Konkurranse: Vinn frisørtime og makeup

Nå er det dags for enda en konkurranse, og denne gangen kan du stikke avgårde med både frisørtime og makeup hos den eneste rene Lee Stafford-salongen i Norge: Nemlig hos VITA på Majorstuen. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av din fineste frisyre, laste det opp og fylle inn all nødvendig informasjon her.

Her er noen bilder til inspirasjon fra inspirasjonsmappen på skrivebordet mitt:

Det trekkes også en 2.-5.plass som vinner en lekker rosa hårføner fra Lee Stafford, samt flat iron protection spray. Jeg vet at jeg skal delta, i hvert fall. Lykke til ♥

37 kommentarer

 1. Er brude-håret ditt (eller hva jeg kan kalle det) inspirert av hårsveisen øverst i midten eller? Sër i hvert fall slik ut 🙂 superfint!

  1. Fotballfrue

   JA 😀

   – C

   1. Du kan jo sende inn bilde av brudehåret ditt..er sikker på du får en seier, så fint som håret var satt opp! 😉

   2. Hei! Sendte deg en mail for en tid siden ang brudesveisen din. Om du kunne sende en beskrivelse av hvordan dere satte det opp? En «oppskrift» ? 🙂 Da hadde jeg blitt veldig glad i og med jeg snart står brud selv!

 2. Hvor lenge varer konkurransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Godt spørsmål. Det må jeg finne ut :/ Fant ingenting om det på hjemmesiden deres heller.

   – C

 3. Ååååh, skulle ønske at eg hadde så fint hår <3 Jeg lurte på om du kunne tipse om hva som er "inn" av litt kortere frisyrer denne våren??? Er ikke alle som har så langt hår eller bruker extension 😉

 4. Konkurransen varer ut uke 8, altså til og med 26. februar. Det står i konkurransereglene. Men det burde komme bedre frem på konkurransesiden også, det skal vi fikse 🙂

 5. Elisabeth

  Så gøy konkurranse:D skal du til Drammen med andre bloggere denne helgen Caroline?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 6. hei caroline! Jeg lurte på om du kunne blogge om københavn, en guide eller noe slikt! skal dit selv snart, så hadde vært fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve på 🙂

   – C

 7. Hei, jeg bare lurte på en ting.. Hvorfor sparer du ikke ut ditt eget hår i steden for å bruke penger på extensions? Det virker liksom så dyrt og unødvendig når alt man trenger å gjøre er å pleie sitt eget – du er jo ikke så gammel at du har mistet håret, liksom 🙂 Pluss det sliter jo veldig på dine egne hårrøtter, slik at prisen for håret du har nå er at du mister det tidligere enkelte steder :/

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid hatt langt hår, men jeg vil ha MYE hår, og etter at jeg startet å stripe det har det dessverre ikke holdt seg like tykt som tidligere. Så da kan jeg vel jukse litt 🙂

   – C

   1. Joda, jeg skjønner at du gjerne vil ha tykkere hår, men er ikke prisen for det veldig høy om du ender opp delvis skallet?

    Jeg hadde iallfall aldri turt å gå med extensions sammenhengende i årevis. Jeg har sett skrekkeksempler hvor jenter som har gjort det har mistet håret flekkvis og permanent (!) og følgelig har måttet begynne med parykk i relativt ung alder. Er du ikke redd for dette?

   2. Fotballfrue

    ender ikke som delvis skallet 🙂

    – C

   3. Men hva om du gjør det? Det er mange som skader hodebunnen med extensions, spesielt de som aldri tar pauser fra dem :/

 8. Vinn frisør???? Hvordan da? Han mannen eller? Eller bare for frisyreforming?
  Dessuten selger ikke Vita frisørprodukter, selv om de liker å tro det.

  1. Fotballfrue

   Hva mener du nå? VITA på Majorstuen er den eneste frisørsalongen som kan kalle seg ren Lee Stafford-salong 🙂 Og der kan du vinne styling / frisørtime og makeup. .

   – C

   1. Frisør

    Lee Stafford er ikke kategorisert som et frisørprodukt av frisører. At det finnes en Vita frisørsalong høres litt…. pussig ut..

   2. Fotballfrue

    Det er informasjonen jeg hat fått av VITA, så at det stemmer hersker det liten tvil om 🙂

    – C

   3. Frisør

    Jeg tviler IKKE på at Vita har laget seg en frisørsalong. 😉 Det pussige er at frisører ikke har noe til overs for kjeden vita, som ikke selger frisørprodukter. Det som er fakta er at ordet frisør ikke er en beskyttet tittel. Dessverre. Alle kan kalle seg frisør. OG ta betalt for det. Også fakta at «frisørene» på vita «frisør»salong er KURSET innen lee stafford.
    …. mens vi andre frisører går 4 års utdanning før vi tar fagbrev. Kvalitet framfor kvantitet.

    Dette er forøvrig ikke ment som kritikk mot deg, det er ikke deg jeg er irritert over her, altså. Selvfølgelig ikke. Ikke du som har startet vita «frisør».

   4. Big sexy hair kan vel knapt nok kategoriseres som frisørprodukt da. Og nikita kjeden tar jo inn veldig mye «rart» …

  2. VITA selger bl.a. Big Sexy Hair, som også selges hos en rekke frisører som f.eks. Nikita. Så jo, de selger enkelte frisørprodukter! 🙂

 9. Hej Caroline, Är en av dina trogna läsare ifrån Finland och jag måste säga att du har en helt underbar blogg och jag inspireras av dig varje dag. Undrar hur ni gjort dina lockar till omslaget på din bok? De var så naturligt fina!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 🙂 Jeg ble stylet, men de brukte bla. rettetang og varmruller 🙂

   – C

 10. Såå gøy da !;D Sånne konkurranser liker vi!;D

 11. Hei, jeg fant dette fotoet som ble postet i et forum http://bildr.no/view/1037578.

  Det sto at du nektet for at det var deg, men man ser jo at det er deg, så jeg tror de har misforstått 🙂 Ikke at jeg leser alle de dumme diskusjonene om deg, men jeg tenkte det var så drøyt at de til og med løy om deg for å fremstille deg verre enn du er.

  1. Fotballfrue

   Tuller du med meg? Dette er ikke meg! Du må vel se det? Haha 😀

   – C

   1. Nei, altså, jeg vet ikke. Jeg bare fant linken i et forum da jeg såvidt var innom en diskusjon om deg. Ut i fra det lille jeg leste der nektet du altså for at du var på dette fotoet selv om fotografen bekrefter at det er deg. Var bare derfor jeg lurte. Kanskje de hadde misforstått?

   2. Fotballfrue

    Hehe 😀 jasså, så fotografen kan det? Gå inn på Facebook-fanpagen min, jenta på bildet er Christina øvergård (eller noe) jeg har fått bekreftet det nå. Takk Gud. Utrolig at noen kan beskylde meg for åleive når deg er TYDELIG at jenta på bildet ikke er meg. Det er jo faktisk ikke det. Jeg blir kvalm..

    – C

   3. Det var ikke JEG som skrev at fotografen hadde bekreftet det, så du trenger ikke bli sint på meg :/ Det sto i tråden der det ble linket. Jeg bare spurte deg direkte og fikk svar, men jeg synes ikke du er så hyggelig når du svarer på spørsmål som tross alt ikke er ment vondt på noen som helst måte.

   4. Fotballfrue

    Jeg har aldri vært sint på deg, jeg bare påpeker fakta 🙂 Det er vanskelig å vite hva slags tonefall folk har over nett, dessverre :/

    – C

   5. Josefine

    Hahaha, ser jo at det ikke er Caroline! Selv om hun var utrolig lik, bare en yngre versjon :- D

   6. Fotballfrue

    Stakkar hun som faktisk er avbildet :/ Bildet ligger jo flere steder på nett, etter hva jeg har forstått.

    – C

  2. Er sikker på at selv en halvblind en kan se at det det ikke akkurat er Karoline. Det dummeste jeg har hørt.
   Og hvorfor drive og henge ut bilder av fremmede jenter her, de er neppe happy for det, antar jeg.

   OM det hadde vært henne, så hva, liksom? Kan ikke se at disse jentene her gjør noe verre enn gud og hver mann.
   Men alle kan da se at det ikke er henne, så hvorfor i alle dager finne et bilde av fremmede jenter og fjase om?

 12. Haha, med tanken på at jeg har maks 3 hårstrå på hele hode, kommer jeg mest sannsynlig ikke til å delta i konkurransen.
  Men jeg ønsker alle sammen lykke til!! Jeg tipper det er utrolig mye jenter her med masse kreativitet, sans og kjærlighet for styling og fint hår som fortjener virkelig å vinne <3 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *