Admiral

Vi er fremme!

Nå er innholdet ute av kofferten, og mannen tar seg en liten hvil i den store, myke sengen mens jeg oppdaterer dere. Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som kan sove midt på dagen, jeg klarer ikke det, jeg! Samme hvor hardt jeg prøver. Da vil jeg bare aldri stå opp igjen, fordi hjernen min innstiller seg på natt. Men jeg er glad han kan power nape litt, vi har jo en lang og deilig kveld foran oss. Middag på Costumehouse om noen timer.

Flyturen gikk kjempebra, jeg har blitt så flink. Denne gangen var jeg roligere enn jeg har vært noen gang tidligere. Det er noe helt spesielt ved Gardermoen. Det å sitte der med et glass vin gir meg en helt fantastisk følelse i kroppen. Feriefølelse.

Så ble det Starbucks og litt sukkersjokk på begge, før vi fikk summet oss til å ta både Metro og taxi til hotellet.

Latterkrampe x 100! Alltid!

Siden noen spør hvor Lars-Kristian sine klær er fra, får dere informasjonen her: Trench Tiger / Cardigan Gant / Skjorte Long Island / Bukse Hugo Boss / Sko Aldo

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen. Vi skrives snart igjen. Ha en deilig fredag ♥

86 kommentarer

 1. Kose dere masse! Nyt ferien, det fortjener du ! 🙂

 2. Er det du som styler opp Lars Kristian? Han er så fint kledd 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei 😉 Det klarer han veldig fint selv, han er flink 🙂

   – C

 3. Er det ekte pels :s ?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg er imot ekte pels.

   – C

 4. Marie-Therese

  Og det beste, Starbucks har kommet til Norge 😀 Wee
  Fortsatt god kjærestetur 🙂 Klem

 5. Frida Zalissa

  Hei Caroline. Jeg digger skoene dine! Er selv 173 og føler meg for høy til å ta på meg skyskraper sko, men det er jo så kult. Hvor høy er du og hvor mange cm pleier skoene dine å være?

  Hilsen Frida

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170, går i alt fra 10 – 15 cm 🙂

   – C

 6. Heisann!! Jeg lurte bare på om du har tatt disse bildene med mobilen(jeg forstår d sånn at du har iphone..)? isåfall, hvordan får du den effekten der det er svart/hvitt men du har valgt ut noe til å være med farger??
  forøvrig må jeg bare si, FLOTT blogg, har følgt deg en god stund nå 😉 og KOS deg i Køben! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *