Frokost og Bonanza

God morgen!

Våknet til room service som banket på døren, og har kost oss i snart to timer med deilig pålegg, kaffe, egg og Bonanza på skjermen. Virkelig en viktig start på dagen. Nå skal jeg snart i dusjen, og gjøre meg klar for København i dagslys. Merkelig nok er jeg ikke i veldig shoppinghumør for tiden, jeg har heller lyst til å titte på mennesker og nyte inntrykk, men vi får se om instinktet våkner likevel når vi vandrer nedover Strøget. Så mange fine butikker!

Kvelden i går brukte vi i cocktailbaren på Customehouse før vi spiste en utrolig god 3-retter i restauranten Bacino. Det var utrolig fint der, likte stemningen.

Hadde på meg kjolen min fra Cameo med belte fra Moschino, clutch fra Zara og pumps fra Kurt Geiger / Carvela.

I kveld blir det feiring av mine 25 (igjen) på Umami. Gleder meg!

Ønsker dere alt godt på en lørdag ♥

35 kommentarer

 1. Karianne

  Elsker det beltet ditt, helt nydelig, og får virkelig fram formen din. Vet du hvor jeg kan få tak i det ? Hvor kjøpte du det, er så nydelig ? 🙂

 2. Så fint anntrekk! Kos dere kjempe masse i dag:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 3. Håper du koser deg i København! Kjempe fint antrekk må jeg si! 😀

 4. Å så fin du var! Så ut som en utrolig deilig frokost med mannen! Du får kose deg i Danmark! Dere fortjener det beste! Ha en super dag!<3 klem

 5. Kristin

  Kos dere masse, heldiggriser 😀
  Jeg var selv på Admiral Hotel tidligere i høst i bryllupet til min kjære storesøster, kjempeflott hotell 🙂

 6. Hei! Så ut som en skikkelig deilig start på lørdagen:) Jeg har startet opp en ernæringsblogg, og vil bare tipse deg (og leserne dine) om den. Håper du finner noe interessant, selv om vi er litt av forskjellig oppfatning.
  Hilsen fra Svanhild

 7. Elisabeth

  Du ser helt fantastisk ut:D kos dere masse<3
  Bare lurte på en ting, har prøvd det på både stasjonæren og laptopen, og hver gang den one.com reklamen dukker opp så henger hele internettet seg, så jeg må prøve å krysse ned bloggen din så fort som mulig, ellers kliker det helt… lurer på om du vet noe om det?:D

 8. Frokosten ser ut som en veldig god start på lørdagen 🙂 Have fun!

 9. Hørtes ut som en fantastisk måte å starte lørdagen på 😀 kos dere masse i dag!

 10. Så koselig. Du så stunning ut i det antrekket! 😉 Nyt dagen!

 11. Kos dere i København 🙂 Strøget fikk meg til å tenke på en bok jeg leste da jeg gikk på ungdomsskolen. Den handler om gatebarn i akkurat denne gaten. Synne Gatebarn av Mecka Lind heter boken, veldig trist historie.

 12. Søte dere er! Ha en kjempefin helg <3

 13. Hvilken sjampo bruker du?

 14. Dere må kose dere kjempe masse ! De fortjener dere begge etter den harde jobbingen dere gjør. Mange tror at dere driver bare med barneskirenn, men du kan heller beskrive de som 10 mila med skibytte! Gleder meg til å se innkjøp og flotte bilder fra København !

  Vil også si at jeg elsker bloggen din ! Den gir meg mye inpirasjon i heverdagen til både klær, mote å slikt , men mye til å motivere meg til å trene ! Det er noe av de viktigeste jeg trenger , motivasjon til å trene, for jeg er veldig dårlig form, men du hjelper meg på en måte ! Tusen takk ! <3 setter pris på en kommentar tilbake.. 🙂

 15. Camilla

  Finfint antrekk!
  Ha en fin lørdag!

 16. Så fint antrekk! Kos dere videre 😀

 17. Var det ingen andre på restauranten? Så tomt ut ? 🙂
  Ser ut som dere har kost dere veldig.
  men Bonanza.. synes du det er gøy? 🙂

 18. jeanett

  Du er perfekt i mine øyne! Håper dere koser dere ihel i danmark:)
  Men hva heter merket til extensionet du bruker?

 19. Det så ut som en utrolig deilig frokost! Veldig fin du var i kjolen:)

 20. silje marie

  dere burde så absolutt spise indisk ved rådhusplassen! ligger inn ved gaten ved hotellet «the square» beste indiske jeg har smakt i hele mitt liv! rett over veien for den igjen ligger det en australsk resturant. anbefaler denne også på det sterkeste! have fun <3

 21. Lillian

  spiser du lavkarbo når du er på tur også, eller unner du deg litt brød f.eks? ser dere har brød både til frokost og til middagen.

 22. Så koselig! Håper dere nyter dagene helt fullt og koser dere maks <3
  Kan du lage en "København guide" når du kommer hjem eller en gang du har tid? Hadde satt pris på det:-)

 23. Så koselige frokost bilder:) hørtes ut som den perfekte starten på dagen. Håper dere nyter hvert min. av ferien deres. Det fortjener dere!

 24. Så elegant og fin du er i kjolen, Caroline! Og en for fantastisk frokost dere hadde 🙂 mmm

  Jeg vil også takke deg for en ting. Jeg har mistet pappaen min i går kveld, og finner utrolig mye trøst i innlegget «noen siste ord» du skrev som tale til din kjære mormor. Jeg kommer på så mye bra og lyse minner nå, og det gjør situasjonen så mye lettere. Tusen takk for dette innlegget! <3

 25. Kos dere masse! Kjempefint antrekk også! 😉

 26. Michelle

  du ser nydelig ut 🙂 håper dere koser dere!

 27. Hei
  Kan du ikke lage ett innlegg der du skriver om hvordan du krøller de nederste hårtuppene dine? Slik du ofte hadde det før? Hadde satt stooor pris på det <3

 28. Christine

  Greit å slippe shoppehumøret innimellom, bedre å suge inn inntrykk utenifra enn inne i butikker=)
  Klem

 29. Kos dere masse videre fine deg 🙂

 30. Lille My

  Sukk, hotell Admiral – rart å se kooridorene igjen. Har desverre ikke som dere veldig gode minner derfra skal ikke gå nærmere inn på det. Men skjedde ting som har fått store konsekvenser for livet mitt videre, og det var litt rart å se det igjen.. Men sånn er livet, hotellet er i seg selv helt supert og håper dere får en fin tur. Men for min del triste minner… <3

 31. Veldig fin kjole, men hadde det ikke vært finere uten beltet? Syns det blir litt overkill, og altfor prangende. Men så er ikke jeg så veldig fan av mye synlig merke-flashing heller da…

  1. Fotballfrue

   Er ikke fan av det selv, men beltet – DET er jeg fan av!

   – C

 32. Hei!
  Lurte på om du kunne lage et innlegg om det å være samboere 🙂 Tips osv til de som flytter sammen, for at ting ikke skal gå i grus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *