Alt du trenger for perfekte bryn

Nå kommer jeg nesten rett fra en kjapp, men svett, intervalløkt, og kom på at det er i dag jeg har planlagt å vise dere mine must for perfekte bryn. So here goes:

Jeg har lenge sverget til produktene fra bdb, rett og slett fordi jeg ikke finner noe annet som er like lovende. Det er en grunn til at dette er de største kjendisenes favroritt!

Her er samlingen min:  

Pinsett, saks, shaper, highlightpen, brow gel og brow pencil. Highlightpennen er noe jeg har startet å bruke i det siste, den er perfekt for å lysne området under brynet, og på den måten ramme inn og definere. På denne finnes også en concealer, som er perfekt å ha i vesken under en lang dag. Kjempefin på området under øynene. Finnes her. 

Jeg pleier alltid å nappe hårene som vokser ut under øyenbrynene ca. én gang i uken. Til dette bruker jeg en vanlig pinsett. For å få riktig form på brynene, har jeg brukt bdb sin shaper, som du finner her .

Etter nappingen, grer jeg brynene oppover og klipper hårene som stikker for langt opp. Da slipper du buskete bryn. Bruker en liten saks fra bdb, som du finner her. Børsten jeg bruker finner du på baksiden av øyenbrynpennen.

Deretter fyller du inn brynenen dine med bdb brow pencil, før du går over med brow gel.

Og det er alt, selv om det ikke er så rent lite. Coverbrands har 20 prosent på alle brynprodukter akkurat nå. Her er en oversikt.

Har også oppdatert forrige ukes leppeinnlegg med før- og etterbilder. Sjekk det ut her. Har faktisk nødt til å ta bilder med iPhone når jeg skal ta slike sminkebilder, det er så kjekt med kamerafunksjonen i front, så du ser deg selv når du tar bildet.

Håper dere liker tipsene!

annonse 

93 kommentarer

 1. Du har flotte bryn! Jeg har forsøkt mange ganger å fylle inn mine som er ikke-eksisterende siden de er så lyse, men ikke klart det ennå. Får ta frem dette innlegget neste gang jeg har bygd meg opp mot til å prøve 🙂

 2. Rebecca Alfredsen

  Elsker sånne sminke tips, og det tror jeg mange andre gjør også! Det må du fortsette med 🙂

 3. Veldig fine bryn 🙂

 4. Thea Marie

  Du har fine bryn Caroline! 🙂

  Men når kommer filmen fra ferien deres? 😀

  1. Fotballfrue

   Når Lars-Kristian har tid 🙂

   – C

 5. Kjøpte dette brynpudderet fra bdb for et par uker siden: https://www.coverbrands.no/shop/sminke/oyne/oyebryn/brow-powder-brush/ , og er virkelig ikke fornøyd i det hele tatt :/ Det kom ikke noe farge på brynene, uansett hvor mye jeg tok på. Det ville ikke sitte i det hele tatt. Vet ikke om du har prøvd det før, men tenkte jo at det var veldig bra når alle skryter sånn av bdb. Absolutt ikke verdt over 300,- synes jeg. Menmen, kan jo hende brynpenselen du bruker her er bedre 🙂 Ble jo fint resultat på deg hvertfall!

 6. Mener du selv at du har perfekte bryn?

 7. Nydelige øyer du har ! :))

 8. Sånn saks har jeg bestillt meg nå:) Gleder meg til og prøve den:) Så bra med tips!;)

 9. Jeg fant et spill om deg:
  https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up
  HAHA 😀

 10. Synes når du kommer med sånne tips, så burde du virkelig lage video! Det er så vanskelig å «forestille» seg dette. Det er jo reklame og du får jo penger for det, synes du bør gjøre mer ut av det. Du er så flink, og prøv å lag video med sånne tips, er ikke lett å vite det utfra tekst/bilde der du holder de forskjellige produktene bare….

  1. Fotballfrue

   Skjønner at det er lettere å se hvordan jeg bruker det via en video, men disse produktene er veldig enkle. Helt basiskunnskap som alle klarer. En video er tusen ganger mer arbeid enn å ta fine bilder, og det hadde jeg dessverre ikke tid til i dag, jeg jobber fortsatt med boken.

   – C

 11. Så nydelige bryn du har! 🙂
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 12. Ragnhild

  Du har så fine bryn! Vurderer virkelig å invistere i de produktene der:)

 13. ser jo veldig godt på de øverste bildene at formen er tillaget da..

  1. Kan du godt si, men nå er det sikkert relativt sjelden at Caroline (eller alle andre for den saks skyld) står nese til nese med folk hun treffer. Rimelig naturlig med close-ups når man skal vise hvordan det gjøres?

 14. Åh, bryn er så viktig! Ønsker meg det her 🙂

 15. Endelig Caroline! Hadde aldri tenkt på innlegg om dette, men siden jeg kanskje har Norges mest buskete bryn så var dette akkurat det jeg trengte! Tusen takk! <3

 16. Du?
  Vet du hvorfor alle (nesten) bloggere og kjendiser har Mac og Iphone?
  Jeg har undret meg over dette i lang tid.. :p

  1. Fotballfrue

   Haha, godt spørsmål 😉 Sikkert fordi det er best :p

   – C

   1. Andrea

    Fordi apple er «fashion» innen teknologi. Du er trendy dersom du blir sett med iPhone, mac, iPad osv. Men, så er det best også, spør du meg 🙂

   2. Iphone er best? Den må du lengre ut på landet med :p
    Er så lei av historier fra folk med Iphone som sier at telefonen er alt annet enn bra,hehe :p

   3. Fotballfrue

    Jeg har aldri vært mer fornøyd med en telefon 🙂

    – C

   4. Iphone<3

   5. Kunne så absolutt ikke vært enig. Eller det er jo appene som gjør iphonen fantastisk. Men når det er sagt så er den jo fantastisk oversiktelig, ryddig og ikke minst lett å lære!

 17. har aldri råd til sånt jeg, så øyenbrynene mine ser ikke ut, og jeg har skikkelig komplekser for det, menmen.
  Utrolig fine bryn du har, Caroline!:-)

  1. Du får det til å høres som om man ikke kan fikse øyebrynene sine uten utstyr til et par 1000! Husk at man kommer ganske langt med en pinsett! Det får du til under 50kr på H&M. Til å forme øyebrynene bruker jeg en gammel mascarakost som jeg har vasket og renset og det funker ypperlig. Til å forsterke øyebrynene bruker jeg min eyeliner, det funker helt fint. Har du ikke råd er det bare å være litt kreativ!

  2. Man trenger ikke kjøpe alt dette for å «holde orden» på brynene! 🙂 Man kommer jo langt med en saks og en pinsett, og kanskje en rimelig brynblyant fra H&M eller Vita! 🙂

  3. Ingen som sier du må kjøpe disse dyre produktene.
   Du kommer MYE lengre enn du tror med en pinsett fra H&M, en eyeliner på boots apoket til 100 eller en øyenskygge som markerer bryn 🙂

 18. liker brynene dine ! 🙂 de er fine<3

 19. HEi alle sammen 🙂
  https://billiondollarbrows.com/ bestill fra deres hjemmeside! bestilte alt det der for 575kr + 20 kr i frakt, istedenfor 1444 + frakt fra voverbrands. Vet Caroline bare gjør jobben sin, ved å fortelle om disse geniale produktene, men det er faktisk en del hundrelapper å spare. Vet ikke om dette innelgget vil bli slettet, men vil bare gjøre folk oppmerksomme på det 🙂
  ha en strålende deg med bdb

  1. men kommer det ikke mva og toll-utgifter på det i tillegg, ettersom det er over den idiotiske 200 krs-grensa?

   1. Fotballfrue

    Jo :/ alltid fra utlandet. Coverbrands har fri frakt og ingen priser ved siden av 🙂

    – C

   2. NEI! Du må ikkke betale toll på dette. Du får det rett hjem i postkassen din, jeg og mange av mine venner betaler ikke toll. Men hvis man skulle ha betalt toll,så hadde det vært billigere enn coverbrands uansett!
    Garanterer at det ikke er toll 🙂

   3. Fotballfrue

    Beklager 🙂 Godt å vite 🙂

    – C

   4. Blir likevell billigere 🙂 kommer på rundt 750 kr, og det er penger spart hvis coverbrands skal ha 1450 🙂

   5. Selv med toll og mva vil man spare ca 600,-(minst) på å bestille fra den utenlandske siden 🙂

   6. nope 🙂 Det er det så er så fint med Billion Dollar Brows hjemme siden 🙂

   7. Det er da ikke toll fra norge til norge!! Samme som at man ikke trenger og ha pass når man flyr i norgen hehe:):) Coverbrands er jo en norsk nettbutikk

 20. Jeg synes brynene har så mye å si for et fin finish på sminken!

 21. Karoline

  Kjempefint innlegg, me gusta!
  Er det muligheter for å kjøpe bdb i butikker i Norge, eller finnes de bare på nett? 🙂

 22. thank you for this helpful and nice post 🙂

  https://chicchoolee.blogspot.com/

 23. Heisann
  Du ser alltid veldig fresh og fin ut, men jeg lurer på hvor lang tid du bruker på å sminke deg? Med 4-5 produkter til hver del av ansiktet (iallefall lepper og bryn) ser jeg for meg at det kan ta en stund?

  1. Fotballfrue

   Det er ikke alltid jeg bruker alle produktene, det kommer helt an på hva jeg skal. Bruker alt fra 15-30 min. 🙂

   – C

 24. Hey Caroline, I don’t really understand that Coverbrand’s website because I can’t understand Norwegian so much…So can you tell me that is it possible to order from there also to other countries than Norway too? Or do you know any other websites where I can buy those products?

 25. Jeg har både den blyanten, geleen samt en sånn nærende sak man skal ha på om natta eller noe.

  Uansett, jeg ser du bruker geleen over blyanten? Er det bare for at de skal ligge bedre, eller ser det generelt bedre ut? Er det et must?
  bruker bare blyanten selv, er sånn halvfornøyd. Synes det fort blir veldig mye, fordi den er så myk.
  Geleen gav jeg bort, uten å ha prøvd den, for de ligger i ro, men ble litt usikker nå, er det smart å bruke den over ellers?

  Ha en fin dag 😉

  1. Fotballfrue

   Brow gel er som for eks brynvoks, bare lettere i kondistensen. Den skal på etter brow pencil for å holde brynene på plass 🙂 Noe absolutt must er det ikke, men jeg liker å bruke den 🙂 Tips om du synes fargen blir for hard: Bruk børsten i den andre enden for å duse ut fargen 🙂

   – C

   1. Ida Kristin

    Pleier å bruke litt hårspray på brynbørsten, så slipper jeg å bruke penger på flere produkter 🙂 Dessuten synes jeg bryngelé ofte kan se ut som flass i brynene :p

   2. Fotballfrue

    Haha, så naSty! Denne er helt blank, blir ikke stiv og i hvert fall ikke flassete :p

    – C

   3. Ida Kristin

    Nå har jeg ikke prøvd akkurat denne, men den fra HM fikk brynene til å se flassete ut, og det var ikke særlig pent! Kanskje man kan prøve noe av en annen kvalitet, men synes hårspray fungerer kjempefint 🙂

   4. Fotballfrue

    Jeg tipper det er en kvalitetsforskjell 😉

    – C

 26. om bare pengene hadde strukket til, du har nydelige bryn!
  Ha en fin dag !:D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta 😀

   – C

 27. Utrolig gøy når du lager slike innlegg! 🙂 Takk for gode tips! Ha en finfin mandag!

 28. Kristine

  Hei!
  Gode tips! Takk 🙂
  Håper du kan svare på dette lille raske spørsmålet.

  På et tidligere innlegg du skrev om sminke, så jeg at du hadde brukt et produkt under øynene, en lys/hvit farge, sikkert for å åpne blikket mer. Hvilket produkt/farge bruker du der? Vanlig øyenskygge?

  Håper på svar!

  Hilsen Kristine 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror du tenker på Smashbox eye beam brightener 🙂

   – C

   1. Kristine

    Takk takk 🙂

    Kristine

 29. så lenge det står «annonse» eller «ad links» i innleggene dine så gidder jeg ikke kjøpe produktene.
  syns det blir så falskt selvom det sikkert fungerer også, men jeg kjøper heller ting som ikke er lagt ut slik at du absolutt
  skal tjene penger på det.. 🙂

  Ærlige tips, uten baktanke er jeg glad i når du gir!

  Ha en fin dag, du så bra ut med det båndet på hodet!

  1. Fotballfrue

   Haha, det er jo også en måte å tenke på. Utrolig kjedelig for deg, du går glipp av fantastiske produkter. Jeg tester produktene i minst 2 mnd før jeg går god for dem. Dette har jeg brukt i over ett år. En mer ærlig anbefaling får du nok ikke.. Uansett hva slags reklame du lar deg påvirke av: Det er alltid noen spm tjener penger i andre enden 😉 Sånn i tilfelle du ikke er klar over det..

   1. Jeg tenker vel heller, om du er kjendis eller ikke – så lenge du anbefaler produkter uten å skal ha noe igjen for det, så er jeg med på leken..
    Jeg tjener ingenting på mine tips, men det er jo en selvfølge siden jeg ikke er på topplisten da, men jeg syntes det gjør alt mye ærligere..
    men maybe im wrong, og mente ikke virke spydig, jeg er bare en av de mange som ikke liker reklamerte innlegg. det er jo igrunn forståelig..
    🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg anbefalte mange av de samme tingene før jeg tjente noe som helst på det, det er bare å bla seg bakover i arkivet mitt, helt til 2009. Jeg ser ikke hva du mener 🙂 Men deg om det 🙂

    – C

 30. Takk for et nyttig innlegg. Forstår godt at du ikke har tid til å lage video nå for tiden, slik du skrev i kommentarfeltet over her. 🙂
  Men jeg lurer på om det er vanskelig å tegne øyenbrynene slik du gjør? Tegner du først «rundt» brynet med brynpennen for deretter å fylle inni brynet mer samme brynpenn etterpå?

  1. Fotballfrue

   Jeg fyller bare inn mine egne, det er ikke noe vanskelig 🙂 Det eneste stedet jeg må jukse litt er helt foran, for der må det vokse litt mer hår 😉

   Klem!

 31. Hei! 🙂

  Jeg har veldig lyst til å kjøpe disse produktene. Bladde meg tilbake i arkivet ditt, og så at du har skrevet om «The Brow Buddy Kit». Nå selges det jo ikke lenger med CD osv, men vil du si det er verdt pengene likevel? Hva skal den hvite pennen i kitet brukes til?

  1. Fotballfrue

   Den hvite skal du bruke til å tegne opp før du evnt. napper. Jeg har aldri brukt den hvite, men jeg synes den brune (selve shaperen) kommer godt med 🙂

   – C

 32. Victoria

  Syns de aller fleste jenter er finest med naturlige øyenbryn jeg, slår et slag for det 🙂

 33. Super fine bryn, Caroline! Og en veldig bra blogg. Hvor er sjalet/skjerfet/båndet til håret ditt kjøpt hen?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det er fra H&M 🙂

   – C

   1. Takk for så raskt svar 🙂 Er det lenge siden? Synes å huske du har brukt det før også?!

 34. Nydelige bryn Caroline!! 🙂 Takk for at du delte dette med oss 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 35. Hei! Takk for tips. Du har veldig fin øyensminke. Legg gjerne ut tips om hvordan du legger øyenskyggen din 🙂

 36. Annicken

  Hei, utrolig bra resultat! 🙂
  Må prøve dette selv! Men det blir jo ganske dyrt med alt utstyret som trengs.. så hvilke av de «redskapene» synes du er viktigst? (prioritert rekkefølge) 😉

  1. Fotballfrue

   Brow pencil, pinsett, shaper, highlight pen, gel og saks 🙂 Noe i den duren. Du kan jo alltid bruke kjøkkensaksen, selv om det er litt mer tungvint 😉

   – C

   1. Annicken

    Hahah, Takk:)!

 37. det ser litt unaturlig ut med en sånn hard kant nederst mot nesen. hadde vært veldig fint hvis det ikke var så markant og rett.

 38. Hei,

  Har du formet brynene dine selv? Jeg har ganske jevne og «tykke» bryn selv, så det skal så lite til for at det ser «feil» ut. Men har uansett bestilt meg bdb settet, så håper kanskje dette gjør det litt lettere å få de til å se flotte ut. Skal å forme brynene mine på salong i morgen,så kanskje det blir et lettere utgangspunkt å jobbe utifra. Uansett, flott blogg! Jeg skjønner ikke hvordan du får tid til alt, du er jo superkvinnen:)

  Linn

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk til Fred hos Jan Thomas i starten, og tok etter hvert over selv 🙂 Fint å ha et «profesjonelt» utgangspunkt 🙂

   – C

 39. Har du vurdert permanent make up på brynene dine? I fall så vil jeg på det varmeste anbefale deg å gå til Solvår Hegge! Hun er kjempeflink!!
  Google henne 🙂 Sol Permanent Make Up.

  1. Madeleine

   Enig!! Sol er bare best <3 Har fikset mine bryn hos henne. Super fornøyd 🙂 Og det ser naturlig ut. Deilig å slippe å tegne på bryn hver morgen.

 40. Marianne

  Hvorfor gjør du ikke heller en bryntatovering hos Solvår Hegge? Så slipper du å bruke tid hver dag på å tegne og koste. Gjorde det selv for et par år siden da jeg har litt «glisne» bryn og nå trenger jeg ikke tenke på det overhode. Det er verdt hvert øre! (https://www.solhegge.com/)

 41. Hei på deg fine!

  Henger meg på de andre og vil anbefale deg å ta kontakt med https://solhegge.com/
  Hun er veldig dyktig og du får akkurat den formen du ønsker på dine bryn.
  Måtte selv tatovere mine etter flere år med påtegning. Veldig irriterende på trening, stranden etc.

  Bare et lite tips.

  Ha en flott dag!

 42. Hei,
  jeg kjøpte både gel’en og bow pencil etter jeg så dette innlegget! Fikk det i går og prøvde det i dag, er kjempe fornøyd!!
  Har ikke blitt så veldig fornøyd når jeg har farget de på salonger, og har litt lyse og ikke så veldig tykke bryn. Fargen på denne var perfekt for meg, og helt perfekt med gel’en som holder de litt på plass! 300,- for å få fine bryn uten noe kluss er en fin fin pris syns nå jeg 🙂
  Så tusen takk for tips, det var midt i blinken for meg!

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre 😀 Produktene er helt fantastiske, jeg har sverget til dette siden 2009 😀

   Klem!

 43. Caroline H.

  Hei!
  Gjør du slike bryn når du trener, og evt går de bort da, eller sitter det gjennom hele treningen? 🙂

  1. Fotballfrue

   I og med at jeg bare fyller inn mine egne, så sitter de hele dagen, selvsagt 🙂

   – C

 44. Tina Marie

  Hadde en øyenbrynskrise her for en liten stund tilbake. Mente å huske at du hadde blogget om bdb ved en tidligere anledning, søkte det opp i søkefeltet ditt, og bestilte både «buddy kit» og «three steps to beautiful brows kit». Etter å ha testet dette en stund nå, må jeg si at jeg er storfornøyd. Jeg er en av de som tror på dine utsagn om at du ikke anbefaler produkter du ikke liker selv, selv om det kanskje i manges øyne er naivt.
  Vel. Jeg velger å tro på deg i fremtiden også. Og det er en avgjørelse øyenbrynene mine enige i 😉

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre! Jeg har vært bdb-frelst siden jeg testet sminke i forbindelse med bryllupet, det er fantastiske produkter 🙂

   Klem!

 45. Finnes det kun én farge på bdb brow pencil?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Den er veldig lett å duse ut, og dermed tilpasse 🙂

   – C

 46. […] en grunn til at alle kjendiser sverger til dette merket! Produktene er rett og slett utrolig gode. Klikk deg inn her dersom du vil lese om alle produktene jeg bruker, og se bilder av hvordan jeg sminker brynene mine […]

 47. Har du lyst å blogge litt om bilene deres? 🙂 Legge ut bilder og skrive litt om de? Eventuelt videoblogge? 🙂 Tror det er en av de eneste tingene deres vi ikke har fått hørt så mye om:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *