Kveldskos

Det ble ingen trening på meg i dag, jeg fikk plutselig akutte magesmerter og måtte bli liggende på gulvet i nesten en hel time. Det er fortsatt ikke over, og jeg kan ikke annet enn å skylde på de sukkerfrie godbitene vi har kost oss med i kveld. Jeg har alltid tålt sukkerfritt godteri veldig dårlig, og det har jo nesten bare blitt verre med årene. Uff, jeg som elsker cavaliersjokolade!

// Foto: Benny Ottosson

I morgen blir det tidlig opp, ny photoshoot for Treasures (YES) og deretter en LANG treningsøkt. Gleder meg til en dag som skal være FRI fra magesmerter. Finnes det noe verre?

Håper dere har hatt en drømmende valentine’s day ♥

88 kommentarer

 1. Så koselige bilder! 🙂

 2. Lenge siden jeg har kommentert her, men jeg synes det nye designet er ok. Alt ble mye større da 🙂 Bildene er veldig klare og fine.

  Men har et spørsmål. Du og mange andre bruker morracan oil, men hvor bra er egentlig dette produktet? Jeg har tynt, pistrete, slitt hår, og noen steder har faktisk håret mitt blitt knekt pga slitasje/kjemiske behandlinger. Jeg må få bygd det opp igjen. Så det blir sunt og langt. Noen tips?

  Ha en flott dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker produktene, spesielt proteinkuren, som jo er bra for knekt / slitt hår. Prøv 🙂

   Klem!

 3. Superfine bilder, og kjempefint design! Har et ørlite forslag til forbedring though: Hadde du kunnet fikkse slik at reklamen på venstresiden ikke hopper inn i skjermen? Størrelsen på bloggen passer perfekt til mini-pcen uten den, skikkelig irritasjonsmoment :p

 4. Jeg har fruktoseintoleranse, tåler Sukrin produkter godt, mn all kunstig søtning, og da særlig det som slutter på -ol (sorbitol, mannitol, xylitol..osv). Etter å ha fått det konstater å nå har lært hva jeg tåler/ikke tåler går det litt bedre, d er likevell dager jeg «driter i det», mn da angrer jeg ofte ganske fort, magesmertene er helt uutholdelige…….:-P

 5. Veldig søte bilder av dere!! Jeg gleder meg allerede til å teste ut oppskriften du la ut på konfekten, og til boken din kommer ut. Har du fått noen endelig dato på utgivelse enda? Kan nesten ikke vente 🙂

 6. MichelleW

  Hei Caroline! Prøver å kommentere igjen. Jeg sendte inn en kommentar kl.9.20 idag men jeg finner den ikke her. Har tenkt å prøve ut konfekt oppskriften din ikveld så jeg lurer på om du har kjøpt formene og smakstilsetningene på Panduro på Herkules??? Håper på svar!!! xoxo

  1. Fotballfrue

   Hei! Beklager, har vært på farten helt fra morningen. Men ja, jeg kjøpte de på Herkules 🙂

   Klem!

   1. MichelleW

    Tusentakk for en kjempegod oppskrift!! De ble helt skjønne disse hjertene og så gode. Gleder meg til mannens reaksjon imorgen. Ønsker deg en fin kveld videre 🙂 xoxo

 7. To be heartbroken..
  Dere er nydelige.

 8. Tenkte bare å gi deg et tips/kjerringråd som faktisk funker på magesmerter..Ta ca 6-7 hele pepperkorn og skyll ned med vann når du kjenner du begynner å få vondt..dette funker ihvertfall på meg, pussig men sant 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 9. Utrolig søte bilder;)

 10. Hei! jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, og jeg synes den er en av de beste jeg leser 🙂 Men jeg har fått et problem etter du gjorde om på formatet her, jeg har minipc (11 tommer) og får ikke sett hele siden/bildene, verken i høyden eller bredden. Veldig irriterende, for jeg syns det var så bra før! Er det noe du kan gjøre med dette eller?
  Anniken 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal sjekke opp 🙂 Hvis ikke kan du trykke ctrl og -, så blir skjermen mindre 🙂 Du kan også endre dette innstillingene (oppløsningen) slik at det blir riktig hele tiden 🙂

   – C

 11. of.. det er virkelig ikke deilig med magesmerter! God bedring! Du ser ikke så veldig syk ut. du ser jo bare fantastisk ut! Håper kvelden var herlig! Liker de store bildene! <3 – klem

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klemmer!

 12. Hei! 🙂 Har du blitt testet ut for fruktose malabsorbsjon? Jeg har det, og jg reagerer slik som deg på sukkerfri sjokolade….. Kjempe enkel test; blåsetest på sykehuset. Fastlegen din må henvise deg. Hvis man har det reagerer man på frukt, enkelte kornsorter, enkelte sukkerfrie matvarer som er tilsatt sorbitol, maltitol eller xyliton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *