Umami

Ligger i sengen og ser på Bonanza med mannen og veldig sterk kaffe. Har litt vondt i hodet, og husker ikke helt når vi la oss i går, men veldig gøy – det var det!

Vi startet med noen drinker i cocktailbaren, og jeg hadde nesten lyst til å bare bli sittende, for det smakte så godt! Dere må prøve Umamis Ginger Passion om dere noen gang skal dit. Deretter ble det 3-retter. Jeg elsker konseptet å spise med pinner. Det gjør at alt smaker så mye bedre, siden du må spise såpass lite av gangen.

Haha, jeg måtte jo si at jeg hadde bursdag, og da vi fikk et norsk flagg på bordet, var det like før Lars-Kristian gikk i bakken. Han ble så flau! Jeg synes det var kjempegøy 😀

Sake må du ha til slik mat. Mmmmm ♥

Klinket til med en fantastisk rødvin til hovedretten, en flaske som Umami kun får 12 stykk av i året.

Avsluttet med både after dinner cocktail og dessert, før vi tok turen ned i baren igjen, og ble der en stund. Hadde planer om å dra til et utested som en leser anbefalte oss, møtte henne i baren på Umami, utrolig hyggelig. Men det ble aldri tid til det, ettersom vi satt ved bordet i nesten fire timer. Det var en fantastisk kveld, og jeg er sikker på at jeg kunne trillet hele veien hjem til Norge. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fortsatt er mett. Likevel blir det snart lunsj. Vi har rommet til to, og det er utrolig deilig. Flyet vårt går ikke før sent i kveld, så vi er vel hjemme midt på natten. DET blir en hard mandag! Viser dere antrekket i et senere innlegg, nå må jeg komme meg opp av sengen. Jeg koser meg sånn!

38 kommentarer

 1. kristine

  Så bra dere har koset dere:-D
  Kjempefin kjole du har:D
  God tur hjem!

 2. Ser ut til at dere hadde en fantastisk kveld! Og du så helt strålende ut 🙂

 3. Haha, LK – skjerp deg! 😀 SELVFØLGELIG skal alle se at man har bursdag, det er jo den kjekkeste dagen i året (sett bort i fra jul og sånn)! 😀
  Gleder meg til nærmere antrekksbilder 🙂

 4. fint dere koste dere! fortjener dere begge <3

 5. Ser ut som du har hatt en fantastisk bursdagfeiring 😀 og kjolen, var du bare utrolig vakker i!

 6. Høres ut som en fantastisk kveld!:D finnes lite som er bedre enn en romantisk get-away med sin kjære!:) Jeg skal så huske navnene på stedene du har vært nå og besøke de selv når jeg tar turen til køben!:D Herlig:)

  1. Fotballfrue

   Det må du, Umami var i hvert fall kjempebra 🙂

   – C

 7. Ser ut som du hadde en bra feiring av dine 25, velfortjent! Kjolen var kjempepen. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 8. Maria S.

  Så fin du er! Det ser ut som dere koser dere skikkelig, gleden på bildene smitter 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Vi har det veldig bra på tur 😀

   – C

 9. Det ser ut som dere har det helt perfekt på tur! Jeg er litt misunnelig, hehe 🙂

 10. Hørtes ut som en helaften! 😉 Kjolen din så utrolig nydelig ut.. <3

  1. Fotballfrue

   Det var det virkelig 😀 Takk, viser bedre bilder om et par timer 😀

   – C

 11. Så utrolig fin kjole! Kos dere videre i dag:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 12. Det lyder søreme som en rigtig hyggelig dag at I havde i går 🙂 Jeg savner helt København når du fortæller om det. Det er en virkelig dejlig by, som jeg altid ser frem til at besøge, selvom jeg ikke bor synderligt langt væk, da jeg bor på Fyn. Men det er stadig fortryllende med alle butikkerne, menneskerne og atmosfæren.
  Håber I får en god tur hjem 🙂

 13. Du er så flink til å blogge,fortsett sånn!:)

 14. Åh, jeg har sett etter en sånn kjole, den var kjempefin! 😀 Hvor har du kjøpt den?

 15. Låter som en toppen kväll:)

 16. Ser ut som dere har en fantastisk tur, var nok ekstra hyggelig nå som dere har vært borte fra hverandre lenge å.. Kos dere de siste timene, på en velfortjent tur 🙂 Må jo si at du så helt fantastisk ut, nydelig er du.. God tur hjem til dere begge 🙂 Klem Beate…

 17. Virker som dere hadde det veldig bra der! ;D Og kjolen var nydelig!

  Her har dagen til nå blitt brukt til en god og lang skitur i fantastisk skinnende sol og 24 grader…puuh! 😀

  Ha ne fin dag!

 18. Hei Caroline! jeg håper du tar deg tid til å svare på dette enten her, eller når du er hjemme! 🙂
  Jeg ønsker å legge om til et litt sunnere kosthold. Jeg er vel ikke akkurat sunn nå, (du vet, den daglige lille sjokoladen, eller bittelitt potetgull annen hver) men er absolutt ikke overvektig. Jeg er 1.70 og veier 58 kg. Ønsker ikke å gå ned mer enn 2-3 kg, men er viktig for meg å bli litt sunnere og stramme opp magen litt. har satt opp en matplan basert på sunt, anbefalt kostold jeg gjerne vil dere med deg, vil du svare meg på mail, eller skal jeg skrive den her?

  Kos dere masse videre, klem! 😀

 19. Så dere har 2 dager i Køben? 🙂

 20. Michelle

  sake er så digg til sånn pinne-mat ja 😀 beste maten ever!!!
  du var kjempefin i kjolen Caroline!

 21. Du er nydelig! Det er lett å se at dere koser dere på tur sammen <3

 22. kjersti

  Hørtes ut som om dere koste dere masse igår med god mat,bursdagsfeiring og shopping:-)

  kos deg masse idag ,god tur hjem:-)

 23. ida marie sørland

  så sinnsykt fin kjole! glad dere koser dere, virket som dere har hatt en kjempefin tur!

 24. Ser ut som dere har det veldig bra! Og gleder meg til å se close up-bilder av kjolen – den var HELT nydelig 😀 Kos dere de siste timene!

 25. Du er så vakker, Caroline! Og helt fantastisk ferie dere har 😀

 26. Alianne

  Så flott at dere har kost med dere! Men jeg har bare et spørsmål til deg: Hvordan får kroppen vår energi fra karbohydrater? og hva gjør kroppen med karbohydratene vi spiser? Har alltid lurt, så må spørre deg. Virker som du er ekspert på denne fronten 🙂 Ha en flott dag videre

 27. åh, nydelig caroline! og så fortjent! 😉

 28. Nydelig kjole, du er kjempefin i blåfarver!

 29. Elsket kjolen! Så bra dere koste dere 😀

 30. Haha, holdt på å dø når du sa at Lasse ble flau! Jeg ser det sånn for meg, fordi det er sånn jeg synes er dritflaut;D

 31. Jeg anbefaler resturanten noma!! En opplevesle!! Men der er det ett halvt års venteliste så dere hadde ikke fått bord nå uansett.

  http://www.noma.dk/

  1. Fotballfrue

   Jeg vet :/

   – c

 32. Hahaha, skjønner godt at LK ble flau!! hadde jeg også blitt!
  Men ser ut som en herlig kveld ellers:-D København er en herlig by!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *