DONE: Bilder

Hei, dere!

Da er jeg FERDIG med alt som heter bilder til boken, så nå feirer jeg med en tur til ELIXIA. Når jeg kommer hjem skal jeg rette ting fra korrektur, også er jeg FERDIG. Jeg er faktisk ferdig. Med. . alt. Det er så skummelt at jeg nesten svimer av. De neste ukene må jeg bare sitte og pimpe foran mailen min, jeg må være tilgjengelig for da kommer boksidene på løpende bånd, og disse må jeg gå gjennom, godkjenne også videre. Det blir spennende. Gleder meg sånn til å se resultatet, og ikke minst: Til lansering!

Gikk en tur i solen i dag, fantastisk vær og temperatur. Nå gleder jeg meg til våren!

Susse!

Skeptisk. .

Siljan City – Keep out. Haha 😀

Se! Grønnfarge på bakken!

Helan & Halvan ♥

Håper dere har en fantastisk kveld ♥

94 kommentarer

 1. Vilka söta hundar du har! Jag har också två hundar som är döpta efter fotbollsspelare: Fernando Torres och Edwin Van Der Saar 😀 hihiii <3

 2. Mokirose

  Hei Caroline.

  Gratulerer med å endelig være ferdig 🙂

  Gleder meg til boken din kommer ut til en bokhandel nær meg.. Vet du når boken kan ventes i bokhandelen? Jeg har så lyst til å kjøpe din bok
  i gave til to venninner som feirer bursdag 24 mars.. Håper den har kommet til da 🙂

  Du har en inspirerende og artig blogg, følger deg hver dag. Keep up the good work!

  Ha en flott uke.

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk! Vi satser på at den er ute i slutten av mars, så jeg håper du rekker det 🙂

   – C

 3. Susanne

  Hvor sover hundene? Har de bur? Eller kurv? Kan du ikke skrive litt mer om Hugo.. ser den du har lagt ut for lenge siden, men vil gjerne vite mer!! 😀 Åssen så han ut når han var valp? Aktiviter dere gjør, trening osv?
  Håper du kan skrive et innlegg!! Klem fra meg

 4. Du har så utrolig herlige hunder ! Har vokst opp med to tibetanske spaniel hunder selv og har en chihuahua-jente nå 🙂 !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Herlige raser!

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *