deg! Du er vakker, og du motiverer meg i hverdagen. Glad for å ha en blogg som jeg kan følge med samvittigheten til. Både meg og min mor på 50 følger deg, er vel ikke værst bare det? He he. Klem M

  1. Kristin

   Ehhh…hallo??? Hva er det for en kommentar da???? Utrolig hva folk tillater seg…OMG :-0

  2. Trodde aldri jeg skulle komme til å legge igjen en kommentar her, men nå må jeg bare:
   HÆ? «hals, armer og midje ser stor ut» – hvilken verden er det du lever i?!?

   Takk til Caroline for en inspirerende blogg 🙂

  3. hahaha herregud er dette seriøst voksne folk som skriver dette??
   hva så om hun så større ut???? , noe hun absolutt ikke gjorde. er ikke verdens undergang om du ikke ser sylslank ut vetdu.

 16. Merethe

  Hei og god fredag, Caroline 🙂 Jeg snubla over denne på VG: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10078535 . Hvordan forholder du deg til det som legges frem av resultater der? Slik jeg har fortsått det inngår det en betydelig del fete meieriprodukter i kostholdet ditt?

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Problemet er vel at det ikke står særlig mye om hvordan selve studien har blitt til :/ Er det spørreundersøkelser, er det kartlagt hva annet disse personene spiste, er det tatt høyde for livsstil etc.

   1. Merethe

    «Between 1974 and 1988, participants were examined for up to three times. Fat intake was assessed with a semi-quantitative FFQ. A total of 71 464 men and women were followed up through 2007. Hazard ratios (HR) and 95 % CI were estimated with Cox regression. Energy from TFA was compared to energy from all other sources, carbohydrates or unsaturated cis-fatty acids with different multivariable models.»

    http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=8428997&fulltextType=RA&fileId=S0007114511005897

    Dette er det eneste jeg finner om forskningsmetoden uten å kjøpe artikkelen. Vanskelig å si.

   2. Det er bare å lese «sammendraget» til artikkelen VG refererer til. Ser ut til å være en veldig seriøs undersøkelse, men hvor mange variabler de faktisk har kontrollert for, må en lese artikkelen for å finne. Det samme gjelder jo de undersøkelsene dere har referert til når det gjelder fordelaktige funn av LFCH kostholdet. Et lite utdrag:

    The objective of the present study was to evaluate the association between TFA intake from partially hydrogenated vegetable oils (PHVO), partially hydrogenated fish oils (PHFO) and ruminant fat (rTFA) and risks of death of CVD, CHD, cerebrovascular diseases and sudden death in the Norwegian Counties Study, a population-based cohort study. Between 1974 and 1988, participants were examined for up to three times. Fat intake was assessed with a semi-quantitative FFQ. A total of 71 464 men and women were followed up through 2007….

    Resten kan du lese her: http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=8428997

    Interessant, men svært tung lesning. Krever som alt annet av forskning god forståelse for undersøkelsesmetodikk, og statistiske metoder…noe som de fleste ikke har peiling på, og som desverre gjør at mange trekker naive og raske konklusjoner.

   3. Kristin

    hei, slenger meg med her =)

    Har akkurat lest forskning på at mettet fett er skadelig sammen med korn(produkter), da disse sammen gjør at fettet utvikles til transfettsyrer. Not good =(
    Sammen med kjøtt, gr.saker, skjer dette ikke, og kroppen kan derfor benytte seg av det umettete fettet.
    Dvs. enkelt forklart: smør på brød = usunt, mens feks. steke kjøtt i smør eller smelte hvitløkssmør over en biff, er sunt.

    Dette gjelder forøvrig alt mettet fett: kokkosfett, melkefett, dyrefett.

    Så på LCHF kost, er jo ikke dette et problem…da det ikke inngår kornprodukter.

    Just for info 😉

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Godt poeng!

    Artikkelen forteller også om dårligere kolesterolverdier som en følge av dette fettet, noe som ikke er tilfelle på LCHF 🙂

   5. Er ikke det egentlig en noe rask konklusjon å trekke? Jeg har ikke satt meg så veldig inn i akkurat dette, men jeg mener da at det er mye motstridende forskning og uenighet rundt nettopp dette forholdet, som kan tyde på at bildet er mer nyansert enn som så…spesielt med tanke på at dette er en trend, og at langtidseffektene ikke er kartlagt. Henvisninger til at de spiste slik i diverse ursamfunn, er ikke holdbar, for da tar man ikke høyde for diverse forhold som har endret seg betraktelig.
    Jeg mener ikke å være negativ på noen måte (hver og en får ha sin oppfatning) men jeg synes bare det er farlig med for bastante konklusjoner rundt helseeffektene av et slikt kosthold.

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Nei, når det gjelder kolesterol så er det ikke det. Det finnes ingen forskning som viser at LCHF fører til dårligere kolesterolverdier, faktisk viser forskning at LCHF fører til bedre kolesterolverdier 🙂

    Leser du litt rundt på diverse forum, hvor folk vet hva de driver med hva gjelder kosthold, så ser du også at de fleste opplever bedre verdier.

    Uansett, når der gjelder kolesterol, er det veldig stor uenighet på de fleste områdene.

   7. Merethe

    Ahh, takk! Det var oppklarende. 🙂

 17. Fine bukser, fresht! Vil bare legge igjen en kommentar i dag fordi jeg setter utrolig stor pris på bloggen din, herlig å starte dagen med en kopp kaffe og carolinebloggen! Beundrer alt arbeidet du legger bak, du må ha en utrolig hektisk hverdag, men forhåpentligvis er det det som gjør at du føler deg levende! Det er det iallefall for meg-selv om jeg ikke er toppblogger:) Ønsker deg en superfin helg og takk for all motivasjonen og inspirasjonen og du gir meg og SÅ mange andre:)

 18. Dwightinha

  Du er helt RÅ Caroline! Utrolig hva du får ut av en billigbukse. Filmen Barbarella med Jane Fonda, comes to mind….

 19. Caroline

  Kjempefint antrekk! Dette kledde du veldig godt 🙂

 20. Silje Marie

  Den toppen var dødsnydelig 🙂 Tenker å bestille den, men siden jeg aldri pleier å bestille noe på nette må jeg spør deg om den er veldig liten i str eller mer stor?? Eller vanlig 😀 Hihi..

  DIGGER BLOGGEN DIN!! 😀

 21. Kristin

  Utroli stilige jeans! De finnes også på nettbutikken til Gina Tricot 🙂 I tilfelle de er utsolgt i noen butikker 😉

 22. Denne hadde vært noe til alle «spike-skoene» dine 😉

  http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/ccollection-p1.html#product_144305

  1. Fotballfrue

   Søren, jeg får det ikke opp :/

   – C

 23. Utrolig bra innlegg, Caroline!! Veldig inspirerende, ny bukse er nå kjøpt. Ville aldri ha kjøpt ei slik bukse om det ikke hadde vært for inspirasjon fra deg. Men du sier at buksen er grønn, er den ikke turkis? Er den turkise jeg har kjøpt og likner veldig på den. God helg;-))

  1. Fotballfrue

   Den er mer grønn, synes jeg. Lys grønn 🙂

   Så bra at du ble inspirert 🙂

   God helg <3

 24. Wow! Så fint antrekk. Perfekt til din figur. 🙂

 25. Victoria

  DØDSFINT antrekk! Herregud, så fin du er! Fra topp til tå 🙂 Våknet i dag på bursdagen min og fikk blant annet de skoene servert på sengen. Gjett om jeg ble glad 😀

  1. Fotballfrue

   Å, heldig! De er kjempefine 🙂 Gratulerer så mye 🙂

   Klem!

 26. Jeg skulle sånn ønske jeg hadde kroppen, utsende og utstrålingen din..! Du er virkelig det nærmeste man kommer perfekt! <3

 27. Kristina D

  Du ser fantastisk ut, ingen tvil om det. Men om jeg får lov til å gi deg litt stilmessig kritikk for noe Caroline(Uten at alle fan’sa dine her hogger hodet av meg), så må det være at stilen kanskje er litt for «mach’ete» noen ganger. Litt sånn røde sko,røde smykker og rød veske i et antrekk. Eller gullsko og gullsmykker og gulltopp. Du skjønner poenget;) Du har så utroooooooooolig mye fine klær og sko, så hadde vært inspirerende å se deg kombinere dem på en annerledes og litt mer «kul» måte engang(om jeg kan bruke et så «fjortis» og utdatert utrykk;)! Ellers, topp blogg:)

 28. Kan du lage ett innlegg om hvordan man kan style den rosa buksen du kjøpte fra Zara også?
  Du er utrolig flink med mote, Caroline! Er det noen dager jeg mangler inspirasjon ser jeg bare innom her. Stå på, du er best!

 29. Det antrekket var bare helt perfekt! Utrolig fint 🙂 Digger buksene!!!

 30. Kjempe stilig! Drit kule sko! 😀

 31. Great outfit! Your blog is great! :)))

 32. Dette var rett og slett et… sykt kult og inspirerende innlegg!
  Utrolig flotte bilder med bra kvalitet, og de tre øverste bildene var skikkelig fint sammensatt.
  Veldig gjennomført, rett og slett:)
  Og du er ikke minst veldig pen og inspirerende, deg som person!

 33. victoria

  jeg lurer bare på hvilket program du bruker for å lage de bildene hvor du setter sammen antrekk 🙂 ?

  ha en strålende dag!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *