A bump in the road

Hei dere ♥

TIPS: Flett hestehalen når du skal trene, genial måte å holde håret borte på. Du slipper blant annet at det klistrer seg inntil ryggen fordi du er så svett. Blæh :O

Akkurat hjemme fra dagens treningsøkt, det ble en fin restitusjonsmil på ca. 60 minutter – i to omganger. Denne dagen har vært rar. For det første sov jeg helt til klokken åtte, det var utrolig etterlengtet, og da jeg våknet kjentes det ut som jeg kunne trengt 6 timer til – minst. Men jeg dro meg uansett opp av sengen, spiste frokost med mannen, og dro etter hvert avgårde til ELIXIA. 5 kilometer ut i mila ringte Live og sa det var trøbbel med bildene jeg har tatt til boken. Jeg ble kjemperedd, hun fikk nemlig ikke åpnet den ene mappen jeg hadde sendt henne på dropbox og dermed manglet hun MANGE bilder. I tillegg var jeg sikker på jeg hadde slettet de fra macen, men heldigvis hadde jeg ikke det. Live trengte bildene fort, så vi kom frem til at den letteste løsningen ville være å bude harddisken min til Oslo, men det var jo svindyrt, så Vegard som jobber hos Lille Måne startet å kjøre hele veien til Siljan, stakkar. Tror han synes melkeruta ut hit var helt forferdelig, for da vi møttes ca. 20 minutter unna huset vårt, spurte han om det ikke var en annen vei tilbake. Hehe 😀 Så bar det tilbake til Skien og ELIXIA for min del, og jeg fikk avsluttet treningsøkten. Dagen blir litt amputert når slike ting skjer, men jeg er så glad det løste seg! På vei hjem var jeg innom sentrum en tur, og fant disse fantastiske buksene:

Vet allerede hvordan jeg skal style dem, viser dere senere 😀
Forresten! Ser dere vi mangler trekk tiø sofaen? Dette bestilte vi direkte fra THG i november, men det har fortsatt ikke kommet. De er også umulig å få tak i, så nå gir jeg opp. Noen som vet om en butikk i Norge hvor dette kan bestilles? Si ifra 😀

105 kommentarer

 1. Gleder meg til å se hvordan du styler fargejeans:D
  Har du forresten tatt ut exstensionsene eller blir håret bare mye kortere i flette?:)

  1. Fotballfrue

   Det har blitt så koooooort 🙁 Uhu. Nå er det like langt som mitt eget, som er til midt på puppen :p Blir kortere når jeg fletter det også, da. Skal bytte neste uke 😀

   – C

   1. hvorfor har det blitt kort, Caroline?? du satte jo inn nytt hår like før jul, skal du bytte allerede?:O

   2. Fotballfrue

    I november satt jeg i to nye pakker, og beholdt litt av det gamle. Det må ha vært noe galt med disse pakkene, for det har liksom klippet seg selv :/ Jeg får nytt om ca en uke, og da skal jeg sette på det helt nye til Hendrix 😀 de har kommet med eget merke 😀

    – C

 2. Åh, kjente bare frysninger når jeg leste det… Huff, ekkelt! Ble hvile for min del idag, trening i morgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er flink, viktig å hvile også 🙂

   – C

 3. Caroline Rudberg

  Hvordan klarer du å trene så mye? Du har skikkelig fin kropp misunner deg 😀
  Skikkelig fin bukse !*
  Skikk gjerne innom min blogg : http://www.carud.blogg.no

 4. elsker fargen på buksene. jeg liker ikke å flette det fordi da slår knuten mot meg hele tiden :/

 5. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Huff, jeg hadde fått helt panikk altså! Godt at det ordnet seg, og buksene var skikkelig stilig =) Gleder meg til å se hvordan du tenker å style de, det syns jeg er supert å legge ved når man blogger dagens innkjøp 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 6. Fantastisk farge på jeansene, gleder meg til å se dem i et antrekk 🙂

 7. you have always so nice and colorful stuff 🙂 i really like this jean 🙂

  come and see my blog
  https://chicchoolee.blogspot.com/

 8. Det er så forferdelig når sånt skjer! Godt det ordnet seg 🙂 jeg gleder meg til å se hvordan du styler buksene 😀

 9. Wow, at du går TILBAKE til treningen etter alt det surret der, ja da er du jammen meg engasjert og motivert! 😉
  Vil forresten si deg at jeg trente som en helt i dag! 😀 Jeg er så utrolig GLAD for at du har vist meg det at det går an å trene for å få energi, og for å få glede! Det handler ikke bare om å trene fordi jeg «må» lenger!

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg hadde så lyst på en mil i dag :O Motivasjon <3

   Så flink du er 🙂

   Klem!

 10. Åh, hørtes utrolig stressende ut – hadde gått rundt for meg hvis det var meg i den situasjonen :p Men bra at det ordnet seg til slutt da 🙂

 11. love.har den samme buksen i rosa, hehe.
  hvilken størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   De er helt SYKT trange nede ved ankelen, føttene må liksom presses gjennom. Enig? Jeg måtte opp 2 strl for at de skulle gå over føttene mine :p

   – C

   1. Betyr det at du måtte ha str M? Jeg må sikkert ha XL jeg da! Gina Tricot har så små buksestørrelser.

   2. Fotballfrue

    Disse går fra 24 og opp, ikke XS, S, osv. Jeg måtte ha 26, først da fikk jeg de over føttene :p Men synes de sitter pent ellers også, så disse er ganske så små i strl.
    – C

   3. Fortvil ikke. Akkurat det samme skjedde med meg:) Fra 24->26. Har den i rød/oransje:)

   4. camilla

    Ja, helt enig. Jeg har størrelse 24 i min, og bruker ca. 38/39 i sko. Men hvis jeg hadde tatt en størrelse større, hadde den blitt for stor i livet : /
    Ble du også veldig inspirert etter Gina Tricot reklamen ? hehe, jeg kjøpte også den rosa skjorta til :- )

   5. Jeg bruker vanligvis str. 24 i jeans fra Gina Tricot, og samme bruker jeg i denne buksa…..

   6. Fotballfrue

    Så merkelig 🙂 Det var de ansatte som rådet meg til å gå opp 2 strl. og det stemte på en prikk 🙂 Kanskje jeg har blitt feit / lagt kraftig på meg over natta, da 🙂 Når det er sagt, de andre buksene mine i 24 passer fortsatt. Merkelig, altså.

    – C

   7. Kanskje du har blitt feit, fordi du måtte bruke størrelse 26?? Nå får du gi deg. Man er ikke feit når man bruker størrelse 26, men tydeligvis i ditt hode.

   8. Fotballfrue

    Herlighet, nå legger du ord i munnen min. Du burde lese ordlyden til hun jeg svarte, du ser jo selv hva hun ønsket å formidle, men det blir jo bare latterlig når buksen er liten i strl. 🙂

    – C

   9. Marthe Cecilie

    Stakkars … off ikke føl å måtte forsvare deg 🙂 Ikke bry deg 🙂 Du , jeg alle vet at Du ikke er sakalt feit 🙂

    Du er nok over gjennomsnittet slank, men GUD så godt du kler det, å jammen jobber du for det å 🙂

    Fine deg 🙂

   10. Caroline brukte ironi, er så mye merkelig folk finner på å skrive til henne.. Caroline sier jo at de var for små over ankelen og dermed måtte gå opp i str og da passet de som om de skulle vært normalstr for henne!

   11. Ja, hva ER det med noen av de buksene fra Gina? Jeg er standard str 24 og kjøpte en bukse jeg selvsagt bare reiv av lappene på.. Så da måtte jeg.. wait for it.. KLIPPE opp foten. Sånn a la klipp man hadde over joggeskoen når man var 12 år.. Bah.. Nå ligger de på Fretex.

   12. Fotballfrue

    Hahaha 😀 det gjorde jeg i fjor sommer også, ble til en olashorts :p

    – C

   13. Sabla tynne alle er da 😉 Jeg bruker ikke str. 24 for å si det sånn. Heller aldri gjort det og er tilfreds med den situasjonen 🙂

    Ha en fin dag i solen alle høye og lave, alle tykke og smale, og alle oss midt i mellom.

    -M

   14. Fotballfrue

    Haha, alle er like mye verdt, samme hvilken strl. det er snakk om 🙂 Og godt er det!

    – C

 12. Hei! Du skrev for en stund siden at tredemøller viser usanne tall, at du da brukte klokken din. Mener du da at du har opplevd at de viser for mye eller for lite av eks. kilometer?
  Jeg sprang 1 mil på tredemølle idag, og synes det var en del tyngre enn springe ute. Merkelig synes jeg, får når jeg løper 1 mil ute løper jeg i flere oppoverbakker og!

  1. Charlotte

   Det er generelt tyngre å løpe på mølle enn ute (synes jeg i hverfall).
   Føler ikke at beina flyter like lett, og sliter med å holde samme hastighet når jeg løper på mølle.

 13. Årh, så kjipt! Men bra det løste seg da! ;D

  Ha en fin kveld, Caroline!

 14. Elsker de buksene fra Gina, skulle ha i rosa men de var utsolgt i Oslo. Er kanskje litt blind nå, men er buksene i grønn eller blå? 🙂

  1. Fotballfrue

   Grønn 🙂

   – C

 15. Kjempefine busker, likte fargen. Minner meg om vår <3

 16. Så utrolig fine bukser:)
  Har også svettet fra meg 6 km på mølla i dag, utrolig deilig å løpe.
  Du er forresten veldig flink til å oppdatere, har lest bloggen din i et år og det her er den første gang jeg kommenterer. Synes du fortjener litt ros:)

 17. Gosh, tekniske duppeditter tar forever når de ikke fungerer som de skal.
  Blir gøy å se hvordan du styler buksen. 🙂
  xo

 18. Ååå Caroline…. Når åpner du nettbutikken..? Sitter bare her å venter.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Måtte gjøre noen oppgraderinger på systemet, så det blir imorgen formiddag 🙂

   – C

 19. Kjempe fin bukse:)
  Hvordan treningstights er det du har på deg på bilde? 🙂

  1. Fotballfrue

   Rhönisch antishake 😀

   – C

   1. aha, den får jeg sette på ønskelisten 😉

 20. Uff, ille når slikt skjer. Godt det ordnet seg!! 🙂 Herlige bukser forresten. Elsker fargen

 21. Hvor har du kjøpt «kule»-blomsten i vinduskarmen?

  1. Fotballfrue

   Josefines lysthus 🙂

   – C

 22. Hmm, det første jeg tenkte, var at dere kanskje har litt lite kapasitet på internettlinjen deres? Og utifra shoppingbudsjettet ditt å dømme, så har dere råd til å oppgradere også. Det burde jo være en smal sak å overføre bildemappen via internett, veldig mye raskere enn en tur-retur biltur Oslo-Siljan?

  1. Fotballfrue

   Det er over 100 GB med bilder 😉 Ikke bare å overføre det over internett…

   – C

   1. Det var store bilder ja, er det raw data og ikke zippet?

   2. Fotballfrue

    Det er raw, ja 🙂

    I tillegg er det ikke like bra internett her i Siljan som det er i for eksempel Oslo. Sende de over internett tok derfor alt for lang tid :/

    – C

   3. Ikke rart det tok tid da!

    Om du pakker filene dine med en algoritme som ikke fører til datatap, kunne du kanskje sittet med en fil på 20 gb. Tar kanskje 5 minutter å pakke ned, og opp.

    Om du kan bruke en 40mbps opp/20mbps ned linje (dette er noe man normalt kan ha de fleste steder på østlandet, om man ikke bor på en fjellknaus eller øy), så ville 9 gb tatt 1 time, altså ville dine 20 gb tatt i overkant av 2 timer. Om du hadde villet komprimere enda litt mer, (dette vil ikke et øye se forskjell på med mindre man blåser opp bildet til posterstørrelse og henger bildene på et galleri for nøye studier) så kunne du antakelig halvert tiden på opplastingen.

    Raw er bare for utstillinger i stort format for fotonerder 🙂

   4. Silje O

    Da anbefaler jeg deg Lynet internett. Jeg har det (de sier at det er veldig dårlig nett her dersom man har f.eks. Telenor), men siden det er fibernett er det super raskt!
    Ellers så anbefaler jeg også de buksene på Cubus, de utvider seg ikke, holder fargen etter vask + at de koster kr.199 😀

    Ha en fin dag! Du er vel oppe allerede…. 🙂

 23. I really love your decoration, could you post more about it?

  Nice jeans, love the colour.

  P.S When will you write in english too? 😛

  1. Fotballfrue

   You can use google translate? 🙂

   Hugs 🙂

 24. Hei Caroline! har du sett denne? https://www.kvinneguiden.no/artikler/syk_av_lavkarbo/105868

  Hva tenker du? Du virker jo overhodet ikke deprimert eller sliten. Tviler når du trener såpass mye! Stå på, gleder meg til boka!!:-D

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Det er så utrolig mye dumt man skal lese, blir utrolig oppgitt…

   «Tretthet og depresjon har tidligere vært mer eller mindre kjente plager»

   Hvor tar hun dette fra? Kjente plager? LCHF er jo kjent for å gjøre personer mer opplagt, skape et stabilt humør osv.

   Hukommelsestap? Really? Vel; https://naturalnordic.com/diet/2012/01/12/er-det-mulig-superhukommelse-pa-lavkarbo/

 25. Flott farge på buksen- dessverre er jeg for halvgammal for for halvfeit til å gå med noe sånt;). Hadde man bare hatt tid til å trene slik du gjør, men med en treåring, full jobb, mann og bikkje, så er det ikke så lett!;)
  Men jeg får meg nå ut på en times tur med vovven hver dag, og så slår jeg til med noen runder på crosstraineren som står i kjellern et par ganger i uka. 🙂

  Forresten, kjøper du pakkene med extensions selv, og får proffe til å sette dem på, eller kjøper du alt i salong? Og hvor mye koster det ca å sette inn din mengde?
  Til sist lurer jeg veldig på om du har peiling på om det finnes salonger som setter på vippeextensions her i Stavangerområdet?

  Blir veldig takknemlig for svar. 🙂

  Selv en halvgammal småbarnsmor som meg selv lar seg inspirere av bloggen din, vet du! 😉

 26. Kan jeg spørre deg hvorfor du har extensions i utganspunktet? Det virker som du har «det perfekte» håret siden det ikke lukter, du trenger bare å vaske det 4-5 ganger i uken (tror jeg det var) og det er langt nok… Du trener jo mye og det er jo pes med extensions.
  Hadde det for 8 år siden selv så jeg vet hvor mye jobb det er med det. Selv om det er pent å se på da, skal innrømme det.
  Ikke ta dette som kritikk altså, jeg bare lurer. Det er jo så fint å være naturlig 🙂 Tror du egentlig er veldig vakker uten all den sminken, håret, vipper, negler osv….

  1. Fotballfrue

   Jeg synes ikke det er noe mer jobb enn jeg er vant med, har alltid hatt langt hår 🙂 nå har jeg ex. fordi jeg synes det er så fint med litt ekstra fylde 🙂

   – C

 27. Jaqueline

  Hei Caroline 🙂
  Du trener 6 dager i uken – regner med at du dusjer like mange ganger eller mer. Jeg har noen treningsfrie dager nettopp på grunn av dette, rett og slett for å slippe å dusje daglig, det er jo ikke bra for hår og hud. Hvordan løser du dette, bruker du sjampo/dusjsåpe hver gang, bruker du et spesielt merke – du har jo så fint hår :)!
  Takk for fin blogg!

  1. Fotballfrue

   Kroppen dusjer jeg hver dag, men håret bare 3-4 ganger i uken 🙂 Det fungerer veldig fint på meg 🙂

   – C

 28. Gleder meg til å se hvordan man kan style de buksene! Har lyst på både grønn og rosa, men aner jo ikke hvordan jeg skal style noe annet enn svarte bukser, haha!

 29. Blir alltid sjokkert over hvor mye du trener, og at du klarer og gjennomføre det så ofte! Vet det også tar litt tid og kjøre inn til Skien! Så syntes du er super flink 🙂 Har sjøl begynt og trene på treningsstudio nå i Larvik! Så er på rett vei ihvertfall 🙂

  Siden dere flytta til Siljan har jeg alltid lurt på hvilken vei dere tar over ditt fra Oslo? (litt tåpelig og lure på sikkert) Bor ikke så langt ifra grensa til Siljan, bare jeg bor på Vestfold sida 🙂

  Hilsen
  Ina

 30. Michelle

  for et tiltak å måtte bryte midt i økten! respekt til deg som fikk deg tilbake på mølla!! Håper alt fikset seg med bildene til slutt

 31. Du er så flink til å trene!! Blir supermotivert.. Men nå har jeg fått en del problemer med kneet. Tror kanskje det er overbelastet pga all løpingen på mølla. Har du noen tips du kunne delt med meg for å unngå vonde knær? Har hørt at sykling og elipcemaskin er alternativer, men det er jo så vanvittig kjedelig i forhold til mølla! Jeg er jo superrastløs nå som jeg ikke får løpt min daglige dose. hehe! :p

 32. Hei! En flott blogg, som jeg titter støtt og stadig innom. Lurer på hvordan det går med treningen til å sykkle Norge på langs? Kanskje du har noen tips til hvordan trene seg opp til en så stor utfordring, siden det blir 11 mil per dag.

 33. Jeg gleder meg til å se hvordan du kombinerer disse buksene med andre klær 😀 Jeg har så lyst på fargebukser, men aner ikke hvordan jeg skal style det opp! Elsker bloggen din. Den gir meg så mye!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 antrekk i morgen 😀

   – C

 34. Bra det ordna seg med bilda då! 🙂

 35. Härlig träningsoutfit! Konstigt att man blir extra peppad av att träna i rosa!

  https://pernillabredolt.blogspot.com

 36. Er ikke sånn heeelt fan av fargerike bukser, så gleder meg til å se hvordan du har tenkt å style det 🙂 Kanskje jeg får helt dilla på det? Veldig bra at du legger ut dagens innkjøp – det liker jeg (men kanskje ikke lommeboken min)! 🙂

 37. Oioioi ja jammen hadde du en forferdelig dag caroline, haha

  1. Fotballfrue

   Har jeg sagt at denne dagen var forferdelig? Har hatt det helt topp, jeg 😀

   – C

 38. Elsker de fargerike buksene fra Gina Tricot!
  Jeg stemmer for at du lager en stilguide for fargerike bukser!;)

 39. Er Treasures registrert som et NUF eller AS? Hvis det er et NUF, har dere gode erfaringer med det? Vi sitter og ser på ulike foretakstyper.
  Elsker forresten bloggen din, du er en inspirasjon! 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Det er NUF 🙂

   Spør dere meg, bør dere velge AS, uten tvil.

   1. Takk for svar, Lars-Kristian. Kan jeg spørre hvorfor? 🙂

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Nå vet ikke jeg hva deres firma driver med, men det er i hvert fall mye enklere å opprette firmakonto for eksempel. Skal dere ha kortløsning hos Nets, får dere også mye bedre rammebetingelser hos de, i tillegg til at dere vil bli tatt mye mer seriøst 🙂

   3. denne tok jeg ikke. er deres firma reg som et nuf og du anbefaler et as for andre lars? jeg kan ikke tro at dere har vært så dumme å velge et nuf, det er noe alle vet er svindel… det er ingen bra firmaer som velger det og det er store prosentandeler av nuf firmaene som faktisk går konkurs.

   4. Lars-Kristian Eriksen

    NUF: Den kommentaren der skjønte jeg fint lite av. Jeg forklarer jo i andre kommentaren min hvorfor jeg anbefaler AS fremfor NUF.

    Det virker ikke som du kan så veldig mye om NUF, AS osv. På hvilken måte er NUF svindel? :p Og hva har det med oss å gjøre at en stor andel av NUF-selskapene går konkurs?

 40. Hei Caroline! Kjempe fine bukser du kjøpte 🙂

  Jeg lurer på hvilken mageøvelse du snakket om i noen få innlegg siden, den som du virkelig kjente i magen? Jeg trenger veiledning, og jeg trenger det NUU! Hihi.

  Bloggen din er suuuuper!

 41. Kule bukser 😀

 42. Er så herlig med litt farger på klærne!:-) Elsker stilen din.

 43. Uff, nå er det altfor lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar til deg her. Det er skummelt hvor fort dagene går :O fikk meg heldigvis en drøss bra lesestoff, siden jeg ikke har tittet innom bloggen din på noen dager. Så kjipt med bildene i dag, men bra det ordnet seg! 🙂 gleder meg forresten veldig til å lese intervjuet av deg i Det Nye 😀 wiihi! Du er virkelig i vinden for tiden! Stå på 🙂
  Ser ut som dere får en fin ferie i sommer da! Åååh, jeg gleder meg til sol og sommer! 🙂 og så må jeg også få sagt at bildene til koveret på boken din er absolutt helt nydelige! Du er så herlig 🙂
  God natt til deg, og ønske om en nydelig dag i morgen! Klem<3

  1. Fotballfrue

   Ja, det var lenge siden 🙂 Tusen takk for fine ord, du er så herlig!

   Håper du får en fantastisk dag 🙂

   Klem C

 44. Flinke Caroline <3

 45. hei caroline:) jeg bare elsket hyllen du har over sofaen, hvor har du kjøpt den? setter stor pris på svar! klem!

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

   1. Tuuuusen takk for svar! Du er helt fantastisk flink til og svare leserne dine, imponerende:) virkelig! smask!

 46. Kjempefin farge på buksene!

 47. Hei! Jeg synes du er veldig inspirerende og jeg lurte på om du kan vise noen gode mageøvelser. Jeg har prøvd mange forskjellige, men begynner å bli litt lei og vil gjerne oppnå et resultat. Håper du vil hjelpe meg 🙂
  Ha en fin dag 🙂

 48. Åhh bra det ordnet seg! Å få slike beskjeder gir alltid klump i magen!
  Men alt ordner seg for snille jenter 🙂

 49. Og forresten, ville bare anbefale dere ett tv-program. Vet ikke om dere har sett det før (du har jo hatt det så travelt!) men det heter ihvertfall Ein idiot på tur. Tror det er det beste programmet jeg noengang har sett! Går på onsdager på nrk3, men er litt usikker på når.. 🙂

 50. Jeanette

  Hei Caroline. Har følgt bloggen din i 6 mnd nå og digger den. Må bare si at det huset deres er helt fantastisk <3 akkurat som jeg skulle innredet det selv. hehe så litt misunnelig der ja:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 51. Hei! 🙂
  Kan du ikke poste et innlegg om alle pyntejenstandene du har arvet? Eller den fine dukken som står på hylla i bakgrunnen? Synes den er så sykt fin!

 52. Kjempefint intervju med deg i TA i dag!! Også vil jeg bare si at du har inspirert meg til å begynne å løpe både på Elixia og ute. Så tusen takk for det 😀 Du gjør en suuuperbra jobb

 53. Nye trekk til sofaen kan du kjøpe på bemz.com. Jeg kjøpte nye trekk til våre Ektorp sofaer i fjor og er kjempefornøyd! Trekket jeg valgte har kjempefin kvalitet og gir et helt annet kvalitetsuttrykk for sofaene – de er ikke lenger krøllete og stoffet suger ikke til seg farge og smuss slik som IKEA trekkene gjør. Før vasket jeg sofatrekkene hver måned – nå holder det med en gang i året (vi har små barn og lyse sofaer ….) Anbefales! Lykke til!

  1. Fotballfrue

   Dette er ikke en Ektorp sofa, men THG, som det står i innlegget. Trekket fra THG hadde vel bare dekket halve sofaen :p

   – C

 54. Hei! Jeg lurte på om du kan skrive ned sånn ca hva du spiser til alle måltider på en dag ? trenger litt inspo! Du er nydelig!!!

 55. hvor i skien bor du? er det langt fra arkaden og herkules?

  1. Fotballfrue

   Jeg bor i Siljan 🙂

   – C

 56. kan du vise hvordan du fikk fletten så «kort» på en måte? har langt hår selv, og den er ganske irriterende når den «piskes» i ryggen og lignende, haha:)

  1. Fotballfrue

   Så høy hestehale som mulig 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *