Love and be lovable

Jeg er sliten! Skal si Alexander er flink til å presse meg, det kan vi like! Jeg varmet opp i 35 minutter selv i dag, var forberedt på bare styrke, men endte opp med både styrke og intervaller, så det var nesten så jeg gikk i bakken da jeg var ferdig. Da er det godt å fylle på med masse cashewnøtter og tyrkisk yoghurt med sjokoladeprotein i etterkant. Skal forklare dere intervallene i et annet innlegg, det var veldig effektivt! Var ferdig samtidig som Lars-Kristian, så vi dro hjem sammen, spiste restemat til lunsj, og siden har vi jobbet på hver vår kant av kjøkkenbordet. Mye som skal på plass når nettbutikken snart åpner igjen, jeg gleder meg! Senere skal jeg vaske huset, for mamma og pappa kommer til helgen og passer hundene mens vi er i København. I morgen drar jeg til Oslo, også er det plutselig fredag. Gleder meg sånn til å dra at jeg nesten overser flyturen. Når vi kommer hjem er det ny fotoshoot i forbindelse med både boken og nettbutikken. Mye gøy som skjer fremover, bra start på 2012.

Dette har jeg på meg i dag, sammen med den sorte capen min fungerte dette kjempebra å fly rundt i byen med.

Skjortekjole fra Selcted Femme / Bubbleroom // Boots fra Jeffrey Campbell: Lita Spike 

Det er faktisk bare noen få minus her i dag. Dere vet vel at vi snart er halvveis i februar? Herregud, ikke lenge til våren sniker seg hit nå 😀

89 kommentarer

 1. aaaaaah, those shoes <3

  1. Fotballfrue

   <3

 2. Jaaa, gleder meg til intervallbeskrivelsen! 😀 Jeg løper mye selv og vil variere mest mulig, for 4×4, 2×2, non stop, og 600-800 meter kan bli så kjedelig i lengden. Også gleder jeg meg noe utrolig mye til Treasures åpnes igjen! Har ikke handlet derfra før, men jeg har sett så utrolig mye fint i innleggene dine at jeg kommer garantert til å bestille et par smykker 🙂 det ang flyskrekk… jeg var så panisk før, helt til jeg leste boka «endelig glad i å fly», den kurerte meg virkelig.

  Kos deg masse med forskjellige events, det blir spennende å følge med på bloggen din fremover! Så må jeg nå bare gjenta igjen at du er en fantastisk vakker kvinne! 😀
  klem <3

 3. jeg døøør av skoene dine, åh<3

 4. Så kult anntrekk! Kos deg kjempe masse resten av dagen! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 5. Kjempe fin du var idag, hele antrekket!! gleder meg til innlegget om intervaller! da får jeg litt inspirasjon!! 🙂

 6. Det øverste bildet av deg var NYDELIG!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg! 😀

   – C

  2. Kunne ikke sagt det bedre selv! Det var kjempefint! Noe med øya og måten du har leppene på! Nydelig! 🙂

   1. Fotballfrue

    Snill du er! Takk <3

 7. Kunne du ha laget et innlegg om hva du bruker å ta på huden din før du legger deg (av kremer og sånt)
  Også et innlegg hvor du forteller hvordan du sminker deg?
  Du er så utrolig pen, og jeg kunne ha dødd for å få så fin hud som deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker kun Ole Henriksen produkter per i dag, sjekk dette innlegget: https://fotballfrue.no/?p=12874

   Tusen takk, du er søt <3

 8. de skone er så råå!

 9. Fineee Caroline <3 Fortsatt fin kveld 🙂

 10. Hei Caroline! 😀
  Bloggen din er kjempe god inspirasjon til trening! Men jeg har ett problem. Jeg sliter mye med migrene.. ca hver eneste dag. Jeg klarer som regel å gå på skolen osv, men jeg klarer ikke å trene etterpå. Jeg får så vondt at da ødelegger jeg hele dagen etterpå og må bare ligge å sove. Jeg lurte på om du kanskje hadde noen tips til hva jeg kunne gjøre? Jeg er egentlig veldig glad i å jogge, men dette blir lite aktuelt. Jeg er egentlig ikke i dårlig form, men jeg vil bare holde meg slik jeg er uten å måtte ligge med migrene resten av dagen etterpå. 🙂

  1. Hei du

   Jeg slet med migrene selv. I et helt år pluss litt til måtte jeg ty til smertestillende hver dag for å komme meg gjennom skoledagen. Legen bare ga meg piller for det.
   Men så ble jeg tipset om kiropraktor og etter hyppig behandlinger i mange måneder + massasje er jeg nå helt migrenefri.
   Og det beste av alt, jeg har giftet meg med en kiropraktor så migrene er noe jeg aldri kommer til å oppleve igjen, hihi.

   Så et godt råd, kom deg til en dyktig kiropraktor!

   Og selvfølgelig har kosthold MYE å si.

   1. hei!

    jeg har også hatt daglig eller annenhver dag – lammende migrene nå i et par år. så fikk jeg prøve atacand forebyggende, og den virker! ingenting annet har virket.

    bare et råd fra meg, som du burde nevne for legen din om du ikke har prøvd det! Ikke alle leger er veldig beleste på migrene.

    mvh maria

   2. Kristin

    Jeg ville heller gått til legen enn å spurt Caroline.

   3. Hei,
    Enda et tips fra en kropp som har slitt enormt med migrene og kronisk hodepine
    Jeg har gått til kiropraktor og gjør det forsatt da min migrene kommer fra låsninger i nakken. Men migrene kan komme i forbindelse med menstruasjon, enkelte stoffer i vin, krydder, osv. Råder deg til å oppsøke hodepine spesialist. Det finnes egne klinikker og volvat har sprsialister. Det koster fort litt men er så verdt kronene når migrenen og hodepinen forsvinner. Et annet tips er å skrive hodepine dagbok, hva har du spist den dagen, når kommer migrenen og hodepinen osv, da kan det hende du finner et mønster på hva som gir migrene.
    Lykke til og håper du finner ut av deg, unner ingen migrene helvete!!

   4. Kristin: jeg har spurt legen min hva jeg skal gjøre. Jeg går til lege ofte og tar akupunktur. Det virket veldig bra i begynnelsen men nå føler jeg at ingenting virker lengre. Jeg har også gått til fysio terapaut tidligere noe som heller ikke virker, har også prøvd en rekke tabletter og nesespray. Det er ingenting som virker. Sist gang jeg spurte legen hva jeg skulle gjøre sa han bare at jeg måtte prøve å gå på skolen å holde ut. Så jo, jeg har spurt legen, men får ikke hjelp. Har også prøvd å bytte lege!

 11. Birgitte

  Nyyyydelig! Gleder meg til å høre om intervallene 😀

 12. Høres ut som om du har hatt en fin dag! Og fin er du også, jeg elsker den blåfargen 🙂

 13. Kristine

  hei:) jeg skal til køben om en måned og jeg lurte på om du kunne anbefale noen bra hoteller i «sentrum» av køben?
  Leser bloggen din hver dag, du er utrolig inspirerende!

 14. Utrolig fine bilder av deg, Caoline 🙂 gleder meg til å høre om intervallene!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Klem!

 15. Virka som en bra dag 🙂 Kos deg!

 16. pernille

  du er så tynn og pen! hvor mange kalorier tror du at du spiser i løpet av en dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, sikkert 2500 eller noe i den duren 🙂

   Klem 🙂

   1. Synnøve

    Du har jo sagt at du pga. ditt LCHF-kosthold inntar flere kcal enn folk flest? Dersom en person med din høyde forbrenner ca. 2000 kcal i utgangspunktet, og raskt over 600 kcal på en times løping, er vel ikke 2500 mye 🙂

   2. Fotballfrue

    Som sagt, jeg teller ikke, så jeg vet ikke. Kan godt være det er 4000 også, eller kanskje 3000, jeg spiser til jeg er mett. Snakk om å ta ting bokstavelig 😉 Min hvileforbrenning er uansett ikke 2000, den er vel på 1600 om jeg ikke husker helt feil. Så sånn sett er 2500 ganske perfekt 🙂

    – C

 17. skulle ønske jeg også kunne finne styrken min til å terne! Btw elsker klestilen din!! 😀

 18. Så enkelt og lekkert på samme tid, jeg liker 😀 Du er jo bare helt fantastisk nydelig! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Vanskelig med tilbehør til disse skoene, da er det enkle det beste 🙂

   – C

 19. Michelle

  Fine bilder, elsker den blåfargen 🙂

 20. Du kler den blåfargen så utrolig godt!
  Og DE skoa, aaaahh, herlig!

 21. Nydelige bilder!! Den blåfargen kledde du utrolig bra, Caroline 🙂 Du er så vakker.
  Jeg blir galne på mobilen min, får ikke til å kommentere bloggen din:/ aaaarg!!! jaja.
  Så herlig at du har fått mannen hjem igjen 🙂 det er så fint å se hvor glade dere gjør hverandre <3 fortsett slik! Dere er helt perfekte sammen!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snill du er <3

   Mange klemmer tilbake 🙂

 22. du er så flott 🙂

  Har du noen gang testet Betakaroten?

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke :/

   Tusen takk 🙂

 23. Den blåfargen kledde du virkelig! Vakre du!! 🙂

 24. Nydelig antrekk Caroline! Du ser fantastisk ut:) Skulle ønske det var jeg som skulle på kjærestetur til helgen <3

 25. Har egentlig ikke noe meg innlegget å si, men jeg bare lurer på en ting… 😉 Hvor mange karbohydrater spiser du max i løpet av en dag, og hvor gammel var du da du begynte med LCHF? 🙂

 26. Den kongeblåfargen kler deg så utrolig godt. Herlig som alltid å lese din blogg,den inspirerer, og gir en vind av energi.Herlig å lese))))Nyt kvelden)))Astrid 🙂

 27. Jeg elsker den blåfargen! Fantastisk fin! Nydelige bilder av deg å!
  <3 astudentway.com

 28. Tonje Therese

  Det øverste bildet av deg var helt nydelig! 🙂

 29. Hej Caroline.
  Når I skal til København så må du tage en tur ind i Kassandra som ligger i Grønnegade 27 (Er faktisk 2 butikker som ligger side om side) og Anne Sax undertøj som ligger lige overfor i nummer 30. Dette er 2 butikker som er kendt i hele KBH som noget af det bedste inden for tasker, sko og undertøj. Desuden er kvarteret nydeligt!

  Mvh Julie

 30. Det øverste bilde av deg var bare helt ubeskrivelig vakkert! Solstråla<3

 31. Marita Ø

  Aaaah, våren! Gleder meg så vanvittig mye til den kommer nå! 😀 Blir herlig med litt lettere klesplagg og herlige farger. Hørtes ut som du hadde en bra økt i dag, kom akkurat hjem fra min. Føles godt 🙂

 32. Nydelige klær 😀

  har du noe erfaring med nastygal.com ?

 33. hei
  har du ikke tenkt å få barn for det er så fint å få sitt eget lille familie,<3
  jeg vil så gjerne se deg gravid for kvinner er så fine når de er høy gravide og det kommer til å kle deg å være mamma………. elsker din stil og at du blogger flere gannger dagelig <3<3<3

  1. Hva betyr et egentlig «å kle deg å være mamma»? Barn er jo virkelig ingen assessories! Om noen egner seg til å være foreldre eller ikke kommer an på helt andre ting enn om en kommer til å «kle det»………

   1. Så pøddent svar fra deg da Anne… Uttrykket «å kle å være mamma» kan bety nettopp at personen oppfatter Caroline som en potensielt god mor, og vil dermed «kle» rollen. Har ikke noe med mote eller stil å gjøre, hvis ikke du skjønte det;)

   2. Poenget er vel at vi som lesere ikke kan «se» om noen som helst vil «kle» å være mamma….hverken på den ene måten eller den andre…

   3. Anne du forstår feil, for det jeg mente var at hun kommer til å være en GOD mor og samtidig en flått kone……..

    Eli takk for at du forsto det jeg skrev <3

   4. Akk, ja…man kan jo ikke se på noen om de vil bli en god eller dårlig mor?! Det er andre ting enn det som møter det blotte øyet som avgjør om noen blir gode foreldre eller ei….Jeg forstår nok hva du mener, men jeg tror ikke du og eli forstår hva jeg mener….

 34. du er utrolig pen og fotogen! og stilen din er helt fantastisk:)

  jeg syns du alltid har så fin redigering og så klare bilder her på bloggen, så jeg lurer på tre ting:

  1. Hva slags kamera har du?
  2. Hva slags instillinger bruker du på kameraet når du er ute?
  3. Hvilket program redigerer du bildene med, og redigerer du dem mye?

  takk på forhånd <3

 35. Enig med Katja over her, det øverste bilde av deg var helt nydelig! Du er så utrolig vakker. Håper det blir noen måneder til med snø før våren kommer… Utrolig upopulært utsagn, jeg vet 😛 Har nettopp fått opp øynene for brettkjøring, og får ikke nok!

 36. Det øverste bildet var heelt utrolig! :O målløs!

 37. Jeg fikk min første pakke fra iHerb i dag. Og det var noen sånne treat-sjokolader som smaker Snickers!! 😮 Hvordan er det å spise noen av disse en dag? F.eks lørdag. Jeg klarer ikke bare én!! 😮

 38. vilka tuffa snygga skor du hade & snygg blå klänning!

 39. Du må legge ut link slik at folk kan stemme deg som årets blogger på vixen! siste dag i dag 🙂

 40. Kommer ikke den videobloggen snart..?
  Beklager hvis jeg maser forferdelig, men jeg skal på Hawaii-party på lørdag, og skulle gjerne hatt festens beste frisyre (a) 🙂

  1. Fotballfrue

   Etterpå 🙂

   – C

 41. jeg gleder meg til du poster innlegget om intervallene, jeg elsker når du skriver om trening!!!:)

 42. WOW! Du kler den kongeblåe fargen så utrolig godt, Caroline. Den får virkelig frem de vakre øynene dine. Og skoene da………… De er jo bare en drøm.

  Ha en fantastisk kveld med mann, hunder og hus 😀

 43. Så fantastisk flott du er!
  Tar det lang tid for deg å reise til Oslo? Og kor langt må du køyre for treninga no? 🙂

  1. Fotballfrue

   Til trening er det 15 minutter, til Oslo er det 1.5 time 🙂

   Klem!

 44. Hei du! I ett tidligere innlegg der du viste bilder av walk-in hadde du noen ting på en hylle. En av dem var en hvit pyntemuffins med perler og sløyfe som stod ved siden av en ringsko. Jeg bare lurer på hvor du kjøpte den for den var veldig fin!:) Ha en fin dag/kveld videre:)

  1. Fotballfrue

   Fikk den i gave, tror den er fra Kremmerhuset 🙂

   – C

 45. Jeg liker bildene dine, men hvorfor redigerer du dem alltid (gjør dem uskarpe, stiller inn på fargene, eksponering osv.) Hadde vært hyggelig med «vanlige» bilder av deg også 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg digger redigeringen på disse bildene! Jeg redigerer jo mer sjelden enn jeg ikke gjør det, så jeg synes det er dødskult. Forandring fryder 🙂

   – C

   1. Jeg liker også den redigeringen, men liker også å se vanlige uredigerte bilder. Begge deler hadde vært supert!

   2. Takk for vanlige bilder i det siste innlegget! Setter stor pris på det!

 46. Hei Caroline! Lite spørsmål. Hvorfor la dere ned nettbutikken en periode? Har tydeligvis ikke fått det med meg haha!

  1. De dro jo på en tre-ukers ferie til Maldivene, Lars Kristian har vært på treningsleir i La Manga + at Caroline har holdt på med kokeboken. Så det sier jo seg selv at de ikke har hatt tid i og med at nettbutikken solgte som varmt hvetebrød 🙂

   1. Camilla

    Tror en av hovedgrunnene var at de flyttet…

 47. Jeg DØR av skoene dine… <3

 48. Hei du har kjempefin blogg, og jeg er innom her hver dag. Jeg ser at du har hatt noen jentekvelder med ost og vin, kan du skrive et innlegg om hvilke ost typer som smaker godt med vin? Og hvis du skulle komme på noe i farta, hvilke vil du anbefale?

 49. Birgit G

  Hei! Så at det var noen andre som kommenterte det samme for en stund siden, og at du skulle se på det… Den forsvant for en liten stund, men nå er den dessverre back….One.com reklamen gjør meg GAL! Siden din blir så sykt treg av det, tror ikke jeg tar i når jeg sier at det tok med 5 min for å scrolle ned til kommentar- linken. Og hele firefox henger, så det er ikke mulig å lese noe annet i mellomtiden. Og for en leser som er innom et par-tre ganger om dagen, er det mye bortkastet tid…;) Vet ikke om det er ute av dine hender, men hvis det er noe du kan gjøre noe med hadde det vært flott!

  Elsker jo bloggen din da, bare litt mindre når den er treg, hehe:)

 50. Kan du fortelle meg hemmeligheten med å bruke høyhælte sko om vinteren? Om jeg skulle bruke mine kjære besteste høyhæler om vinteren, er jeg sikker på at jeg hadde omkommet.
  Men så bor jeg jo litt lenger nord enn deg..
  Bruker du brodder eller klarer du deg uten?

 51. heei Caroline!

  Å prioritere kjærligheten når mannen har vært borte så lenge er helt lov, det er jo noe du virkelig fortjener!

  jeg har et spørsmål 🙂 hva syns du om denne typen trening? :

  https://www.kk.no/888826/denne-treningen-foregaar-i-50-grader

  tror du den vil fungere? jeg elsker badstue og skulle gjerne kanskje ha prøvd det men jeg vil gjerne høre hva du synes 🙂

  hilsen daglig leser!

 52. Så bra at ting begynner å ta form. Gleder meg til treasures åpner igjen. Elsker forresten skoene dine ! 🙂

 53. Må si meg enig med noen av de andre her; det øverste bildet… speechless <3

 54. du skulle jo hatt de piggene på skoene UNDER skoene på slikt viterføre 😛

 55. line anna

  heihei!
  Jeg lurte på om du kunne enten skrevet et innlegg eller bare svart meg her. Hvilken sider som du anbefaler å shoppe på, hvordan det er med frakt og toll osv. Skal bestille litt nå. og vet om bare nelly og asos egenltig.

  Elsker bloggen din, leser den hver dag ! du er en søt positiv jente som alltid er koselig å lese om!

 56. Gotta love those shoes!!

 57. Såååå nydelig du er! Must-read bloggen. Tar du bildene dine med selvutløser?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 disse er det Lars-Kristian som har tatt 🙂

   – C

 58. Gjett at jeg har bestilt samme sko, enda jeg er sykemeldt og har null penger. Nothing taste as god as lita spike feel’s.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *