Det er så fint når noe går i arv

Som dette vakre skattollet jeg har arvet etter verdens beste mimmi. I utgangspunktet var dette mamma sitt skrivebord da hun var liten, det var i gyllent tre. Da jeg og Lars-Kristian kom hjem fra København, hadde mamma og pappa tatt det med seg helt til Siljan, malt det hvitt og satt det frem for å overraske oss. Selv om klokken var tre på natten og jeg var utslitt, tok jeg nesten til tårene. Jeg synes det er så vakkert!

Lykten er fra Lille My Interiør, til sommeren skal den ut på verandaen.

Nå mangler vi bare en lekker stol, og et fint speil i gangen, så er det første rommet du møter du når inn i huset, komplett. Jeg venter på dette speilet fra TM Design. Sant det er fint?

// Foto: Tomineshjem

Ellers sitter jeg her med dagens kanskje femte espressokopp. Det er så deilig med kaffe! Siden det er fredag har jeg spist litt for mye belgisk sjokolade ved siden av også. Denne er ny på helsekosten, og er selvsagt sukkerfri. Mmmmm ♥

Snart blir det trening på skrotten, men først må jeg gjøre unna enda litt jobb. Jeg tar de siste bildene til boken snart også, før jeg sender alt avgårde til Live. Uæ! Det skal bli skummelt å sette punktum på alt som heter materiale. Kan nesten ikke tro det.

60 kommentarer

 1. så fint skrivebordet var 🙂
  Likte speilet veldig godt! Gleder meg til å se huset ditt ferdig innredet, blir nok kjempefint!

 2. Kjempefint var det ! Og så blir det jo ekstra fint når det betyr noe for en selv også !

 3. Så nydelig! Hele huset får mye mer sjel med slike pieces, det er så vakkert med litt historie i møbler <3
  Btw, må bare informere om at de der reklamebannerene ødelegger ganske mye av leseropplevelsen her inne.. Med en gang jeg zoomer litt inn, legger bannerne seg over tekste og bildene… Det er veldig forstyrrende. Men ellers elsker jeg der nye designet ditt! 😀

 4. VARSEL: Jeffrey Campbell salg fra klokka 12.00 på members.com!! Jeg som syns jeg er for høy for skoene er redd jeg ryker på ett par nå altså:) Takket være din fantastiske reklame for skoene! Elsker bloggen, men tror det har økt forbruket mitt gitt:p

 5. For et vakkert skrivebord, og i hvitt ble det utrolig fint! Og ikke minst hyggelig av dine foreldre og overraske deg med den 🙂 Elsker bloggen din Caroline, og leser fast.. selv om dette er vel første gang jeg faktisk kommenterer! 🙂

 6. Superkoselig!! TM Design har veldig mye fint – når får du kaffekrokstolene??

 7. Uff, hvite møbler er så IKEA-aktig, selv når de er gamle og nymalte. Men det er bare min mening, selvfølgelig, om du liker det slik er det jo ditt hus og du som skal bo der.

  1. Det er jeg helt uenig i – jeg synes derimot svarte møbler ofte har mer «Ikea-preg». Men nå ser jeg ikke så store problemer med at noe er fra Ikea, synes de har mye fint 🙂

  2. SarpeRaz

   HAHA!!! «Uffameien a…» Og så ikea-aktig, fins det noe verre? o,0 Stakkar lille frognerfrøken.

  3. Lene Riis

   Jeg jobber på IKEA og kunne ikke vært mer uenig! Male/ gjøre om gamle møbler, eller tremøbler fra IKEA- er jo så i tiden! Jeg har malt en del gammelt og fra IKEA hjemme- i hvitt 🙂

 8. Nydelig <3

 9. Det var utrolig fint! Jeg har et gammelt skrivebord etter min mormor, som jeg malte hvitt, og det er så fint 🙂 Jeg elsker det!

 10. Så nydelig du pynter overalt! Vi har et prikk likt skrivebord på hytta i Fredrikstad! Også malt hvitt! 🙂

 11. Disse sukkerfrie sjokoladene, inneholder de kunstig sukker? isåfall får du noen negative virkninger av det? (dårlig hud, vond/opp blåstmage osv) har du tenkt over langtids virkning? spiser en del sukkerfrie produkter tilsatt kunstig sukker selv skjønner du 🙂

  super bogg!

 12. Så flott det var, og så fint å kunne ta vare på slike minner! <3

  I dag skrev jeg om min kaotiske morgen på min egen blogg, og da tenkte jeg faktisk på dere – haha – fordi det som skjedde med meg i dag, sannsynligvis aldri ville skjedd strukturerte deg, og fordi det er karneval i barnehagen, og min TIL – supportende 3 -åring kledde seg ut som Aafk – supporter, hehe.

 13. Jeanette

  jeg har helt likt speil,er veldig fornøyd.elsker det!

 14. Hei
  Hvilken helsekost handler du i? «Min» har bare 70% og det vil jeg ikke ha:)
  God helg!

  1. Veronica

   Jeg får tak i 86% sjokolade på Rema, selvom de ofte kan være utsolgt :).

  2. På Meny har de også 86 % 🙂

   1. Ja..jeg kjøper alltid 86%, men ville gjerne vite hvor jeg kan få tak i en helt uten sukker:)

   2. Fotballfrue

    På helsekosten 🙂

    – C

 15. Det var nydelig. Så koselig av dem å overraske dere slik. Er så fint med slike ting som har en betydning. God helg, søte deg!
  <3 astudentway.com

 16. Det var bare helt utrolig nydelig alt sammen. Fikk igrunn veldig lyst å bestille det speilet selv, det var LEKKERT.
  Ønsker deg en god dag! 🙂
  Du er super!

 17. Emilie Solberg

  Ååå så nydelig det var, drømmeforeldre!:) Godt med et lite avbrekk under eksamensforberedelsen! Ha en flott dag, skjønne Caroline! 🙂

 18. Så fint det ble! Et møbel med historie 🙂

 19. Vakkert!! 🙂 Du har så mange varierte innlegg – elsker det! Gleder meg til å lese boken din.
  Kommer du forresten til å skrive et innlegg om styrketreningen du driver med nå i forbindelse med PT? Hadde vært gøy å høre, skjønt at du nå heller trenger med tunge vekter og få rep?

  Ha en nydelig dag fine deg

 20. Vakkert skrivebord, veldig koselig med møbler med affeksjonsverdi 😉

 21. Så utrolig koselig med slike ting med betydning 🙂 Nydelig!

 22. Alexandra

  Så koselig! 🙂 Ha en fin dag <3

 23. Åh, så koselig!
  Så søte & omtenksomme foreldre du har – det er noe å være glad for =D

  Digger stilen din by the way!!
  Ønsker om en god helg 🙂

 24. Marita Ø

  Veldig hyggelig med ting som går i arv syns jeg 🙂 Er så glad for at den litt »gammeldagse» stilen er kommet tilbake igjen, dèt kan jeg like! 🙂 Ha en god treningsøkt Caroline. Min er unnagjort for dagen, og jeg kjenner det skal bli ufattelig deilig med helg nå! Utslitt rett og slett etter ei hektisk uke 🙂

 25. httpss://livutensukker.wordpress.com/

  Så utrolig fint 🙂

 26. Du har vore utrulig flink, Caroline!
  Og skjenken var nydelig 🙂 Og det samme var speilet. Elska når ting går i arv.

 27. Ragnhild

  Det skattollet var virkelig fint:) Vakkert!

 28. Hei. Vil gi all positiv kreditt for bloggen din og all energi du legger i den. Titter innom fler ganger pr dag 🙂 Men ville også si ifra at med det nye designet som er litt bredere, er det veldig vanskelig å lese behagelig for oss med mini-pc. Må nå bla meg frem og tilbake med piltastene for hver setning man leser. Før var det liksom mye smalere og fikk derfor alt inn i skjermen. Men ingen fare, stopper ikke følge med for det, ville bare si ifra 🙂 Fortsett med å inspirere oss! 🙂

 29. Fant nettopp dette spillet, der man kan sminke deg. Visste du om dette?

  Link: https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

  Forresten et helt nydelig skrivebord, elsker det! 😀

 30. Når du sier den er sukkerfri, hva slags søtning inneholder den? Håper du styrer unna aspartam for eks.
  Du bør prøve kokosblomstsukker. Den har GI på kun 35 og er dessuten helt naturlig. Går jo som supermat 🙂 Inneholder mineraler! Det er et godt alternativ.

  Koselig med møbler fra besteforeldrene forresten <3

  Ha en fin dag!
  Du har forresten inspirert meg til å løpe litt oftere på mølla. Hurra!

 31. Marikken

  Nesten litt morsomt, jeg har arvet et helt likt et etter min mormor! Skattoll må nok være en sarpsborg ting:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, kanskje det :p
   – C

 32. Love it..love the white and pink color together 🙂

 33. koselig med ting med sjel og en fortid 🙂

 34. Hei Caroline, den gamle headeren din har komt tilbake hvorfor det?

  1. Fotballfrue

   Jeg har 4-5 forskjellige nå 🙂 de rullerer.

   – C

 35. Prøver enda en gang, jeg 🙂 Når kommer oppdateringen av leppe-innlegget?

  1. Fotballfrue

   Søndag 🙂

   – C

 36. Kjempekos med slikt nostalgisk som faktisk kan benyttes:) Har arvet et kjempefint skattoll selv 🙂
  Kjære søte du? Kan du være så snill og fortelle meg når videoen fra Maldivene legges ut, er bare litt over
  4 mnd til jeg drar selv og hungrer etter mer å drømme meg bort til 😀 Har vel rundet dine innlegg samt internett
  ganske mange ganger nå, can’t wait, wææ!!

  Fredagsklem <3

 37. Lena-Emilie

  Veldig fint, og godt å kunne gjøre om noe gammelt til sitt eget, istedet for å f.eks. kaste det:)
  Men jeg har et spørsmål til deg om noe helt annet. Vet ikke om du kan svare, men siden du holder på med mote og slikt, så lurer jeg på om du vet hva slags solbriller Tone Damli Aaberge hadde på seg på kinopremieren til hodejegerne? Får ikke skrevet i kommentarfeltet på bloggen hennes:(
  Legger ved en link til side med bilde av henne med brillene:
  https://www.tv2.no/underholdning/gkn/tone-damli-aaberge-denne-foelelsen-unner-jeg-ingen-aa-ha-3569140.html

  Håper du har mulighet til å svare:)

 38. «Selv om klokken var tre på natten og jeg var utslitt, tok jeg nesten til tårene.» – hehe, selv om? I mitt liv ville det faktum at klokka var tre og jeg utslitt bidratt til at jeg kunne satt meg ned på gulvet foran skatollet og hulket;) Ikke lett å være en lettrørt ung dame!

 39. Så søt og fin den var, den du har arvet av mimmi:-) Du er kjempeheldig!!:-) Den var pynta helt nydelig også! Du har mange gode kvaliteter du, Caroline <3 Stor klem til deg og god helg 🙂

 40. Hei hei.)

  Nydelig skatoll og og lykt.
  Lykter og stearinlys er jammen meg husets viktigste interiør syns jeg. Gir så fint lys og god stemning:)

  Ha en fin helg, vi får satse på like fint vær som i dag:)

  Klæmklæm Cecilie

 41. ååå så fint!!:-D

 42. Elisabeth

  Utrolig nydelig og snilt av foreldrene dine:D

 43. Så utrolig merkelig! Kom nettopp hjem fra en lunsjdate med venninna mi, hvor jeg fortalte henne om et skatthold jeg hadde da jeg var liten, og at jeg føler skatthold er så herlig gammeldags, og at jeg aldri ser det lenger. Venninna mi hadde aldri hørt ordet «skatthold» engang. Så kommer jeg hjem og klikker meg inn på dette innlegget. Hvor ofte er det man snakker med venninner om skattholder liksom. Haha:P Veldig tilfeldig:)

 44. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så utrolig flott det var, altså =)
  Håper du får tid til å nyte dagen 🙂 Og ja, kaffe er himmelsk!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 45. Kjempefin kommode, og ekstra fin blir den av at den har en fortid og personlighet! Liker veldig godt at bildene dine er i passe moderat størrelse igjen, bloggen blir mye mer oversiktlig og helhetlig slik! 🙂

 46. Når skal dere fortsette på helsematen ?? 🙂
  Både speilet og «skrivepulten» var nydelige :))

  1. Fotballfrue

   Når boken er ferdig 🙂

   – C

 47. Hei : )
  Du har så bra stil, elsker deg og huset ditt : )

  Men hvor er resten av tingene på skrive pulten fra ? : )

 48. Åh, hvor er det nydelige lysfatet fra? Har letet en lignende overalt uten hell:(

 49. Renee Camilla

  Huset deres er såå fint! Elsker at det er helt lyst, hvitt… Og det skrivebordet fra gammelt av, var kjempe koselig, koselig å ha noe i hus som besteforeldre/ oldeforeldre har eid 🙂

  Har lest bloggen din i noen måneder nå, og er innom hver dag, du er så flink til å legge ut bilder ofte, og da er det så morro å følge en blogg 😀

  Stå på !! 🙂

  Klem Renee Camilla.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *