ZOMBIE

God morgen superstjerner ♥

Har dere sovet godt? Det har ikke jeg. Jeg er SÅ trøtt, jeg har ikke ord. Hadde en utrolig hyggelig kveld i går, men måtte trekke meg tilbake litt tidligere enn alle andre. Kjenner at jeg ikke angrer på det i dag, de tre glassene med vin kjentes ut som en hel flaske da jeg våknet klokken syv. Tør ikke tenke på hvordan jeg hadde følt meg om jeg ikke hadde stoppet. La meg i sengen ved midnatt og jobbet helt til klokken tre. . Så var det denne berømte søvnen, da. Den får vente til uken, for da har jeg kanskje litt mindre å gjøre. I mellomtiden har jeg drømmefangeren min rundt halsen.

Nå skal jeg møte de andre for en photoshoot, før jeg har nødt til å reise hjem igjen. Skal prøve å få tatt noen bilder underveis, men jeg har selvsagt glemt kameraladeren min, så det er ikke lenge før det streiker. Takk og lov for iPhone!

30 kommentarer

 1. Hei…

  Likke vaker som vanligt..:)
  Lurte på kor buksene dine e i fra?

  Klem 🙂

 2. Michelle

  lekkert smykke 🙂

 3. Selv om du får veldig lite søvn i ny og ne, ser du helt smashing ut og absolutt ikke trøtt! Bare veldig opplagt og pen 😀

 4. Hva har du på under den fine, lyserosa blusen du kjøpte på Zara nettopp? Jeg har sett på den samme, men ettersom den er såpass gjennomsiktig tenkte jeg at det er greit å ha en singlet under. Synes ikke jeg har noen som passer bra uten å synes så godt, så tenkte å høre hva slags farge og stoff du har på det du har under (hvis du har) 🙂

 5. Elisabeth

  KJempe fint antrekk! men huff, du må virkelig prøve å få deg mer søvn til uka, Caroline, 4 timer er ikke bra:D

 6. Fin,fin du var!! <3 Ser ikke på deg at du fikk lite søvn i alle fall!

 7. your hair is amzing!! all the time!

  come and see my blog
  http://chicchoolee.blogspot.com/

 8. Nydelig, som alltid 🙂 så kjedelig at du må dra hjem så mye tidligere enn de andre, men må man så må man 🙂 håper du får en fin dag, selv om du sov så lite i natt..

 9. Ha en fortsatt fin dag, Caroline ! Elsker smykket <3

 10. Drømmefangeren er nydelig!
  Tenkte jeg skulle si ifra om at bloggen din har blitt veldig tung å laste etter at bildene ble større.. hele Firefox stopper opp når jeg går inn på bloggen din. Og det opplever jeg aldri på noen andre sider. Tenkte det er greit å få beskjed om slikt 🙂

 11. Plukket med meg Massiv fra Kiwi i dag, og kom over spalten din; syns du skriver bra og morsomt, og jeg likte rett og slett hele greia 🙂 Tenkte bare gi deg litt ros for det! En annen ting, i dag laget jeg LCFH muffins, med bla mandelmel og sukrinmelis.. Men jeg må være helt ærlig her og si at de smakte helt grusomt. Har du en god oppskrift? Som gjerne inneholdet mandelmel og sukrin, ikke så mye annet fancy som jeg må bruke masse penger på… Så får jeg liksom brukt disse ingrediensene 🙂 Ha en fin lørdag Caroline!

 12. Du er nydelig 🙂

 13. Du er like vakker uansett søvn eller ikke. Elsker forøvrig stilen din, og lurer på hvor du kjøper de nydelige toppene dine, og ikke minst skoene du har på bildet?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er 🙂 Jeg har på meg en jumpsuit fra Cameo 🙂 Skoene er fra Nelly.com 🙂

   – C

 14. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Du er nå nydelig uten så mye søvn også, du 🙂 Håper du får kose deg den tiden du rekker å være der, da! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 15. Fint hår! Fantastiske bølger 🙂

 16. ha det gøy!

 17. morsomt at det er kommet et spill om deg 😀 ! haha

 18. elsker drømmefangeren din, når åpner Treasures??

 19. Rebecca

  Så fint hotellrom! Hvilket hotell bodde dere på??

 20. Hvilket kamera bruker du? 🙂

 21. therese

  Du må passe på at du får noke søvn! Blir bekymret for deg jeg :/

  En veninne av meg ble utbrent, og en av årsakene var for lite søvn og for mye arbeid..

 22. fine duu!

 23. åh, drømmefangeren var nydelig.

 24. Caroline

  Så fiin! For en inspirasjonskilde du er! Avhengig av å lese bloggen din hver dag 🙂 Elsker drømmefangeren, kommer den til salgs igjen?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, det satser jeg på 🙂

   – C

 25. Eg forstår ikkje korleis du klarer å fungere så lenge og mykje som du gjer! Eg misunnar deg og ser opp til deg på ein gong. Eg klarer nesten berre skule før eg må stupe i søvnen for å klare neste dag. Det er beundringsverdig, men samtidig litt skummelt og sjå på. Eg har ikkje inntrykk av at du slit deg heilt ut, men ein blir fort bekymra når ein er heilt utmatta sjølv… Unner ingen i kome i min situasjon. Håper du tek deg tid til å slappe av og berre kople ut. Eg håper verkeleg at du tek godt vare på deg sjølv, noko som det ser ut som du gjer 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for omtanken! Jeg er utrolig sliten om dagen, skal snart finne tid til å ta igjen tapt søvn 🙂

   Klemmer <3

 26. Elsker det smykket!!! Får dere det inn igjen på Treasures? =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *