Video: Gorgeous Curl Wand

God kveld, fininger!

Endelig skal jeg vise dere hvordan jeg lager disse krøllene:

Etter å ha brukt hundreogtre år på å laste opp, er endelig videoen klar! Her er en how-to med krølltangen fra www.makestyle.no,  Gorgeous Curl Wand, som du finner her. Håper dere blir litt klokere etter å ha sett denne ♥NB: Se den i 720 HD!

144 kommentarer

 1. Hurra, video vil vi ha mer av 🙂

 2. Så fint! Jeg måtte jo selfølgelig bare prøve idag tidelig, etter at jeg så videoen i går kveld! Kjempe fornøyd!
  Tusen takk! 😀

 3. Henriette

  Elsker når du videoblogger!! skulle ønske du gjorde det oftere 😀

 4. Christine

  Utrolig gøy med videoblogg og det er veldig gøy å se hvordan du krøller håret ditt 🙂

 5. Gøy med videoblogg fra deg! Flott resultat 🙂

 6. Hei Caroline 🙂
  Ah, jeg virkelig elsker «bloggen» din, du er så flink 🙂 har savnet litt disse videobloggene, kunne du kansje ha laget ein sminkevideo, eller kansje siden du har så utrolig mange fine sko og kler, laget ein topp 5 kler/kjoler/sko videoblogg 🙂 ? men maser ikke, du har sikkert sånn som meg, en hektisk verdag 😀
  hihi, lurte på en liten ting til, vilket redigeringsprogram bruker du?, elsker å lage videoer av alslags, men moviemaker klikker hele tiden -.- har du et godt tips ? 🙂
  stor klem 🙂

 7. Christina

  Hei 🙂 Fin videobloggg 🙂
  Kan jeg spørre hvor tskjorten du har på deg på filmen er fra? Den var utrolig fin!

  – C

 8. Åh, helt nydelig! Du er fantastisk vakker og det håret da- PERFEKT! Takk for fiin video 😀 Ha en fin uke videre, skjønne Caroline!

 9. Elsker genser din, hvor er den fra??

 10. Synes det er såååå kos med videoblogg! Jeg har krøller naturlig, så jeg «trengte» ikke å se den, men det var gøy å høre stemmen din igjen. Man hører liksom en stemme i hodet sitt når man leser, og mitt hodes versjon av deg merker jeg nå var litt feil. Så takk for at du rettet på denne stemmen, og at jeg nå kan føle at du snakker «rett til meg». Love <3

 11. Beste hårvideoen jeg har sett på en blogg før 🙂

 12. Mariken

  Woho, så vakker du er!!! 😀

 13. Caroline, vasker du håret rett før du skal krølle, eller krøller du når det ikke er heelt nyvasket?

 14. hahah, nå ble jeg litt skuffa egentli x) har alltid tenkt at du hadde ekte hår! :- D fin du er! 🙂

 15. hvor lang tid bruker du ca på å krølle hele håret? 🙂

 16. Heei, det går ikke ann å se videoen på pc-en min, noen tips til hva jeg kan gjøre? er videoen lagt ut på youtube eller noe? 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, den ligger på youtube 🙂

   – C

   1. Men det står at innholdseieren altså deg eller lasse ikke har gjort den tilgjengelig på mobil/ipad…tror det er et alternativ du må huke av eller noe slik t vi med mac/ pad iphone kan se den og 🙂

 17. Åå.. Kjøpte meg denne tanga for å få til slike krøller, tenkte det ikke var så vanskelig. Men håret mitt «sklir» bare ned på staven… Har du noen tips til dette Caroline? Jeg strammer skikkelig, men får det ikkje til uansett.. Årh, frustrert!

  1. Sliter med det samme! Mitt bare skli oppover stanga, og alt samler seg bare rundt tuppen og gir rotete krøller:( ikke pent..
   Har du noen tips Caoline?

 18. hei! av hvilket firma som er denne genseren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *