Yey or ney?

Nå skal du trykke flagget til brystet! Jeg elsker trenden, og har allerede registrert at flere butikker har tatt inn både gensere, denimshorts, singletter og t-skjorter med farger i rødt, hvitt og blått.

Genser fra Rut M FL – Nelly.com / Alexander McQueen – Net-a-porter.com / Gummistøvler og sokker fra Hunter – Net-a-porter.com 

Hva synes du? Hot or not, yey or ney?

132 kommentarer

 1. Både og for min del. Føler at det er en trend som er litt vanskelig å style riktig. Men jeg så at converse kommer med et par «flaggsko» nå som jeg falt veldig for!

 2. Ja, men bare på gensere/topper 😛

 3. absolut YEEEEEEY 😀

 4. HOT for det meste, men er ikke heeeelt sikker på den shortsen.. Men digget sokkene <3

 5. Om det er det britiske flagg, liker jeg det. Men det gjelder kanskje bare for meg, siden jeg er hardbanket anglofil. Dessuten kommer det jo litt an på – en t-skjorte med flagg kan være veldig kult, men som mange sier her, kan det også bli veldig mye. Sååå, yney?

 6. Jeg ble møtt av denne trenden da jeg gikk inn på Gina Tricot. Jeg liker den, så lenge det ikke blir for mye ^^

 7. Det blir nok ney fra meg, men alt kler den smukke(les:deg)!:)
  Forresten, når jeg skal kommentere, kommer det opp andres navn og mailadresse.. Håper ikke sure folk utnytter det og kommenterer stygt under andres navn:P

 8. Kristine

  Yeey!

 9. Så lenge jeg slipper det amerikanske flagget sier jeg yeey 🙂

 10. Jeg syns det er latterlig at vi, norske folk, skal trykke det amerikanske flagget overalt, hele tiden. Hvorfor ikke det norske flagget? Føler meg ikke særlig patriotisk med et Amerikaflagg over hele meg…

 11. Synes det er kult med flagg, men forstår ikke helt hvorfor alle går med amerikanske og britiske flaget her i Norge. Synes det burde vært byttet ut med det norske, eller at folk iallefall går med flagg fra sitt eget land. Er ikke snakk om noe nasjonalisme. Synes bare det ser litt dumt ut når alle går rundt og hyller et land de ikke engang har vært i.

  Jeg må nok si ney

 12. Syns det er skikkelig kult jeg. Jeg har både genseren og shortsen 🙂 Hadde gjerne hatt converse med samme mønster og. Hadde ikke brukt alt samtidig da selvfølgelig.

 13. HOT! Men less is more sant… Ikke for mye. Støvlene og strømpene var så som så, gensere er fint, og en slik shorts har jeg siklet på de siste ukene!

 14. YEY!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *