Søndag – siste dag

God ettermiddag, fininger ♥

Her har jeg stått noen timer allerede, i den tykke, gode morgenkåpen min. Føler jeg har på meg en polstringsdrakt. Haha 😀 Jeg lager ferdig paien fra i går, den blir så fin! Og ikke minst, GOD.

Snart skal jeg ta en pause, og gå ut i det fine været med mannen og dyra. Skal ta med kameraet, håper å få noen blinkskudd. Hadde jeg hatt tid, skulle jeg jammen gått på ski. Tipper flere av dere gjør nettopp det akkurat nå? Nyt været, skulle ønske alle søndager var som denne (minus kokkeleringen).

Senere blir det ELIXIA, trenger å løpe på meg litt ekstra energi i ukens femte og siste økt. Deretter skal jeg prøve å få tid til å plukke ut nye bilder til treasures.no. Benny sendt over et knippe her om dagen, han jobber så kjapt. Så ut som det var noen fine der, viser dere når jeg har plukket ut de vi skal bruke.

Forresten, mitt tips nr. 1 i dag: Bak LCHF-bollene mine og pisk krem ved siden av. Oppskriften finner du her. Det er jo fastelavn!

Syltetøy lager du av:

♥ 250 gram frosne bringebær

♥ 50 gram sukrin

♥ hives i mikseren 😀

Enjoy!

66 kommentarer

 1. muuuuums<3 du er så flink!

  1. Eller hur, det såg hur gott ut som helst!

   http://pernillabredolt.blogspot.com

 2. Så fint bilde av deg (og LK i glasset) 🙂 kan tenke meg at det kjennes godt å nærme seg slutten på et så stort prosjekt! Lykke til med siste innspurt <3

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😉

   Klem!

 3. Jeanette

  Jeg har alt til bollene, bortsett fra kesam :/ Går det ann å lage uten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Prøv rømme i stedet? 🙂

   – C

 4. Den morgenkåpen er bare så fin! Er det den som finns på H&M? Syns jeg sett en prikkete, fluffy sak der 🙂

 5. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så skjønn du er! Morgenkåpen så helt herlig ut =) Og du er så FLINK! Stolt over deg, jeg! 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

  1. Fotballfrue

   Du er så snill! Tusen takk <3

   Klem!

 6. Marianne

  ah, du er så flink på kjøkkene 🙂 Hadde det vært en ide for deg og mannen å starte en LCHF-restaurant? Hihi.

  Ha en fin søndag <3

  1. Fotballfrue

   Haha, kanskje det :p

   Finfin søndag tilbake 🙂

  2. Herregud for en genial idè! 😀

 7. Det så utrolig digg ut, flinka. God fastelaven! 😀

 8. Imponerende! 🙂 Syns du er flink jeg, som kokkelerer så mye. Skulle ønske jeg var like flink til det.

 9. Åå, det så godt ut! må prøves. Ha en fin dag videre Caroline ! 🙂

 10. Ettermiddag? Kl. halv ett? Really?

  1. Fotballfrue

   Før klokken 12 heter det formiddag, etter klokken 12 heter det ettermiddag 😉

   – C

   1. ETTER middag, dvs rundt 4-5 tiden det..

   2. Fotballfrue

    4 – 5 tiden er vel om morgenen 😉

    Formiddag er frem til klokken 12, ettermiddag er fra 12 – 18 🙂 Vi pleier å spise middag i 19 – 20 tiden, mener du at vi skal kalle klokken 18.30 for formiddag?

    – C

   3. Klokkeren

    Som Caroline helt riktig påpeker, ettermiddag er etter klokken 12.00, og frem til klokken 18.00.

   4. Emilie

    Man spiste gjerne middag kl. 12 før i tiden vet du (og noen, ofte eldre mennesker, gjør det fortsatt).

   5. Hihi, det er så morsomt alt det rare folk henger seg opp i :-)))) Du må ha en engels tålmodighet, Caroline ;-)))

   6. Caroline har helt rett, by the way :-)))

   7. Caroline har da helt tydelig riktig her. Vil tørre å påstå at dette kanskje kommer fra amerikanske A.M – P.M? Tar jeg feil?

    Du er flott, Caroline:)

 11. Nice dressing-gown <3 🙂

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you <3

   - C

 12. Ingvild

  Haha, sjekk Lars Kristian som speiler seg i glassdøra 😀

 13. Flink du er, gleder meg sånn til å se resultatet av boken din 😀

 14. NAM – det ser lovende og godt ut! 🙂

 15. njom njom – i ll try this one 🙂 for sure !!

  thank you so much
  http://chicchoolee.blogspot.com/

 16. Det heter fastelaven, ikke fastelavn.

  1. Fotballfrue

   Det er jeg fullstendig klar over, har bare glemt en «e» 🙂

   Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det.

   – C

   1. Hmm…det heter da fastelavn…Ihvertfall i følge mitt hode og ordboka….

   2. Faktisk så heter det «fastelavn», med én e. http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=fastelavn&begge=+&ordbok=bokmaal
    Det er riktignok vanlig å uttale det med to e-er, men den korrekte skrivemåten er altså som Caroline først skrev, «fastelavn».

    God søndag! 🙂

   3. Det heter jo faktisk FASTELAVN da! http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=fastelavn&bokmaal=+&ordbok=bokmaal

    Så «Sky», vit hva du snakker om før du pirker 😉 Hihi!

    Caroline, kanskje du skal endre tilbake til det du opprinnelig skrev (som jo var riktig)?

    Ha en flott dag!

   4. Øh…det heter faktisk fastelavn!

   5. Fotballfrue

    Bra det er folk som passer på 🙂

    – C

   6. Fotballfrue

    Ja, det gjør det, ikke sant? Herlighet, jeg blir så usikker.

    – C

  2. Bortsett fra at det faktisk heter fastelavn da!
   http://snl.no/fastelavn

  3. Det uttales fastelavEn, men skrives fastelavn.

   1. Her omdagen kom en norsklærer i butikken vår og rettet på feilen vi hadde gjort med å skrive fastelavEn på plakatene våre. Han sa det vistnok er det eneste(?) ordet i det norske alfabetet med stum e – og at de færreste visste det siden det tross alt bare dukket opp en gang i året 🙂

    Så jeg tror nok hjernen din med vilje glemte den E-en, fordi den visste det sånn innerst inne 😛 hoho!

 17. Elisabeth

  Hei Caroline, så noen bilder fra andre bloggere at dere fikk servert cupcakes på photoshooten i Drammen, vet du hvor de bestilte fra?:D og forresten, er det du som sminka og ordna håret selv på bokcover bildet? utrolig fint:D

 18. Like flott som alltid selv i tidlige morgen stunder 🙂 har et som ang trening. Har kjøpt enn intervall klokke men er usikker på hvordan jeg stiller den inn i forhold til å øke kondisen og få best mulig trening utav det. Er lite trent å trenger å komme i gang…. Hadde på 40/40 intervaller sist.

 19. lykke til med siste innspurt 🙂 du er jammen meg flink, og må ha masse stå-på-vilje. ha en fin søndag 🙂

 20. Kos deg massemasse! 🙂

 21. Hadde den MORSOMSTE drømmen om deg i natt! Kommer rett og slett ikke over det! For det første var du og jeg på shopping sammen, deretter skulle du og Lars Kristian ha familiemiddag, altså med hele min og din familie! Grunnen til det var at broren til Lars Kristian hadde forlovet seg med søstera mi. (Har han bror, egentlig?) Når vi kom hjem til deg var du SYKT stressa for du hadde glemt … noe. Når jeg våknet må jeg ærlig talt si at jeg trodde nesten at det var sant. Det var en veldig livlig drøm! haha 😛

 22. Åh, det så syykt fristende ut!:) Ha en fin dag!

 23. Student TV

  Hei! Flott blogg! Tenkte kanskje du ville synes det er artig å se denne filmen her som student tv har laget ( Kanskje linke til den også;) ) : http://www.youtube.com/watch?v=Yjh5Ju4IF8I . Driver kjæresten din å oppfører seg som Geir av og til hjemme? 😉

 24. Oooh, skjønneste morgenkåpen! Lurer som flere andre her på hvor den er fra.
  Rosa, søte prikker, smeltet sjokolade, og linselus, altså, det er så søtt at jeg nesten må danse litt her jeg sitter 😀
  Spent på hvordan boken din blir til slutt!

 25. Hei!
  Tror du det går an å bytte ut mandelmel med soyamel i bollene dine?
  Jeg har lyst til å bake, men har ikke mandelmel…

 26. tina-jeanette

  Hei!
  Kunne du tenkt deg å ha et innlegg hvor du tar for deg de negative sidene med blogging og hvordan du takler de forskjellige utfordringene som oppstår pga at du er en toppblogger? Søkte etter en oppskrift på google og da kunne jeg ikke unngå å se de forskjellige linkene som poppa opp – da spesielt alle disse «mammanett» og «kvinneguiden»-lenkene hvor folk sitter å rakker ned på deg og andre bloggere. Kan også tenke meg at det er mange som sperrer opp øynene når de ser deg i byen osv, og jeg lurer på hvordan man takler å oppleve slike ting på daglig basis?
  Man hører så sjeldent noen skrive om akkurat disse sidene med blogging og det ville vært veldig interessant og høre dine synspunker om dette =)

  Hilsen tina-jeanette

 27. Fin morgenkåpe! 😀 Du er så flink på kjøkkenet!!

 28. Savner flere innlegg om trening 🙂

  1. Fotballfrue

   Beklager, men jeg klarer ikke tilfredsstille alle 🙁 Boken er første pri til i morgen, uken som kommer blir det masse trening, I promise!

   – C

   1. maggie

    Den er god ja! 🙂

 29. kristine

  Hei Caroline! Jeg bare lurer på om du angrer på at du valgte hunderasen Chiahuahua.. jeg tenker selv å kjøpe meg valp snart, så jeg kan ha hun under studietiden, og har sterkt vurdert Chiahuahua. Så vill du anbefale rasen til unge mennesker? og er de lette å ha med å gjøre, så det funker å ha dem som student?
  Elsker bloggen din og er en fast leser!
  Hilsen Kristine

  1. Fotballfrue

   Elsker chihuahua. De er så hengivne og vakre. Du blir forelsket, jeg lover! Flott studenthund, men de liker å være der det skjer 🙂 Vær flink med sosialiseringen, det er viktig 🙂

   Klem!

 30. Hej Caroline. Hvor er de grå bukser fra, som du har på i indlægget «shoot for bogen» :-)?

  1. Fotballfrue

   TopShop <3

   - C

 31. Hva gjør du egentlig med all maten du lager? Spiser dere den selv?

  1. Fotballfrue

   OM vi gjør 😀

   – C

 32. Prøvde meg på bollene: veldig gode de første 15 min, mrn deretter tørre, har du et råd? Feks: fryser du de ned og varmer de opp? Eller blir ikke dine sånn? Og om så: hva gjorde jeg galt?

  1. Fotballfrue

   Så rart. Mine holder seg ferske i flere dager, til og med når jeg ikke har pose på de 🙂 Gikk du helt etter oppskriften?

   – C

   1. Ja,… Kan hende jeg brukte noe mer mandelmel?

   2. Fotballfrue

    Det er helt sikkert der det ligger, mandelmel suger til seg trolig mye væske. Viktig å ha i smøret tilslutt også 🙂

    – C

 33. Da prøver jeg igjen i morgen. Veldig gode og veldig mettende! Takk for raske svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *