City Girl

Hei fine lesere ♥

SÅ utrolig gøy at dere likte videoen jeg postet i går kveld, det gjør meg glad når jeg legger så mye jobb i en ting. Å lage videoblogg er tidkrevende, men veldig gøy, så det spørs om det ikke kan bli flere fremover. En del av dere har spurt hvilke produkter jeg bruker sammen med tangen, det trengs egentlig ikke noe mer enn spray som finish, og en god varmebeskyttelse i forkant. Jeg kan lage et innlegg om dette senere.

I dag ser jeg slik ut:

Skjørt fra BikBok / Olaskjorte fra Gina Tricot / Boots fra Jeffrey Campbell

Veske fra Mulberry / Belte fra Zara / Tilbehør fra Treasures.no (åpner ila. 2 uker – weeee) 

I skrivende stund er jeg i hovedstaden. Blir en dag fylt med business and pleasure her, skal til vakre Trude for vippeforlengelse (ettersom jeg ser ut som en ribba høne nå) og deretter følger noen bloggrelaterte møter, i tillegg til at jeg skal plukke opp produkter til treasures hos fotografen vår. Håper ikke jeg blir så sen. Også DEN veien da. Kjeeedelig! Godt jeg har kaffe og musikk. Og ikke minst: Morgenklubben med Loven & Co. Kjørte fra Siljan klokken halv åtte i dag, hadde aldri klart meg uten.

Skrives snart igjen ♥

73 kommentarer

 1. så fin du var i dag! (:

 2. Hva slags jakka bruker du over det antrekket? Har samme skjørt selv, men vet liksom ikke hva jeg skal ha over 🙂

 3. Jeg ser stadig i kommentarfeltet ditt (og andre toppbloggere) kommer det bitre kommentarer fra folk som påstår at arbeidsdag til en blogger er overfladisk. Jeg er så uenig! Synes bloggarbeidet er undervurdert. Jeg ser jo så godt hvor mye research du legger inn i dine reportasjeinnlegg om mote, det er jo tidskrevende og kreativitetskrevende også. I tillegg holder du masse møter, jobber med egen bokprosjekt (som krever kreativ tankegang, idemyldring, matlaging og lys i vinterdager for å ta brae bilder), samtidig som du driver egen firma, er ansvarlig for markedsføring, styrer med fotograferingen, deltar på forskjellige events, tester produkter, har kontorarbeid og papirarbeid, lager videoblogger og underholder oss lesere!

  Likevel får du tid til venner, hunder, mannen, trening, husinnredning og familien! Du er fantastisk vakker, sterk og utrolig motiverende og inspirerende forbilde for mange! Du stråler alltid av glede og sprer så mye positiv energi! 😀 beundrer arbeidsinnsatsen din virkelig

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du ser jobben min for hva den er! Det gjør meg så glad!

   Mange klemmer 😀

  2. HELT enig!! 🙂

   1. Elisabeth A.

    Helt enig jeg også! 🙂

  3. Helt enig med Alexa! Dritkommentarer sier jo litt om de som kommenterer, det gjenspeiler misunnelse, et ønske om noe av det samme. Det de ikke klarer å oppnå selv, må gå utover andre. Som jeg har sagt tidligere, syns jeg du takler disse kommentarene / misunnelige menneskene så bra, tror jeg hadde blitt deprimert på hele greia;) Stå på «Fruen»

 4. Ragnhild

  Jeg lurer på: greier du å kjøre bil med så høye hæler? 🙂
  (jeg må alltid skifte til «kjøre»sko hvis jeg sko med hæl))

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg helt fint 😉

   – C

   1. Imponerende med de hælene! Det vil jeg lære meg også 😀

 5. Caroline

  ELSKER antrekket ditt idag! Så utrolig fint og gjennomført, som alltid 🙂

 6. Du har virkelig drømmejobben! Lurer bare på om du syns det er komfortablet å gå i så høye sko hele dagen. Jeg elsker å gå i høye sko, men mine er ikke akkurat så høye 😛 får du vondt i foten noen ganger? Lurer også på om du kunne gjøre et innlegg hvor du snakker om hvordan du trener. Jeg trener en del selv, men skulle gjerne hatt noen tips om hvordan man kommer best i form.

  Liker veldig godt antrekket ditt i dag!

 7. Hei! Jeg bare lurte på en ting..hva gjør du for å få så brun og gyllen hud? Tar du sol eller bruker du noen form for selvbruning? Ønsker gjerne noen gode (gjerne rimelige) tips fra deg, da jeg føler meg svært blek og lite glødende på denne tiden av året..:/

  Hilsen fast leser av bloggen! Du inspirerer meg:)

  1. Christina

   Dette lurer jeg også på! Hvilken selvbruning bruker du? 🙂

   1. Fotballfrue

    For tiden ingenting, men jeg har tidligere brukt sunspa, elsker den!

    – C

   2. Stine Marthinsen

    Oooog XenTan? Jeg kjøpte ihvertfall den etter anbefalning av deg, og har vært avhengig siden! Fantastisk produkt 🙂

   3. Christina

    Har testet ut Sunspa, men om du vil teste en som en minst like bra og billigere bør du kjøpe Karora! Helt fantastisk. Gir en gyllen farge helt uten lukt. I tillegg er den økologisk. Nå er du jo så brun og fin fortsatt etter ferien. Men når du trenger farge anbefaler jeg virkelig denne 🙂

   4. Christina

    Stine: Hvilken x-en tan bruker du? og farger den av på klær/sengetøy? 🙂

 8. Marita Ø

  Å! Dette antrekket elsket jeg 😀 Veldig søtt og litt sånn skolejente, hihi 🙂 Ha en flott dag, Caroline! Du er så flink! Straks klar for en ny runde på trening, takk din motivasjonsmaskin 😉

 9. Så utrolig søtt antrekk 😀 Du er fin!

 10. Dødskul ring! 🙂 ps. Enig med alexa over der. Ha en fin dag!

 11. Så fin du er i dag! Ha en fin dag 😀

 12. Kristine B :)

  Heia for ein flott video, men jeg bare lurte på om filmen fra maldivene kommer ut snart ? :))

 13. Fine deg, ha en god dag!

 14. Nydelig outfit 🙂 Kos deg i dag!

 15. fint antrekk! 🙂

 16. damn!!! you are always so nice dressed !!! great great great!

  https://chicchoolee.blogspot.com/

 17. Som tatt rett ut av en Gossip Girl espisode 🙂

  Hvordan synes du forresten oversized alexaen er som en hverdagsveske? (altså de gangene du ikke skal i møte og må ha med deg en haug av ting ink.termos 😉 Står mellom barken og veden på en sort vanlig eller en sort oversized…Aaah! Vanskelig! Dessuten koster de litt, så hadde vært kjekt å få noen synspunkter på det 🙂

  1. Fotballfrue

   Oversized! Jeg elsker den! Kunne ikke pustet uten :p

   – C

 18. Charlotte

  Hei,

  Hvordan klarer du å brukke øyeskygge uten å ødlegge vippeextentionsene?

  «Grer» du vippene dine? (Skal man gre de som man gjør når man tar på maskara eller er det kun ovenifra?)

  🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg grer vippene 🙂 Kun ovenfra 🙂

   – C

 19. kjempefint outfit!
  det er så inspirerende hvordan du setter sammen antrekk, og dette likte jeg kjempegodt! det er så gjennomført 😀 nydelig!
  ha en kjempefin dag caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 20. Så turolig pen du er!! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 21. Stilen din er inspirasjooon!

 22. Så fin du var, smart med olaskjorte nedi svart skjørt! 😀

 23. SÅ fin du var i dag:D
  Søt og stilig på samme tid. Love it!
  Dessuten er så pen når du smiler skikkelig også:-)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Snill du er!

   – C

 24. Hei ! Jeg var inne på en spill side ( med min bror ) og da så jeg at DU var en egen dukke man kunne style 🙂 Kansje du viste det 😀 https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

 25. frida alfsen

  hei caroline! Kan du hjelpe oss med litt blest rundt denne saken? Noen som har sett eller hørt fra Stine Nikolaisen? Hun er fra Eidsvoll/Odalen. Hun er vært borte siden Mandag og er meldt savnet til politiet.. Noen som vet noe, så ta kontakt med politiet – Vi er bekymra for deg Stine !! ♥ må du komme hjem… ♥ liten gutt som trenger mamma`n sin.
  Stine har nå vært borte i over en uke. Vi har hatt leteaksjoner i oslo og kongsvinger området. Bilder ligger ute på facebook gruppa hjelp oss finne stine!! På forhånd takk!

 26. Utrolig fint antrekk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 27. Du er vakker!!

 28. Et lite tips hvis du tilbringer mange timer på veien; lydbok! 🙂 Hvis du følger med på en spennende lydbok er det lettere å holde seg våken 😉

 29. Karen Marie

  Kjempe fint antrekk! Jeg likte videoen du la ut kjempe godt 😀

 30. Så fin du er i dag. Jeg liker veldig godt å kombinere hverdagsskjorter med skjørt, som du har gjort her. 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   – C

 31. Så fint antrekk! 😀

  Ha en kjempefin dag!

 32. Stilig!

 33. Jeg har lurt lenge på om bloggere har flere timer i døgnet enn det vi vanlige dødelige har. Dette gjelder i hvert fall de bloggene jeg leser. Disse fyker rundt hele uka, både i inn- og utland, jobber med skriving av det og fotografering der, samtidig skal de blogge hver dag! Beundringsverdig, syns jeg.

  Alt du har er så lekkert, alt fra klær til innredning, til mann og hund. Ikke min stil, men bloggen din er utrolig inspirerende likevel og nå venter jeg bare på boka di.

  Men verdens beste mann har jeg :))))

 34. Du er fin… og jeg er utålmodig…. vil ha mange innlegg av deg daglig, tror jeg har sjekket ti ganger i dag 😛
  hehe…. hekta 😀

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 <3

 35. Fineste antrekk på lenge! Likte dette veldig godt 🙂

 36. Så FIN du var!! 🙂 Og jeg elsket videobloggen, du MÅ lage flere! Håper dagen blir fin, god kjøretur 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Søta!

   Klem!

 37. Gud, for et tøft antrekk! 🙂 Jeg hadde aldri komt på tanken å ha et olajakke nedi et skjørt! Og jeg elsker det skjørtet <3 Er det lenge siden du kjøpte det?

 38. Du får tid til så mye på en dag du! Dagene dine er jo fullpakka 🙂 Du er flink som står på så mye. Og samtidig som du klarer og ha tid med familie, kjæreste, venner, trening osv. Beundrer deg for det, du er virkelig en innspirasjon og ett godt forbilde. Glad vi har sånne som deg Caroline.
  Ser bra ut i dag, men det gjør du alltid! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er, tusen takk <3

 39. Karoline B B

  HeI 🙂
  Er skjørtet kjøpt nå nylig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Rett før jul 🙂

   – C

   1. hm, når ble rundt 9. november rett før jul? 😮

   2. Fotballfrue

    Synes det er rett før jul jeg :p

    – C

 40. Enig med de som støtter opp arbeidsdagen din. Styrer på samme måte som deg, og i tillegg har jeg to små barn med bare et par års mellomrom. Puh. Det er hektisk, men jeg trives med det også.

  Men du, hva slags strømpebukse bruker du? Syns de er ser så «tette» og litt tykke ut? Share please 🙂

  Og ja, du ser smashing ut 🙂

 41. nice skjørt! Er det «Jolanda» fra bik bok?

 42. Ingebjørg

  Hei søte deg 🙂 lurer litt på disse vippeforlengelsene dine:) har hørt at du kan miste dine naturlige vipper av å gjøre dette…. har du merket noe til det? 🙂

 43. ELSKET dette antrekket!! Nydelig!! Du motiverer meg så mye, når det gjelder alt faktisk. Takk for at du er et så kjempebra forbilde 🙂

 44. Hei 🙂 så fine negler du har! Hva har du gjort med de? 🙂

 45. Tok inspirasjon fra dette bilde jeg til det jeg skal ha på meg i kveld!:) Takk!

 46. snyggt med jeansskjortan så där!

 47. Hei Caroline! Ønsker dere masse kos og kjærelighet i Danmark, håper dere får det fint! 🙂 Kjempefin hårvideo forresten, du vet at jeg hadde ventet på denne;) hihi. Jeg har forøvrig et spørsmål til deg: Vet du om noen nettsider som selger varmebeskyttende spray? Er sånn ork å dra helt inn til byen bare for å kjøpe en slik spray… Jeg bor på «landet» jeg også skjønner du;-)

 48. hei, jeg lurte på om du kunne laget et videoblogg hvor du viste hvordan du lager den hair bun du hadde når du dro til maldivene? den var veldig fin!

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg kanskje gjøre 🙂

   – C

 49. просто прекрасна…
  как Вы поддерживаете фигуру??
  пож-а,поделитесь секретом,Вы мой идеал))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *