Rutinefreak

Fininger ♥

Takk for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, tror jeg ble litt klokere. Nå har jeg akkurat plukket ut bildene vi kommer til å bruke på treasures.no når vi åpner igjen, noen som vil se? Jeg kan vise dere i morgen, de må bare til Benny for en siste touch først. Dere kan like oss på facebook her, for å få med dere oppdateringer, de seneste nyhetene, gode tilbud og sånne ting.

Nå må jeg vakse litt klær og leilighet (ja, jeg skrev faktisk det helt av meg selv, tror ikke det at vi bor i hus har sunket HELT inn ennå) HUSET, før jeg håper på å krype tidlig til sengs. Har nettopp spist sen middag, og vet dere? Jeg klarte ikke la være, jeg MÅTTE dokumentere dagens middag også, for det ble bare så innmari godt! Jeg lagde pannekaker, blåbærsyltetøy og bringebærsyltetøy. Lars-Kristian ble helt i ekstase, og jeg også. Jeg er  forferdelig matlei om dagen, så det var godt med en forandring. Deler oppskriften i morgen.

// Bilde fra gårsdagens søndagsfrokost 

Glad for at dere er til!

65 kommentarer

 1. Du er så nydelig Caroline! Vil se ut som deg!<333

  1. Fotballfrue

   Jeg er sikker på at du er for vakker til å se det selv! Vær glad for at akkurat du er du 🙂

   Klem!

   1. SÅ utrolig vakkert sagt av det Caroline. Det burde finnes flere mennesker som deg, nydelig inni som utenpå <3

 2. Pannekaker er favoritt 😀 Pleier av og til å bruke havregryn i! Det er godt 🙂
  Men må innrømme at det beste er pannekaker og is! hehe!
  Blir så glad av å lese bloggen din, så takk for at DU er til 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 3. Hihi, liitt trøtt hund? Koselig bilde 🙂

 4. Så fint et bilde av dere 🙂 fin bisk 🙂

  Har du forslag til noen bra låter til trening? Jeg trener 5-6 ganger i uken, og begynner å bli mildt sagt pisslei av treningslisten min! :p

 5. å vi er glad for at du er til <3 klem:)

 6. hehehe, han koser seg

 7. ÅÅÅÅ, Hugo er rett og slett til å spise opp… Jeg vil ha han 🙂 🙂 nydelig… (Ronaldo også da, men han var jo ikke med på bildet, men du må si det til han også så han ikke blir sjalu og føler seg mindreverdig 😉 )

 8. Stine askeland!

  Du er så vakker!
  PS! Liker at bildene er såå store og fine!!

  1. Takk for at du er til, Caroline!

 9. Hei! 🙂
  Lurte på det gamle skatollet du fikk pusset opp. Vet du om det var i teak fra tidligere? Jeg har arvet et liknende fra min mimmi, og har lenge tenkt å male det 🙂 Vet du om det måtte pusses helt ned først el om det holdt å f.eks bruke heftgrunn? Ellers takk for fin blogg!

  1. Jeg svarer her jeg, som ivrig møbeloppusser 🙂

   Du trenger ikke pusse ned teak på forhånd. Det er jo så glatt allerede. Derfor er det som du skriver, riktig å bruke heftgrunn. Det er rett og slett fordi overflaten er for glatt til at oljemaling fester seg. Heftgrunn en runde, og mal en runde eller to. Blir det noen ujevnheter etter malingsrunde en, kan du pusse disse ut.

   Hvis skatollet har hatt hanker, og du skal bytte ut til knotter. Da må du sparkle hullene som er overflødige, og pusse godt etterpå. I flere omganger

   Husk at maling har ulik grad av glans, og tenk over dette før du kjøper maling.

   Et viktig tips, kanskje det viktigste er: Kjøp GODE pensler. Billige pensler røyter, og resultatet blir ikke bra når man må pelle ut hår 😛

   Lykke til! Det er et slit å gjøre det, men resultatet er verdt strever 🙂

   1. Tusen takk! Da blir det nyoppusset kommode. Snart.. 😉

 10. Vakre deg 🙂

 11. Christine

  Du er så god, det skinner igjennom av alt du gjør og skriver. Jeg har fulgt bloggen din i en lang stund, og du virker rett og slett godhjertet tvers igjennom. Det er en fryd å følge bloggen din, det gjør meg glad! Tusen takk for at du er du! Mange varme klemmer <3

 12. Du er fantastisk vakker og utrolig nydelig! Dette bildet er rett og slett fantastisk. Så naturlig, lys og feminin. Veldig pent.
  Og så søtt han lille voffsen var ^-.-^ hahaha 😀

 13. Du er virkelig superwoman og bloggen din er en herlig avkobling når man trenger litt virkelighetsflukt (slik som nå – når jeg sitter med eksamen!)
  Takk for gode råd og tips om det meste. Stå på! Elsker engasjementet ditt for ting! Du er flott <3

 14. Dear Mrs Caroline Berg

  I watch your blog from the year and i think that it is great. I am writing
  to you with a question, because I think you can help me. In a few months I
  have 40 wedding anniversary my aunt, because I have a great dilemma in what
  to wear if you can suggest me three sets it will be me very nice? I know it
  will be a big celebration. The kit can be casual or elegant. Thanks in
  advance for your help.

 15. Nydelig bilde av deg!

 16. Så fine dere er! Nydelig bilde 🙂

 17. Du er så vakker, du er så positiv og så flink!
  Blogg, bok, hus, mann, hunder… Det virker som et flott liv du har! Og som du står på 🙂
  Den dagen du slutter å blogge, gråter jeg. No kidding, hehe 🙂
  Sender deg en god klem og er så glad for at DU er til!

 18. …og vi er glad for at du er til!
  Gleder meg masse til oppskrift på pannekaker!
  Jeg har bare et spørsmål til deg, for jeg er på utveksling i england for dette skoleåret og midaggene hos vertsfamilien består ofte av bare/masse pasta og ris og jeg merker at jeg ofte går fra middagesbordet veldig oppblåst og med mageknip! Så jeg lurte på om du har noen forslag på billige/enkle løsninger for en «low-carb» lunsj som det går ann å ha med i matpakke?
  Jeg har planer om å starte på LCHF når jeg kommer hjem til Norge (ettersom at dette er vanskelig med middagene jeg får her), og gleder meg masse til boka di kommer ut! 😀

 19. Utrolig fint bilde av deg, trodde det var et bilde til boken eller noe – var så vakkert!
  Forstår godt at du er matlei etter å ha jobbet med boken så lenge, men matlysten sniker seg nok innpå igjen snart 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Lars-Kristian øver 😉 Hehe, han begynner å bli veldig flink <3

   Klem 🙂

 20. Nydelig bilde av dere to! <3

 21. Elisabeth

  Det var et veldig fint bilde 🙂

 22. Du er jo bare helt stunning!! 🙂

 23. Michelle

  Nydelig bilde av deg og Hugo, et vakkert par 😀 hihi
  God natt, nå er det på tide å legge seg. skal til fysio å bli stukket med nåler i morgen tidlig.. er så behagelig. Så håper jeg greier å komme meg opp veldig tidlig for en treningsøkt før behandlingen (som gjør meg sengeliggende noe timer etter)! Det å komme seg opp om morgen på en treningsøkt er jo du et ekstremt godt forbilde på! Så tusen hjertelig takk for motivasjonen du sprer <3

 24. Og jeg, og mange andre, er glad for at du er til! <3

  Du er et godt forbilde for mange der ute, og du inspirerer mange til en bedre og sunnere livsstil! Er imponert over all denne energien du har til å klare alt du gjør iløpet av en dag, og samtidig se så velstelt ut til enhver tid! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Vilde! Så god du er 🙂

   Klemmer 🙂

 25. Ragnhild

  Så fint bilde av dere to:) Du er bare såå vakker Caroline ! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 26. Så fin du er! Og uff, nå ble jeg sulten IGJEN :p pannekaker hørtes dødsgodt ut 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, det var kjempegodt!

   Klem 🙂

 27. Kathrine

  Pent bilde:) Er hundene dine lik rase? Ser så koselig ut med hund!

  1. Fotballfrue

   Nei, det er en tibetansk spaniel og en chihuahua 🙂

   – C

 28. Takk for at DU er til og lyser opp dagen min med denne bloggen 🙂 🙂 Stå på, Caroline!

 29. Hei Caroline:)
  Nydelig bilde! Du ser så utrolig fornøyd ut:) Leser bloggen din fast, og er glad for nye innlegg;) Elsker å lese om klær og make up, drømmer meg bort litt…For en 5 barns mor, som i tillegg er hjemmeværende blir det ikke mye tid til sånn deilig luksus:) Har meldt meg på treningsstudio, og litt av motivasjonen er å lese her inne;)
  Klem fra Anita
  Og du….Jeg har også hatt piercing i navlen. Ikke noe problem der etter 5 graviditeter;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer til deg 🙂

 30. Herlighet for ett nydelig bilde, var helt sikker på at det var ett av bildene som ble tatt på shooten til jeg leste teksten ordentlig! Du er veldig vakker, både på utsiden, og slik jeg ser det, på innsiden. Brynene dine var forresten utrolig fine på dette bildet 🙂 God natt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Stas å høre fra en makeup-artist 🙂

   – C

 31. Vovven ser ut att ha det skönt <3

  1. Fotballfrue

   😀

   – C

 32. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så herlig bilde, da! Gleder meg til å få oppskriften av deg 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 33. Hei! Satt plutselig å lurte på om den filmen fra ferien din? Husker du la ut en teaser for en stund siden?:)

 34. For noen fantastiske bryn du har på det bildet her og kanskje ellers også? 😀

 35. Dette bilde var rett og slett helt nydelig! Jeg kan bare ikke tro att du ikke er i ett modellbyrå, for jeg er sikker på att du hadde fått masse av tilbud. Er det noe du selv ikke ønsker siden du ikke er det? Du kler alt, har nydelig hår og ett nydelig litt uskyldig fjes. Absolutt som en modell.

  Ellers vil jeg gratulere både med boken, ny rekord på mila og alt du har oppnådd siste tiden. Boken din har jeg nå fått bekreftet att jeg får, siden min niese jobber på forlaget. ( da får jeg den med engang den er klar)

  Ellers så sitter jeg bare å tripper å venter til dere åpner butikken. Har spart opp litt penger når den har vært nede og håper på mange nyheter med fjær ( eller har fjær blitt ut?)

  Ha en nydelig tirsdagsmorgen og bare nyt dagene og det att du har litt fri. Take care 🙂

  Klem Britt

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å lese dette. Tusen takk 🙂

   Neida, fjær kan du fint bruke ennå 😉 Lekkert til sommeren!

   Klemmer 🙂

 36. Og vi er glad for at du er til <3 Du er en inspirerende person, med en personlighet (det vi kjenner av den selvfølgelig) som stråler hele dagen! Jeg tror ikke jeg vet om noen andre som ser så positivt på livet og hver eneste hverdag slik som du gjør. Det er veldig inspirerende 🙂

 37. Karen Marie

  Du er fantastisk! Og for et nydelig bilde av deg og Hugo <3

 38. Victoria

  Haha! Ser ut som om Hugo poser på bildet! =) =)
  Artig!

 39. Har sett litt på siden din. Jeg er i flyttemodus om dagen. Ser at den sorte «kommoden» du har stående i gangen hadde passet perfekt i gangen i den nye leiligheten. Hvor har dere kjøpt den? Merke? Og finnes den i en lysere farge? På forhånd takk! 🙂

 40. 🙂 for et nydelig bilde.

 41. Marita Ø

  Ååå! Snakk om flaks for min del – jeg elsker pannekaker! Men syns det har vært litt fyfy-mat ettersom det inneholder endel karbohydrater. Men regner at de er mer sunne og gode når de kommer fra deg 🙂 Satt faktisk å tenkte på det her en dag at jeg håpet på du at kanskje kunne komme med en oppskrift på pannekaker! Gleder meg 😀

 42. Johanne

  HUGO ER NYDELIG!!!

 43. Hei Caroline! På det forrige innlegget skrev du at du elsket mandager, og jeg tok meg selv i å tenke akkurat det motsatte. En av de tingene jeg liker best ved bloggen din er all den positiviteten du sprer rundt deg, uansett hvor mye du har å gjøre, eller hvor lite du har sovet. Selv har jeg også et liv som er fullspekket med aktiviteter, dog kanskje ikke like mye som deg. Uansett, jeg lurte litt på om du kunne skrive ett innlegg om det å holde positiviteten oppe, også når ting går litt i motbakke. For det er du så utrolig flink til, og du inspirerer meg de gangene jeg faller inn i dype daler av selvmedlidenhet som det er vanskelig å komme ut av. Føler jeg har så utrolig mye å sette pris på i livet mitt, men allikevel klarer jeg ikke å verdsette hverdagen på den måten jeg ønsker og syntes at jeg burde gjøre. Men det klarer du! Selv om du ikke har altfor lange pensumlister og en dårlig studentøkonomi regner jeg med du har dine ting du også, det har vi vel alle? Stor klem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, setter utrolig stor pris på det <3 Du virker veldig sterk, synes jeg. .

   Sender deg mange klemmer <3

 44. Kamuflirt

  En lille hilsen fra Danmark 🙂

 45. Nydelig bilde!

 46. Nydelig bilde av deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem 🙂

 47. haha, Hugo ser nå bestandig så bli ut xD

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *