Sommerferie 2012: Booket

Weeee ♥ Til tross for mitt kaos- og totalt stress-skadede hode, har vi likevel klart å booke sommerferie for 2012, og jeg gleder meg SÅ masse!

Vi har jo alltid kun reist på skikkelig ferie i november / desember og da har vi reist så langt for å få både vær og opplevelse i boks. I år har Lars-Kristian noen dager ekstra sommerferie enn han har hatt tidligere (I love you ODD), så nå rekker vi altså å reise bort en uke til varmere strøk. I juni. Jeg har alltid vært kjempeheldig som har hatt foreldre som har drasset med meg og søster stort sett over hele verden, men likevel er Hellas det landet vi har returnert til flest ganger. Det er så vakkert der, og menneskene er så varme, blide og skjønne. Har lenge hatt lyst til at jeg og Lars-Kristian skal reise sammen dit, og 2012 var altså året det var på tide. Vi reiser med VING til Pigadia, og skal bo på Alimounda Mare. Et fantastisk lekkert hotell PÅ stranden. Utsikt er viktig for oss, så dette er mer eller mindre perfekt.

Hihi, treningsrom er selvsagt et must! I tillegg til spa-avdeling, bassengbar, roomservice og levende musikk flere ganger i uken. Ah 😀

Deilige farger. .

// Bilder: Ving.no

Vi kommer til å kombinere med et par dager på Lefkos også. Lykke ♥

125 kommentarer

 1. Hærlig!! Ser utrolig deilig ut! 🙂 Jeg og datteren min skal også til Hellas i Juni, kjempefint der nede! Da er det bare å begynne på nedtellingen, hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi teller også ned 😀

   – C

 2. For er nydelig sted! Kan tenke meg at dere får en knall ferie der 🙂
  Ha en fin dag Caroline 🙂

 3. FOR et nydelig sted! 🙂 Ikke misunnelig i det hele tatt (a)

 4. SÅ utrolig kjekt å høre at ODD gir han noen dager ekstra fri. Jeg unner dere en deilig ferie bort fra hverdagens stress og mas for å tenke kun på dere selv.

  Jeg skjønner godt at dere velger å returnere til Hellas flere ganger. Min samboers familie har hus i Kreta, så vi er der stort sett hver sommer. Og jeg elsker det. Har alltid vært heldig med været, folkene der nede er så høfflige og alt annet er topp. Så Hellas er overhodet inget dumt valg av dere….

  Jeg håper du får en god onsdag.
  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Jaaaaa 😀 Det er vel fotballen generelt, men likevel 🙂

   Klem!

 5. Sara Idris

  Så fint det er der! merker jeg gleder meg til sommer’n nå!

 6. Å – så deilig! De fineste fargene..

 7. Så utrolig herlig! Må være deilig å bare bestille en reise slik 🙂

 8. i have heard the hotel isn´t so beautiful like the pictures, the beach will be full of stones and so on. I hope it was just rumors :-/

 9. Ååh, der så det fint ut! 🙂
  Da har dere noe å glede dere til 🙂

 10. Så kjekt med ferie i box…her telles det ned til Barcelona i April 😉

 11. Silje Marie

  Så herlig ut!
  Håper dere koser dere masse når den tid kommer:)

 12. Ah, Hellas er nydelig da. 🙂 Har du vært i romantiske Kroatia? Fint reisemål, om en bare har ei uke til gode..
  Snart helg, dyktige fotballfrue! Hang in there 🙂

 13. Ååååh, dette fortjener dere!! Vi skal også til Hellas i sommer på kjæresteferie, og det gleder jeg meg så utrolig til. Alle har godt av å komme seg bort en uke eller to og bare konsentrere seg om hverandre og komme seg bort fra hverdagens tjas og mas!:)

  Du er herlig!!

  Ha en fin onsdag videre:)

 14. Elisabeth

  Så utrolig nydelig! Tusen takk for tipset, Hellas er favorittplassen min også, og det er superduper viktig for meg og samboeren med både utsikt og treningsrom, så dette skal virkelig sjekkes ut. Wee 😀

 15. Høres ut som en herlig ferie 😀 Hellas er helt fantastisk! Er en utrolig sjarm over alle øyene og fastlandet. Og selvfølgelig kjempe god Tzatziki!

  Skal sjøl på tur i mai/juni, men i år har vi valgt og teste ut Menorca. Virker som en herlig øy, med nydelige streder, vakkert hav og flere aktiviteter og utflukter en kan benytte seg av 🙂

  Dere får ha en god tur når den endelige dagen har kommet!

  Hilsen
  Ina

 16. Cathrine

  Caroline det ser herlig ut, deilig å få sommerferie sammen. Jeg vet jo at dere har reist til varmere strøk før jul nå i to år og da er det store spørsmålet mitt, hva reiser du i av klær? Jeg å min kjære reiser til Asia om en uke, vi bor i Oslo og tenker å parkere bilen på Gardemoen. Vil jo helst ikke drasse på vinterjakke å støvletter, men vil jo ikke fryse ihjel heller… Så lurte på om du har noen gode tips? Takk for en flott blogg!;)

 17. Der så det utrolig deilig ut! 🙂

 18. Gratulerer med bestilt ferie! 🙂 Jeg har vært på Karpathos to ganger, og reiser gjerne tilbake. For oss (samboer og meg) er det et must å leie bil, mange flotte steder og nydelige strender rundt på øya. Kan anbefale å kjøpe e-guiden fra det svenske forumet Kalimera.

 19. SMUKT!!! dere er virkelig livsnytere, og det er så utrolig viktig ha noe se frem til. selv får vi en baby i juni så det blir sommerferien vår. kunne ikke ønsket meg noe bedre;)) DU, jeg lurer og lurer på hvilken parfyme du bruker. kan ikke huske å ha lest det noen plass. trenger tips til noe nytt og fresht. ha en fin dag caroline, DU ER GOD!!! hilsen frue-leser!!

 20. Kristine

  Hei! Der er det utrolig fint 🙂 Var der i høstferien, bare å glede deg! Et tips er å besøke vakre Apella beach 🙂

 21. Ååh, så deilig! Vi var på øyhopping i Hellas i fjor, jeg virkelig elsket det! Vêr ikke innom eimen av øyene dere skal til, men de er sikkert fantastiske! Gleder meg til vi skal tilbake, men i år blir det loffen i Asia i 5 uker i stedet 🙂

 22. Så utrolig gøy! Gratulerer!

  Jeg har faktisk vært i Pigadia selv, for noen somre siden, i to uker, og midt i juli var det så varmt at vi ville smeltet bort, hadde det ikke vært for at øya er såpass liten med så my vind. Det er kanskje den ferien vi har hatt mest lyst til å gjenta hver sommer, men vi må liksom alltid utforske andre deler av Europa også.

  Da jeg var i Pigadia bodde jeg og familien min på Electra Beach, nærmeste nabo til hotellet ditt, hvis jeg ikke husker feil, og da var faktisk dette hotellet som dere skal til under bygging, og vi satt bare og beundret alle etasjene, bassengområdet og utsikten. Dvs, vårt hotell var heller ikke så ille, bare i litt mindre skala.

  Hotellet ligger jo rett utenfor sentrum av Pigadia, og fra vårt hotell (som jeg tror var 50 m nærmere byen enne det der skal bo på) brukte vi kanskje 10 minutter til å komme inn i den flotte havnen med alle restaurantene. Da prukte vi rettnok en snarvei, en liten sti rett over stranden(man kan også gå på stranden selv, men bare ca 20 m) og så følge en rolig liten vei som fører dei rett inn i havnen. Bak havnen er «shoppinggaten» med dusinvis av først og fremst skobutikker og parfymeri. Men også noen klesbutikker, men den butikken jeg likte best og som var mest «moderne» var en jeg tror hette «DNA». Vet ikke om den finnes lenger, men verdt å sjekke ut.

  Ellers inne i byen var det rett og slett veldig hyggelig, koselige mennesker og god service. Og enda mer sjarmerende er det når du kommer borti noen «erkegrese» restauranter fulle av grekse gjester, og karpathene sitter der og spiler banjo(?) og synger av full hals. Hihi 🙂 Når vi skulle gå tilbake til hotellet om kvelden var det blitt såpass mørkt ute at moren min, som er redd for alt mulig, ikke turde å gå stien på stranden. Så derfor brukte vi anskje 15 min på å gå tilbake til hotellet når vi måtte gå gjennom gatene.

  Så vidt jeg husker er det ikke så mange utflukter, men den største, mest kjente og eneste vi reiste på, var til Olympos. Olympos er en knøttliten by på toppen av fjellet nord på øya, som du kommer til ved å ta båt til Diafani, og buss helt til Olympos. Den ble bygget av grekerne fordi den ikke kan sees fra vannet, og tyrkerne da ikke kunne finne dem(husker ikke hvilken krigeller form for slag det var det hendte i). Det var en heldagstur, og hele familien elsket det! Anbefaler den på det høyste, kjekt med litt variasjon fra stranden. Viss dere har lyst til å ta den utflukten(som jeg håper dere har) får dere helt sikkert masse info om sånt når dere kommer til hotellet(det gjorde vi).

  Hihi, ble litt lang kommentar, men må jo si litt av erfaringene mine fra Karpathos 🙂

  God tur! <3

 23. Blir det en romantisk middag på stranda for å feire 2års-bryllupsdag ?;)

 24. herreguuuud! så fint! helidge dere:)

 25. Å, Hellas er så deilig i juni <3 Perfekt temperatur, og før alle barnefamiliene kommer. Dette stedet skal jeg sjekke ut asap, takk for tips 🙂 Lefkas eller Lefkos? Var hvertfall på Lefkas på råmantisk ferie for et par år siden, nydelig marina med deilige restuaranter!

  1. Fotballfrue

   Lefkos med o 🙂

   Gleder meg 😀

 26. Åhh, så deilig! Ha en fin dag:D Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 27. Dette så utrolig deilig ut. Har vært i Pigadia og Lefkos selv, og det er kjempefine steder begge deler. Helt utrolig god service og deilig mat. Men jeg ville ikke ha satt av for mye tid i Lefkos. Det er kjempefint der, for all del, men et veldig lite og stille sted, hvor jeg ble litt rastløst selv etter en dag. Men kanskje det er akkurat dette dere ønsker 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja det er nok det vi ønsker :p Vi er noen håpløse romantikere på tur 😉

   – C

 28. Så skjønt!! Det så utrolig deilig ut. Jeg reiser til Dubai om 1 uke i dag.
  Gleder meg utrolig masse til varmen! 😀

 29. Huff… ble LITT misunnelig da jeg så dette….
  Til neste ferie kan jeg anbefale dere Dette hotellet i Split, Kroatia: https://www.starwoodhotels.com/lemeridien/property/photos/index.html?propertyID=1956 Ber man om sjøutsikt får man bo rett over gjestehavna, stille og rolig med stoooore båter og fantastisk utsikt. Kunne nesten ikke VENTE med å «kaste» mannen som bærte kofferten uuuuut av rommet 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig 😀

   – C

 30. Har selv vært på Karpathos, men det er for mange år siden. Da bodde jeg på Amopi på et hotell som heter Agean Village. Kjempe flott øy og flotte strender. Husker veldig godt flyplassen. Det var kun 1 gate og når vi skulle dra hjem var «gaten» bare et stråtak ute på rullebanen. Baggasjebåndet måtte sveives manuelt av en mann, og baggasjen ble veid på baderomsvekter. Hoho… det var en veldig morsom opplevelse, men det er som sagt 8-9 år siden. Det blir en knall tur skal dere se! Spørs om dere trenger å dra til Lefkos også? Masse å gjøre! Anbefaler å leie kajakk eller kano.

  Anbefaler også Kefalonia hvis det skulle bli aktuelt noen gang!

 31. ElisabethH

  Her har jeg vært! Åååååå dere kommer til å få en fantastisk ferie. Kjæresten min og jeg leide scooter og suste rundt på øyen – det er null problem å finne seg sin egen lille bortgjemte strand om dere liker slikt. 🙂 Det gjorde vi nesten hver dag – det er den mest romantiske ferien jeg har vært på i hele mitt liv rett og slett.

 32. Låter underbart & ser ut som ett fint hotell. Roligt att ha massa resor framför sig & se fram emot.

 33. Så herlig å se frem til dette! Så kjempefint ut:)

 34. Det ser helt fantastisk ut!! Jeg pleier aa reise til Kreta hver sommer, men ikke i aar. I aar skal jeg til Kroatia 🙂 Elsker Hellas, men er jeg litt bekymret for hvordan det skal gaa med oekonomien deres. Tenker dere paa det naar dere bestilte tur dit? Blir jo lett streiker, og konkurser ++

 35. Så herligt! Vi var til Lefkas i augusti 2011 (antar att det kansek ær samma?). Håpere dere inte skall bo i Ligia, det var en bsvikelse, men andra byar er så mye bedre!

  =)

  1. Fotballfrue

   Leflas og leflos er visst 2 forskjellige steder 🙂

   – C

 36. Det så jo helt fantastisk ut! Er i Hellas hver sommer selv og elsker det.

 37. mmmmm, gorgeous photos!

  suvimariliis.blogspot.com

 38. Så du skal til Karpathos med andre ord! Verdens herligste øy! Mormoren min bor der nede, så jeg er der hvert eneste år:) Hotellet dere skal bo på er skikkelig luksus, superfint!!! Kanskje vi er der samtidig;)

 39. Hei. Karpathos er en fantastisk øy og hotellet er også å anbefale. Har feriert der selv mange år på rad! Absolutt et sted å slappe av og kose seg. «Byen» Har mange små og koselige spisesteder. Anbefaler en liten restaurant som heter Grande som drives av en greker som er gift med ei norsk jente! Tror hun er fra Kongsberg om jeg ikke tar feil. Nyyyydelig gresk mat og fantastiske drinker 😉 Absolutt et sted dere burde dra å spise. Nydelig utsikt mot havna. God tur. Vi reiser til Karpathos i August.

 40. Det så bare helt herlig ut! Har vært i Hellas en gang, på kreta da. Nydelig land! I år blir det mest sannsynlig Italia med familien, gleder meg sånn!

 41. Elisabeth

  Ser utrolig fint ut:D

 42. Så utrolig fint! Hellas må være det mest idylliske sted på jord, og sikkert helt perfekt for å lade batteriene:D

 43. Fytti, dette var kvalmende. Så misunnelig er jeg. Hehe, neida.. Er veldig glad på deres vegne. Det er jo ikke til å stikke under en stol at dere jobber hardt begge to. Så en ferie er viktig å unne seg da.

 44. Det stedet så fantastisk deilig ut. Da er det bare og begynne å telle ned! 🙂

 45. Åhh så dejligt Caroline:-) Nu drømmer jeg mig også lidt bort midt i alt jobben – det trængte jeg til:-)

  Tak for det he he..

  Fin dag videre

  Maria

 46. Det ser virkelig ut som at dere får en fin ferie der! 🙂 Ha en fortsatt fin dag ;-D

 47. Dette så ikke dumt ut 😉 Jeg og min familie skal til Korfu i sommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Der er det også fint! 🙂

   – C

 48. Herregud, så herlig 😀

 49. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så deilig da! I år har jeg nok ikke råd til noen skikkelig ferie, men vi får se om jeg ikke får dratt på en liten roadtrip med noen venner eller noe 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 50. Åh! Ditta såg heilt fantastisk ut! 🙂 Blei det dyrt for ei ukes tid? 🙂 Har tenkt å bruke mesteparten av ferien til å jobbe for å tjene innigjen penga (sånn e studentlivet), :p men kunne tenkt mej ei uke til varmere strøk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian som har oversikten, men tror det endte på ca 14 000 🙂

   – C

  2. Hei, jeg er også student! Jeg og kjæresten min dro på ferie til syden rett etter eksamen var ferdig i fjor, altså rett før fellesferien begynte. Vi betalte 1300 for fly og hotell, SYKT billig! Da bestilte vi en uke før, og med uspesifisert hotell, reiste fra Bergen men er like bra tilbud fra så og si alle flyplasser. Vi fikk kjempefint hotell og det var digg at alt med transport til og fra flyplass var ordnet allerede. Anbefales til studenter som gjerne ikke har 14 000 å bruke på ferie 🙂 Vi bestilte på finn.no, men restplass.no er også bra!

 51. Jeg og kjæresten min var her i sommer.. Bodde på et hotell like i nærheten! Denne øya er kjempe koselig… Vil anbefale å leie scooter/moped/fir-hjuling, reise på andre siden av øya og besøke den lille feriebyen Foiniki. Liten og veldig koselig strand. Samt å dra på båtrur som tar dere nordover på øya!

  Ferien var fantastisk og vi storkoste oss! Pigadia er en liten by, men var deilig å komme bort å lade opp bateriene og tilbringe tid med sin kjære i deilige omgivelser! Dere har virkelig noe å glede dere til!

  1. Fotballfrue

   Å, det skal vi 😀 Tenk å suse på scooter med Lars-Kristian <3

   Takk for tips 🙂

   Klem!

 52. hei
  jeg lurere på om du liker michael jackson`s sanger og hva gjora du da du fikk vite at michael er dø

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker kongen av pop. .

   – C

 53. Åh, det både så og hørtes fantastisk deilig ut! 🙂 Og alltid godt å ha en ferie å se frem til 😀

 54. Karoline

  Åh så deiligt..
  Vi skal også til syden i juni, men er ikke bestemt hvor vi skal enda.. kanskje Hellas hadde vore en god ide 🙂
  Hotellet så veldig fint og koselig ut 🙂

 55. Hei Caroline!
  Sjekk gjerne mail ang Kvinnemiddag i Bodø. Håper det vekker interesse! 🙂

 56. Åååh herlig! Hellas er bare så fantastisk!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   I knoooow 😀 😀

   – C

 57. ÅÅÅH! Heldig, heldig, heldig! Elsker Hellas! Beste stedet jeg har vært også! 🙂

 58. Jeg elsker Hellas, og vi skal også dit i år.
  Jeg anbefaler på det sterkeste Kefalonia, som ble kåret for ett par år siden til Europas mest romantiske reisemål. Dette er øya hvor Prins Charles fridde til Prinsesse Diana, det er øya hvor havet i grottene endrer farge fra grønt, til lilla til blått. Det er øya med hvite strender, og hvor den mest avbildede stranda i hele Hellas ligger; Myrthos – hvit snø langs vannkanten. Dette er øya hvor du har vakre Lassi med restauranter kun lyst opp av stearinlys, eller Fiscardo hvor luksusbåtene ligger p rekke og rad mens de har besøk av kjendiser som Madonna osv.
  I <3 KEFALONIA

 59. Å hallemann så nydelig 😀

 60. Kristine

  Anbefaler dere å ta en båttur med «Sofia My Love», denne båten ligger helt ytterst på kaien i byen, og jeg tror det er det beste ferieminnet jeg har fra mine ferier i Hellas. Ønsker dere en god ferie når den tid kommer 🙂

 61. Det så fiiiiint ut!
  Men hvordan er det å reise til Helles nå som de holder på å gå konkurs og det er mye opptøyer? :/

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, men bestilt har vi i hvert fall :/

   – C

   1. Det har ingen betydning for turister. Opptøyene befinner seg stort sett i de store byene på fastlandet og Hellas lever jo mye av turisme – det siste de vil gjøre er å ødelegge den sektoren som bringer så masse inntekter til landet. Pluss de fikk jo ny redningspakke av EU, så de går ikke konkurs med det første. Ingen fare å reise til Hellas med andre ord 🙂

   2. Tror nok det går fint 🙂 Folk drar jo til Tyrkia og Egypt hele tiden, og der er det jo alltid noe som skjer.

   3. Jeg vil tro det går helt fint 🙂 De er jo avhengig av turismen og glade i nordmenn som legger igjen penger 😉 Jeg og kjæresten var i Egypt nå i januar – ikke akkurat rolig der heller – men NULL stress!! 🙂 Det så utrolig herlig ut Caroline, unner deg den ferien!

   4. Ingenting å være urolig over, jeg bor i Hellas for tiden, på fastlandet vel og merke. Det er trygt her også, media overdriver det hele veldig. Selvfølgelig skal man ikke gå mitt på Syntagma Sq. mitt under opptøyene i Athen, men demonstrantene er ikke ute etter mennesker på gaten. På øyene skjer det ingenting 🙂 Nyt sommerferien! 🙂

 62. Karen Marie

  Det så fantastisk ut! Det fortjener du nå etter alt arbeidet med boken 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Skulle ønske vi dro i morgen 🙂

   – C

 63. Such a beautiful view…love the last 4 pictures the sea is amazing!!!

 64. mmmm elsker Hellas, har vært både på kos, santorini, naxos og syros. Og dette stedet så topp ut.

 65. Hvilken dato reiser dere? 🙂

 66. Hei 🙂 Åpener Treasures i dag ?:) Gleder meg 🙂

 67. må være godt å drite penger….

  1. Fotballfrue

   Fordi vi drar på ferie? Beklager, men det er ganske normalt i de fleste familier.

   – C

   1. De fleste kan dra på ferie uten å «drite penger». Jeg har selv reist 14 dager til Kreta for 2500 kr. pr. pers. (uspesifisert). I fjor reiste jeg og samboeren til Hellas i 14 dager. Da fikk vi hotell på stranda m/ basseng, bar, restaurant og gåavstand til sentrum for 14.000 for to. Vi fant reiser ned i 8000 kr. for to personer spesifisert – og enda billigere om en reiser uspesifisert. Bare å lete litt, så finner man. Om du jobber, så klarer du sikkert å sette av noen kroner til ferie, dessuten får du jo feriepenger. Et annet tips kan jo være å ønske seg reisegavekort til bursdag/jul om en ikke har så god råd. Er du student, Anette, så får du gjøre som meg – vente med å reise til du er ferdig og har fått deg jobb 😉

   2. Denne var jo selvfølgelig til Anette, ikke til Caroline:-) Ta din ferie med god samvittighet du, Caroline;-)

   3. De er jo bare to stykker da!
    + fotballspillere tjener en god del!

  2. Beint fram MISUNNELIG, med andre ord :-))

   1. Michelle

    Visst det å reise på ferie skal bli sett på som å drite penger, vel da DRITER jeg penger med GLEDE 😉

 68. Hellas er diiigg!!! Vi var på Rhodos i fjor sommer:)
  Denne junien blir det bryllupsforberedelser til gangs, men topper det hele
  med to uker i paradis like etter! Iiiik 😀

  God onsdag fine Caroline <3

 69. Jeg har vært på Karpathos 11 ganger. Har reist øya rundt mange ganger og det er en fin liten øy. Lefkos er et veldig stille og stusselig sted, men fint er det der. I Pigadia er det litt mere liv, men også veldig rolig og avslappende… 🙂
  Flyplassen er omtrent verdens minste, og rullebanen veldig kort! :/ Anbefaler dere å reise til strendene Apella, Achata og Amopi!

 70. Vil bare si at bloggen din er HELT umulig å lese på iphone med all den reklama som legger seg oppå teksten. Kjipt!
  Tenkte det er greit for deg å vite.

  Ellers må du ha god ferie til sommeren!

  1. Fotballfrue

   Jeg er klar over det, Nettavisen skal ordne det 🙂

   – C

 71. Oy, litt av eit sammentreff- dit skal eg og, på samme hotell! Slutten av mai for min del. Can´t wait!! 🙂

 72. Hellas er flott, men selv hadde jeg ikke satset på det nå mitt i krisetiden! Hotellet så digg ut da!

 73. Har også tenkt på å reise til Hellas i sommer. Har aldri vært der og lurer fælt på hvilke plasser som er de beste! Har du noe rolig og fint å anbefale siden du har vært der flere ganger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi elsket å være i Kassiopi. Sjarmerende fiskelandsby, vil tilbake dit også. Har vært der, i Chania, Santorini, på Hersonissos (JENTETUR) og på Corfu, men synes de andre stedene er turistpreget i forhold til Kassiopi. Dra dit 😀 I følge mamma og pappa er Lefkos det vakreste, men der har jo ikke jeg vært ennå 😉 Har fått anbefalt Skiathos også 🙂

   Klem 🙂

   1. Vi er helt forelsket i Rhodos! Det er så fantastisk der 😀 Anbefales virkelig!

   2. Annica

    Rhodos er en fantastisk øy i Hellas, har bodd der og elsker stedet 🙂 Absolutt å anbefale 🙂

   3. Du er klar over at Kassiopi er på Korfu, eller?

    Men ja, Kassiopi er fantastisk. Jeg er 19 år og drar tilbake for 12.gang til sommeren <3

   4. Fotballfrue

    Ja, jeg er klar over det. Når jeg skriver Corfu mener jeg Corfu City.

    – C

 74. åååååå så deilig:) Vi drar i mai og gleder oss max!Vi var på Kreta for 4 år siden når vi giftet oss og nå skal vi ned som en familie til dette hotellet https://www.apollo.no/no/hvor-vil-du-reise/europa/hellas/kreta/anissarasanalipsi/accomodations/pages/lagunaresortampspamitsishotels.aspx?hBookingBtn=true

  gleder meg som en helt:)

 75. Michelle

  Ser jo helt fantastisk ut (mildt sagt!) Har aldri vært i Hellas selv, har veldig lyst å reise dit. Men blir nok heller Italia, men er jo ikke feil det heller vil jeg tro 😀 Ja, har vært super heldig selv med reisingen. har vært stort sett over hele verden fra jeg ble født! Spør du meg, er slike opplevelser noen av de største verdiene man kan ta med seg videre i livet 🙂 <3

 76. Josefine

  Har så lyst å reise til Hellas i sommer. Det virker bare så fint der, spesielt arkitekturen og egentlig generelt landet. Har en følelse av at det er så koselig der 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en helt riktig følelse 🙂

   – C

 77. Wow, det ser utrolig bra ut! 🙂 Har selv vært i Hellas mange, mange ganger. Elsker det landet! Trist at de har havnet i en så tragisk situasjon der nede nå…

 78. Caroline

  Åhh, så nydelig! Absolut et hotell etter min smak, og Hellas er også det landet jeg har returnert til flere ganger 🙂

 79. Hei Caroline
  Hvor mange kontinenter har du dratt til? Kan du lage et inlegg med hvor i verden du har vært?

  PS, bloggen din er en daglig inspirasjonskilde for meg!

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg sikkert gjøre 🙂

   – C

 80. og ikke minst all den gode maten de har der. Gresk yoghurt og gresk salat er jo bare fantastisk 😀 Skjønner dere har begynt med nedtellingen allerede!

 81. Kristine

  Ja, et treningssrom er såklart et must, for tenk å gå en hel uke uten å trene. Hadde jo vært KRISE!

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Det er har du helt rett i! Jeg tror ikke Fagermo hadde vært så veldig fornøyd om jeg kom tilbake i dårlig form fra ferien……

   1. Kristine

    Helt greit med deg, du må jo nesten det pga. at det er levebrødet ditt. Tenkte mer på kona de, som stakkars sikkert hadde fått abstinser av ikke å trene på en hel uke. Det er jo så det nesten ikke blir lov for vanlige folk å ta seg en velfortjent ferie:)

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Du burde kanskje innse at vi er alle forskjellige. Selv om trening på ferie er fremmed for deg (det virker i hvert fall sånn), så er det en livsstil for mange, og da er det helt naturlig. Trening gjør også at kroppen produserer hormoner som påvirker humøret, noe som gjør at svært mange trener rett og slett fordi det gjør dem glad 🙂 Spør du meg, så er veldig fint å være glad, selv om du er på ferie…

    At noen får dårlig samvittighet av å lese at vi trener på ferie, så er vel det strengt talt ikke vår feil…

   3. Kristine

    Jeg vet at folk er forskjellige. Og at jeg får dårlig samvittighet er vel ikke riktig, syns bare det er trist at Caroline aldri kan slappe av litt slik som de fleste andre (det virker i hvert fall sånn).

   4. Fotballfrue

    Igjen: Vi er forskjellige. Jeg slapper mer av etter en treningsøkt enn noen annen gang. . Hva du foretrekker er en annen sak, som jeg aldri kunne funnet på å henge meg opp i 🙂

    – C

   5. Kristine

    Det trenger du strengt tatt ikke henge deg opp i heller i og med at jeg referer til Caroline her, og ikke deg, som du sikkert hadde sett hvis du hadde lest kommentaren.

 82. WOW! For en NYDELIG plass!!!! Det så nesten ikke ekte ut jo!!! 🙂 🙂 Dere er HELDIGE som skal dit på ferie altså! 🙂

 83. Victoria

  Åh, Karpathos er det mest fantastiske stedet noensinne! Når reiser dere dit? Jeg drar dit for 3. gang i slutten av Juni og blir det i to uker, GLEDER MEG! Anbefaler restauranten Grande, der har de fantastisk mat og helt herlige drinker og de som jobber der er så utrolig koselige! Dere har mye å glede dere til iallefall 😀

 84. Hvilket hotell skal dere bo på i/på Lefkos? Er det også via ving?

  1. Fotballfrue

   Det har vi ikke bestemt ennå 🙂 Mamma og pappa er der samtidig, så vi besøker i hvert fall de, også får vi vel se hva som er ledig.

   – C

 85. Kimberly

  Hei!

  Jeg sier bare GLED deg! Var der i september i fjor med kjæresten min, og det var så fantastisk fint! Hotellet er nydelig og servicen er topp. De går rundt med gratis vannmelon til alle hotellgjestene flere ganger om dagen og er super oppmerksomme på om det er noe man trenger 🙂 bassenget er også herlig:D

  Eneste minuset med stranden er at det kun er stener i vannet og ikke sand. Men anbefaler å leie firhjulinger og besøke strendene Apella og Diakoftis;) der er det helt FANTASTISK! Dra også til Amopi hvis dere rekke det 😉

  I Pigadia er det en italiensk restaurant som har nydelig nydelig mat, vi spiste vel her fire ganger tror jeg:p der snakker servitørene kun engelsk og gresk, ikke norsk/svensk som på veldig mange andre av restaurantene som er altfor turistifiserte:p ha en fantastisk tur!

  Gleder meg til å se bilder så jeg kan drømme meg bort dit igjen 🙂

  Stor klem fra meg 🙂

 86. Så deilig ut! : )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *