Lag konfekt på Valentine’s Day

God morgen alle fine lesere, og happy valentines day ♥

Har fått utrolig mange spørsmål om jeg ikke kan komme med tips til hva du kan gi kjæresten din på alle hjerters dag, og jeg synes det er så hyggelig at flere og flere har startet å sette pris på denne dagen. Det er en fantastisk tradisjon, men ikke nødevndigvis en tradisjon som innebærer at du skal bruke hundre- eller tusenvis av kroner på gaver. Jeg synes heller at dette er dagen hvor du skal vise følelsene dine litt mer offentlig. Kyss, hold hender og vis verden at dere elsker hverandre. Gi hverandre romantiske ord på vakre kort, og gjør noe ekstra hyggelig sammen.

I år blir dette litt vanskelig for oss, i og med at fotograf Benny skal bo her fra i dag til i morgen (høhø), men vi har hatt en så utrolig hyggelig weekend i København, at det ikke gjør så mye.

Mitt forslag til dere er derfor: Ikke fokuser for mye på gaver i dag (selv om det alltid er hyggelig med en liten ting i form av blomster, kort eller en sjokoladeplate), men gjør heller noe spesielt sammen. Gå på kino, fyr i peisen og nyt et deilig glass rødvin, gå en lang tur og lag kakao når dere kommer forfrosset inn igjen, lag en romantisk 3-retter for 2 eller litt hjertekonfekt.

Jeg hadde egentlig tenkt til å spare denne oppskriften til kokeboken, men jeg synes konfekt passer så bra å lage i dag, så jeg avslører den allerede nå:

Dere trenger: 

 • 100-150 gram mørk sjokolade (mørkere enn 70 prosent)
 • hakkede hasselnøtter eller lignende
 • 100 gram sukrinmelis
 • 50 gram smør
 • konditorfarge
 • silikonformer
 • 1 ts. vaniljesukker eller evnt. smakstilsetning ( jeg har brukt smakstilsetning med peppermynte og karamell, delte glasuresn i to)

Begge er kjøpt hos Panduro Hobby:

Silikonformene er også fra Panduro Hobby:

Slik gjør dere: 

Smelt 50 gram sjokolade i vannbad, og bland inn ønsket mengde hakkede hasselnøtter eller lignende . Hell blandingen over i konfektformer. Fordel jevnt mellom alle formene, ikke fyll mer enn halvparten av formene (helst litt mindre) Sett alle formene i fryseren i ca. 15 minutter.

I mellomtiden kan du lage smørkremen. Bland sammen sukrinmelis og smør (romtemperert). Bland inn vaniljepulver eller smakstilsetning, smak til. Bland passe mengde farge i røren, gjerne rød slik at den blir rosa (rød/rosa symboliserer jo kjærlighet)

Ta konfektformene ut av fryseren, og legg en klump med smørkrem på hver konfekt. Ikke for mye, husk at det på toppen her skal være sjokolade.

Smelt resten av sjokoladen (50-100 gram avhengig av hvor dype konfektformer du har) i vannbad, og hell over konfekten og smørkremen.

Settes kjølig til de har stivnet (ca. 15-30 min avh. av kjøl eller frys) Press konfekten ut av formene når de er ferdige, og server til din kjære på lekkert fat.

Kos dere i dag, håper det smaker ♥

146 kommentarer

 1. Nam!! Denne fikk jeg lyst til å prøve :-))

 2. Hei.

  Du er virkelig flink du, fantastisk morro å få tips som ikke koster flere tusen, jeg liker personlige gaver mye bedre en noe man bare røsker med seg fra en butikk;)

  Men jeg lurer på om jeg kan bruke vanlig melis istede for sukrinmelis? For jeg får ikke tak i den sorten :/

  1. Melis fungerer tilnærmet likt sukrinmelis, så det skal gå. Det positive med sukrinmelis er jo bare at det ikke har kalorier eller karbohydrater som påvirker blodsukkeret 🙂
   … og er i og for seg ikke så vanskelig å få tak i. De fleste MENY-butikker har det 🙂 .. og ALLE helsekost-forretninger 🙂 og du kan bestille på nett, hehe. (www.funksjonellmat.no)

  2. Melis og sukrinmelis funker på akkurat samme måte, men sukrinmelisen er lavkarbo og inneholder 0 kcal. 🙂

 3. Dæ så utrulig godt ut!

 4. sweetessally

  mmmmm sweet !!!!:):):)

  SEE MY BLOG!:):)
  Do you like high heels and a good style?
  Visit!
  https://sweetessally.blogspot.com/
  :):)
  bye !:)

 5. å, det så utrolig godt ut! nam.. må få til å lage den en gang.. kanskje når jeg kjøper kokeboken din? hihi. Kos dere med mannen idag! happy valentine`s day<3 klem

 6. Disse skal jeg prøve!!! Elsker oppskrifter som ikke har mange «jalla»-ingredienser :p Det blir fort det på LCHF, synes jeg 😀 NYDELIG!!

 7. sweetessally

  mmmmm sweet !<3 !!!:):)
  SEE MY BLOG!:):)
  Do you like high heels and a good style?
  Visit!
  https://sweetessally.blogspot.com/
  :):)

  BYE :):)!

 8. Hej =) Åh vilket gott recept, det här ska jag pröva idag! =) Men hur mycket smör skulle det vara till smörkremen? Kramar

 9. Kloke ord! 😉 Valentines handler om å gi dem anddre litt ekstra god oppmersomhet og ikke bruke masse penger. Den konfekten så bare fantastisk herlig ut. Perfekt på en dag som denne! Happy valentines!

 10. Herlighet så godt det så ut. Tror jeg skal prøve meg på det idag. Fin tirsdag til deg:)

 11. Elisabeth

  Åhh, tusen tusen takk for oppskriften:D ser kjempe god ut også!

 12. Ida Kristin

  Kjempeflott med konfekt! Men må alt handle om kjæresterier hele tiden? Julegaver til kjæresten, pynte seg med sexy undertøy for kjæresten, konfekt til kjæresten. Kan du ikke skrive et innlegg om hva man kan gjøre med venner og venninner en gang. Hva er den perfekte gaven til venninnen, hverdagskos med venner, sushi/tapasaften med venner osv? 😀

  1. Fotballfrue

   Valentine handler jo om kjærlighet, så det er grunnen til at det også har vært fokus 🙂

   – C

   1. Ida Kristin

    Tenkte bare på ideer til hvordan man kan sette pris på vennskap når man ikke har kjæreste..

   2. Fotballfrue

    På samme måte 🙂 Lag konfekt til venninnene dine, eller fine makroner i fin innpakning, kjøp blomster, skriv et kort, inviter på middag 🙂

    – C

   3. Kjærlighet gjelder ikke bare kjæresten, men også veninner 😉 du kunne liksom gjerne laget konfekt til din beste venn og skrivd «jeg er glad i deg». det betyr like mye som å gi til kjærsten sin å skrive» jeg elsker deg» 😉 ikke alle lesere som forsår konseptet valentine…

 13. Caroline!! You make my day – always !! Får så god start på dagen etter å ha lest bloggen din 😀

 14. Marianne

  Du er så flink Caroline! Gleder meg til å se resten av boken din 🙂

 15. Skuule ønske jeg hadde halvparten av din energi 😀 Konfekten syns jeg passer til alle dager! Mer kjerlighet i hverdagen <3

 16. Jannicke

  Jeg blir så imponert over oppskriftene dine,Caroline! Jeg følger ikke LCHF,men lager mange av oppskriftene dine fordet. Har dilla på lasagnen 😉 Jeg gleder meg veldig til kokeboken din kommer ut :))

  Ha en herlig dag 🙂

 17. Dette så fantastisk ut! Regner med det er det samme om du bruker sukrin eller vanlig melis..?

 18. Denne så bare aldeles nydelig ut! Gjett om jeg skal teste denne ved første og beste anledning! Men siden jeg jobber full tid, har to barn på «småskolen» og forsøker å få tid til trening, venner og ikke minst mannen ser jeg for meg at dette blir et helgeprosjekt (med start fredag på Panduro?).

 19. Perfekt!! Samboeren og jeg kjøper ikke gaver til hverandre i dag, så jeg lurte på om jeg skulle finne på noe annet til han- dette er jo perfekt!! Tusen tusen takk for tips <3
  Kvelden skal tilbringes på yoga (haha, de har visst valentines-tema idag) før vi drar hjem og lager sushi, blåbærpai og ser Valentines Day, elsker den filmen 🙂
  ha en fin dag, Caroline!

 20. å det så seilig ut, helt klart noe jeg skal lage, kjæresten er en skikkelig godtemons! ha en strålende valentins dag!

 21. Marthe Cecilie

  AAAAAAHHHH Dååån dette såg godt ut, jeg vil prøve 🙂 men ikke med lav karbo… har ingenting av det jeg trenger, sa jeg spiser «vanlig» men uansett 😉

  Kan jeg bare si at der er en liten skrive feil på glasuren ganske langt oppe i innlegget …… sånn at hvis dette er kopiert ut av tekstene til boken, så kan du endre det 🙂

  gleder meg til å prøve 🙂

  ha en romantisk dag 🙂

 22. Å så genialt! Dette skal jammen jeg lage i dag.
  Ha en flott valentinesday, Caroline 🙂

 23. Du er utrolig inspirerende!
  Takk for gode tips 🙂
  Regner med flere har spurt deg men når kommer filmen fra turen deres?
  Teaseren var jo så fantastisk at man vil jo bare ha mer.
  Ønsker deg en fin dag.

 24. Hei! Lurte på hvor den sjokkrosa kjolen du har på bilde er fra? den var dødsfin!

 25. Hei 🙂 Dette har egentlig ingen ting med sjokolade å gjøre, men jeg har lagt merke til at du alltid har perfekt hår! Det er så pent hele tiden, selv om vinteren 🙂 Hva er hemmeligheten? Jeg har langt hår men har det konstant i hestehale om vinteren, fordi det ble så elektrisk.
  Liker veldig godt bloggen din, takk for svar 🙂

 26. Jeanette

  Disse så fantastiske ut, så de skal lages i dag!
  Jeg går ikke på lchf, men kan man bare bruke 100 g vanlig melis i stedet?

  Ha en fantastisk valentine!

 27. Ååh, får vann i munnen o.O Det så fantastisk godt ut!

  En liten ergrelse: for oss med mini-pc er ditt nye utseende på bloggen et irritasjonsmoment. For å klare å lese teksten må jeg sitte å scrolle fra side til side, på grunn av reklamen som er på venstre side. 🙁 Just so you know.. Bloggsida er rett og slett for stor for mini-pc’er nå.

 28. Marita Ø

  Lekkert! Jeg har allerede fått nydelige roser med et koselig kort til 🙂 Tror det blir en rolig, men veldig god og koselig middag for to 🙂

 29. Mari Aurora

  Jeg LIKER det nye designet, det ser veldig bra ut 🙂

  FLINK er du 🙂

  Mari Aurora

 30. Elsker den nye headeren din!! Veldig fin og lekker, akkurat som deg. men det var veeldig uvant å ha innleggene i midten, i stedet for på siden.. hm, blir vel vandt til det og

 31. men du er klar over at det ikke går ann å komme seg inn på kategoriene med det nye designet? 🙁

 32. Neej, ble liksom ikke din blogg lengre.. :/ jaja, sikkert bare vanesak.

 33. Hva har skjedd med designet? All skriften er kjempe stor og bildene er helt rart plassert på høyre side. Og i tillegg får jeg opp navn, mail og teksten til de som har kommentert tidligere.. Kan hende det bare er her, men da er du hvertfal klar over det.

 34. Mmmm, de så deilige ut! Og gratulerer med nytt design! Var skikkelig fint 🙂

 35. Hei hei! 🙂

  Fin blogg du har!

  Forresten, lyst å vinne en I pad 2? Gå til min blogg/url eller gå inn på https://www.news2post.no/?id=konk

 36. Naam, looking good 😉 Disse må prøves! Kjekt at du deler litt oppskrifter med oss selv om boken ikke er så langt unna, da blir vi glade:) Gleder meg til boken kommer ut 😀

 37. et lite off-topic spørsmål: er fiberfin lavkarbo-vennlig?

  1. Ganske, det inneholder 31 g karbohydrat pr 100 gram fiberfin. Du burde heller bruke det enn vanlig mel + at du får masse sunt fiber!

 38. Caroline, noe har skjedd med kommentarfeltet ditt. På det forrige innlegget ligger både navn og mailadresse på en annen leser ferdig utfylt i feltet der man kan skrive inn en kommentar!! :/ Jeg vet ikke om det synes på alle, men jeg ser det i alle fall! Det er ikke noen som har brukt min pc, den står innelåst på jobb.

 39. Oppskriften skal prøves:) Men lurer litt om du skal på blogawards i dag? Du e jo nominert til årets blogger:) Kan du eventuelt skrive noe om hva du tenker om denne utdelingen?

 40. Jeg forsøker dette nå, og er veldig spent på MITT resultat, for dine så jo fortreffelige ut 🙂 Ha en fin dag Caroline, du er en solstråle 😀

 41. Hei Caroline!

  jeg har ett spørsmål til deg ang. bryllupet ditt.
  hvor lang tid tok det i alt å planlegge bryllupet? og hva begynte dere med?

  mvh

 42. SALGSBLOGG!?

  Har du den rosa kjolen ennå, eller ikke?
  Du overser alle kommentarene mine 🙁
  Sendt mail – merket som det sto. og jeg har kommentert flere innlegg…

  Linda

 43. Hei! Jeg har etspørsmål om Nike- klokken din som jeg håper du kan svare på. Jeg har en slik klokke og løper både inne og ute med den. Når jeg løper inne på tredemølle viser den konsekvent lavere fart enn det tredemøllen viser. Gjør din det også?

  Det er i utgangspunktet ikke så rart at den ikke er helt lik når man løper ute og på mølle pga. at båndet på mølla beveger seg bakover og at frasparket og steget blir annerledes, men jeg synes at forskjellen er så vesentlig. I følge klokken løper jeg nemlig mye «saktere» på mølla ifht. intensiteten målt ved pulsen. Jeg har bestetid på 1 mil ute i et gateløp med litt kupert terreng på 46:16 (dvs. ca 13 km/t), men for å greie denne tiden når jeg løper inne på tredemølle må jeg i snitt løpe på ca. 14,5 km/t og da er intensiteten betraktelig høyere.

  Hadde satt veldig stor pris på om du kunne sagt litt om din erfaring med dette.

 44. Fantastisk god ide:) ! Takk for tips:)

 45. Veldig godt tips på en dag som denne 🙂 Utrolig lekker konfekt! Happy Valentines Day til dere to, Caroline & Lars-Kristian <3

 46. Irene Thorsen

  Stikker på kjøkkenet med en gang, jeg!

 47. Ååh, takk for herlig oppskrift. Denne skal jeg lage til helgen!

 48. Dette så helt fantastisk ut 🙂 Nam nam!

  TIPS:

  Gå inn på http://www.loving.no – her finner du masse fine valentinesgaver til deg selv og til hjemmet også 🙂 Ha en strålende dag 🙂

 49. Det så sikkelig godt ut! Sikkelig fint design du har fått:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 50. Bra innlegg! Du må gjøre bildene like bred som tekstene da :)) Designet hadde sett veldig fint!

 51. Jeg liker det nye layoute ditt 🙂 Og de konfektene ser helt fantastisk gode ut!

 52. Så utrolig godt ut!
  Hadde vært fin om du kunne hatt ett inlegg om alle designerveskene dine 🙂
  Sliter litt med å finne veske.

 53. Så utrolig godt ut!
  Hadde vært fint om du kunne hatt et innlegg om alle designerveskene dine.
  Sliter litt med å finne en fin veske.

 54. Hei:) Så fin header du har fått deg. Men jeg likte ikke så godt forandringene i layouten på bloggen, syntes den så mindre «proff» ut nå:( Særlig kommentarfeltet. Tenkte bare å gi deg en tilbakemelding på dette. Konfektene så gode ut, og helgen i køben likeså:)

 55. Gleder meg til å prøve denne. 🙂
  Deilig med en oppskrift hvor jeg har alt jeg trenger hjemme i skapene.

 56. blogg, mail og navn var fylt ut på meg…bildene ser dessverre utrolig små og «strukket» ut på bloggen, i tillegg er det ikke særlig pro… :/

  1. Fotballfrue

   Bildene er tilpasset det gamle designet 🙂

   . C

   1. okei, da gleder jeg meg til dette er ferdig, for det er veldig fint! 😉

 57. Ouæh! Nå kom det opp et annet navn og en annen mailadresse i kommentarfeltet på dataen min!

 58. May Liss

  Går det å skippe nøttene? Er nøtteallergiker… 🙁

 59. wæ.. det ble en veldig stor blogg plutselig. Likte mye bedre den gamle bredden på skrift/innlegg, da slapp man scrolle fram og tilbake. Ellers digger jeg det nye som har kommet :))

  1. Fotballfrue

   Det skal ikke være nødvendig å holde på med scrolling :O Slik er det ikke hos meg. Hvilken nettleser bruker du? Du kan evnt. presse ctrl og – 🙂

   – C

   1. Det går fint når jeg er på macen, men da må jeg lage vinduet større enn vanligvis. Men det funket veldig dårlig når jeg satt på en 11″ :/ Heldigvis bruker jeg macen min oftest 😀

   2. ææææææææ enig, alt ble såååå stort her! Nå kan jeg ikke trykke page down så går siden litt og litt, men går helt ned i bunn 🙁

    Forresten, hva vil si vannbad? Og skal smøret smeltes?

   3. Fotballfrue

    Nei, det står jo at det skal være romtemperert :p Vannbad er når du smelter sjokoladen over en kjele med varmt vann 🙂 Søk i søkefeltet mitt 🙂

    – C

   4. Helle Christiansen

    enig med O! veldig stor blogg (men ellers kjempe fin) litt dumt det med scrollingen:/

   5. syns du skal bytte tilbake!!! det var mye finere!

   6. jeg bruker firefox og må scrolle bortover på siden for å få se all teksten :/ Litt irriterende.. men merker at det er slik hos de andre bloggerne hos nettavisen også.

 60. Så herlig! God idé med smørkremen. Det skal jeg prøve en dag.
  Du er jo så flink til å lage mat og annet godt at du bør absolutt begynne å lage råsjokolade Caroline. Trust me, det er MYE bedre enn å smelte sjokolade fra butikken.
  Dessuten, når du bruker rå kakao i maten så tilsetter du kroppen antioksidanter så det holder og det utløses lykke fra innsiden og helt ut til fingerspissene 🙂

  Det blir sjokoladespising på oss også i kveld. Vi kjøper aldri gaver eller blomster. Det handler ikke om å gi ekstra kjærlighet på én dag, men spre det godt utover året.

  Klem fra melissa

  https://helsekosten.blogspot.com/

 61. Måtte bare si at nå har jeg lagd konfektene, med blandet resultat.. Jeg fylte for mye nøttesokolade og smørfyll, slik at det nesten ikke ble plass til sjokolade på toppen, MEN de smaker jo hinmelske uansett! Spørs om det er noen igjen til samboeren kommer hjem fra jobb 😉 igjen, tusen takk for tips 😀

 62. Bloggen din har blitt kjempepen! :- D ikke at den ikke var det fra før av altså!
  Du er så kreativ og flink! :- ) Du er en skikkelig inspirasjonskilde for meg! 🙂

 63. Et ord: nam!

 64. Skal du ikke på bloggawards ikveld? Du burde jo være nominert ihvertfall?:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg er nominert, ja 🙂

   – C

 65. Jeg vil bare gi beskjed om at jeg nå får opp andre personers navn og mail adr. Syns det er ganske ubehagelig, så jeg håper du får ordnet det. Ellers syns jeg designet var mye finere og profesjonelt før, nå ligner bloggen din litt mer på idawulff.no.

  Dette så forresten veldig godt ut, får se om jeg ikke får lagd det når jeg ikke lenger er syk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er slik den skal være, fordi jeg har fått flere forespørsler om større bilder 🙂 Dette med navn og epost er i orden nå. Mye som skjer under designendring.

   – C

 66. Du er så utrolig flink og inspirerende, Caroline! : )
  Hva tenker du om, og har du gjort deg noen erfaringer med sukkererstatningen maltitol? Leser mange steder at dette er noe man ikke burde bruke, men samtidig sier andre at dette er helt greit. Hva er din mening? : )

  Ha en flott dag videre, og kos dere i kveld! : )

 67. Ser helt herlig ut!!
  Men du, hva skjer med Vixen? Er ikke du i finalen da? 😀

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg er visst det :O

   – C

 68. Namnam, det såg knallgodt ut… må absolutt testast ut.

  Lurte på ein ting… for ei tid tilbake skreiv du innlegg om tilbakebetaling av toll og frakt? Eg har prøvd
  å leite fram det innlegget, men uten hell. Kunne du gitt meg link til innlegget, evt side som du brukte
  med tanke på tilbakebetalinga?

  Irlin

 69. Ida Kristin

  Det kom et annet navn, pluss mailadresse fra noen andre som har kommentert nå når jeg skulle kommentere. Dette er ikke bra, Caroline! :O

  1. Fotballfrue

   Det er ikke i mine hender, men Nettavisen er på saken!

   – C

 70. Ai, det så sgu dejligt ud! 😀

 71. Nam, det så godt ut!

 72. Så fine og gode de så ut 🙂 Disse må jeg prøve meg på, så jo ikke helt umulig ut heller 🙂

  Spørsmål som egentlig har noe med innlegget å gjøre, men har du sprayet JC Lita skoene dine med spray, slik at skinnet holder seg godt?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort 🙂

   – C

 73. Åhh, det så utrolig godt ut! Dette skal jeg prøve ut en dag 🙂

 74. Åh, det så godt ut! Spørs om ikke jeg må få laget det! 😀

 75. Caroline, andres navn og mail kommer opp når man skal skrive kommentar. Dette er veldig dumt:(

  1. Fotballfrue

   Det er i orden nå 🙂

   – C

   1. Her er ligger det fortsatt andres navn og mailadresser =/

   2. Fotballfrue

    Det tar litt tid før systemet oppdateres 🙂

    – C

 76. Så nydelig ut! Et tips til deg, siden du er så flink å tipse oss: Bruk kokosfett (delfia) i sjokoladen når du smelter den, så blir den blank på overflaten. Har ikke noe å si for smaken, men det ser litt mer innbydende ut 🙂

 77. Nam nam… ser deilig ut. Tar man litt jordbær eller bringebær essens i smørkremen smaker det også himmelsk. Man får kjøpt det bl.a. på nettsidene til cacas.no.

  Ha en super Valentine dag 🙂

 78. Synes du er en utrolig god blogger, og den er veldig spennende å følge med på! 🙂
  Men jeg har et lite spørsmål: Hvor mange skopar har du? 🙂

  – M

 79. Michelle

  så fine og søte sjokolader du har laget! kjempe søtt 🙂 Elsker den rosa kjolen du har på deg på det ene bilde på Maldivene, lekker

 80. Superbra tips, og kjempeflotte bilder! Happy valentines! 🙂

 81. Wow disse så utrolig gode ut! Skal prøves ut en gang 🙂

 82. Så fint tips! Veldig bra 😀 Kos deg masse videre. Litt dumt at du ikke kom med tipset før, slik at jeg kunne kjøpt formene, eller takk!:))

 83. kan man bruke vanlig melis?

  1. Fotballfrue

   Ja, det vil jeg tro 🙂

   – C

 84. Liker den nye designet ditt! 🙂
  Kommentarfeltet var veldig annerledes og stort, men jeg venner meg nok til det… 🙂

 85. For en fantastisk oppskrift, den må prøves! Tusen takk 🙂

 86. NAM! Så kjempegodt ut 😀
  Må også si at jeg synes det nye designet var veldig fint! Elsker det bildet av deg, det fra Nice er det vel 🙂

 87. Hei 🙂

  Liker det nye «looket» på bloggen – og det nye bilde ditt! Du gir virkelig så mye inspirasjon Caroline – du redder hverdagen min innimellom! bare til å se litt mer positivt på livet og det og gjøre noe ut av seg selv, selv om man ikke har mye å gjøre noe ut av.

  Jeg lurer på, om du har noen tips til produkter jeg kan bruke når man føner og bruker rettetang til håret. Jeg vet bare ikke helt hvor jeg skal lete og hva jeg skal se etter.

  Håper du nyter dagen, unsett overnattningsgjest! 🙂 Nydlig konfekt også …. skjønn 🙂

  JK

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Jeg bruker noe nytt nå, S-factor. Det funker veldig bra 😀 Kjøpes hos frisør 🙂

   Klem!

 88. Hei!

  Jeg må bare spør en som har litt peiling på mote… kan man ha knallrosa/fersken-knall rosa (vanskelig å forklare fargen) i et sommerbryllup eller blir det too-much? Er det fyfy siden rød er fyfy? 🙂 Blir evig takknemlig for svar 🙂

  God valentinsdag til deg og din kjære! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan du fint ha 🙂

   Klem!

 89. NAM, det så farlig godt ut! Jeg liker det nye designet ditt, forresten:)

 90. Det ser helt nydelig ut. Har laget masse av det du har lagt ut av oppskrifter, så gleder meg til boken din kommer.

 91. Hei jeg har et spørsmål om den Nike klokken du har. Tenger man pulsbånd? eller fungerer den uten? 🙂

 92. Kjempelekker konfekt!! Ser jo helt nydelig ut❤

 93. Dette så veldig godt ut! Må prøves 🙂

 94. For en herlig gave å gi bort <3.

  Ha en fin valentinesdag!

  Klem fra oss i MB-mammablogger

 95. Det skal jeg helt klart prøve, så kjempe godt ut 😀
  Kjempe fint header du har fått:)

 96. Du Caroline; vil berre seie at bloggen din er så fin! Elskar at du brukar tid på å ta skikkeleg fine bilete (ikkje lett å få til delikate bilete av mat og brukt sminke for eksempel!), og at du danderar ting så fint med blomar, på fat og liknande. Blir heilt glad inni meg av å sjå på dei to siste innlegga, såå fine og delikate fargar og bilete! Berre slik at du veit at det blir sett pris på all tida du legg i å gje bloggen eit så vakkert og profesjonelt utsjåande! 🙂 Ha ein fortsatt fin dag 🙂

 97. Du ser alltid ut som om du skal på en Oscar-utdeling. Det virker som om utseendet betyr alt for deg. Du er flott å se på, vakker jente med en vakker kropp, men du er for overdressed bestandig. Når du har besøk av venninner, føler de seg ikke litt utenfor når de er sammen med deg som er så stylet og fjong? Ser de kler seg hverdagslig og komfortabelt, mens du valser rundt på høye hæler med stroppeløse kjoler som hadde tatt seg ut bedre på en rød løper enn i din egen stue. På bilder fra Maldivene er du jo så dresset opp at det for meg bare ser dumt ut. Regner med at du får en del blikk, men vil tro at mange av blikkene kommer av at det rett og slett blir for mye.

  1. Fotballfrue

   Det virker som du er veldig opptatt av utseendet, i hvert fall.

   På Maldivene pyntet både jeg og Lars-Kristian oss, han i skjorte, jeg i kjole. Jeg bryr meg ikke så mye om hva andre har på seg, tar heller på meg klær som jeg liker, og føler meg komfortabel i 🙂

   Uansett så skjønner jeg ikke hva dette har med konfekt å gjøre? Det understreker vel bare at du er LITT for opptatt av hva jeg eller andre har på oss.

   – C

  2. Enig her desverre. Å prøve for hardt blir bare harry desverre.

   1. Rebecca

    Ser ut som Karoline Iversen forsøker hardt på flere fronter, men det blir nok fail.. Ganske harry det også…

   2. Fotballfrue

    Snakk for deg selv, Karoline. Klesstilen min faller meg helt naturlig 🙂

    – C

 98. Sofie Louise

  Konfekten ser heelt fantastisk ut! Tusen takk for deilige oppskrifter, gleder meg kjempemye til å teste de ut! 😀

 99. ÅÅå, så skikkelig godt ut! Du er så utrolig flink! Jeg likte også det gamle designet bedre. Det var mer ryddig og oversiktlig 😉

 100. Namm, skal jeg lage på fredag etter at eksamen er levert :))

 101. Wow, det så utrolig lekkert ut, du er så flink! (:

  – L

 102. Stine Maria

  Tusen takk for tips! Brukte appelisinsjokolade og det ble helt fantastisk!
  Desverre hadde jeg glemt at kjæresten min (som disse var en gave til) ikke liker appelsinsjokolade.. Men desto flere på meg 😀

 103. Hei, eg laget disse konfektene til mannen min igår rett før han kom heim frå jobb.
  Så både mannen og (spesielt) datteren vår på 4 år elsket de:D Eg fekk desverre ikkje
  smake pga mine egne regler, som går utpå å bare spise snop på lørdager, så gjett
  om eg skal mikse til noen sånne igjen på lørdag:D Tusen takk for at du delte oppskriften
  med oss, Caroline! Du er eit kjempeherlig vesen og din positive personlighet og sjarm er bare
  til å spise opp! Gleder meg til boken din kjem ut. Ha ein flott dag videre=)

 104. Ahh, jeg kikka i boka di, den må jeg nok nesten kjøpe ;D

  1. Fotballfrue

   Hehe, så bra 🙂

   – C

 105. […] resten av oppskriften her! oktober 9th, 2012 | Tags: Dessert, hjemmelaget, konfekt, lavkarbo, lchf, oppskrift | […]

 106. Åh så fine! Disse tenkte jeg å lage til jul å gi bort.. men jeg lurer på hvor lenge de kan holde seg i tette glass evt ? Må de stå kaldt pga smørkremen? Håper inderlig på svar:)

  Elsker bloggen din:)

 107. Thianna

  Hei! funker det å bruke sukrinsukker istedet for sukrinmelis? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei! Ikke bruk det :/

 108. Katrine

  Takk for god oppskrift! Nå står de og gjør seg gode og ferdige i fryseren (har selvfølgelig smakt allerede). Vet du hvordan de best oppbevares? Tørt? Kaldt?
  God Valentines!

  1. Fotballfrue

   I kjøleskap 🙂

   Klem!

 109. Hvor mange blir det (sånn ca)?

 110. Hei ♥ Hvor mye vanlig melis må jeg bruke om jeg skal ha dette i sreden for sukrinmelis?
  Hvor lenge holder konfekten seg, og hvor lenge om gangen kan den stå fremme uten å bli dårlig?
  Håper du kan svare meg med en gang du leser, hadde vært til stor hjelp!! Klem!

 111. Hei, Caroline!

  Jeg fikk veldig lyst til å lage slike å gi i julegave. Jeg har kjøpt en fin (og tett) krukke som jeg tenkte å legge dem i, og kan fikse at de står kaldt til pakken skal åpnes. Men jeg lurer på sånn ca hvor lenge konfekten holder seg?

 112. Hvor mange gram karbohydrater er det pr. hjerte?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *