Familiekveld

God morgen, solstråler ♥

Herlighet, er det flere enn meg som får sommerfugler i magen når sola skinner og gradestokken viser +5? Det er helt fantastisk nydelig her i Siljan akkurat nå, og jeg kjenner at jeg nesten ikke kan vente til våren kommer og vi skal på utemøbeljakt. Endelig får vi åpnet verandadøren igjen også, den har jo vært barikadert av snø i flere måneder nå. Haha 😀

Det ble ikke noe antrekk i går, de grønne buksene ble erstattet med joggebukser i bomull og en myk genser. Så campet hele familien (det vil si meg, Lars-Kristian og dyra) i tv-sofaen og så på Klovn mens vi momset middag og mudpie. Det er viktig å ta seg tid til de du er glad i. Jeg har hatt litt dårlig samvittighet den siste tiden, for jeg har jobbet nesten døgnet rundt og vært veldig fraværende. Har hatt altfor liten tid til å klemme på alle sammen. Så i dag har jeg endelig en god følelse inni meg igjen, som jeg vil holde på.

Men grønne bukser today it is. Viser dere senere ♥

117 kommentarer

 1. Mari Aurora

  SÅÅÅ mye fint dere har tatt inn på Treasures.no. Stakkars lommeboka mi 🙂

  Mari Aurora

  1. Fotballfrue

   Så bra at du synes det 🙂

   – C

 2. Åhhh, nydelig!!

 3. Camilla

  Herlige bilder av deg og vofsene, man vet man kler alt når man ser så fin ut i chilleklær;)

 4. Hos meg er det 20 grader i dag 😀 Hehe.

  1. Fotballfrue

   Æ, heldige deg!!

   – C

   1. Jeg studerer i Georgia, USA. Så vi har nesten ikke vinter i det hele tatt vi 😛 Men det blir alt for varmt for meg om sommeren da.

 5. Så søt du er 😀 Det er viktig å ta vare på de rundt seg også.
  Gleder meg til å se de grønne buksene!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 6. det er så kjekt med vofser =) og ja det er som små barn som alltid vil være barn=) hihih Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Haha, sant :p

   – C

 7. Camilla

  Uæææ! Så at Treasures er åpnet igjen! WIIII!:D

  1. Fotballfrue

   Jaaaaa 😀

   – C

 8. Helene Nesse

  Så fint det var skrevet om deg i TA i dag, pluss et kjempe fint bilde! 🙂
  Du er en inspirasjon for mange jenter! Så på

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 9. Kristine lw

  Hvordan styler man fargerike bukser, hva er best å ha til?
  -hvite topper?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er mye som funker, kommer innlegg litt senere 🙂

   – C

 10. Noen spm :-)

  Har noen spørsmål!:)
  Har du tenkt å tatovere deg noen gang? Og kan du legge ut et bilde der du ikke har noe sminke? Tror aldri jeg har sett det, og har fulgt bloggen din i 2 år..:-)

  1. Fotballfrue

   Kanskje 🙂

   Dersom du har fulgt bloggen såpass lenge må du ha sett det, for jeg har vist meg sminkefri flere ganger 🙂

   – C

 11. elisabeth

  Sier meg enig angående at du var nydelig i den avslappete stilen! 🙂

  Jeg lurer på… Når får dere inn det «drømmefanger»-smykket på treasures (som du har hatt på deg før) ? Jeg mååå ha det 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg skal sjekke med leverandør asap 🙂

   – C

 12. så utrolig skjønn du er 😀
  Btw åpner Treasures i dag ? 😀 Vill shoppe ! haha:p

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, det gjør den!

   Klem 🙂

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Awww, så søte dere er =) Du kler koseklær også du, søte! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 14. Suzanne

  Ah, fantastiske bilder. Jeg er så glad hver gang det kommer en update fra deg, til tross for at jeg ønsker et helt annet yrke i fremtiden enn det du jobber med, så er det umulig å ikke bli inspirert til å jobbe hardere selv når jeg ser hvor mye pågangsmot du har, driven, hvor gjennomført ALT du leverer oss er, og hvor flott du er! Kan ikke tro at folk klager, dette er jo blogg i høyklasse! Ha en fin dag. 🙂

  1. Fotballfrue

   Utrolig hyggelig at du synes det! Gjør meg veldig glad 🙂

   Klemmer 🙂

 15. Caroline

  Så deg i TA idag 🙂

 16. Så koselig! Skjønne bilder <3

 17. Hei! Jeg blir sååå varm inni meg når jeg ser Hugo stå med rompa i været… Så s-i.n-n-s-y-k-t søt han er.
  Klem til deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Han er verdens herligste 🙂

   – C

 18. det øverste bilde var bare helt herligt 🙂 du ser så nydlig, og lykkelig ut 🙂

 19. Hvor er kosedressen fra? Den var sinnsykt fin!

 20. Bettina

  Down town hagesenter i Porsgrunn har masse fine hagemøbler 🙂 Bare et lite tips til deres jakt på utemøbler 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   – C

 21. Benedikte

  Heisann! Jeg ser at du ser veldig fleksibel ut. Driver du med yoga eller tøying av noe slag? Eller danser du? Hadde vært gøy å sett ett inlegg der du feks tøyer 🙂 Utrolig bra blogg btw.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *