Ny uke

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker mandager, og denne er intet unntak. Dette er kanskje den beste på lenge, for i dag har jeg ikke tenkt til å lage mat. Ok, jo. Så skal jeg kanskje lage middag, men jeg trenger i hvert fall ikke ta steg-for-steg bilder, og det skal jammen bli godt. Kom nesten akkurat hjem fra en rolig og deilig time på mølla, det ble i overkant av én mil, fantastisk start på uken. Jeg har store planer for treningen denne uken, endelig har jeg litt tid til overs, så jeg kan prioritere litt lange økter igjen. Ingenting er bedre! I morgen skal jeg trene med Alexander igjen, også kommer det en journalist og en fotograf hit fra DetNye som skal være med meg litt rundt omkring. Det blir bra!

Svett jente etter endt mil:

Har jeg nevnt at jeg har tatt ut piercingen min? Jeg har med andre ord blitt skikkelig voksen. Haha!

Grunnen er egentlig ganske enkel: Jeg leste en artikkel om kvinner som fikk spjæret nesten hele navelen under graviditet på grunn av den. Skal ærlig innrømme at jeg ikke har lyst til at det skal skje. Nå må ikke dere tro at vi har tenkt til å få barn neste uke bare fordi jeg skriver dette, men noen år frem i tid vil vi jo gjerne lage en liten familie. Når det er sagt: Jeg har innsett at det ikke kommer til å gro igjen av seg selv, så jeg fikk et tips om å stemple ut hullet hos legen, og deretter sy det igjen. Først da vil det forsvinne helt. Eventuelt kan jeg jo bare ta hull på nytt om jeg savner det i fremtiden. Noen med erfaringer?

I dag skal jeg jobbe med treasures, kontoret vårt begynner å ta form. Gøy! Jeg skal vise dere når alt er ferdig. Nå må jeg komme meg i dusjen 😀 Hei og hopp og deilig mandag til alle herlige mennesker!

231 kommentarer

 1. Jeg har to små, og tok ut piercingen da jeg fant ut at jeg var gravid med første. Har et veldig stygt arr der nå! :/ Da navlen ble strekt under svangerskapet så det ut som en playboybunny, har sett igjen den hos flere andre også, hehe! Nå har jeg et to cm langt arr over navlen, ikke pent.. Så du gjorde nok lurt i å ta den ut nå, så det får grodd ordentlig. Utrolig fin mage du har, forresten! Misunnelig!! 😉

 2. Jeg tok ut min piercing 6 år før jeg ble gravid. Den har som flere har nevnt her laget et V-tegn i strekkmerke. Tror det er ganske vanlig. Arrvev er jo mindre tøyelig. Man har ingen garanti for hvordan magen vil se ut etter en graviditet uansett, med tanke på strekkmerker, slapp hud og evt. keisersnittarr. Men det meste kan jo fikses på, og fokuset endrer seg etter man får barn.

 3. Jeg vet at Linni Meister har fikset på hullet etter piercingen, etter hun ble gravid, så det er ikke noe problem 🙂 Hvordan det ble, det vet jeg ikke, hehe.

 4. Michelle

  Er så enig med deg, ingenting er så deilig som en god start på en mandag! syklet selv 30 km og hadde meg 30 min i sauna før kl 7, så det har vært en lang og produktiv dag, herlig 😀
  Gleder meg veldig til butikken din åpner! håper det kommer/ er noen fine fargerike fjær øredobber(?) 😀
  forresten, for noen magemuskler du har! håper du kan dele «oppskriften» eller noen gode øvelser meg oss

 5. Silje Karlsen

  Hei Caroline 🙂 jeg har hatt hull i navlen, ble mye problemer, hud-irritasjon osv så piercingen måtte jeg til slutt bare ta ut. Nå er det ca ett år siden og mitt har grodd helt greit igjen. Har et lite ovalt arr som syntes, men det var forventet 😉 (veldig gøy å følge med på bloggen din!)

 6. Hei Caroline!
  Jeg har lest bloggen din veldig lenge, og har hørt og lest om de som diskuterer kroppen og magen din. Mange som sier at du er altfor tynn osv., men jeg vil heller si at du er trent. Godt trent! De fleste som snakker ned om kroppen din er sikkert feite folk som bare er misunnelig!
  Vær så snill og aldri hør på hva de sier, for du har den sykeste kroppen jeg har sett! Syntes du har all grunn til å være stolt av den, og bare fortsett å legg ut bilder av bikinier ol. Du er en stor inspirasjonskilde for mange, inkludert meg, og hver gang jeg ser kroppen din får jeg bare mer og mer lyst til å ta i enda hardere på neste trening! Fortsett å jobbe. Du virker som ei herlig jente! Keep up the good work!

  -Frida 🙂

 7. OOW! Hello hotstuff! Der fikk jeg trenings motivasjon for resten av uken! 🙂

 8. Kristina

  Nydelig, nydelig, NYDELIG mage!

  Du er virkelig et godt forbilde, og ikke minst; for en motivasjon du gir meg!

  Ha en fin kveld videre 🙂

 9. Fint med muskler! 🙂

 10. Slapp av, går heilt fint med piercingen. Det gror fort. Eg hadde piercing, null problem. Kan ikkje dy meg for å kommentere vektoppgang i graviditet: barn på gj.snitt 3,5kg, morkake gj snitt 0,5kg, auka blodvolum 1kg, fostervann 0,5kg. Dette blir 5,5 kg, som forsvinn ila nokon dagar. Så er det auka muskelmasse i livmora som forsvinn ila 2.3 veker. Fyrste 3mnd (minst… anbefalt 6mnd), skal barnet spise av DEG. Og eg skal love deg at mødre som er «oppspist» ikkje ser bra ut (= spøkelse m søvnmangel og null feitt og muskler). Det er ein grunn til at ønskeleg og gj.snittleg vektoppgang i eit sv.skap er minst 10kg (gj.snitt 12kg). Meir enn dette er ikkje ønskeleg. Dersom du ikkje vil legge på deg meir enn du skal når du er gravid så husk at ein ikkje spis mat for to. Det ekstra energibehovet ein har tilsvarer ei brødskive og eit glass melk (ja eg veit du er lavkarbo dame,…men du kan rekne ut noko som passar til deg utifrå dette).
  Flott med ei dame som er veltrent og har musklar. Eg er stolt over at spring 12km på 59min, til og med med litt mage (som ikkje skylles graviditet, men hang etter kjeks som alltid står framme på jobben).
  Helsing blogglesande lege.

 11. Oj. Og eg gløymte puppane. 1kg på kvar. hahaha.(sukk. og det forsvinn gitt) 🙂

 12. Bettina

  For det første: Fantastiske magemuskler = MOTIVASJON!!!!
  For det andre: Jeg tenkte ikke over å ta ut piercingen min i navlen da jeg var gravid. Men etter 7-8 mnd begynte jo navlen å «bule» litt utover, og da var det ganske ubehagelig å ha den der så da tok jeg den ut. Har ikke sprukket, blitt stygt eller noe. Bare et lite hull fortsatt =)
  Får ikke gjennom piercingen mer, men kunne sikkert klart å presse gjennom noe tynnere, som en øredobb, og nå blir gutten min 3 år om to uker!

  1. Fotballfrue

   Godt å høre 🙂 Gratulerer med en helt sikkert nydelig gutt 🙂

   Klem C 🙂

 13. Har du ikke hørt at vaginaen din kan sprekke inn til rumpehullet også? Påtide å begynne å øve med fotballer nå, så du er sikker på at ikke noe sprekker den dagen du skal ha barn, når du skal være SÅ pirkete.

  1. Fotballfrue

   Du er jo bare syk..

   – C

   1. Er jo ren sannhet det, noen kan spjæle såpass, mens noen får piercinghullet sitt ødelagt, en fødsel er mer enn muligens ett ødelagt peicinghull, andre ting er inkontinens, ufrivillig promping,revning både hit og dit…ikke noe melk, betennelser,melkespreng,akutt keisersnitt, oga da caroline får du arr på hele magen……En fødsel er noe magisk,du bryr deg fint lite om alt dette når du har babyen i armene dine…=)

 14. Alle svangerskap er forskjellige, så det å ta ut piercingen var nok smart for å være på den sikre siden.
  Det er mye rart som skjer/kan skje med navelen under en graviditet, og å risikere noe livsvarig merke
  (når man kan unngå det) er jo absolutt ikke verdt det, og du ser jo helt fantastisk ut uten! 😀

  Jeg er gravid i 26. uke, og tok ut min piercing for noen uker siden, da graviditeten kom heller brått på…. :):)
  Håper imidlertid at jeg ikke får et forferdelig arr/merke, da jeg har sett de som har fått det. *krysser fingrene*

  Ha en fin uke, Caroline! Du er en inspirasjon for oss alle! :):)

 15. Hei Caroline 🙂 Jeg har hatt hull to ganger, tok den første ut og ombestemte meg, så jeg tok på nytt. Har nå tatt ut nr 2 også og begge gangene har hullet grodd seg usynlig – jeg må se etter for å se at det er der. Tok ikke lenger enn en mnd eller så vil jeg anta.

 16. Jeg tok piercing i navlen som 18-åring, og fikk barn når jeg var 20 og 22. Det gikk helt greit, jeg tok ut piercingen når magen begynte å bli så stor at hullet ble strukket, og satte den inn igjen etter svangerskapet.

  Jeg har hørt at hullet kan revne, derfor er jeg fornøyd med å bare ha fått et litt strukket piercinghull og noen små strekkmerker opp fra hullet. Men hadde jeg tenkt på at gravditet ville påvirke hullet i navlen på den måten, så hadde jeg ikke tatt piercing i det hele tatt!

  Det ser helt greit ut når jeg har i piercingen (bruker noen i plast som kan klippes korte og ikke er så tunge at de «henger» i hullet), men uten piercing ser det litt rart ut. Så hvis jeg hadde vært deg ville jeg nok i alle fall tatt ut piercingen nå hvis du har planer om å få barn i løpet av noen år. Det er jo ikke sikkert at det hjelper, fordi arret fortsatt vil være der, men det er i alle fall større sjanse for at det vil bli pent i ettertid.

  Men jeg er spent på å høre hva legen sier angående stifting osv. Har aldri hørt om det, men ble litt nysgjerrige på om det faktisk går an… Er jo for sent for min del men, kult hvis det funker, for jeg vil tro at dette er et problem for veldig mange nå som navlepiercing har blitt så vanlig.

 17. Camilla

  Oj, overraskende mange 30-ish damer som har piercing ser jeg! Er det bare jeg som synes det er litt harry med navlepiercing? Det var godt du tok den ut, jeg tok selv piercing da jeg var 16, men allerede når jeg var 19 var den ute igjen. Magen er så mye finere uten! Du som har så fin mage trenger ikke «smykke» den opp 🙂

  1. Nei du er ikke den eneste. Er selv 30-ish og driver og fjerner en tatovering. Synes både piercing og tatovering er utrolig harry… Skal aldri skaffe meg det ene eller det andre igjen…

 18. Hei Caroline.
  Jeg er nå høygravid med mitt 2. barn, og har hatt piercing i navelen i mine yngre dager, som deg. Tok den ut et par års tid før jeg ble gravid med 1. mann, for da synes jeg at jeg var litt for gammel for å ha det… 🙂 Man kunne se på magen at det var lite arr der etter hullet, men det hverken revnet, spjæret eller lagde strekkmerker for min del. Ingen strekkmerker sist, og ingen nå heller – det sies at strekkmerker har mye med gener å gjøre! 🙂

  Lykke til uansett, jeg skjønner du vil leve livet litt før barn kommer, det endrer virkelig på tilværelsen. Men samtidig; FOR en berikelse!! Det er mye å glede seg til!

  Camilla 🙂

 19. 2 barsnsmamma

  Hei;) jegtok piercing dA jeg var 18 år,å har tatt ut piercingen begge gangene jeg ble gravid,faren vist du har stav piercing i magen kan det oppstå strekkmerke dr hullet er,pga magen vokser å skyver ut piercingen.men tar duutringen el staven tidlig vil ikke dette skje;) jeg har tatt i piercingen etter begge svangerskapene,og ikke fått et eneste strekk merke på magen.men har da strekk merker på hoftene,og det har jo ikke noe med piercingen å gjøre 😉

 20. Heisann 🙂
  Først og fremst, WOW for en flott mage, den tror jeg mange misunner deg og den har du all grunn til å være stolt av 😉
  og så lurte jeg på hvor den singleten er fra?

  Så, jeg tok min navle-piercing i 1998, ble gravid i 2011, og tok den ut halvveis i svangerskapet mitt. Jeg er instruktør på SATS, glad i å trene, og fortsatte med å ha timer til uke 34 (7.5mnd) Etter dette trente jeg selv. Så lenge kroppen din er vant med å trene (og det er jo din i HØY grad) er det ingen problemer å fortsette med trening på tilnærmet likt nivå under graviditeten, så lenge kroppen sier det er ok. Noen modifikasjoner må jo selvsagt til når magen begynner å vokse. Jeg hadde ingen problemer, bekkenløysning o.l. og tror det kommer av treningen, i tillegg vil det være mindre risiko for komlikasjoner under fødsel for de som har trent under svangerskapet.
  Piercingen min har ikke grodd igjen, selv om den har vært ute i over ett år nå. Den vises som en liten strek. ingenting av betydning. og jeg kan bruke den igjen om jeg skulle få lyst 🙂
  Når det kommer til vektoppgang tror jeg ikke du skal bekymre deg for det heller 😉 Det er normalt å gå opp ca 12 kg, kroppen er fantastisk laget sånn sett, den vet hva den trenger selv og ordner opp. Det er nødvendig å ha noe å gå på i de hektiske ukene etter fødsel. Når det er sagt, forsvinner STORE deler av de kiloene allerede under fødsel og dagene etterpå 🙂 Ammer en i tillegg går man raskere ned i vekt automatisk da babyen bokstavelig talt suger kaloriene ut av deg.
  Og etter barselperioden på 6 uker er det fritt fram for å trene igjen nesten som før 🙂
  og så VIPS er man tilbake til utgangspunktet
  (men forhåpentligvis er det noe annet enn treningen som har hovedfokuset ditt når den tid kommer)

  Lykke til når den tid kommer 🙂

 21. Caroline

  Hei Caroline! Jeg tok ut piercingen min 1 år før jeg ble gravid, da hadde jeg hatt den i 7år. Hullet grodde altså ikke igjen, men noen er heldige og har like fint hull etter graviditeten mens andre er ikke fullt like heldige. Jeg var da en av de uheldige og fikk veldig stygt, slapt og rynkete hull etter graviditeten og nå kan jeg ikke ha piercing i lenger for den henger bare å «slenger» liksom, ikke noe pent akkurat. (er ellers slank btw) Har tenkt på det samme som deg ang. å skjære bort hullet for så å stemple det igjen og var nettopp på en konsultasjon hos en plastisk kirurg, men hun anbefalte meg å vente med dette til jeg var ferdig med å få barn, for når de fjerner hullet så blir det et arr der og viss man da blir gravid igjen så blir arret strukket og kan da bli stygt og enda mer synlig. Så viss jeg var deg så tror jeg at jeg ville ventet å sett det an til etter graviditeten, for du kan jo være en av de heldige som ikke får et stygt hull etterpå 🙂 Utrolig flotte magemuskler du har altså! 🙂

 22. Rebekka

  Hvis du har en hud som du får lett strekkmerker av så bør du nok ta den ut, men anbefaler ikke sy igjen. For hele magen din blir jo mye større en sin normale størrelse når du blir gravid og da vil nok sannsynligvis stingene syns veldig godt og navlen bli veldig slapp og stygg.
  Det beste er nok å bare la den være og da heller når du blir gravid (hvis du skal det da) ha litt ar, vet det ikke er noe pent men hvis du har en veldig tøylig og myk hund så trenger ingen ting å skje.

  Jeg selv har en hud som er ful av strekkmerker :'((( Og fikk utrolig stygge arr nesten på hele magen, men har kjøpt en krem nå så det syns nesten ikke i det hele tatt.

 23. Hei du!

  Jeg har også piercing i navelen og har hørt det samme. Men vet du ca hvor lenge før man har tenkt til å blir gravid man bør ta den ut? For vil ikke ha barn på noen år, så vil jo gjerne ha piercingen så lenge jeg kan!

 24. det finnes egne piercinger for gravide, som er kjeempe lange! bare søk det opp på google 🙂 mange bruker det!

 25. Rebecca

  hei du 🙂 magen og rompa de er til å dø for, kan du hver så snill å lage ett innlegg der du viser hvilke øvelser du gjør for å få det resultaten, og gjerne vise litt på video? Det hadde vært så bra om du hadde gjort det, du er ett godt forbilde!!!

 26. *skal ha slik mage til sommern*

  Har sagt det mange ganger før, og sier det igjen; du er det mennesket som motiverer meg mest til å trene, Caroline! Faktisk! 🙂

 27. Hei.
  Hvor har du kjøpt den toppen du trener med her? Elsker den 🙂

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   – C

 28. Jeg fikk mitt første barn i november, og jeg har hatt hull i navlen i 5 år. Nå ser magen min ikke ut i det hele tatt, og i tillegg var jeg uheldig og fikk mye strekkmerker de siste ukene av svangerskapet. Huden der jeg hadde hull har blitt mørk, og jeg har noen strekkmerker der også som følge av piercing i navlen. Angrer på at jeg tok piercing, naturlige navler er mye finere – spesielt en stor gravid mage uten noen stygge arr som følger av piercing! Stå på Caroline, og gled deg til den dagen du bli mamma selv <3 selv om det er mye vi kvinner må gå igjennom iløpet av et svangerskap og fødselen, så er vi skapt for det. Og det er den beste følelsen i hele verden!!

 29. Uhm, leste litt gjennom kommentarene her, virker som om folk tror du skal ha en baby i morgen siden du har tatt ut piercingen 😀

  Fin topp! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *