Slik jukser du deg til fyldigere lepper

Det er mye du kan gjøre med de rette sminkeproduktene. For å skape et inntrykk av fyldigere lepper, bruker jeg disse:

♥ Highlight fra GloMinerals: Du trenger bare et lite pump som du gnir godt mellom fingrene. Dette påfører du rundt leppekanten, og også litt i søkket over leppene (hva heter det området?)

♥ Det neste du trenger er lip filler pen fra GloMinerals. Dette er en leppeprimer som sletter ut og fyller ut de fine leppelinjene, hindrer at fargen fra leppestift sklir ut, tilfører fuktighet og forbedrer hudens elastisitet. Tegnes opp som en lipliner rundt leppene, påfør også på selve leppene.

♥ Deretter trenger du lipliner, helst en som er så lik din egen leppefarge som mulig. Jeg bruker Barry M sin Mulberry. Tegn opp over der du tegnet med lip filler pen, men ikke på selve leppene, bare rundt. Dus godt ut, så ikke overgangen fra dine lepper til streken blir for synlig.

♥ Nå trenger du en leppestift, også denne bør være ganske naturlig i fargen. Jeg bruker Barry M sin Vintage Rose.

♥ Forsegle det hele med en god gloss, helst en med plumpeffekt. Jeg er veldig glad i Smashbox sin O-plump (denne er ikke inne hos Coverbrands lenger)

Etter / Før

Lykke til! Resultatet blir både knallbra og sitter godt ♥

annonse 

57 kommentarer

 1. kamilla

  åhh herlig 🙂 skal prøves ut!

 2. Amorsbuen/amorskår tror jeg 🙂

  Flott innlegg, noen tips og hente 🙂

  1. Henger meg på her og kan bekrefte at bunnen av søkket, altså den buen på leppen, i alle fall heter amorbue – om hele søkket heter det vet jeg ikke.. 🙂
   Supert innlegg!

   1. Ingrid

    I Trondheim heter det snørrarennet! Det er der snørret renner liksom. Ganske artig ord.

 3. Nina Brohjem

  Hei…flotte tips.. det søkket du snakker om heter amorbuen 🙂

 4. Amorsbue 🙂

  Flott innlegg!

 5. Amorbuen 🙂

 6. flott 🙂

  Amour-buen trorjeg det heter 🙂 er ikke skker, men tror jeg har lest det ett sted

 7. karoline

  åå tusen takk, det skal definitivt prøves!

  lurte også på en liten ting. jeg har lest bloggen din i lang tid og vet du trener mye og vet hvilken trening som hjelper på hva. så jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om bare trening. om f.eks hva du trener, hvor lenge og ofte du trener o.l
  hadde vært utrolig gøy hvis du ville gjort det! 🙂

 8. Caroline

  Philtrum heter den «kløften» på overleppen på latin 🙂

 9. kjekt med tips 😀

 10. Rebecca

  du kunne jo ha posta et bilde da? så vi kunne sett…

  1. Fotballfrue

   Dere ser jo bilder fra helgen vs hverdagen hele tiden 🙂 Tenkte det var kjedelig med reprise..

   – C

   1. Hadde vært supert å sett et nærbilde av resultatet også! 🙂

   2. Kjedelig med illustrasjonsbilder når du tross alt gir sminketips?? *klør seg i hodet*

 11. Men kan du ikke vise før- og etterbilder av leppene dine når du bruker disse produktene, det hadde vært flott!

  1. Enig! 🙂

  2. Ja, kan du ikke legge ut før- og etterbilder? 🙂 Det gjør jo også annonsen litt mer troverdig (mht til at vi får se effekten på deg). Har lyst til å prøve, men vil gjerne se bilder først:)

   1. Fotballfrue

    Kan oppdatere med bilder litt senere, jeg 🙂

    – C

   2. Det er nok mer enn litt sminke som har endret dine lepper….

   3. Fotballfrue

    Haha! Du er fantastisk, altså 🙂

   4. ElisabethH

    Å herregud! Snakk om å henge seg opp i noe som hendte for lenge siden (og som ingen har noe med)! For en utrolig pysete og barnslig kommentar. Digger svaret ditt Caroline – bra du tydeligvis ikke bryr deg om sånt.

 12. Kristin G

  Hei.. det heter amorbuen 🙂

  Lurer på…Blir ikke dine egne negler slitt, når du alltid har påsatte negler? Når jeg hade akrylnegler på ett halvt år, fikk jeg hvite merker på neglene. De ble også tynnere og svakere. Synes din nye negledame har gjort en flott jobb 🙂

  Klem

  1. ElisabethH

   Mine negler ble veldig slitt av akrylnegler (da jeg tok dem av var mine egne negler tynne som plastposer – uæh) – men jeg gikk over til å bruke gel-negler, og da filer man ikke ned de naturlige neglene. Har ikke slike negler nå lenger, men brukte vel gelenegler i halvannet år – og da jeg tok dem av var mine egne negler like sterke som før. Så det anbefales!! 🙂

  2. Stine Marthinsen

   Sålenge du tar av akrylneglene med aceton, og ikke filer de av slik som mange gjør, vil ikke neglene dine bli tynnere av det 🙂

 13. Hehe, ja det heter amourbuen;)
  Flotte tips:)

 14. Kan ikke vi få se før og etter bilder? hadde vært gøy 😀

 15. Jeg elsker smaken din! Lurer på om du kunne anbefale en parfyme, eller den du bruker? 🙂

 16. Savner bilder!! 🙂 Gjerne før/etter

 17. Tusen takk for tipsene! Så artig å se at vi bruker samme prinsipp, bare forskjellige produkter. Men er det noen spesiell lip plumper du vil anbefale? Jeg husker du skrev litt om restylane, noe jeg vurderer virkelig å prøve, siden stoffene finnes allerede i kroppen og det forsvinenr etterhvert også. Jeg lurer på om det er verdt pengene, eller er det overvurdert? Beklager hvis du synes at spørsmål er ubehagelig, var ikke meningen å være slem eller uhøfflig. Synes bare du har så flotte fyldige lepper, virkelig vakkert 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Det gjør ingenting at du spør. Jeg synes det var verdt hver krone, jeg var veldig fornøyd 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Linda B.

    Var det virkelig verdt hver krone om du følte at du så ut som en and og mannen din hatet det?
    Eller ble du feilsitert i dette intervjuet?

    http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article713311.ece

   2. Fotballfrue

    Feil. Jeg har forklart meg i ettertid. Sjekk svar på spørsmålsrunden del I.

    – C

 18. savnr bilde av resultatet! D:

 19. Gøy å kunne, men glad jeg slipper. Pleier likevel ha litt highlighter på amorbuen for å fremheve leppene. Liker effekten! 🙂

 20. Fast Leser

  Har et spørsmål som ikke har med innlegget år gjøre. Du er en treningsmotivator uten like, og når jeg leser bloggen din får jeg lyst å opp av sofaen å løpe ned på elixia! men jeg lurer på et par ting. jeg har det siste året lagt på meg de såkalte «kjærlighets kiloene». Dette har lagt seg på lårene.. har du noen tips til hvordan jeg raskest og mest effektivt kan få slankere lår? jeg trener på elixia skien/porsgrunn så henvis gjerne til apparater der 🙂

  Stå på Caroline, du er fantastisk 😀

 21. Gropen mellom lepper og nese heter IKKE Amorbue. Amorbue er formen/buen på overleppene. Gropen heter Philtrum. http://no.wikipedia.org/wiki/Philtrum 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var det jeg trodde at amourbuen var også 🙂 Takk!

   – C

   1. Dwightinha

    Kommentaren om «gropen mellom nese-munn» blir misvisende idet det ikke er den som skal high-lightes.
    Derimot skal kanten på Cupid’s Bow det, om man ønsker å fremheve leppene slik du skriver om.

   2. Fotballfrue

    Det er ingen skreven regel det 🙂 Jeg bruker det der 🙂

    – C

 22. Oi, den liplineren så jo kjempe mørk ut? Skulle tro den fikk deg til å se ut som Pamela Anderson (noe jeg jo vet at den IKKE gjør, du har alltid en fin, jevn, naturlig farge du). Blender du veldig etter å ha tatt den på, eller er den bare ikke så mørk på huden?

  1. Fotballfrue

   Den er ikke mørk på huden, ikke på mine lepper i hvert fall 🙂

   – C

   1. Steg for steg sminketips uten bilder? Come on!!

   2. Fotballfrue

    Ro ned, jeg har sagt at jeg få oppdatere med bilder ila. dagen. Dere har jo selv spurt hvordan jeg klarer å få effekten (mange som spør hver eneste dag), derfor regnet jeg med at bilder ikke var et poeng. Det er tross alt bare å scrolle noen poster ned 🙂

    – C

   3. Kan du ikke legge ut bilde etter hver pårføring, sånn at sminkedummys som meg også skjønner helt hvordan du legger det på. Takk 🙂

   4. Hvor ble det av bildene som skulle komme i løpet av dagen?

 23. Vet du hvor man kan få tak i O-Plump i Oslo?

  1. Fotballfrue

   Visage kanskje? 🙂

   – C

 24. Hei! Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din og er helt avhengig av den, du er mitt store forbilde:):) og en ting, vi prøver å få til en klassetur på skolen vår og hadde blitt veldig glade om dere hadde villet stemme på oss! har bursdag på torsdag og hadde blitt ekstra glad om du kunne linket til http://klassekassen.no/sak/10771 den saken!:):):) TUSEN TAKK HVIS DERE STEMMER PÅ OSS!!

 25. Åå, nå har jeg venta på nytt innlegg siden klokken fem!! :p
  Kjedelig å ligge med feber, da er bloggen din et etterlengtet lyspunkt. Du er så flink til så mye, og du får presset så mye inn i dagene dine. Jeg er så imponerrt!
  Skal du på Blogawards?
  Klem

 26. Hei Caroline!

  Jeg har tenkt på en ting. Som gjelder veldig mange i den vestlige verden. Jeg spør deg, fordi jeg ser for meg at du tenker lengre enn nesetippen 🙂

  Hva hadde du gjort om alt du har (kjoler, klær, ting, ting og atter ting, negler, tannbleking etc) hadde blitt tatt i fra deg (for whatever reason) ?
  Føler du at det er disse tingene som gjør deg til DEG?

  Det er helt ok å nyte det man kan nyte. Om man har penger å bruke, er dette helt ok. Det er ikke det jeg er ute etter å diskutere.
  Spørsmålet mitt er; identifiserer du deg totalt med alle disse tingene?

  Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 27. Kan du legge ut steg-for-steg-bilder hvor vi får se hvert lag på leppene dine?

 28. Jeg kaller det amorbuen på leppene 🙂 Det høres så fint ut!

 29. Kan du legge ut før og etter bilde ? 🙂

 30. […] også oppdatert forrige ukes leppeinnlegg med før- og etterbilder. Sjekk det ut her. Har faktisk nødt til å ta bilder med iPhone når jeg skal ta slike sminkebilder, det er så […]

 31. WOW, ble meget pent og synlig forandring, ja :o)
  Kult å kunne jukse seg til litt fyldighet på en sånn enkel og ufarlig måte!!

 32. Hei!
  Jeg ser at det er mange nydelige farger på leppestiftene til Barry M, men hvordan vet man hvilken lipliner man skal velge til? Jeg syns det er vanskelig å se på bare de fargestrekene på nettsidene.
  Jeg syns for eksempel at fargene peach 54 og pink ribbon 153 var nydelige, men hvilken farge på liplineren burde jeg ha?
  Hilsen Anne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *