Tjolahopp, Drammen!

På mirakuløst vis har jeg på en utrolig hektisk dag, klart å summe meg til å trene, dusje, få på meg klær og pakke en bag. Og nå skal alt inn i bilen, for jeg skal til Drammen. Der blir jeg til i morgen sammen med et knippe andre bloggere, og ikke minst: Trinemor. Jeg er redd jeg kommer til å være litt kjedelig i dag, må nemlig trekke meg tilbake ganske tidlig for å jobbe med bildene til boken. De skal pakkes i mapper, zippes og sendes til grafisk designer i løpet av kvelden. Allerede i morgen kveld reiser jeg hjem igjen, jeg trenger hele søndagen til boken. Siste innspurt! Men det blir hygge likevel tror jeg. Trenger uansett en hvit helg..

Det måtte bli webcambilder i alt stresset. Tilgi meg! Viser dere bedre bilder senere 😀

46 kommentarer

 1. amazing skirt – so nice colour and my favourite tulip shape 🙂

 2. Du er fin!

 3. Jeg vil også ha så tynn midje, heldig! 😀
  Du er vakker

 4. Kjempefin du var idag! Kos deg i drammen 🙂

 5. under opplæring

  god helg til deg!
  Nu har jeg akkurat laget din utradisjonelle fiskegrateng og er strålende fornøyd!!!Byttet ut fisken m ferdigstekt kylling og gulrot m squash og det blei gørr godt! Synes alle mat/kake oppskriftene dine jeg har prøvd har vært utrolig gode!! Gleder meg til kokeboka/dagboka kommer ut 😀

 6. God tur 🙂

  Er det kun dine egne oppskrifter i boken eller er det en samling forskjellige LCHF oppskrifter? Gleder meg til den kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle oppskriftene er mine egne, men noen mer enn andre 🙂

   Mange har jeg funnet på helt av meg selv, mens hos noen har jeg hentet inspirasjon fra andre oppskrifter, og lagt til min egen lille vri 🙂

   – C

 7. Haha, så søte bilder! Først står du prektig og pen, og så plutselig BAM, der var du ikke prektig! Måtte le litt, det var litt komisk siden det ikke var forventet. Nydelig antrekk! 🙂

  1. Hehehehe 🙂 «Bam»…

   1. hahah » BAM»

 8. Drammen 😀 Du skulle vært med ut i morgen kveld da. Det hadde vært gøy. Ha en kjempefin helg, og lykke til med boken.

 9. Du er så bra ut! Og du har utrolig fine armer!!
  Lurte på om du hadde en øvelse eller et tips til tynne overarmer:)?

 10. Elisabeth

  Huffa meg, høres stressende ut:D men du er jo så dyktig så, kos deg masse!

 11. Bruker ikke å skrive her, men jeg er innom hver dag nesten! Utrolig tøft det siste bildet av deg, lag flere sånne da! 😀
  Kjempekoselig blogg du har, smittes av din positive utstråling! Kos deg i helgen. 🙂

 12. Hehe,til Drammen og møte Trine Grung og Ida Wulff og flere i sammenheng med «Norges Offisielle Bloggawards»?
  Bra konsept synest jeg!
  Leste om det på godkveldnorge.no 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 13. For ett nydelig anntrekk 🙂 Vil bare stikke innom å si at du er virkelig en inspirasjon på treningsfronten og det er
  veldig gøy å se hvordan huset deres tar form 😀

  – Diinnee

 14. Marlene Vestvik

  Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som har utrolig lyst til å møte deg! Så jeg lurte på om du har hørt om «Gladmat festivalen» i Stavanger som er hver sommer? Om ikke, synes jeg du skal dra dit. Det er en matfestival hvor flere hundre restauranter og sjapper har hvert sitt telt, og selger mat. Da bør du besøke Extreme Dinners! Det er en gourmet restaurant, med et veldig spesielt konsept. Her slapper man av i store senger, og man blir servert 16 retter med 7 vin, prisen kommer på 1100 kr pr person. En rett er en skje, og mannlige servitører mater damene, og omvendt. Virkelig en opplevelse, som jeg vet du hadde elsket! I tillegg har jeg så lyst å møte deg!
  Uansett, håper du koser deg i Drammen 😀

 15. Hej Caroline,

  Din blogg är helt beroendeframkallande! Jag har några frågor om hur du fotar, för jag gillar verkligen dina bilder. Vilken kamera använder du? Hur gör du när du tar självporträtt? (Har du självutlösare och stativ?)

  Lycka till med allt!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er 🙂

   Jeg bruker et Sony Alpha 330. Portrettene er det som oftest Lars-Kristian som tar, hvis ikke bruker jeg selvutløser 🙂

   – C

 16. Ann Kristin

  Hvor har du kjøpt skjørtet ditt?! Så nydelig 🙂 🙂

 17. Christine

  Kos deg i dag:D
  Kjempefin kjole forresten, hvor er den fra?

  1. Om jeg ikke tar feil så er det topp og skjørt fra bikbok;)

 18. Mathilde

  Når kommer filmen fra ferien deres?

 19. Hva slags strømper bruker du forresten?
  Er på utkikk etter strømper som ikke er penstrømper liksom… syns dine ser ut som de er litt tykke???
  God helg, boken blir nok kjempefin til slutt!

 20. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så nydelig du er, altså =) Webcam-bilder går mer enn fint, det er en flott nødløsning syns jeg 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 21. Sukk, jeg liker kjøkkenet ditt..

  1. Fotballfrue

   🙂

 22. Hei! Jeg bare lurte på når Treasurs åpner igjen? Jeg kan nesten ikke vente!!! 😀

  1. Fotballfrue

   Mest sannsynlig til uken 😀

   – C

 23. skulle ikke du legge ut før etter bilder da du kom med tips om og forstørre leppene med sminke? Det må da være med bilder med sånn tips=) Eller så virker det lite troverdig at man kan forstørre de slik uten restylane. Har selv tatt restylane, er da ikke noe i veien med det……..

 24. Så fin du er 🙂

 25. ELSKER kjolen! Eller er det skjørt?

  Vet det er flere som har nevnt det, men den One.com-reklamen gjør at alt henger seg opp :/

 26. Ha det koselig i Drammen! 😉 Jeg har kost meg på ball på skolen, og nå værker føttene mine som bare det…kanskje ett godt tegn?;)

  God tur!

 27. Nyyyydelig.

  Digger at jeg nesten har helt likt kjøkken som deg, der skal jeg stå å kokkelere til boken din som jeg har bestillt;)

 28. Hei, Caroline. Håper du får en fin helg. Jeg har tittet enda en gang på skoløsningen i skapet ditt og synes det er herlig å se noen som har like mange sko som meg. Sko er fantastisk. Siden jeg bor midt på indre østlandet (hvor alle i boblejakke ser rart på deg om du kommer i noe annet en fjellsko eller svarte, flate støvletter over buksene) er jeg alltid bekymret for å bruke de fineste skoene på vintertid for jeg er så redd for å ødelegge hælene av snøen og væten, samt at de aller fleste sålene desverre ikke er laget for snø og vinterføre. Jeg ser at du bruker dine uansett føre, hvordan tar du vare på dem? Er ikke mange av dem glatte? (og de som ikke er glatte vil jeg gjerne ha linker på… 😛 )

  Du er en fantastisk inspirasjon når det gjelder trening (går du ikke på ski forresten?), mat og mote.

  Keep up the good work

  M

 29. Du er ekstremt tynn! Men på en fin måte 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er faktisk ikke ekstremt tynn, jeg er helt normal 🙂

   – C

 30. Fina!! Håper dagen blir bra 🙂

 31. Du har så utrolig fin klesstil! Jeg virkelig beundrer deg og stilen. Veldig fint satt sammen anntrekk 🙂

 32. Hei! Bruker du Gorgous curl wand på de krøllene også? 🙂

 33. Kjempe fint antrekk. Men igjen, alt kler den smukke!

 34. Herregud så utrolig nydelig du er!!! 😀

 35. Hei! Lurer veldig på hvor kjøkkenet deres er fra?? Knallfint hvertfall! Fin du også, som alltid 😉

 36. Hei 🙂 kjempe fin kjole, eller er det skjørt og topp? Hvor er det fra? 🙂 klem

 37. Bilde nr 2 var skikkelig kult!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *